- 25 Kasım 2018
- 32
- 55
- 3
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.181
Offf su uykuyu bi duzene sokabilsenizYok abla biri uyusa biri uyumuyor
Allah yardımcınız olsun ya çok zorYok abla biri uyusa biri uyumuyor
Lahmacun falan varsa yiyebilirsin 1 tane canim ayranlaİş yerinde inanılmaz bir yoğunluğun içindeyim :) Sık sık yazamııyorum. Öğle araları gelebiliyorum. Bugün yemek firmasıyla ufak bir sıkıntı yaşandı. Yemeksiz kaldık. Salata yiyebildim sadece(Salatada sabah yanımda getirdiklerimdi) Akşama ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Sanayide çalışıyorum ve tahmin edersiniz hep fast food Bir çözüm bulup akşamı çıkarmam lazım :)
Offf kotu olmus cnm yaaİş yerinde inanılmaz bir yoğunluğun içindeyim :) Sık sık yazamııyorum. Öğle araları gelebiliyorum. Bugün yemek firmasıyla ufak bir sıkıntı yaşandı. Yemeksiz kaldık. Salata yiyebildim sadece(Salatada sabah yanımda getirdiklerimdi) Akşama ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Sanayide çalışıyorum ve tahmin edersiniz hep fast food Bir çözüm bulup akşamı çıkarmam lazım :)
Kucuk aslinda 9 da yatiyor abla 11e kadar uyaniyor uyutuyorum uyaniyor uyutuyorum 11 den sonra uykusunu almiscasina uyumuyor o zaman büyükte kardesimle oyuncam diye uyumuyor dun en son 1 bucuga geliyordu uyuduğum daOfff su uykuyu bi duzene sokabilseniz
Benim gelinde gece 1 de videyo atmis oglan fit bi sekilde oynuyor ne zaman yattilar Allah bilir
Aynen öyle yapıcam muhtemelenLahmacun falan varsa yiyebilirsin 1 tane canim ayranla
Amin canim canlari sagolsunAllah yardımcınız olsun ya çok zor
Ordaki sistem degisikmis11 buçukta alacam abla 3 buçukta da oğlanı alacam kız oglen gittiğinde ikisini beraber alıyorum ana okulu bir gün öğlen bir gün sabah bugün kizim sabahciydi oğlanın standart oğlanin 8.30dan 15.30 a kadar kızda ilk okula başlasaydı hergün aynı saat olurdu ikisini beraber bırakır beraber alırdım hayirlisi daha erken bide markete uğrarayım :) peynir bitmiş peynir alacam
Onları bugün getiremedim :) Sırt çantası hazırladım resmen kendime. Hem spor kıyafetlerim hem salata malzemelerim :) Onlar kaldı maalesef yarına. Neyseki salatam vardı. Yarın da onları taşıcam :)Offf kotu olmus cnm yaa
Keske yogurt kuruyemis falanda olsaydi yaninda
Boyle tavuklu salata yada şiş izgara alabilegin biyer yokmu ayranla iyi olurdu
Bizim evde var. Aşırı derecede buruşuyor çamaşırlar. Ütülemek işkence oluyor resmenBu arada bir soru kizlar kurutma makınası olanlar memnun musunuz kiyafetleri cok yipratiyir mu esime diyorm alalim Birtane evde 2 günde kurumuyor balkonlari kapatınca orda kuruturuz diyor camasirlari cok yıpratıyormus diyor dedin bu gidisle ev nem icinde kalacak
Cocuk icin gec bi saat tabiKucuk aslinda 9 da yatiyor abla 11e kadar uyaniyor uyutuyorum uyaniyor uyutuyorum 11 den sonra uykusunu almiscasina uyumuyor o zaman büyükte kardesimle oyuncam diye uyumuyor dun en son 1 bucuga geliyordu uyuduğum da
Normalde oyle olmamasi lazim cnm ama kuruyunca hemen sicagiyla cikarmak lazim beklerse burusurBizim evde var. Aşırı derecede buruşuyor çamaşırlar. Ütülemek işkence oluyor resmen
Bi ayran bari alsan cnm salatanin yanina tek doyurmazkiOnları bugün getiremedim :) Sırt çantası hazırladım resmen kendime. Hem spor kıyafetlerim hem salata malzemelerim :) Onlar kaldı maalesef yarına. Neyseki salatam vardı. Yarın da onları taşıcam :)
Benim eskiden vardi ve cok memnumdum cnm ama almisken iyisinden almak lazim benimki bosch duBu arada bir soru kizlar kurutma makınası olanlar memnun musunuz kiyafetleri cok yipratiyir mu esime diyorm alalim Birtane evde 2 günde kurumuyor balkonlari kapatınca orda kuruturuz diyor camasirlari cok yıpratıyormus diyor dedin bu gidisle ev nem icinde kalacak
Bu arada bir soru kizlar kurutma makınası olanlar memnun musunuz kiyafetleri cok yipratiyir mu esime diyorm alalim Birtane evde 2 günde kurumuyor balkonlari kapatınca orda kuruturuz diyor camasirlari cok yıpratıyormus diyor dedin bu gidisle ev nem icinde kalacak
Benim eskiden vardi ve cok memnumdum cnm ama almisken iyisinden almak lazim benimki bosch du
10 seneden fazla kullandim daha fazla dayanamadi garibim :)
Bazilari borulu falan oluyor alirsan onlardan alma
Yipranma falan olmuyor
Sicakken cikarinca hem camasir yumusak oluyor hemde kirismiyor
Benim asmaya yerim oldugu icin tekrar almadim
Tabi bide elektrik parasi var :)
gewezebidik berrin ne yaptin cnm gittinmi konusmaya
@kkkmevsim5 sen daha iyimisin cnm
@nanekekik sabahtan gorunmemisin tatlim sen bu saate kalmazdin siz nasil oldunuz
Edibe12 edibe bildirimini merakla bekliyorum :)))
her turlu utu yapilacagi icin bilmiyorum cok sorun olur mu suan evin her yeri çamaşır kurusun diye oylece bekliyorum peteklere koysam ev isinmayacakBizim evde var. Aşırı derecede buruşuyor çamaşırlar. Ütülemek işkence oluyor resmen
Nerde abla keske ikisi ayri yerde uyusa belki böyle olmazda hüma odasina gitmek istemiyorCocuk icin gec bi saat tabi
Gece uyanmayip sabaha kadar uyusalar en azindan
Sende deliksiz uyursun
kışın napion abla yazin benim de balkona asıyorum da 2,3 saate kuruyorBenim eskiden vardi ve cok memnumdum cnm ama almisken iyisinden almak lazim benimki bosch du
10 seneden fazla kullandim daha fazla dayanamadi garibim :)
Bazilari borulu falan oluyor alirsan onlardan alma
Yipranma falan olmuyor
Sicakken cikarinca hem camasir yumusak oluyor hemde kirismiyor
Benim asmaya yerim oldugu icin tekrar almadim
Tabi bide elektrik parasi var :)
suan bende sart olduğunu düşünüyorum aslinda sanirim bu konuda esimi ikna etmem gerekecekkaptanıma kesinlikle katılıyorum, ben tr deyken almıstım arceliğin iyi bir modelini, hollandaya da getirdim. Camasırları bittiği anda alırsan carsaflar falan nerdeyse utulu gibi cıkıyor. oyle hic yıpranma falanda olmadı sadece pamuklular hafif çok az çekmiş gibi oluyodu benim ama o eski camasır makinesinden dolayı da olabilir tam emin değilim. Ama haif kuculmus gibi olsa bile giydiğinde acılıyodu yani oyle soyleyeyim. Bence cocuklu evler için olması şart, luks değil bir ihtiyaç bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?