Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

abla yarin senin icin erken kalkip yapicam vall
cok uykusuz olursan yat uyu
Uzulurum sonra

18 gunde biraz zor cnm 3 hafta bile degil
amir, yetkili kisi falan yokmu

Hem iyii olmus isde onsuzda islerin yurudugunu gorur

Yesil mercimek corbasi ve ispanak yemegi yaptik bizde simdi
sizdemiiii :))))

butun sebepleri isledigine gore takdir Allahin artik cnm

Firinda ispanak tarifi

İspanaklar dogranip tavada suyu kalmicak sekilde oldurulur

2 yumurta
Beyaz peynir
Biraz sut yada yogurt
Az kabartma tozu
Istege bagli sogan dereotu vs
Baglamak iicin biraz yulaf kepegi
Tuz karabiber pul biber
Bu karisimi goz karari hazirlayip ispanaklarla karistiralim
az yagladiginniz borcama koyun firina verin
Biraz pisince ustune kasar koyup kizartin

Ayni tarifi pirasaylada yapabilirsiniz
Ben onu daha cok seviyorum

Pırasayı denemek istedim

Geçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın

Tamam dikkat edeceğim

Aminnn bitanem
Ohhh cok sukur hadi gecmis olsun
Biran once atlatir ins.

Çok geçmiş olsun. Evet evlatlq sınamasın rabbim

Ama turkiyeye nazaran gene iyidir abla burda 2 sene once 1 liraya aldigimiz sey suanda en az 4-5 lira yani almanyada bole devasa farklar olmuyor tbiki ordada hayat pahali, bizimkiler kasaba gbi biyerde oturuyor o yuzden ev kiralari hic yukselmiyor sanirm

Hemde coook masallah diyim

Ben 18 gunde ne kadar kilo veririm acaba

Hahah ben anladimm esin gelene kadar dmi abla bence 3-4 kilo gider ya

çok yazıyonuz takip edemiyommmm

hosbuldum canim..bende senden 1 yas buyugum:)sonunda 26 yasi kabullendim..sanki 19 yasindayim gibi hissediyorum:) Pnrrr-12 .

Ah ah sorma bende 18den sonrasi nasil gecti anlamadim mayis da 26 olucam benimde az kaldi

Ay çok şükür, gözün aydın canım, inan görüşmeye çalıştığımdan çok mesajlara yazamadım ama mesajını okuduktan sonra kızına hep dua ettim. Ya benim kedime demişerdi kalbinde üfürüm var diye, ben bir kedi için ne kadar endileşenmiştim, senin yavrunda bu ihtimali görmüşler, ne kadar zor geçmiştir vakit senin için tahmin bile edemem. Ama çok şükür, çok sevindim temiz çıkmasına, bebeklerde küçükken olabiliyo, büyüdükçe kapanıyo diye biliyorum bende. İmkanın varsa bir fakir sevindir. Öyle illa para falan da vermen gerekmiyo, hastaneye bi kap çorba yap götür, imkanı olmayan yatan hasta yakınlarına dağıt o bile çok büyük hayır. Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama türkiyede her hastanede genelde müşkül durumda olan bir hasta oluyo.

aminn...bunu en iyi ben bilirim..gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…