Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aboo alıntılar yine gitmiş beni bekleyecek hali yoktu gerçi şimdi dışardayiz yeşillik filan yoktu minik çaplı alışveriş yaptık dönünce bakacağım kızlar eşim evde bugün ondan gelemedim
Kolay gelsin canım yeşillik yiye yiye mee licez yumurta yiye yiye gidaklicaz

Mefkurem abla aklında bulunsun boyayı saçın kirlenince yap kirli saç yaglandigi için yağ boyanın kimyasalindan kafa derisini kuruyormuş temiz saç yağ tabakası olmadığı için kafa derisi gozenekleri açık olduğundan boya daha çok zarar veriyormuş

Merhaba,
Yeni kalktım malesef uyku düzenimi bozdum yine. Tartı da üzdü beni. +100
Mefkurem acil birşeyler yapmalıyım, ama ne?
Dukan Birası yap canım wc ye cikmadiysan oda etkiler bide hurması geceden ıslat sabah suyunu iç hurmayida ye güzel ödem attiriyormus dün internete okudum

Bende kahvalti tabagimi hazirlamistim tam o an yantaraftaki eniste aradi caya cagirdi
Tabagimi aldim gittim artik :) orda da cayimi ictim

Sonra kendime sebze çorbası yapicam

Sizin bugunku planlariniz neler
sabah kahvaltimi gec yaptim saat 11 de..bende karatay yapmaya calisiyorum.4 saat gecti bisey yemedim.1 saat sporumu yaptim 8 km yuruyus kosu karisik.saat 4 de randevum var..eve 6:30 gircem...anca ozaman yerim aksam yemegimi..

Bende mecbur evde kurutuyorum canım balkon var ama küçük kurutma makinası kullanmadım ama çok elektrik harcamaz mi evi sürekli havalandır bizim evde rutubetli çocuklar okula gittikçe havandiriyorum çocuklar evde oluncada diğer odaların camını açıp kapıyı kapatıyorum soğuk gelmesin diye

bilmiyodum bende ilkkez duyyorum..iyi oldu soyledigin

Sabah kalkinca 2 mil yapsan aksamda 1 milm süper olur :)
abla yarin senin icin erken kalkip yapicam valla soz

Ben 18 gunde ne kadar kilo veririm acaba
en az 5 kilo

Ben ev sogumasin diye acmiyorum pek camlari açsamda 5 dk yi gecmez
çok yazıyonuz takip edemiyommmm

kiz burda sayfa ilerlemeyincede insan motive olamiyor

Amann bosver guzelim isguzarlar icin moralini bozma cevabini ver
Yeni olanlarin kabullenilmesi biraz zaman alir

Aksamdan kuru meyveni sicakk suya islat sabah kalkinca ac karna hemen ye suyunu ic
Cevabini veddigimiz icin bu hale geldik zaten yoksa susup otursak bizden iyisi olmazdi. Cocuk gibi gitti birde rapor aldi 7 gun tum onemli islere bize yikti. Sonrada sozde tayin olup gidecekmis bakalim gorecez insallah giderde kurtuluruz bizde. Neyse cok doluyum ve sinirliyim yatisamadim hala. Kuru kayisi iyi geliyordu aksamdan hazirlar icerim abla sagolasin
Bende kahvalti tabagimi hazirlamistim tam o an yantaraftaki eniste aradi caya cagirdi
Tabagimi aldim gittim artik :) orda da cayimi ictim

Sonra kendime sebze çorbası yapicam

Sizin bugunku planlariniz neler
Yesil mercimek corbasi ve ispanak yemegi yaptik bizde simdi
bende bi bebis var ama bende de ayni kuzum ya bi yanini yapsam bi yani kaliyor diger tarafi yapana kadar ilk temizledigim yer batmis oluyor kisir dongu gibi

Kizlarrr gorusmem bence guzel gecti, bakalim bu hafta doneriz dediler. subatta bir gorusmeye gitmistim ayni firmada, o zaman gorustugum kadin ingilizceni gelistirmen lazim demisti, ben de ozel ders aldim epey ilerlettim, bugun gorustugumde kadinla birbirimizi hatirladik. Dedin siz bana ingilizceni gelistir demistiniz ben de tavsiyenizi dikkate aldim, ozel ders aldim dedim. Gorusmenin sonunda sorun var mi dediler, ben de bu pozisyon benzeri birRiste calismak icin kendimi gelistirmek adina bana ne tavsiye edersiniz diye sorunca kadin sey dedi. Tavsiyelere onem veriyorsun, sana ingilizcenj gelistirmeni soylemisim ve bence suan ibgilizcen gayet iyi dedi, simdi kendi aramizda gorusucez, sana uygun bir pozisyon varsa ona gore bir gun icinde insan kaynaklarina bildiricez, sonra onlar sana donus yapacaklar dedi. Ayhhh cok yazdim, cenem dustu yine. Ama bi rahatlama geldi, insallah sonuc da guzel olur size burdan duyururum

kotu niyet olmadigini biliyorumda cnm bu bende psikolojik baski yapiyor
Son sefer bu yuzden hic izine bile gitmek istemedim

Bunu bilmiyordum cnm
Ben kuaföre hep sacimi yikayip giderim evde boyamiyorum
Neyin hesabini yapiyon ki ona göre cevap verek
Esim tr ye gidecek ya onun :)
sabah kahvaltimi gec yaptim saat 11 de..bende karatay yapmaya calisiyorum.4 saat gecti bisey yemedim.1 saat sporumu yaptim 8 km yuruyus kosu karisik.saat 4 de randevum var..eve 6:30 gircem...anca ozaman yerim aksam yemegimi..
bugun mu basladin cnm
Ne randevusu var

çok yazıyonuz takip edemiyommmm

yok kizzz millet gelmiyoki
Bikac kisi iste

bende aksam icin yaptim ispanak:)
bugun evler ispanaklandi :))

cocuklu ev toplumu olur cnm
Ben bile oyuncaklari nereye koyacagimi sasiriyorum
Fazla oda olsa cocuk odasi yapicam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…