- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.101
Cook cook gecmis olsun cnmMaalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık
Kuzum birak gecmisi yat dinlen birazKızlar aşırı kötüyüm menüyü yazayım bi geçmişe bakayım
Bu sabah tartıldım -400 düm
Menüm de şöyleydi
Sabah 11.00
1 kaşarlı minik tost
Öğlen 13.00
Sütlü kahve
16.30
Türk kahvesi
Akşam 19.00
Büyük bir kase salata peynirli ve ton balıklı
Suyu çok az içtim ama hatırlamıyorum bakamadım
Aksami baya gec kapatmissibKızlarr selamlar,
biraz stres biraz heyecanlıyım, eteklerim zil çalıyor diyebiliriz
hala ufak tefek görüşmeye hazırlanıyorum.
Bugünkü menüm
saar 11:30
ac karna fitox cay
iki domates iki sivri biberden yumurtasız kasarlı menemen ( yumurtam bitmiş)
1 kk peynir
0,75 dilim tam tahıllı ekmek
1 zeytin
saat 15:30
2 hurma
1 kucuk mandalina
1 parmak sütlü nescafe
9badem
saat 19:00
0.25 dilim tt ekmekle ceyrek kibrit kutusu peynir
saat 20.30
3 tane hasan paşa kofte ( icinde 1 kasık da patates puresi var)
yarım tabak yagsız tuzsuz ekşili salata
3-4 kasık yogurt
saat 10.00
tarcınlı zencefilli süt
su 2,5-3 lt
aralarda sekersiz normal cay ictim
yarın sabah cok yazamayabilirim gorusmeden cıktıktan sonra haberdar ederim sizi
insalllah bir şey yoktur canim . Yarin hayırlı haberler alırsınızMaalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık
Nerde yasiyosun cnm burasi internasyonal zaten :) ben almanyadayim 2 arkadas hollandada bide ingiltereden arkadas varhosbuldum kizlar..ben yurt disinda yasadigim icin size gore biraz gec bbildiriim yapabilirim.2 saat fark var haliyle
fransada yasiyorum canimNerde yasiyosun cnm burasi internasyonal zaten :) ben almanyadayim 2 arkadas hollandada bide ingiltereden arkadas var
Ceza tartidan kotu sonuc almak :) )1.sayfadaki kurallari okudum ama aranizda baska kurallarda varmi..mesela ceza gibi felan.
Orda da tr yle 2 saat fark var demifransada yasiyorum canim
haklisin.kedi kendimize veriyoruz cezayi.tartida fazla gorerekCeza tartidan kotu sonuc almak :) )
ve listede olunca takimi kotu etkilemek
Tabi buda emek veren arkadaslarimiza haksizlik olur
evet 2 saat varOrda da tr yle 2 saat fark var demi
gözün aydin tatlim neyseki yetismisÇok şükür tercüme bitti. Teslim saatine yarım saat kala bitirdim kontrolleri. Eşim de çok kızdı böyle dünyadan kopup tercüme yapmama, sen planlı programlı yapmayı beceremiyorsun, bir daha tercüme alma dedi. Neyse siniri geçsin yine alsam da ses çıkarmaz diye umut ediyorum.
Yarın okullar açılıyor. Burada okullar bir değişik her şehirde farklı haftalarda tatil oluyor. Bu civardaki bazı okullar bugün açılmış, bizimkilerin okulu yarın açılıyor. Çok heyecanlıyım, kızım okula alışır inşallah. Tatil boyu gitmeyeceğim dedi. Biraz ağlaaycak gibi gözüküyor. Neyse iki günün acısını çıkarım bir sürü mesaj yazasım var. Önce menü yazayım sonra geçmiş yaparım.
yogunluguna ragmen bugunu iyi atlatmisin cnmDünkü menü çok garip oldu. Tercüme araları birşeyler atıştırıp düzgün yemek yemedim. On ara filan yapmışımdır.
Ne yedim hatırlamıyorum bile. İnşallah açısı kötü çıkmaz. Spora da yarın başlıyorum
Bugünkü menüm:
Sabah 12
Madımak yemeği az bulgurlu
1 kase yoğurt
Ara 17.00
1 elma
1 sütlü kahve
Akşam 20.00
1 tabak türlü
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
su: 2.5 lt
spor: yok
sakin ol tatlim hersey olacagina varir ins. Hayirli haberle gelirsinKızlarr selamlar,
Bugünkü menüm
ac karna fitox cay
1 kk peynir
1 zeytin
2 hurma
1 kucuk mandalina
1 parmak sütlü nescafe
9badem
saat 20.30
3-4 kasık yogurt
saat 10.00
tarcınlı zencefilli süt
su 2,5-3 lt
O zaman su anda ayni saati yasiyoruz:))evet 2 saat var
gözün aydin tatlim neyseki yetismis
Burdada tatiller her eyalette farkli oluyor ama noel zamanini bilmiyorum malum okul cocugum yok :)) kizinda basta zorlansada mecbur alisacak
yogunluguna ragmen bugunu iyi atlatmisin cnm
sakin ol tatlim hersey olacagina varir ins. Hayirli haberle gelirsin
Ben begendim menunu
Son arada meyve olmamasi iyi olmus
Hastaligin gectimi
sen yeni basladigin ve kilo verdigin icin aksam saatine cok takilmadim cnm zamanla yavas yavas one cekersinAy inşallah bakalım, çalışmam bitmek üzere artık. Akşam bu kadar geç yemeyi sevmiyorum aslında, eşim geç gelince yemek geçe kaldı. Hastalığım hala tam geçmedi, sanırım sinüzite çevirdi artık. Burnum tıkalı, bugün regl oldum karnım ağrıyo ama hiçbirini gözüm görmedi heyecanla yarına hazırlanıyorum. Akşam da bari meyve yemeden zencefilli süt içeyim hem iyi uyutur, hem hastalığa iyi gelir dedim, tatlı da istemesin canım diye ayrıca tarçın da serptim.
Yarın güzel geçsin inşallah, haftaya kadar artık tamamen iyileşirim ve spora başlarım haftaya diye umuyorum.
Hem boylece belki önümüzdeki hafta süper bir eksiyle listelere trnasfer olurum
Hayırlısı olsun hakkınızda Pınarcığm. Sen nasıl daha rahat edeceksen öyle olsun. Ama ben şahsen eşim neredeyse onun yanında olmayı tercih ederdim. Yanında iki hafta annen yada teyzen kalabilseler, gerisini kendiniz halledersiniz.Insallah abla hayirlisiyla hatta bu ara dogumu Almanyada yapma dusuncelerim bile var annemlerde destekliyor eşimde karari bana birakti ama benimde icim rahat olur aslinda gibi konustu cnku burda kimsemiz yok ve esim vardiya sistemiyle calisiyor isyeride 30-40dk heleki Istanbulda hemem gelmesi mumkun degil. Bakalim hayirlisi olsun tabiki ama cok beynim yoruluyor bu aralar biseyleri arasdirip dusunup karar vermek ne zormuş ya.
Afiyet olsun canım güzel.İyi akşamlar menüm
Sabah 12
Biraz yumurta
1 çeri
Maydonoz
3 zeytin
1 dl ekmek
Akşam 19
3 mercimekli köfte
Biraz salata yemek yapmak istemedim
Su 2 litre
Çorba diyeti olmuş, afiyet olsun.Ekrana fazla bakamiyorim gozlerim akiyo
Menu
Sabah12
1kase tarhana
Aksam 18
1kase mercimek corba
2mandalina
Afiyet olsun. 5000 adım koridorda iyi atmışsın, ben çok daralırdım.E gecmis bittigine gore bende menumu yazayim artik
Sabah.07.00
Yarim haslanmis yumurta (gec kaliyordum anca bu kadar yiyebildim)
1 dilime yakin tb ekmegi
4 5 catal peynir
2 yesil zeytin
Aralarsa sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle. 12.00
1 tb Baharatli tavuk sote
1 kase yogurtlu bugday
Aralarda sekersiz cay, turk kahvesi yesil cay ve 2 kuru kayisi
Aksam.18.30
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
Salata
Su.2.5 lt
Spor.5.000 adim evin koridoru uzun orda yaptim
Allah korusun, direnç arttırıcı birşeyler tüketmek lazım. En önemlisi de stresten uzak durmak ama başarmak kolay olmuyor bunu.Kızlar sokağın var salgın var diyoruz cidden var influenza dedikleri domuz gribi tureviymis biraz önce kardeşimle konuştum görümcesi sağlık personeli ve oğluna domuz gribi demişler yazik kadın hamile birde ona da geçmez inşallah . Kalabalık ortamda bulunmayin
Ateş ve öksürük ağırlıklı burun akıntısı filan olmuyormus. Kuzeyinde antibiyotik bitsin ben tekrar kontrole götüreceğim
Teşekkür ederim Merve. Kıza kıymayıp daha geç göndereyim desem büyüdükçe daha zorlaşır gibime geliyor. Hem artık bir arkadaş ortamına da ihtiyacı var.hadi gizun aydın dinlen biraz canim insallah kuzucugun alisir okuluna
görüşmen iyi geçer inşallah. Akşam en geç sekizde yiyebilsen keşke ama ev hali her zaman mümkün olmuyor.Kızlarr selamlar,
Bugünkü menüm
ac karna fitox cay
1 kk peynir
1 zeytin
2 hurma
1 kucuk mandalina
1 parmak sütlü nescafe
9badem
saat 20.30
3-4 kasık yogurt
saat 10.00
tarcınlı zencefilli süt
su 2,5-3 lt
İnşallah ciddi bir şey çıkmaz Şeydacığım, Rabbim dermansız dert vermesin.Maalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık
Güzel bence.Kızlar aşırı kötüyüm menüyü yazayım bi geçmişe bakayım
Bu sabah tartıldım -400 düm
Menüm de şöyleydi
Sabah 11.00
1 kaşarlı minik tost
Öğlen 13.00
Sütlü kahve
16.30
Türk kahvesi
Akşam 19.00
Büyük bir kase salata peynirli ve ton balıklı
Suyu çok az içtim ama hatırlamıyorum bakamadım
Hoşgeldin I Ilyusa . Ben Edibe, İngiltere'de yaşıyorum. Senin şu anda bulunduğun kiloya ulaşmak için çırpınıyorum. Umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Geç saatte yazacak insan sayısı artıyor. Gerçi Tr'deki arkadaşlar da maşallah geç saatlerde yazıyorlar, üzülüyorum size kızlar uykusuz kalıyorsunuz @nanekekik @askrhpozitifNerde yasiyosun cnm burasi internasyonal zaten :) ben almanyadayim 2 arkadas hollandada bide ingiltereden arkadas var
Teşekkür ederim. Yemeyi atlattım da o kadar hareketsiz kaldım ki nasıl telafi edeceğimi bilmiyorum. Normalde evin içinde az da olsa hareket ediyordum, resmen sandalyeye çakıldım kaldım kaç gün.gözün aydin tatlim neyseki yetismis
Burdada tatiller her eyalette farkli oluyor ama noel zamanini bilmiyorum malum okul cocugum yok :)) kizinda basta zorlansada mecbur alisacak
yogunluguna ragmen bugunu iyi atlatmisin cnm
Ben zencefili uyku kaçırıyor diye biliyorum. İnşallah öyle bir etkisi olmaz sanaAy inşallah bakalım, çalışmam bitmek üzere artık. Akşam bu kadar geç yemeyi sevmiyorum aslında, eşim geç gelince yemek geçe kaldı. Hastalığım hala tam geçmedi, sanırım sinüzite çevirdi artık. Burnum tıkalı, bugün regl oldum karnım ağrıyo ama hiçbirini gözüm görmedi heyecanla yarına hazırlanıyorum. Akşam da bari meyve yemeden zencefilli süt içeyim hem iyi uyutur, hem hastalığa iyi gelir dedim, tatlı da istemesin canım diye ayrıca tarçın da serptim.
Yarın güzel geçsin inşallah, haftaya kadar artık tamamen iyileşirim ve spora başlarım haftaya diye umuyorum.
Hem boylece belki önümüzdeki hafta süper bir eksiyle listelere trnasfer olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?