- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.201
ben eskiden deli gibi Karatay ciydim hec kitaplarda öyle birşey okumamistim ama arada akşamki eti sabah a yiyenleri görmüştüm bence mantığa uygun hep derler ya sabah kahvaltısı ni kral gibi yapacaksın hem kahvaltiya gore yemekler ağır hem geç saat hem meto yavaş arada yapmak lazimKarataycılar metoyu şaşırtmak için kahvaltı ve akşam y. Yer değiltiriyorlar.onun gibi olmuş :) afiyet olsun .
evet abla düne göre eksi -100bende uyuyanamistim begenini gorunce bu kiz niye ayakta dedim :))
Düne goremi eksi 100
Hergun ayni oranda eksi olmaz ama
Yemek de siskinlik yapmis olabilir
Gerci bugunde yemisin
Daha sislik yapacak seyler yeme cnm
sopamiii benmi
Hic tarzim degil
Ben siddete karsiyim
ne guzel uyum sorunu yasamamissin
buda guzel bi avantaj
okurken yoruldum kolay gelsinBugun ki planim tabiki her zaman ki gibi ev isleri ve cocuklar
Ilk is gülsimayı uyutup huma ile balkonda kartopu yapilacak ardindan ev toplanip bulasik makinesi bosalacak kuruyan camasirlar toplanıp dunden topladiklarimda katlanıp yerlesek araya evi supurmeyi ve silme sıkıştırmam saatin durumuna göre aksem yemeği hazırlar yafa utulerim var onlari yaparim ha birde bugun leslie mutlaka yapmak istiyorm ve en gec bugun 10 da yatakta olmayi istiyorm sabah gec kalkmalardan cok sıkıldım
bosh kullanıyorum çok kolaylık çamaşır yıpratma mevzusunda esimde aynı fikirde bana göre normal bence çamaşır iyi durulanmayinca oluyorBu arada bir soru kizlar kurutma makınası olanlar memnun musunuz kiyafetleri cok yipratiyir mu esime diyorm alalim Birtane evde 2 günde kurumuyor balkonlari kapatınca orda kuruturuz diyor camasirlari cok yıpratıyormus diyor dedin bu gidisle ev nem icinde kalacak
Bence Pazartesi ve Cuma harici tartılmamalısın... 100 gr kafaya takılacak bir kilo değil.Merhaba,
Yeni kalktım malesef uyku düzenimi bozdum yine. Tartı da üzdü beni. +100
Mefkurem acil birşeyler yapmalıyım, ama ne?
Valla sevinmedim cnmMerhaba,
Yeni kalktım malesef uyku düzenimi bozdum yine. Tartı da üzdü beni. +100
Mefkurem acil birşeyler yapmalıyım, ama ne?
Dun unuttugu icin bugun tartildiBence Pazartesi ve Cuma harici tartılmamalısın... 100 gr kafaya takılacak bir kilo değil.
cok kolay gelsin cnmBugun ki planim tabiki her zaman ki gibi ev isleri ve cocuklar
Ilk is gülsimayı uyutup huma ile balkonda kartopu yapilacak ardindan ev toplanip bulasik makinesi bosalacak kuruyan camasirlar toplanıp dunden topladiklarimda katlanıp yerlesek araya evi supurmeyi ve silme sıkıştırmam saatin durumuna göre aksem yemeği hazırlar yafa utulerim var onlari yaparim ha birde bugun leslie mutlaka yapmak istiyorm ve en gec bugun 10 da yatakta olmayi istiyorm sabah gec kalkmalardan cok sıkıldım
sakin ol heyecan yapma cnmahvaltımı yaptım, şimdi bi turk kahvesi içip hazırlanıp cıkıcam saat2 de gorusme akşam yazarım detayları, dualarınızı e
Benim asagi katta askilik icin yer var cnmkışın napion abla yazin benim de balkona asıyorum da 2,3 saate kuruyor
toz camasir ilaclarida yipratiyorkullanıyorum çok kolaylık çamaşır yıpratma mevzusunda esimde aynı fikirde bana göre normal bence çamaşır iyi durulanmayi
aksam miktarlar fazla degil ama karbon agirlikli olmus cnm keske ekmek bari yemeseydinSelamlar ben izmirdeyim. Ancak yazabildim. Nasılsınız?
Dün çok yorucu geçti. Azıcık yemeye çalıştım akşam. Mercimek çorbası, sonrasında da 3-4 tane lahana sarması, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt ve yeşil salata yedim. 1 dilim de ekmek. Tatlı yok. Su bakımından biraz zayıf geçirdim dünü.
Spor 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım karda :) öyle soğuktu ki için üşüdü. Yorgunluk had Safhada. Yarın ola hayrola... normal düzenime geçmek istiyorum dinlenmek istiyorum...
Amann bosver guzelim isguzarlar icin moralini bozma cevabini verSelamlar sabah beri bende anca gelebildim. Yogun ve gergin birgun is arkadasin tekiyle tartistik kendini bizim amirimiz saniyor aklinca mesaiye birakmaya falan kalkti kendi sorumlulugunu bize yukluyor. Moralim cok bozuk o yuzden. Aksama kadar pek ugrayamayabilirim. Ogle yine verimli gecti menu iyiydi insallah aksamda hafif atlatacagim. Henuz tartilmadim kac gundur wc de yok karnimda sis moralim bozulmasin dedim merak ediyorum ne durumdayim.
Sizin oradaki iyiymiş abla burda ana okulu yarım gün 1 gün sabah bir gün öğlen ancak ilk okula başlarsa dediğin gibi sabahtan 3 buçuğa kadar bazı okullarda ilk okulda öğlen yarım saat alıp geri bırakıyorlar ama oğlanın okulunda öğlen almak yok bide oğlanı öğlen alsam kotu olurdu benim için :)Ordaki sistem degisikmis
Burda anaokullari hep sabah
12 de alinir isteyen 2 den 4 e tekrar goturur
Kimisi oglen almiyor 4 e kadar kaliyor
Bizimkide augustosta baslicak bakalim
Surekli getir gotur zor olur tabi cnmSizin oradaki iyiymiş abla burda ana okulu yarım gün 1 gün sabah bir gün öğlen ancak ilk okula başlarsa dediğin gibi sabahtan 3 buçuğa kadar bazı okullarda ilk okulda öğlen yarım saat alıp geri bırakıyorlar ama oğlanın okulunda öğlen almak yok bide oğlanı öğlen alsam kotu olurdu benim için :)
Bizde mayısta gitmeyi dusunuyoruz abla mayısa kadar mezun olurum inşallah kaynanam beni görünce niye zayıfladın hastamisin der kesin :) bir kere öyle demişti :) mayısta iki hafta tatiliz 2 senedir gitmiyorum özellikle adananın kebabını özledim :)Bugun mutlaka utu yapmam lazim
Herseferinde biriktirmicem diyorum yine 1 seleyi aştı
Bide persembe esim tr ye gidecek dislerini yaptirmak icin
Ben kis gunu gitmek istemedim
Zayiflayinca gitmek istiyorum :))
Yarin aksama cocuklar gelecek yemek ev isi vs. Vaktim olmaz
Oooo mayisa kadar 2 sefer mezun olursun :)) ben bile 7 lere dusmus olurum ins.Bizde mayısta gitmeyi dusunuyoruz abla mayısa kadar mezun olurum inşallah kaynanam beni görünce niye zayıfladın hastamisin der kesin :) bir kere öyle demişti :) mayısta iki hafta tatiliz 2 senedir gitmiyorum özellikle adananın kebabını özledim :)
Evet abla burda yabancı markette hem ucuz hemde taze yaprak ıspanak yikanmiş ama ben yinede yıkıyorum bazende kolaylik olsun diye hazir dogranmis buzlukta satilani aliyorum :) bazen taze yaprak ıspanak alıyorum eşim onu çok seviyor sade yaprak ıspanak paketli oluyor türk bakkalindaki saplı oluyor sapları kalın bide çok çamurlu bir kere aldım yiyemedik ablaTurk bakkalinda pahaliya geliyor ispanak
Ben alman marketinde torbada oluyorya taze ondan aliyorum
AynenTamam tersi burda yabancı markette hem ucuz hemde taze yaprak ıspanak yikanmiş ama ben yinede yıkıyorum bazende kolaylik olsun diye hazir dogranmis buzlukta satilani aliyorum :) bazen taze yaprak ıspanak alıyorum eşim onu çok seviyor sade yaprak ıspanak paketli oluyor türk bakkalindaki saplı oluyor sapları kalın bide çok çamurlu bir kere aldım yiyemedik abla
Sen ne zaman gitmeyi dusunuyorsun abla mezun oluncami inşallah mayısa 7 lerim görürsün bende mezun olurum :) ben en çok elticimi şok etmek istiyorum :) hep bana der sende benim fiziğimiz aynı bide 2 sene önce gittiğimizde kızıma toka taktım süslü kızım dedim anasıda süslüydu şimdi kendine bakamıyor dediydi bana zayifliyacam saçımı başımı yaptırıp gidecem :) o zaman çocuklar küçüktü kendime zaman ayıramıyordumOooo mayisa kadar 2 sefer mezun olursun :)) ben bile 7 lere dusmus olurum ins.
Bizde eylelde gittik ya benimkiler negatif sok olmuslardi :) o yuzden simdi gitmek istemiyorum
Adanada yemek cennetidir kesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?