Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin abla bol yeşillikli dere otlu Maydonozlu kahvaltimi yaptim akşam kabak yapmayı düşünüyorum perşembe de kabak detoksu
Ohhh mis
afiyet bol eksi olsun

Persembe kabak yapacaksan bugun baska biseymi olsaydi acaba bilemedim

Ohhh mis
afiyet bol eksi olsun

Persembe kabak yapacaksan bugun baska biseymi olsaydi acaba bilemedim
Sebze olarak kabak ve patates var abla kışın sebze baya pahalı fasulye geçen indirime girmişti bugün kabak yapiyim yarın yeşil fasulye alip yapıyım evde kuru yiyecekler çok var ama tartıya yakın yapmak istemiyorum cuma günü mercimek yada kuru fasulye yaparim

Aman aman yap kabagini o zaman

Gercekten pahali cnm bende gecen gittigimde pirayla ispanak aldim
Kerevizi zaten yemiyor benimkiler
Evde Allahtan 2 kabak varda onu corba yapicam kendime
Evede ispanagi borek gibi firinda yapicam

Siz tabi yerinde oldugunuz icin sık yapiyorsunuz
Ben 40 yil yemesem aklima gelmez
Benim adamda cok sever bazen disarda yer :)
Bura denize yakın olduğu için balık ucuz ve çoğu marketlerde var biz genelde taze olsun diye balıgı yerinden alıyoruz marketlerde baya beklemiş oluyor disardada pişmiş satılıyor ama çok yağlı un lapasi yapıp balıkları içine batırıp bol yağda kizartiyorlar çok ağır oluyor önce çok alırdık şimdi evde yapıyorum hem taze hem sağlıklı yağsız bende pek sevmem ama sağlık için yiyoruz :) senin esinde benim eşim gibi çok severmiş abla hollandaya yakinsaniz buraya arabayla gelip 5- 6 kilo alıp dipfrize atabilirsiniz abla

Aman aman yap kabagini o zaman

Gercekten pahali cnm bende gecen gittigimde pirayla ispanak aldim
Kerevizi zaten yemiyor benimkiler
Evde Allahtan 2 kabak varda onu corba yapicam kendime
Evede ispanagi borek gibi firinda yapicam
Ispanak bendede var :) unuttuydum dipfrizde abla geçen ıspanak yaptım farkli bişey olsun ben kremalı almışım hazır kıyılmış buzlu belki kilo yapabilir onu hafta sonu yapıyım :)

Mefkurem Ben kızı okuldan almaya gidiyorum 3 bucuktada oglani alacam havada cok ruzgarli bugun sari alarm verilmis rüzgar baya şiddetli
görüşürüz kızlar

Tabi sizin ordakiler daha tazedir
Bjzim turk bakkalina carsamba cumartesi geliyor gunduz pek araba olmadigi icin gidemiyorum
Bide almak istemiyorum :) yemesem bile sık gorunce tiksinti geliyor burda derneklerde grill falan yapiyolar orda gidip yiyor :)

Mefkurem Ben kızı okuldan almaya gidiyorum havada cok ruzgarli bugun sari alarm verilmis rüzgar şiddetli
görüşürüz kızlar
Burda da ruzgar yagmur cnm yine berbat hava bu ay soguk gececek ay sonuna dogru kar gosteriyor ama bakalim

Erkenmi cikiyor senin kiz saat daha 11

Bugun ki planim tabiki her zaman ki gibi ev isleri ve cocuklar
Ilk is gülsimayı uyutup huma ile balkonda kartopu yapilacak ardindan ev toplanip bulasik makinesi bosalacak kuruyan camasirlar toplanıp dunden topladiklarimda katlanıp yerlesek araya evi supurmeyi ve silme sıkıştırmam saatin durumuna göre aksem yemeği hazırlar yafa utulerim var onlari yaparim ha birde bugun leslie mutlaka yapmak istiyorm ve en gec bugun 10 da yatakta olmayi istiyorm sabah gec kalkmalardan cok sıkıldım

Burda da ruzgar yagmur cnm yine berbat hava bu ay soguk gececek ay sonuna dogru kar gosteriyor ama bakalim

Erkenmi cikiyor senin kiz saat daha 11
11 buçukta alacam abla 3 buçukta da oğlanı alacam kız oglen gittiğinde ikisini beraber alıyorum ana okulu bir gün öğlen bir gün sabah bugün kizim sabahciydi oğlanın standart oğlanin 8.30dan 15.30 a kadar kızda ilk okula başlasaydı hergün aynı saat olurdu ikisini beraber bırakır beraber alırdım hayirlisi daha erken bide markete uğrarayım :) peynir bitmiş peynir alacam

Ispanak bendede var :) unuttuydum dipfrizde abla geçen ıspanak yaptım farkli bişey olsun ben kremalı almışım hazır kıyılmış buzlu belki kilo yapabilir onu hafta sonu yapıyım :)
Turk bakkalinda pahaliya geliyor ispanak
Ben alman marketinde torbada oluyorya taze ondan aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…