- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.141
Karataycılar metoyu şaşırtmak için kahvaltı ve akşam y. Yer değiltiriyorlar.onun gibi olmuş :) afiyet olsun .Ben sok sok bu saatte aksam yememek için yemek yedim Allah'tan mideme oturdu da çok yiyemedimdünkü karnıbahar i çok yapmışım bugun daha kim yemekle uğraşacak iste yemeğimi yedim gerisi de eşime artık yer yemez
İlk 3 hafta için yardımcı gibi birini de ayarlayabilirsin pınar.yatılı kalmalı ama..maksat destek almak sonuçta.millet gidip yurt dışında doğum yapıyor özellikle.sen orda yaşarken türkiyede doğum yapma bence canım.Nerden gordun abla
Esim gene ise gitti bende uyuyamadim gene artik Namazi bekliyorm ondan sonra uyurm biraz daha belki.
Sendemi uyuyamadin
Aynen abla erken gelicem orda yapick olursam 3 ay onceden gelicem artk esim gelip gidicek yanima. Annem calisiyor uzun sure gelme imkani yok turkiyede dogum yaparsam en fazla 2-3 hafta gelebilcek kvde gelemiyor onunda ailevi olarak baska seyler var basinda en hayirlisi sanki orda olcak donuncede denizliden teyzem ve annennem gelir belki biraz yanliz kalmamam icin ama bakalim bu bir dusunce tabi kesin degl abla sigorta olaylari oturum zweitwohnsitz oluyormu falan onlarida arasdiriyorm. Ben alman vatandasi oldugm icin vatandaslikta sorun olmick tr de dogursamda sadece muracat git gel konsolosluk ugrascaz :) ama dogumyeri almanya olmasi artisi olucak neyse biraz kafami rahat birakiym abla haklisin
Kızlar sokağın var salgın var diyoruz cidden var influenza dedikleri domuz gribi tureviymis biraz önce kardeşimle konuştum görümcesi sağlık personeli ve oğluna domuz gribi demişler yazik kadın hamile birde ona da geçmez inşallah . Kalabalık ortamda bulunmayin
Ateş ve öksürük ağırlıklı burun akıntısı filan olmuyormus. Kuzeyinde antibiyotik bitsin ben tekrar kontrole götüreceğim
Çok şükür tercüme bitti. Teslim saatine yarım saat kala bitirdim kontrolleri. Eşim de çok kızdı böyle dünyadan kopup tercüme yapmama, sen planlı programlı yapmayı beceremiyorsun, bir daha tercüme alma dedi. Neyse siniri geçsin yine alsam da ses çıkarmaz diye umut ediyorum.
Yarın okullar açılıyor. Burada okullar bir değişik her şehirde farklı haftalarda tatil oluyor. Bu civardaki bazı okullar bugün açılmış, bizimkilerin okulu yarın açılıyor. Çok heyecanlıyım, kızım okula alışır inşallah. Tatil boyu gitmeyeceğim dedi. Biraz ağlaaycak gibi gözüküyor. Neyse iki günün acısını çıkarım bir sürü mesaj yazasım var. Önce menü yazayım sonra geçmiş yaparım.
Dünkü menü çok garip oldu. Tercüme araları birşeyler atıştırıp düzgün yemek yemedim. On ara filan yapmışımdır.
Ne yedim hatırlamıyorum bile. İnşallah açısı kötü çıkmaz. Spora da yarın başlıyorum
Bugünkü menüm:
Sabah 12
Madımak yemeği az bulgurlu
1 kase yoğurt
Ara 17.00
1 elma
1 sütlü kahve
Akşam 20.00
1 tabak türlü
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
su: 2.5 lt
spor: yok
esimin is yerinden birine de ayni teshisi koymuşlar sanirim domuz gribi tekrardan turedi
hadi gizun aydın dinlen biraz canim insallah kuzucugun alisir okuluna
Maalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık
hosbuldum kizlar..ben yurt disinda yasadigim icin size gore biraz gec bbildiriim yapabilirim.2 saat fark var haliyle
1.sayfadaki kurallari okudum ama aranizda baska kurallarda varmi..mesela ceza gibi felan.
Bugun yanilmiyorsam menu vermeyen kalmadi
Kizlar lutfen son 3 gun cok dikkatli olalim
Planinizi yapin ve uygulayin
Artik sislik yapacak seyler ve karbonlara dikkat edelim
Şu 2 gun sporlari yapabildiginiz kadar yapin
Gecen hafta takimlarin yuzdeleri genelde dusuktu
O yuzden bu hafta herkesin yukselecektir
Isimizi şansa birakmayip elimizden geleni yapalim
Ay inşallah bakalım, çalışmam bitmek üzere artık. Akşam bu kadar geç yemeyi sevmiyorum aslında, eşim geç gelince yemek geçe kaldı. Hastalığım hala tam geçmedi, sanırım sinüzite çevirdi artık. Burnum tıkalı, bugün regl oldum karnım ağrıyo ama hiçbirini gözüm görmedi heyecanla yarına hazırlanıyorum. Akşam da bari meyve yemeden zencefilli süt içeyim hem iyi uyutur, hem hastalığa iyi gelir dedim, tatlı da istemesin canım diye ayrıca tarçın da serptim.
Yarın güzel geçsin inşallah, haftaya kadar artık tamamen iyileşirim ve spora başlarım haftaya diye umuyorum.
Hem boylece belki önümüzdeki hafta süper bir eksiyle listelere trnasfer olurum
Iyi geceler tatlim
Bu arada bugun eksi 200 vardi bende
Icimden bir ses sende daha fazladir diyor:)
Demek -200. Bunu duyduğuma sevindim. Ben de daha fazla eksiyimdir diye umut ediyorum. Yarın sabah yazarım
Biliyosun bende en cok son 3 gunde gider
Buda son mesajimmm )) )
İlk 3 hafta için yardımcı gibi birini de ayarlayabilirsin pınar.yatılı kalmalı ama..maksat destek almak sonuçta.millet gidip yurt dışında doğum yapıyor özellikle.sen orda yaşarken türkiyede doğum yapma bence canım.
Bnece de kafanı biraz rahat bırak canım. Ama Almanya doğumlu olması bence daha iyi. TR de hayat her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Keşke imkanımız olsa da ailece taşınabilsek buralardan.
Bütün hastanelerin acil servisleri full, SGK anlaşması olmayan özel hastaneler de dahil. Ablama serumu ayakta verdiler, sonradan yatağa aldılar. O derece salgın var. Kalabalıkta çok durmayın diye uyarıyorlar, Çin gribi diye duydum ben de, faranjitle başlayıp zatürreye doğru gidiyormuş. Burun akıntısı yok, ateş öksürük halsizlik.... Ama kalabalığa girmemek mümkün değil. Çalışma ortamımız, dolmuşlar, sokak...
Allah korusun, bağışıklık sistemini güçlendirmek gerek.
Gözün aydın canım, sıkışsan da bitirmişsin tercümeyi. Ufaktan kendini planlamaya odakla, zorlanmaman adına
Bu yoğunluk bu sıkışıklığa iyi idare etmişsin. Afiyet olsun
eşin de dikkatli olsun kuzum, sizlere de bulaşmasın Allah korusun
Üfürüm nedir? Allah şifa versin tatlım, gönlünü ferah tut iyi olacak herşey.
Kaptanımızın sopası var, vurdu mu yerinde güller açıyor ... görmek istemezsinMefkurem nı diye düşünüyorum
önce halay sonra sopa mı göstereceksin abla
dikkat et kendine kuzum, üst üste gelmiş hastalıklar sende de.
huhu, o zaman cuma senden de iyi eksi gelecek abla
bu atışmaya bayıldımsenin eksiyi de merak ettim şimdi
ve nokta
Aynen cnm haklisin keske.. Biz imkanimiz varken yapmiyoruz bazen lafi geciyor aramizda ama herseyin hayirlisi tabi.
Tam tersini söylemişim :)Yok cnm tam tersi zaten ben turkiyede yasiyorm 2 bucuk senedir evlendm burya geldm ama dogma buyume almanyaliym zaten oranin vatandasiyim dogum icinde oraya gitmeyi dusunuyorm. Hayirlisi bakalm
kucukken geldim.annem babam kardeslerimle..burda evlendim.butun ailem akrabalarim hepsi fransadaO zaman su anda ayni saati yasiyoruz:))
Biraz anlatsana kendini neler yapiyorsun
Fransadami dogmasin gelin olarakmi gittin
insallah ulasirsin..herkese basarilar.bende 65 olsam yeter aslinda..yuzumden cok gidiyo.cirkin oluyorum.biraz spor yapsam hemen sikilasiyorum..simdi bile 71 kiloyum ama herkes en fazla 65 saniyo..en Edibe, İngiltere'de yaşıyorum. Senin şu anda bulunduğun kiloya ulaşmak için çırpınıyorum. Umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın.
Afiyet olsun canim herşey yoluna girer inşallahİyi akşamlar menüm
Sabah 12
Biraz yumurta
1 çeri
Maydonoz
3 zeytin
1 dl ekmek
Akşam 19
3 mercimekli köfte
Biraz salata yemek yapmak istemedim
Su 2 litre
Gunaydin abla bol yeşillikli dere otlu Maydonozlu kahvaltimi yaptim akşam kabak yapmayı düşünüyorum perşembe de kabak detoksuSizlere tunaydin bana gunaydin
Hanimis benim bol eksili aslanlarim :)
Hoşgeldin tatlim benim adım Sevilay senin adın medine miyarindan itibaren size katilmak isterim..kabul ederseniz:)
hosbuldum..kullanici adim medine.Hoşgeldin tatlim benim adım Sevilay senin adın medine mi
bende uyuyanamistim begenini gorunce bu kiz niye ayakta dedim :))Nerden gordun abla
Esim gene ise gitti bende uyuyamadim gene artik Namazi bekliyorm ondan sonra uyurm biraz daha belki.
Sendemi uyuyamadin
Düne goremi eksi 100aynen menülerim bu aralar iyi ama tartı iyi degil
Bu sabah -100 Gr çıktı şişkinlik yaptı ya bu mubaregi daha da yemiycm de çok yapmışım sabah yesem şişkinlik ertesigüne gider mi 1 kaşık un koydum
Daha sislik yapacak seyler yeme cnmBen sok sok bu saatte aksam yememek için yemek yedim Allah'tan mideme oturdu da çok yiyemedimdünkü karnıbahar i çok yapmışım bugun daha kim yemekle uğraşacak iste yemeğimi yedim gerisi de eşime artık yer yemez
sopamiii benmiönce halay sonra sopa mı göstereceksin
ne guzel uyum sorunu yasamamissinkucukken geldim.annem babam kardeslerimle..burda evlendim.butun ailem akrabalarim hepsi fransada
buda guzel bi avantajinsallah ulasirsin..herkese basarilar.bende 65 olsam yeter aslinda..yuzumden cok gidiyo.cirkin oluyorum.biraz spor yapsam hemen sikilasiyorum..simdi bile 71 kiloyum ama herkes en fazla 65 saniyo..
Bende balığı fazla sevmiyorum biraz zor yedim :) eşim çok sever onun sayesinde bende yiyorum :)Oyle olmus :) sen balik ben et takilmisim
Bu arada bugun omega 3 aldim :) her gun 1 tane alicam
Ben fazla balik yemiyorum
Tünaydın canım nasılsınTünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?