Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Belli degil cnm belki yine eylulde gideriz
Yazin hem cok sicak hemde biletler pahali oluyor bizimde okul cocugumuz yok
Yaz mecburiyetimiz yok

Gecen zayifladiginda gormedimi eltin
Sanki devasa kilon yoktuki senin
Tuhafmis

Guzelce zayifla bakimi yap git bakalim
Atarsin havani :))

Bazlarini sık tartilmak kotu etkiliyor ama beni degil :))
Soyleki aksam gec yattigim icin coook acikmistim
Tartildim sabahi hesap ettim
En ufak bisey yersem yazik olacak deyip su icip yattim:)))

Bizde okul mayısta 2 hafta tatil olacak o yüzden mayista gitmek istiyorum abla dediğin gibi yazın çok sicak çocuklar alışık değil eşime dedim mayısta gidersen giderim yaz tatilinde sıcak olur oda öğretmene sor tatil ne zaman başlıyor ona göre bilet alalım dedi
Geçen sene gitmedim esimi gönderdim zayifladigimı görmemişti eltim bu sefer gittiğimde gitmeden kendime bakımda yaptiracam çocuklar okula gidiyor artık kendime zaman ayırıyorum insanlar nasıl tuhaf hemde abla herşeye dikkat ediyor benim elltimde birazda kıskançlık var :)

Haaaa haaa
Eltilerde cogunlukla oyle oluyor heralde :))
Cok sukur bizde oyle bi problem yok

Valla herkes once kendine baksin kimse dort dörtlük degil
Hem Allah ic guzelligi versin

Haaaa haaa
Eltilerde cogunlukla oyle oluyor heralde :))
Cok sukur bizde oyle bi problem yok

Valla herkes once kendine baksin kimse dort dörtlük degil
Hem Allah ic guzelligi versin
Aynen abla amin iki sene önce gittiğimdede çok kilolu değildim ama benim saçımda bazı yerlerinde bir iki tel beyaz çıkıyor irsi yani genç yaşta yaşlanmadim :) keşke saçımı boyayıp gitseydim elti ona takıldı galiba :) sende izine kadar zayiflayip sizinkileri şok edersin inşallah :)

Çok yazdım çenem düştü :) elimmi desem :) tlf na baka baka başım ağrıdı biraz su içeyim bugün iki bardak içtim sadece akşama 2 buçuk lt tamamlamam lazim

Erken beyazlama genetik olur cnm benim ilk beyazim 18 de cjkmisti :)
Boya hallediyor sorun yapmiyorum

Ins. Oyle olur cnm
Babam bidaha geldiginde eski halinde gormek istiyorum dedi
Dertleri benim kilom

anladim abla o yonden iyiymis bu sene bizim ev bildigin nem kusuyor duvarlar terleme yapiyor yangından sonra boyadık sanirim boya nefes almiyor

1 sepet dolusu bende yapmam lazim

anladim abla o yonden iyiymis bu sene bizim ev bildigin nem kusuyor duvarlar terleme yapiyor yangından sonra boyadık sanirim boya
sik sik havalandirman lazim cnm
Bide iyi havalanma icin karsilikli pencereleri acmak gerekiyormus
Sabah cocuklar uyurken yap bari

Aynen cnm ne yazikki turkiyede hergun dahada kotuye gidiyor zamlar enflasyonlar maaslara gelen azcik zamlar. Biz bile bu ay nekadar para gitmiş şok olduk oysaki ozel yaptigimiz bir masraf yok.. Almanyada boyle bisey yok senelerdir herseyin fiyati ayni hatta annemlern ev kirasi 16 senedir hic degismedi.. Aslinda yurtdisinda yasama imkani varsa cok mantikli ama tabi ole ha deyince olmuyor. Hayirlisi diyelim herseyin
Amann dedigin gbi bosver karamsarlik yapmiyalim

ne komigim hem begeni yapmisim hem nerden gordun diyorm

Pnrrr-12 allah kolay dogum nasip etsin.sag salim saglikli kucagina alirsin insllh.benim bi akrabam fransiz vatandasiydi tr de dogum yapti..bebekte otomatik fr vatandasi oldu..

Amin canim sagolasin insallah
Aynen evet tr de dogum yapsamda Alman vatandasi oldugm icin direk kaydetirebiliyorm alman vatandasligina ama benim sorunum vatandasliktan cok burda esim calistigi sureler yanliz olmam ve turkiyenin saglik sisteminde kuşkularim var ozelde sezeryani destekliyorlar devlette ilgilenmiyorlar tabi heryer ayni degildir iyisinide bulmak mesele birz cevre gerekiyor sanirim onada amann ne bileym karisik kafam bu arada hosgeldin dedimiydm ben sana pat diye daldim
Hosgeldn cnm ben pinar 25 yasindaym 2bucuk senedir evliyim ve trde yasiyorum. Sanada bol kilo vermeler

Oo abla Allah kavusturan nekadarlik gidiyor, ay ben dayanamazdim esimden once giderdim tabi senin sebebin var yaza fit bi sekilde gidersin insallah

Bazlarini sık tartilmak kotu etkiliyor ama beni degil :))
Soyleki aksam gec yattigim icin coook acikmistim
Tartildim sabahi hesap ettim
En ufak bisey yersem yazik olacak deyip su icip yattim:)))

Masallah cok azimlisin

Annengil eski kiraci oldugu icin oyledir cnm yoksa kiralar cok pahali kucucuk evler

Yiyecek desen hersey cok pahalandi
Eskiden 100 mark a arabayi doldururdun simdi en az 150 euro tutuyor
Alman ekmegi 3 kusur ordan hesap et
Benzin gaz cop parasi herseye zam geldi
Allahın verdigi yagmurun bile aritma parasi aliyolar

Erken beyazlama genetik olur cnm benim ilk beyazim 18 de cjkmisti :)
Boya hallediyor sorun yapmiyorum

Ins. Oyle olur cnm
Babam bidaha geldiginde eski halinde gormek istiyorum dedi
Dertleri benim kilom
Benim 10 yasinda beri var abla 10 yaşındayken 1 tane vardı irsi bende boyuyorum kimyasal ama mecbur napak evet kilo vermeni Senin sağlıklı olman icin istiyorlar abla belli bir yaştan sonra kiloda sağlık sorunu yapıyor babamda kilolu zayifliyamiyor az zayıflıyor geri aliyor ama cok hareketli bir ara annemle babam diyet yapıyordu fitnisa gidiyordu havalar soğudu diye gitmiyorlar zayıf olmak koşulda iyidir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…