Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Karataycılar metoyu şaşırtmak için kahvaltı ve akşam y. Yer değiltiriyorlar.onun gibi olmuş :) afiyet olsun .

Nerden gordun abla
Esim gene ise gitti bende uyuyamadim gene artik Namazi bekliyorm ondan sonra uyurm biraz daha belki.
Sendemi uyuyamadin
İlk 3 hafta için yardımcı gibi birini de ayarlayabilirsin pınar.yatılı kalmalı ama..maksat destek almak sonuçta.millet gidip yurt dışında doğum yapıyor özellikle.sen orda yaşarken türkiyede doğum yapma bence canım.

Bnece de kafanı biraz rahat bırak canım. Ama Almanya doğumlu olması bence daha iyi. TR de hayat her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Keşke imkanımız olsa da ailece taşınabilsek buralardan.

Bütün hastanelerin acil servisleri full, SGK anlaşması olmayan özel hastaneler de dahil. Ablama serumu ayakta verdiler, sonradan yatağa aldılar. O derece salgın var. Kalabalıkta çok durmayın diye uyarıyorlar, Çin gribi diye duydum ben de, faranjitle başlayıp zatürreye doğru gidiyormuş. Burun akıntısı yok, ateş öksürük halsizlik.... Ama kalabalığa girmemek mümkün değil. Çalışma ortamımız, dolmuşlar, sokak...

Allah korusun, bağışıklık sistemini güçlendirmek gerek.

Gözün aydın canım, sıkışsan da bitirmişsin tercümeyi. Ufaktan kendini planlamaya odakla, zorlanmaman adına

Bu yoğunluk bu sıkışıklığa iyi idare etmişsin. Afiyet olsun

esimin is yerinden birine de ayni teshisi koymuşlar sanirim domuz gribi tekrardan turedi

hadi gizun aydın dinlen biraz canim insallah kuzucugun alisir okuluna

eşin de dikkatli olsun kuzum, sizlere de bulaşmasın Allah korusun

Maalesef abla benim için çoooook uzun zamandır en kötü günlerden biriydi berenin kalbinde üfürüm olduğu söylendi kardiyoloji doktoruna randevu aldık

Üfürüm nedir? Allah şifa versin tatlım, gönlünü ferah tut iyi olacak herşey.

hosbuldum kizlar..ben yurt disinda yasadigim icin size gore biraz gec bbildiriim yapabilirim.2 saat fark var haliyle

1.sayfadaki kurallari okudum ama aranizda baska kurallarda varmi..mesela ceza gibi felan.

Kaptanımızın sopası var, vurdu mu yerinde güller açıyor ... görmek istemezsin Mefkurem nı diye düşünüyorum

önce halay sonra sopa mı göstereceksin abla

dikkat et kendine kuzum, üst üste gelmiş hastalıklar sende de.

Iyi geceler tatlim

Bu arada bugun eksi 200 vardi bende
Icimden bir ses sende daha fazladir diyor:)

huhu, o zaman cuma senden de iyi eksi gelecek abla

Demek -200. Bunu duyduğuma sevindim. Ben de daha fazla eksiyimdir diye umut ediyorum. Yarın sabah yazarım

bu atışmaya bayıldım senin eksiyi de merak ettim şimdi

Biliyosun bende en cok son 3 gunde gider

Buda son mesajimmm )) )

ve nokta

Yok cnm tam tersi zaten ben turkiyede yasiyorm 2 bucuk senedir evlendm burya geldm ama dogma buyume almanyaliym zaten oranin vatandasiyim dogum icinde oraya gitmeyi dusunuyorm. Hayirlisi bakalm

Aynen cnm haklisin keske.. Biz imkanimiz varken yapmiyoruz bazen lafi geciyor aramizda ama herseyin hayirlisi tabi.

Aynen cnm haklisin keske.. Biz imkanimiz varken yapmiyoruz bazen lafi geciyor aramizda ama herseyin hayirlisi tabi.

Yani oralarda da hayat çok çok iyi değil, tabi TR ile kıyaslandığında vatan sevgisinin ağırlığı dışında TR de ne ağır gelir bilemiyorum. Gündemi gördükçe, üzülüp gitmek istiyorum buralardan. Yarının ne olacağı her yerde belirsiz ama Türkiye de daha bir belirsiz, daha çok karanlık maalesef

2-3 yıldır ülkeyi terkeden varlıklı, eğitimli işadamları üzüyordu beni, son olarak bu isimlere Sabancıların eklenmesi çok çok üzdü.

Ay neyse bu kadar karamsarlık yeter, hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.

en Edibe, İngiltere'de yaşıyorum. Senin şu anda bulunduğun kiloya ulaşmak için çırpınıyorum. Umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın.
insallah ulasirsin..herkese basarilar.bende 65 olsam yeter aslinda..yuzumden cok gidiyo.cirkin oluyorum.biraz spor yapsam hemen sikilasiyorum..simdi bile 71 kiloyum ama herkes en fazla 65 saniyo..

Nerden gordun abla
Esim gene ise gitti bende uyuyamadim gene artik Namazi bekliyorm ondan sonra uyurm biraz daha belki.
Sendemi uyuyamadin
bende uyuyanamistim begenini gorunce bu kiz niye ayakta dedim :))

aynen menülerim bu aralar iyi ama tartı iyi degil
Bu sabah -100 Gr çıktı şişkinlik yaptı ya bu mubaregi daha da yemiycm de çok yapmışım sabah yesem şişkinlik ertesigüne gider mi 1 kaşık un koydum
Düne goremi eksi 100
Hergun ayni oranda eksi olmaz ama
Yemek de siskinlik yapmis olabilir
Gerci bugunde yemisin
Daha sislik yapacak seyler yeme cnm
önce halay sonra sopa mı göstereceksin
sopamiii benmi
Hic tarzim degil
Ben siddete karsiyim

kucukken geldim.annem babam kardeslerimle..burda evlendim.butun ailem akrabalarim hepsi fransada
ne guzel uyum sorunu yasamamissin

insallah ulasirsin..herkese basarilar.bende 65 olsam yeter aslinda..yuzumden cok gidiyo.cirkin oluyorum.biraz spor yapsam hemen sikilasiyorum..simdi bile 71 kiloyum ama herkes en fazla 65 saniyo..
buda guzel bi avantaj

Oyle olmus :) sen balik ben et takilmisim

Bu arada bugun omega 3 aldim :) her gun 1 tane alicam
Ben fazla balik yemiyorum
Bende balığı fazla sevmiyorum biraz zor yedim :) eşim çok sever onun sayesinde bende yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…