Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.241
Kolay gelsin canım yeşillik yiye yiye mee licez yumurta yiye yiye gidaklicazAboo alıntılar yine gitmiş beni bekleyecek hali yoktu gerçişimdi dışardayiz yeşillik filan yoktu minik çaplı alışveriş yaptık dönünce bakacağım kızlar eşim evde bugün ondan gelemedim
Neyin hesabini yapiyon ki ona göre cevap verekBen 18 gunde ne kadar kilo veririm acaba
Dukan Birası yap canım wc ye cikmadiysan oda etkiler bide hurması geceden ıslat sabah suyunu iç hurmayida ye güzel ödem attiriyormus dün internete okudumMerhaba,
Yeni kalktım malesef uyku düzenimi bozdum yine. Tartı da üzdü beni. +100
Mefkurem acil birşeyler yapmalıyım, ama ne?
sabah kahvaltimi gec yaptim saat 11 de..bende karatay yapmaya calisiyorum.4 saat gecti bisey yemedim.1 saat sporumu yaptim 8 km yuruyus kosu karisik.saat 4 de randevum var..eve 6:30 gircem...anca ozaman yerim aksam yemegimi..Bende kahvalti tabagimi hazirlamistim tam o an yantaraftaki eniste aradi caya cagirdi
Tabagimi aldim gittim artik :) orda da cayimi ictim
Sonra kendime sebze çorbası yapicam
Sizin bugunku planlariniz neler
Bende mecbur evde kurutuyorum canım balkon var ama küçük kurutma makinası kullanmadım ama çok elektrik harcamaz mi evi sürekli havalandır bizim evde rutubetli çocuklar okula gittikçe havandiriyorum çocuklar evde oluncada diğer odaların camını açıp kapıyı kapatıyorum soğuk gelmesin diyeBu arada bir soru kizlar kurutma makınası olanlar memnun musunuz kiyafetleri cok yipratiyir mu esime diyorm alalim Birtane evde 2 günde kurumuyor balkonlari kapatınca orda kuruturuz diyor camasirlari cok yıpratıyormus diyor dedin bu gidisle ev nem icinde kalacak
bende aksam icin yaptim ispanak:)O yaprak ıspanak çok güzel taze abla evet buzdolabindaki tadı çok iyi degil çok nadir alıyorum
Afiyet olsun canimbende aksam icin yaptim ispanak:)
bilmiyodum bende ilkkez duyyorum..iyi oldu soylediginMefkurem abla aklında bulunsun boyayı saçın kirlenince yap kirli saç yaglandigi için yağ boyanın kimyasalindan kafa derisini kuruyormuş temiz saç yağ tabakası olmadığı için kafa derisi gozenekleri açık olduğundan boya daha çok zarar veriyormuş
tmm buldummbide bisey sorcam.emojileri nasil yapiyosunuz..bende yok
abla yarin senin icin erken kalkip yapicam valla sozSabah kalkinca 2 mil yapsan aksamda 1 milm süper olur :)
en az 5 kiloBen 18 gunde ne kadar kilo veririm acaba
Ben ev sogumasin diye acmiyorum pek camlari açsamda 5 dk yi gecmezBende mecbur evde kurutuyorum canım balkon var ama küçük kurutma makinası kullanmadım ama çok elektrik harcamaz mi evi sürekli havalandır bizim evde rutubetli çocuklar okula gittikçe havandiriyorum çocuklar evde oluncada diğer odaların camını açıp kapıyı kapatıyorum soğuk gelmesin diye
kiz burda sayfa ilerlemeyincede insan motive olamiyorçok yazıyonuz takip edemiyommmm
Cevabini veddigimiz icin bu hale geldik zaten yoksa susup otursak bizden iyisi olmazdi. Cocuk gibi gitti birde rapor aldi 7 gun tum onemli islere bize yikti. Sonrada sozde tayin olup gidecekmis bakalim gorecez insallah giderde kurtuluruz bizde. Neyse cok doluyum ve sinirliyim yatisamadim hala. Kuru kayisi iyi geliyordu aksamdan hazirlar icerim abla sagolasinAmann bosver guzelim isguzarlar icin moralini bozma cevabini ver
Yeni olanlarin kabullenilmesi biraz zaman alir
Aksamdan kuru meyveni sicakk suya islat sabah kalkinca ac karna hemen ye suyunu ic
Yesil mercimek corbasi ve ispanak yemegi yaptik bizde simdiBende kahvalti tabagimi hazirlamistim tam o an yantaraftaki eniste aradi caya cagirdi
Tabagimi aldim gittim artik :) orda da cayimi ictim
Sonra kendime sebze çorbası yapicam
Sizin bugunku planlariniz neler
bende bi bebis var ama bende de ayni kuzum ya bi yanini yapsam bi yani kaliyor diger tarafi yapana kadar ilk temizledigim yer batmis oluyor kisir dongu gibiBu işler mi fazla ben mi uyusugum anlamadım ne yaparsam yapayim ev her zaman daginik ve hep bir temizlik isteyen havasi oluyor
Kucuk uyudugu icin supurgeyi acamiyorum katlanacak camasirlar onun uyudugu odada utu hala beni bekliyor sabahtan beri hic bir is yapmamisim gibi
kotu niyet olmadigini biliyorumda cnm bu bende psikolojik baski yapiyorBenim 10 yasinda beri var abla 10 yaşındayken 1 tane vardı irsi bende boyuyorum kimyasal ama mecbur napak evet kilo vermeni Senin sağlıklı olman icin istiyorlar abla belli bir yaştan sonra kiloda sağlık sorunu yapıyor babamda kilolu zayifliyamiyor az zayıflıyor geri aliyor ama cok hareketli bir ara annemle babam diyet yapıyordu fitnisa gidiyordu havalar soğudu diye gitmiyorlar zayıf olmak koşulda iyidir
Bunu bilmiyordum cnmMefkurem abla aklında bulunsun boyayı saçın kirlenince yap kirli saç yaglandigi için yağ boyanın kimyasalindan kafa derisini kuruyormuş temiz saç yağ tabakası olmadığı için kafa derisi gozenekleri açık olduğundan boya daha çok zarar veriyormuş
Esim tr ye gidecek ya onun :)Neyin hesabini yapiyon ki ona göre cevap verek
bugun mu basladin cnmsabah kahvaltimi gec yaptim saat 11 de..bende karatay yapmaya calisiyorum.4 saat gecti bisey yemedim.1 saat sporumu yaptim 8 km yuruyus kosu karisik.saat 4 de randevum var..eve 6:30 gircem...anca ozaman yerim aksam yemegimi..
yok kizzz millet gelmiyokiçok yazıyonuz takip edemiyommmm
bugun evler ispanaklandi :))bende aksam icin yaptim ispanak:)
cocuklu ev toplumu olur cnmBu işler mi fazla ben mi uyusugum anlamadım ne yaparsam yapayim ev her zaman daginik ve hep bir temizlik isteyen havasi oluyor
Kucuk uyudugu icin supurgeyi acamiyorum katlanacak camasirlar onun uyudugu odada utu hala beni bekliyor sabahtan beri hic bir is yapmamisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?