- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.161
Ohhh misGunaydin abla bol yeşillikli dere otlu Maydonozlu kahvaltimi yaptim akşam kabak yapmayı düşünüyorum perşembe de kabak detoksu
Memnun oldum canım birlikte sağlıklı ve güzel kilo verecegiz inşallahhosbuldum..kullanici adim medine.
Siz tabi yerinde oldugunuz icin sık yapiyorsunuzBende balığı fazla sevmiyorum biraz zor yedim :) eşim çok sever onun sayesinde bende yiyorum :)
Sebze olarak kabak ve patates var abla kışın sebze baya pahalı fasulye geçen indirime girmişti bugün kabak yapiyim yarın yeşil fasulye alip yapıyım evde kuru yiyecekler çok var ama tartıya yakın yapmak istemiyorum cuma günü mercimek yada kuru fasulye yaparimOhhh mis
afiyet bol eksi olsun
Persembe kabak yapacaksan bugun baska biseymi olsaydi acaba bilemedim
Ben kendimi tanittimmi hatirliyamadim :)Mefkurem yok cok sukur yasamadim..
Aman aman yap kabagini o zamanSebze olarak kabak ve patates var abla kışın sebze baya pahalı fasulye geçen indirime girmişti bugün kabak yapiyim yarın yeşil fasulye alip yapıyım evde kuru yiyecekler çok var ama tartıya yakın yapmak istemiyorum cuma günü mercimek yada kuru fasulye yaparim
Bura denize yakın olduğu için balık ucuz ve çoğu marketlerde var biz genelde taze olsun diye balıgı yerinden alıyoruz marketlerde baya beklemiş oluyor disardada pişmiş satılıyor ama çok yağlı un lapasi yapıp balıkları içine batırıp bol yağda kizartiyorlar çok ağır oluyor önce çok alırdık şimdi evde yapıyorum hem taze hem sağlıklı yağsız bende pek sevmem ama sağlık için yiyoruz :) senin esinde benim eşim gibi çok severmiş abla hollandaya yakinsaniz buraya arabayla gelip 5- 6 kilo alıp dipfrize atabilirsiniz ablaSiz tabi yerinde oldugunuz icin sık yapiyorsunuz
Ben 40 yil yemesem aklima gelmez
Benim adamda cok sever bazen disarda yer :)
Ispanak bendede var :) unuttuydum dipfrizde abla geçen ıspanak yaptım farkli bişey olsun ben kremalı almışım hazır kıyılmış buzlu belki kilo yapabilir onu hafta sonu yapıyım :)Aman aman yap kabagini o zaman
Gercekten pahali cnm bende gecen gittigimde pirayla ispanak aldim
Kerevizi zaten yemiyor benimkiler
Evde Allahtan 2 kabak varda onu corba yapicam kendime
Evede ispanagi borek gibi firinda yapicam
Sukur canim sen nasılsınTünaydın canım nasılsın
bizde aliskinlik yaptı abla bu kilo alip vermeHobilerim arasinda kilo verip almak var
Tabi sizin ordakiler daha tazedirBura denize yakın olduğu için balık ucuz ve çoğu marketlerde var biz genelde taze olsun diye balıgı yerinden alıyoruz marketlerde baya beklemiş oluyor disardada pişmiş satılıyor ama çok yağlı un lapasi yapıp balıkları içine batırıp bol yağda kizartiyorlar çok ağır oluyor önce çok alırdık şimdi evde yapıyorum hem taze hem sağlıklı yağsız bende pek sevmem ama sağlık için yiyoruz :) senin esinde benim eşim gibi çok severmiş abla hollandaya yakinsaniz buraya arabayla gelip 5- 6 kilo alıp dipfrize atabilirsiniz abla
dogum kilolarim
Burda da ruzgar yagmur cnm yine berbat hava bu ay soguk gececek ay sonuna dogru kar gosteriyor ama bakalimMefkurem Ben kızı okuldan almaya gidiyorum havada cok ruzgarli bugun sari alarm verilmis rüzgar şiddetli
görüşürüz kızlar
Nasilsin mervem yine uyumadinizmiTünaydın kızlar
11 buçukta alacam abla 3 buçukta da oğlanı alacam kız oglen gittiğinde ikisini beraber alıyorum ana okulu bir gün öğlen bir gün sabah bugün kizim sabahciydi oğlanın standart oğlanin 8.30dan 15.30 a kadar kızda ilk okula başlasaydı hergün aynı saat olurdu ikisini beraber bırakır beraber alırdım hayirlisi daha erken bide markete uğrarayım :) peynir bitmiş peynir alacamBurda da ruzgar yagmur cnm yine berbat hava bu ay soguk gececek ay sonuna dogru kar gosteriyor ama bakalim
Erkenmi cikiyor senin kiz saat daha 11
Yok abla biri uyusa biri uyumuyorNasilsin mervem yine uyumadinizmi
Turk bakkalinda pahaliya geliyor ispanakIspanak bendede var :) unuttuydum dipfrizde abla geçen ıspanak yaptım farkli bişey olsun ben kremalı almışım hazır kıyılmış buzlu belki kilo yapabilir onu hafta sonu yapıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?