Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim. Yemeyi atlattım da o kadar hareketsiz kaldım ki nasıl telafi edeceğimi bilmiyorum. Normalde evin içinde az da olsa hareket ediyordum, resmen sandalyeye çakıldım kaldım kaç gün.
odem olduysa bile 3 gunde atarsin cnm

Bu arada benim menuyu gormedin heralde :)

Edibe12

Ayy Allah korusun ya. Bugun hastanede sira beklerken cok hasta bi hamile vardi ay eve geldm sonra bi bogazimda gidiklanma oldu korktm ama sukur bsi yok ama dikkat etmek gerek

kuzum salatayi bari biraz fazla yeseydin

tatlim bi dr a gitsene cnm belki antibiyotik gerekiyirdur

cok guzel cnm su da biraz artmis :)

tabi simdiden kanuni seyleri ogreninde ona gore bi yol cizersiniz
Ama kendini bunaltmadan :)

Aynen abla bakalm ben baya arsdiriyorm ama Almanyanin her eyaleti farkli kurallarla oldugu icin cok karisik

Yuruyus banttamiydi cnm ekledim

Maalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık

Allah korusun insallah oyle birsey yoktur canim

Bende hamile kalmadan oncesine kadar oyle dusunuyordm ama smdi diyorm esimi ozlerim diye kendime bebegime haksizlik etmemem lazim cnku burda kimsemiz yok acil bi durum olsa yanlizim ben cok tecrubesizim ilk dogumum hicbisey bilmiyorm. Aslinda hala kararsizim ama esimde benm aklim hep sende kalcak calisirken seni evde yanliz birakmak zor gelcek diyince ve 3 ay icinde 2-3 sefer gelirm diyince bende olumlu bakmaya basladim. Cok zor bi karar Allah dogru yolu gostersin insallah ama bi surec sonucta sonra gene evime gelicem ve belki 2cide daha bilincli oldugm icin onu turkiyede dogururm, tabi olursa
Ay amma yazdim cok doluyum ve karişıgım bu konuda

regl siskinligiyse elbet iner canim

haftaya guzel bir eksiyle başlamışsın tebrikler
sağol canım

güzel eksi inşallah kısa sürede iyilesirsin bu ekside yerinde durur

Gunaydinnnnnnn
Guzel eksiler gorup cosacak hatunlar

Benim eksi fazla olmasada yinede haftaya arti yukuyle baslamadigim icin mutluyum

Cuma 96. 9
Bugun 96.7
Fark 0.2
Sabah 8 de tartildim
tebrikler abla

bende ananas aldım Perşembe için burda fiyatida baya artmış

sade metomu onun menülerini yesem bende çok daha hızlı zayıflarım

rakip +500 öyle mi hadi rahatsızsin ama cumayaeksi görmek umuduyla
garanti eksi 1 im var regl hali cunku o yuzden eksi korkum yok rakibem sende guzel vermissin bakalim cuma sonuc ne olacak :))[/QUOTE]canım ben de merak ediyorum sonucu

eksiler sağolsun yerinde sayıyor o kadar da dikkat ediyorum stresmi ediyorum anlamadim

aynen
hedefim en az -2ydi ama bu sabahta istediğim sonucu alamadım
spordan degilde
Diyete erken mi başladım diyorum bazen ıster istemez az yıyorum
bence ilk 6 ay çok önemli zaten kolay bir süreç değil sen hiç diyeti sporu düşünme sağlıklı ye zaten yavaş yavaş gider şuan önceligin evladın benim ufaklık ta 1 yaşına girecek benim sutum çok olmadi ilk 6 ay günlük 5 lt ye yakın su içiyorum dum çok yedim kilomu hiç düşünmedim o dönemi mama vermeden atlattim ya vicdanım rahat malesef şimdide günde bir kez emiyor yani herkes in yapısı farklı ama ben emzirme döneminde diyete karsiyim
aynen menülerim bu aralar iyi ama tartı iyi degil
Bu sabah -100 Gr çıktı şişkinlik yaptı ya bu mubaregi daha da yemiycm de çok yapmışım sabah yesem şişkinlik ertesigüne gider mi 1 kaşık un koydum

güzel menü bende fasulye yapayım fikir oldu

sağol canım baharcim hastaneye de çok zorda kalmadıkça gitmemek lazim asıl oralar kaynıyor
Maalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık
Rabbim tez zamanda şifa versin
Daha gelen yok heralde :))

Yarina guzel eksilerle uyanmaniz dilegiyle

Iyi geceler
uyanmak çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…