- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.121
Rakibem dur nereye gidiyorsun, menünü yazmadınDaha gelen yok heralde :))
Yarina guzel eksilerle uyanmaniz dilegiyle
Iyi geceler
odem olduysa bile 3 gunde atarsin cnmTeşekkür ederim. Yemeyi atlattım da o kadar hareketsiz kaldım ki nasıl telafi edeceğimi bilmiyorum. Normalde evin içinde az da olsa hareket ediyordum, resmen sandalyeye çakıldım kaldım kaç gün.
Yazdim bebegim bende yorum gormeyince sasirdiydimRakibem dur nereye gidiyorsun, menünü yazmadın
aaa baktım ama görmedim. Erken yazdın o zaman. Bulurum ben onuodem olduysa bile 3 gunde atarsin cnm
Bu arada benim menuyu gormedin heralde :)
Evet sporu gördüm malesefYazdim bebegim bende yorum gormeyince sasirdiydim
Sonra spor bildirimide var :)))
Mutfak kapandigina gore menumu yazayim sporu sonra eklicem biraz eriteyim yediklerimi once :))
Heralde 10.00 civarydi :))
2 yumurta az sut 1 ks kepekle omlet
Peynir
4 zeytin
Birer tutam maydonoz dereotu
3 brezilya cevizi
14.00
3 hurma
6 badem
18.30
Bol yesil salata
180 gr buftek
Su sayamadim bugun ama ictim
Yatana kadar en az 2.5 olur
Iyi geceler tatlimEvet sporu gördüm malesef
Güzelmiş menün, afiyet olsun canım
Demek -200. Bunu duyduğuma sevindim. Ben de daha fazla eksiyimdir diye umut ediyorum. Yarın sabah yazarımIyi geceler tatlim
Bu arada bugun eksi 200 vardi bende
Icimden bir ses sende daha fazladir diyor:)
Biliyosun bende en cok son 3 gunde giderDemek -200. Bunu duyduğuma sevindim. Ben de daha fazla eksiyimdir diye umut ediyorum. Yarın sabah yazarım
Pnrrr-12 pinar iyimisin cnm niye uyumadin
Kızlar sokağın var salgın var diyoruz cidden var influenza dedikleri domuz gribi tureviymis biraz önce kardeşimle konuştum görümcesi sağlık personeli ve oğluna domuz gribi demişler yazik kadın hamile birde ona da geçmez inşallah . Kalabalık ortamda bulunmayin
Ateş ve öksürük ağırlıklı burun akıntısı filan olmuyormus. Kuzeyinde antibiyotik bitsin ben tekrar kontrole götüreceğim
kuzum salatayi bari biraz fazla yeseydin
tatlim bi dr a gitsene cnm belki antibiyotik gerekiyirdur
cok guzel cnm su da biraz artmis :)
tabi simdiden kanuni seyleri ogreninde ona gore bi yol cizersiniz
Ama kendini bunaltmadan :)
Güzel menü canım .
Afiyet olsun abla.
Afiyet olsun sevilay.
Ah açlıkkk ben de şu an :)
Afiyet olsun.akşam yetersiz gelsi bana :)
Akşam biraz yetersiz.ama güzel menü.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun ben beğendim.
Aaa evet öyle yapıyorduk di mi tmm.
20 .3 60Pnrrr-12
Oh çok şükür :)geçmiş olsun.
Maalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık
Hayırlısı olsun hakkınızda Pınarcığm. Sen nasıl daha rahat edeceksen öyle olsun. Ama ben şahsen eşim neredeyse onun yanında olmayı tercih ederdim. Yanında iki hafta annen yada teyzen kalabilseler, gerisini kendiniz halledersiniz.
Afiyet olsun canım güzel.
Çorba diyeti olmuş, afiyet olsun.
Afiyet olsun. 5000 adım koridorda iyi atmışsın, ben çok daralırdım.
Allah korusun, direnç arttırıcı birşeyler tüketmek lazım. En önemlisi de stresten uzak durmak ama başarmak kolay olmuyor bunu.
Teşekkür ederim Merve. Kıza kıymayıp daha geç göndereyim desem büyüdükçe daha zorlaşır gibime geliyor. Hem artık bir arkadaş ortamına da ihtiyacı var.
görüşmen iyi geçer inşallah. Akşam en geç sekizde yiyebilsen keşke ama ev hali her zaman mümkün olmuyor.
İnşallah ciddi bir şey çıkmaz Şeydacığım, Rabbim dermansız dert vermesin.
Güzel bence.
Hoşgeldin @medine66 . Ben Edibe, İngiltere'de yaşıyorum. Senin şu anda bulunduğun kiloya ulaşmak için çırpınıyorum. Umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Geç saatte yazacak insan sayısı artıyor. Gerçi Tr'deki arkadaşlar da maşallah geç saatlerde yazıyorlar, üzülüyorum size kızlar uykusuz kalıyorsunuz @nanekekik @askrhpozitif
Teşekkür ederim. Yemeyi atlattım da o kadar hareketsiz kaldım ki nasıl telafi edeceğimi bilmiyorum. Normalde evin içinde az da olsa hareket ediyordum, resmen sandalyeye çakıldım kaldım kaç gün.
Ben zencefili uyku kaçırıyor diye biliyorum. İnşallah öyle bir etkisi olmaz sana
sağol canımregl siskinligiyse elbet iner canim
haftaya guzel bir eksiyle başlamışsın tebrikler
güzel eksi inşallah kısa sürede iyilesirsin bu ekside yerinde dururGunaydin hanimlar rapor aldim gitmedim okula bugun hic bisey yiyemiyorum dunku menum
Saat 20.00
Yarim kase tarhana iki lokma ekmek
Bundan ibaret
Ama hastalikla heralde cok guzel eksilmisim tabi yiyip icmeye baslayinca unarim geri gelmez
Cuma 79.3
Bugun 78.2
-1.1
tebrikler ablaGunaydinnnnnnn
Guzel eksiler gorup cosacak hatunlar
Benim eksi fazla olmasada yinede haftaya arti yukuyle baslamadigim icin mutluyum
Cuma 96. 9
Bugun 96.7
Fark 0.2
Sabah 8 de tartildim
garanti eksi 1 im var regl hali cunku o yuzden eksi korkum yok rakibem sende guzel vermissin bakalim cuma sonuc ne olacak :))[/QUOTE]canım ben de merak ediyorum sonucubende ananas aldım Perşembe için burda fiyatida baya artmış
sade metomu onun menülerini yesem bende çok daha hızlı zayıflarım
rakip +500 öyle mi hadi rahatsızsin ama cumayaeksi görmek umuduyla
eksiler sağolsun yerinde sayıyor o kadar da dikkat ediyorum stresmi ediyorum anlamadimcumaya kadar eminim iner cnm suya ve tuza dikkat et
aminnn insallah cnm
amann biyerlerini kasi :) nazar degmesin
mervee yatmadan mama ver bitanem
benim ogun sayim fazla olmuyor toplama gelince az gorunuyor
Cuma daha doyurucu olmaya baslicak ins.
malesef kural oyle cnm ilk baslangic kilo hesap ediliyor
Yinede guzel eksi cnm
Ama olan eksilerinide kaybetme
sanada gunaydin citir kiz :) bugun naslsin tatlicim
kuzum cok gecmis olsun ins. Uzun surmez
Yinede corba icmeye calis en azindan
Eksi guzel aama sevinemedim
aynenAslında meyve çok olmuş aynı anda ve balık yanında ekmek olmasa iyiymiş suda az içmişsin
olmamis canan sen de biliyorsun
aafiyet olsun abla doyduysan sorun yok
Aramıza hoşgeldin ben bahar 32 yaşındayım bir oğlum var
Evet abla zorla yedim
aynen kuzum ya hafta boyu artı gidip eksiye geçmek için uğraşmak çok fena
O zaman ilk hedef kıyafetlere girmek
Yuhh Merve
Ah o genetik necektik be
fitox çayi geçen de sormustum ne için bu çay
Edibecim hastalıktan yiyemedim canım
Regl etkisi vardır halledersin sen
Utandirdi seni bak , emzirme bitince uykuna kavuşacaksin ama ilk hasta olduğunda anlayacaksın anne sütü ne büyük nimetmis
Güzel ekşi Ayşenur demek daha da eksiydin eee bu hafta bir -2 gelir gibi şimdiden böyle ise
Günaydın canım iş başı yaptın mı yoksa
Haha millet hasta olup eksi çıkıyor bende oda yok :) geçmiş olsun canım bol bol dinlen
Oo çok iyi abla eksi başlamak
geçmiş olsun canım
devlet cinsiyeti 15 haftadan önce soylemiyormus galiba özelse aşağı yukarı vakti geldi bence vitaminlerinden eklenecek çıkacak var mı onu sorabilirsin
bence ilk 6 ay çok önemli zaten kolay bir süreç değil sen hiç diyeti sporu düşünme sağlıklı ye zaten yavaş yavaş gider şuan önceligin evladın benim ufaklık ta 1 yaşına girecek benim sutum çok olmadi ilk 6 ay günlük 5 lt ye yakın su içiyorum dum çok yedim kilomu hiç düşünmedim o dönemi mama vermeden atlattim ya vicdanım rahat malesef şimdide günde bir kez emiyor yani herkes in yapısı farklı ama ben emzirme döneminde diyete karsiyimspordan degilde
Diyete erken mi başladım diyorum bazen ıster istemez az yıyorum
aynen menülerim bu aralar iyi ama tartı iyi degildunku menun kotu degilmis niye arti getirdiki sana
Bugun karnibahar brokoli siskinlik yaparmi bilmem
Besamal sosu kendin yaptin degilmi hazir degil
Yani 1-2 ks un konuyor toplamda bence cokta kotu degil
Tabi ustunde kasarda vardir :)
Cumadan itibaren olan spor puanlarini pinari etiketleyip yaz cnm
güzel menü bende fasulye yapayım fikir olduE gecmis bittigine gore bende menumu yazayim artik
Sabah.07.00
Yarim haslanmis yumurta (gec kaliyordum anca bu kadar yiyebildim)
1 dilime yakin tb ekmegi
4 5 catal peynir
2 yesil zeytin
Aralarsa sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle. 12.00
1 tb Baharatli tavuk sote
1 kase yogurtlu bugday
Aralarda sekersiz cay, turk kahvesi yesil cay ve 2 kuru kayisi
Aksam.18.30
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
Salata
Su.2.5 lt
Spor.5.000 adim evin koridoru uzun orda yaptim
Bademi bir avuç çok derdim ama öğle niyetine olmuş
Aslında bol karbon olmuş çorba ve patates akşamda aynı çorba ve bulgur sebze olabilirdi akşam mesela
Daha iyiyim canım sağol
aslında doğru yemek önemli çok azlatirsan da gitmiyor
Aramıza hoşgeldin canım
bende yaptırdım sonuçta bilmek iyidir
afiyet olsun abla
afiyet olsun ben beğendim
Afiyet olsun canım
doktora gittin mi canım
güzel menü
sağol canım baharcim hastaneye de çok zorda kalmadıkça gitmemek lazim asıl oralar kaynıyorKızlar sokağın var salgın var diyoruz cidden var influenza dedikleri domuz gribi tureviymis biraz önce kardeşimle konuştum görümcesi sağlık personeli ve oğluna domuz gribi demişler yazik kadın hamile birde ona da geçmez inşallah . Kalabalık ortamda bulunmayin
Ateş ve öksürük ağırlıklı burun akıntısı filan olmuyormus. Kuzeyinde antibiyotik bitsin ben tekrar kontrole götüreceğim
Rabbim tez zamanda şifa versinMaalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık
uyanmak çok isterdimDaha gelen yok heralde :))
Yarina guzel eksilerle uyanmaniz dilegiyle
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?