- 25 Kasım 2018
- 32
- 55
- 3
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.041
Haklısın vallaYogurdunu salatani gotur cnm
Sabahlari ekmek yemiceksen biraz kuruyemisde ilave et sabaha
Yumurta peynir bikac zeytin bol yesillik 3 ceviz yada 10badem, findik guzel olur
Mesela oglen kofteyi 4 tane falan yiyebilirsin 2 az olmus
Aksam az ve sadece karbon oldugu icin acikman cok normal
Kefir aslinda sabahlari daha iyi oluyor ama arada aksamda alabilirsin
Istersen sade quarkda guzel secim pro orani yuksek
Hepsini donusumlu yiyebilirsin
Ama o suyun mutlaka artmasi lazim
Bide spor yapiyosunki cok zararli
Tatlim cumami cumartemi leslie yaomamismiydin senBugün başka spor yapamadim hep disardaydim abla yarin leslie yapacam
Sende diger menulere yorum yapabilirsin cnm:) )Haklısın vallabunları halletmem lazım. Düzeltcem hepsini teşekkür ettim :)
Ooooov tmm abla şimdi jeton düştü bende bugünü soruyom sandım tmm hemen yazıyım cuma ve cumartesiyi hatırlıyorum dün yapmadimTatlim cumami cumartemi leslie yaomamismiydin sen
Pinarla dun aksam konustugumuz icin cumadan itibaren olan sporlarin tekrar yazilmasi gerekiyor
Kiz geriye donup bibsuru ugrasmasin diye herkes kendi toplu yazsin dedim
eger duzenli gelirim dersen1.66 boyum.kilom 71 ..10 kilo vermek istiyorum..yasim 26.1 kizim var
Canim hamileler için multi vitamin kapsul yokmu ben onu kullandın icinden folik asit ve omega 3 te var bebisin iyi olduğuna sevindim down sendromu için banada kontrole gittiğim ebe soylemisti ben istemedim bazen risk olmadığı halde risk çıkıyor sağlıcakla doğum yaparsın inşallah tatlim
Beslenme konusunda zaten alerjisine göre besleniyorsundur spor seni rahatlatır ona bir zararı olmaz canım
Güle güle kullan canım
canım ikili üçlü tarama down ve Edward sendromu testi bu senin yaşın gebelik sayısı vs değişen riskler her insan bu riskleri taşır ama yüzdesi vs önemli sonrasında da ayrıntılı üsg var zaten onda da organ kontrolü yapılıyor ama bunlar hep ihtimal benim kuzenimin bebeğinin el parmakları yok ve üsg de çıkmamıştı herşey tam denilmişti bunlar çokta garanti şeyler değil ne gelirse Allah'tan en güzelini o bilir sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallah
Gizem'in 7 ay sonraki görüntüsü tamamen değişti
Çocukluğundan beri hep kilolu olan ve aynalara küserek mutsuz bir yaşam süren 21 yaşındaki Gizem Karataş üniversite eğitimi için geldiği Manisa’da 7 ayda büyük bir değişime imza attı. 95 kilodan 58 kiloya düşerek adeta bambaşka biri olan genç kız artık çok mutlu.
ohhh cok sukur cnm hersey yolundaymis
Bu testler ne kadar mantikli bilmiyorum
Allah korusun oyle bisey bile olsa aldiraccak degilsin zaten
Ins. Hic bi sikinti yoktur
guzel olmus mervem su heralde artar daha
Bu bikac gun 1-2 mil yapmaya calissan iyi olurdu:)
Herşey yolundaymış kuzum gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok detay bilmesem de çevremden 2li ve 3lü testlerin hep riskli olduğunu söylerler. Hayırlı haberlerin olsun...
Vitaminleri ihmal etme ama
Nihayet anlasabildikOoooov tmm abla şimdi jeton düştü bende bugünü soruyom sandım tmm hemen yazıyım cuma ve cumartesiyi hatırlıyorum dün yapmadim
Neredeyse aynıyız bence. Yaşımız boyumuz. Sadece kilomuz azcık farklı :) birbirimize yardımcı olabiliriz bence :)1.66 boyum.kilom 71 ..10 kilo vermek istiyorum..yasim 26.1 kizim var
Ne güzel bir menü :) afiyet olsunnMenüm
Sabah 09.30
1 wasa
1 dilim peynir
2 ceviz
Domates salatalık
Öğle 12.00
3 patlıcan közlemesi yoğurtla
3 yk susuz nohut
Ara 15.40
1 portakal
Aksam 19.00
2 kase tarhana çorbadı
1 wasa
1lt su
yarindan itibaren size katilmak isterim..kabul ederseniz:)Neredeyse aynıyız bence. Yaşımız boyumuz. Sadece kilomuz azcık farklı :) birbirimize yardımcı olabiliriz bence :)
Ne güzel bir menü :) afiyet olsunn
Bu wasaları ekmek yerine yiyorsunuz dimi.
Bir wasa yarım dilim ekmek değerinde diyet listemde yazıyor ona göre yiyorum bendeNeredeyse aynıyız bence. Yaşımız boyumuz. Sadece kilomuz azcık farklı :) birbirimize yardımcı olabiliriz bence :)
Ne güzel bir menü :) afiyet olsunn
Bu wasaları ekmek yerine yiyorsunuz dimi.
eylemcim senin bu suyu ne yapicaz cnmMenüm
Sabah 09.30
1 wasa
1 dilim peynir
2 ceviz
Domates salatalık
Öğle 12.00
3 patlıcan közlemesi yoğurtla
3 yk susuz nohut
Ara 15.40
1 portakal
Aksam 19.00
2 kase tarhana çorbadı
1 wasa
1lt su
Tabiki ederiz cnmyarindan itibaren size katilmak isterim..kabul ederseniz:)
halledersin sen ablsaHemen kilo bildiri yapayım
Cuma 100.00
Bugün 100.300
+300 gr
Kendine yazık yapma bunu kendineDünkü menümü yazıyorum gerçi yazacak bişey yok ama
Saat 11.00
1 simit
5 zeytin
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates salatalık
Bu kadar bir de bitki çayı
Olacagi belliydi beklenen son gelmişiyi akşamlar güzeller dün gece ben leptop kökten gitti sonun da :) gündüz yeni leptaptan baktım 2 dk kk ye yazmaya fırsat olmadı sonra da komşuya gittim eşim ben ingilizce çalışıyorum diyip elimden almadan yazıverem gari dedim bu pc nin klavyesi değişik geldi alışırım elbet :)
şimdi yemek hazırlıycam gece vakit bulursam gelip geçmiş ypıcam inşallah
Bundan sonra bende kucuk yumurta alayim bari afiyet olsunMenü
Sabah(9:00)
4 kuru erik 600 ml sıcaga yakin su
Sabah(10:10)
1 tost (2 dilim Uno karabuğdaydan)
1 kk peynir
1/2 yumurta
Öğle (14;00)
1 ceviz büyüklügunde kurabiye
Akşam(17:00)
1 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
Not: yumurtalar çok küçük ben bilerek küçük yumurta alıyorum aklınızda olsun küçük yumurtayı genç tavuk yapar ve genç tavuğun yaptığı yumurtanın vitamin ve mineral değerleri daha yüksektir
Su : şuan 2.5 spor: 45 dk Leslie 135 puanPnrrr-12
saglikla dogsun insallah yavrucakAy bugun cok kosturmali gecti anca yemek fasli bitti oturdm.
Muayne oldum hersey cok iyi gornuyor sukur girmeden 1 cuko yediydim oda bizimkini deli gbi yapti heralde cok hareketliydibiturlu resim alamadi doktor hatta dedi hic durmuyor baya ugrasti cinsiyeti goremedik ama duruusuyla alakali erkek gbi hissettim dedi bakalm bidhaki kontrolde daha kesin bsiler ogreniriz insallah.
Bu arada folik asit kestigmi soledm vitaminler falan verdi ve omega 3 yagi onerdi haftada 2 balik ye dedi yiyemiorsan hapi al dedi hatta imkanin varsa hapi al balik yemedign gunler yut dedi onuda alicam bakalm.
Onun disinda @Pinkyminkyy de yazmis 2 li tarama testini soyledi ben tabi hic bilmiyordm ne oldgnu down sendromu varmi diye bakiliyormus onuda o hastanede olmuyormus baska hastaneye yonlendirdi bide orya gittik onu yaptirdik sonuclar cuma cikicak insallah bisi yoktur ya saglikli olsunda kiz erkek hic onemli degil gercekten
ben iki kızımdada yaptırmadım doktora sormustum yaptirdigimda herhangi bir sorun çıktığında tedavi imkani var mi diye yok demisti ayrintili ultrasona girmen yeterli demişti tamam abla su 3 gun yaparm insallah ben daha mutfakla çamaşırları halledemedim kucuk uyandı tekrar uyutuyorumohhh cok sukur cnm hersey yolundaymis
Bu testler ne kadar mantikli bilmiyorum
Allah korusun oyle bisey bile olsa aldiraccak degilsin zaten
Ins. Hic bi sikinti yoktur
guzel olmus mervem su heralde artar daha
Bu bikac gun 1-2 mil yapmaya calissan iyi olurdu:)
Afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm
Sabah 11.30 2 yumurtalı menemen 1 dlm ekmek
Ara 14.30 1 sade kahve
Öğlen 15.30 1 kepçe patates yemeği baharatlı yoğurt 1 dlm ekmek
Akşam 19.00kurutulmuş biber patlıcan kavurması 1 elm ekmek..
Ara 21.00 1 kivi yoğurt (olacak )
Şu 2 lt
Spor yok
Bol bol eksi gelsinMutfak kapandigina gore menumu yazayim sporu sonra eklicem biraz eriteyim yediklerimi once :))
Heralde 10.00 civarydi :))
2 yumurta az sut 1 ks kepekle omlet
Peynir
4 zeytin
Birer tutam maydonoz dereotu
3 brezilya cevizi
14.00
3 hurma
6 badem
18.30
Bol yesil salata
180 gr buftek
Su sayamadim bugun ama ictim
Yatana kadar en az 2.5 olur
coj güzelBugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve
Öğlen 13.30
Bir kaç tane hurma 1 avuç badem
Akşam 17.30
1 çupra balık bol salata
2 buçuk lt su
30 dk yürüyüş 30 puan
@Mehlikatun
Spordan sonra mutlaka biseyler yemen lazim gunu cok erken kapatmissinHayırlı akşamlar arkadaşlar :)
Bugünkü menüm
Sabah (08:30)
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kupa çay
Öğlen (12:00)
1 kase çorba
2 köfte ve 1 orta boy patates (sulu yemek)
Akşam (16:30)
1 kase çorba
2 kaşık bulgur pilavı
18:30 - 20:00 arası fitnessdaydım. Bugün kalça bacak günümdü.
1 litre su ( su içmek hayatta en zorlandığım şeylerden biri zamanla arttırabileceğimi düşünüyorum )
Ve...
Şuan açım
Oyle oldu valla baharSende benim gibi kahvaltılık takılmışsin bugün
patates yanında ekmek olmasa iyiymiş canım kilona göre gerek yok
oy bu alerji işi çok zor geçen sene bizim kızlardan birinde de vardı Allah kolaylık versin inşallah çabuk geçer alerjiniz
10 numara menü afiyet olsun
d vitamini suan bende kullanıyorum ilimli eksik çıkmıştıBirde ben vitamin değerlerime baktırdım. Kan testi yani. D vitamininin düşük olması kilo verimini önemli ölçüde etkiliyormuş. Bu yüzden D vitamini takviyesi kullanmaya başladım. Ve B12. Bendeki değerler neredeyse hiç yok gibi bir şey
Sizinde aklınızda bulunsun. Bi baktırın derim.
Hosgeldin canim1.66 boyum.kilom 71 ..10 kilo vermek istiyorum..yasim 26.1 kizim var
Insallah cnmhalledersin sen ablsa
Kendine yazık yapma bunu kendine
Olacagi belliydi beklenen son gelmiş
Bundan sonra bende kucuk yumurta alayim bari afiyet olsun
saglikla dogsun insallah yavrucak
ben iki kızımdada yaptırmadım doktora sormustum yaptirdigimda herhangi bir sorun çıktığında tedavi imkani var mi diye yok demisti ayrintili ultrasona girmen yeterli demişti tamam abla su 3 gun yaparm insallah ben daha mutfakla çamaşırları halledemedim kucuk uyandı tekrar uyutuyorum
Afiyet olsun
Bol bol eksi gelsin
coj güzel
Spordan sonra mutlaka biseyler yemen lazim gunu cok erken kapatmissin
Oyle oldu valla bahar
d vitamini suan bende kullanıyorum ilimli eksik çıkmıştı
Hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?