Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum birak gecmisi yat dinlen biraz

I Ilyusa

Adı:medine
Yaşı:26
Evli/bekar:ebli
Çocuk/yaşları:1kizim var.5 yasinda
Emziriyormusun:hayir
Meslek:ev hanimi
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:1.66
Kilo:71
Hedef:59-60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :dogum kilolari

Aksami baya gec kapatmissib
Maalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık
insalllah bir şey yoktur canim . Yarin hayırlı haberler alırsınız

hosbuldum kizlar..ben yurt disinda yasadigim icin size gore biraz gec bbildiriim yapabilirim.2 saat fark var haliyle
Nerde yasiyosun cnm burasi internasyonal zaten :) ben almanyadayim 2 arkadas hollandada bide ingiltereden arkadas var

gözün aydin tatlim neyseki yetismis

Burdada tatiller her eyalette farkli oluyor ama noel zamanini bilmiyorum malum okul cocugum yok :)) kizinda basta zorlansada mecbur alisacak

yogunluguna ragmen bugunu iyi atlatmisin cnm

sakin ol tatlim hersey olacagina varir ins. Hayirli haberle gelirsin

Ben begendim menunu
Son arada meyve olmamasi iyi olmus

Hastaligin gectimi

Bugun yanilmiyorsam menu vermeyen kalmadi

Kizlar lutfen son 3 gun cok dikkatli olalim
Planinizi yapin ve uygulayin
Artik sislik yapacak seyler ve karbonlara dikkat edelim
Şu 2 gun sporlari yapabildiginiz kadar yapin

Gecen hafta takimlarin yuzdeleri genelde dusuktu
O yuzden bu hafta herkesin yukselecektir
Isimizi şansa birakmayip elimizden geleni yapalim

Ay inşallah bakalım, çalışmam bitmek üzere artık. Akşam bu kadar geç yemeyi sevmiyorum aslında, eşim geç gelince yemek geçe kaldı. Hastalığım hala tam geçmedi, sanırım sinüzite çevirdi artık. Burnum tıkalı, bugün regl oldum karnım ağrıyo ama hiçbirini gözüm görmedi heyecanla yarına hazırlanıyorum. Akşam da bari meyve yemeden zencefilli süt içeyim hem iyi uyutur, hem hastalığa iyi gelir dedim, tatlı da istemesin canım diye ayrıca tarçın da serptim.
Yarın güzel geçsin inşallah, haftaya kadar artık tamamen iyileşirim ve spora başlarım haftaya diye umuyorum.
Hem boylece belki önümüzdeki hafta süper bir eksiyle listelere trnasfer olurum

sen yeni basladigin ve kilo verdigin icin aksam saatine cok takilmadim cnm zamanla yavas yavas one cekersin

Genelde diyetisyenler farkli dusunuyor ama diger uzmanlar aksamdan sonra meyve yemenin dogru olmadigini söylüyorlar meyve sekeri direk depo ediliyomus

İnşallah bi iyilesde bende inaniyorum guzel bi eksiyle giris yapacaksin :))

Hayırlısı olsun hakkınızda Pınarcığm. Sen nasıl daha rahat edeceksen öyle olsun. Ama ben şahsen eşim neredeyse onun yanında olmayı tercih ederdim. Yanında iki hafta annen yada teyzen kalabilseler, gerisini kendiniz halledersiniz.
İyi akşamlar menüm
Sabah 12
Biraz yumurta
1 çeri
Maydonoz
3 zeytin
1 dl ekmek
Akşam 19
3 mercimekli köfte
Biraz salata yemek yapmak istemedim
Su 2 litre
Afiyet olsun canım güzel.
Ekrana fazla bakamiyorim gozlerim akiyo
Menu
Sabah12
1kase tarhana

Aksam 18
1kase mercimek corba

2mandalina
Çorba diyeti olmuş, afiyet olsun.
Afiyet olsun. 5000 adım koridorda iyi atmışsın, ben çok daralırdım.

Allah korusun, direnç arttırıcı birşeyler tüketmek lazım. En önemlisi de stresten uzak durmak ama başarmak kolay olmuyor bunu.
hadi gizun aydın dinlen biraz canim insallah kuzucugun alisir okuluna
Teşekkür ederim Merve. Kıza kıymayıp daha geç göndereyim desem büyüdükçe daha zorlaşır gibime geliyor. Hem artık bir arkadaş ortamına da ihtiyacı var.
görüşmen iyi geçer inşallah. Akşam en geç sekizde yiyebilsen keşke ama ev hali her zaman mümkün olmuyor.
Maalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık
İnşallah ciddi bir şey çıkmaz Şeydacığım, Rabbim dermansız dert vermesin.
Güzel bence.
Hoşgeldin I Ilyusa . Ben Edibe, İngiltere'de yaşıyorum. Senin şu anda bulunduğun kiloya ulaşmak için çırpınıyorum. Umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Nerde yasiyosun cnm burasi internasyonal zaten :) ben almanyadayim 2 arkadas hollandada bide ingiltereden arkadas var
Geç saatte yazacak insan sayısı artıyor. Gerçi Tr'deki arkadaşlar da maşallah geç saatlerde yazıyorlar, üzülüyorum size kızlar uykusuz kalıyorsunuz @nanekekik @askrhpozitif
gözün aydin tatlim neyseki yetismis

Burdada tatiller her eyalette farkli oluyor ama noel zamanini bilmiyorum malum okul cocugum yok :)) kizinda basta zorlansada mecbur alisacak

yogunluguna ragmen bugunu iyi atlatmisin cnm
Teşekkür ederim. Yemeyi atlattım da o kadar hareketsiz kaldım ki nasıl telafi edeceğimi bilmiyorum. Normalde evin içinde az da olsa hareket ediyordum, resmen sandalyeye çakıldım kaldım kaç gün.
Ben zencefili uyku kaçırıyor diye biliyorum. İnşallah öyle bir etkisi olmaz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…