- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.261
cok uykusuz olursan yat uyuabla yarin senin icin erken kalkip yapicam vall
18 gunde biraz zor cnm 3 hafta bile degilen az 5 kilo
amir, yetkili kisi falan yokmuCevabini veddigimiz icin bu hale geldik zaten yoksa susup otursak bizden iyisi olmazdi. Cocuk gibi gitti birde rapor aldi 7 gun tum onemli islere bize yikti. Sonrada sozde tayin olup gidecekmis bakalim gorecez insallah giderde kurtuluruz bizde. Neyse cok doluyum ve sinirliyim yatisamadim hala. Kuru kayisi iyi geliyordu aksamdan hazirlar icerim abl
sizdemiiii :))))Yesil mercimek corbasi ve ispanak yemegi yaptik bizde simdi
butun sebepleri isledigine gore takdir Allahin artik cnmKizlarrr gorusmem bence guzel gecti, bakalim bu hafta doneriz dediler. subatta bir gorusmeye gitmistim ayni firmada, o zaman gorustugum kadin ingilizceni gelistirmen lazim demisti, ben de ozel ders aldim epey ilerlettim, bugun gorustugumde kadinla birbirimizi hatirladik. Dedin siz bana ingilizceni gelistir demistiniz ben de tavsiyenizi dikkate aldim, ozel ders aldim dedim. Gorusmenin sonunda sorun var mi dediler, ben de bu pozisyon benzeri birRiste calismak icin kendimi gelistirmek adina bana ne tavsiye edersiniz diye sorunca kadin sey dedi. Tavsiyelere onem veriyorsun, sana ingilizcenj gelistirmeni soylemisim ve bence suan ibgilizcen gayet iyi dedi, simdi kendi aramizda gorusucez, sana uygun bir pozisyon varsa ona gore bir gun icinde insan kaynaklarina bildiricez, sonra onlar sana donus yapacaklar dedi. Ayhhh cok yazdim, cenem dustu yine. Ama bi rahatlama geldi, insallah sonuc da guzel olur size burdan duyururum
Sende katıl tatlim takımımız aktif olurçok yazıyonuz takip edemiyommmm
ğ
Aman supriz falan degilde biraz degisiklik olsun dediydim :)) ama 2-3 kilo cok farketmez zatenMefkurem eşine supriz mi yapacan abla
Haftada 1 kilo versen 2 buçuk haftada 2 buçuk kilo verirsin :)
Firinda ispanak tarifi
İspanaklar dogranip tavada suyu kalmicak sekilde oldurulur
2 yumurta
Beyaz peynir
Biraz sut yada yogurt
Az kabartma tozu
Istege bagli sogan dereotu vs
Baglamak iicin biraz yulaf kepegi
Tuz karabiber pul biber
Bu karisimi goz karari hazirlayip ispanaklarla karistiralim
az yagladiginniz borcama koyun firina verin
Biraz pisince ustune kasar koyup kizartin
Ayni tarifi pirasaylada yapabilirsiniz
Ben onu daha cok seviyorum
Ne oldu cnm geldinizmi dr danPırasayı denemek istedim
Ne oldu cnm geldinizmi dr dan
Mutlaka dene bence cok guzel oluyor
Tamam dikkat edeceğimeylemcim senin bu suyu ne yapicaz cnm
Kilomuz fazla oldugu icin bizim en az 3 lt icmemiz lazim aslinda
hele sen bide kortizonun etkisinden kurtulmak icin dahada fazla icmen lazim
Kortizon bagirsaklara zarar verdigi icin sabahlari kefir icsen iyi olur aslinda
Bide aksam olmamis cnm sadece karbon olmus
Aminnn bitanemGeçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Bende firin yemeklerini daha cok seviyorumDenicem pırasa alayım da ben severim öyle fırın şeylerini
Aminnn bitanem
Ohhh cok sukur hadi gecmis olsun
Biran once atlatir ins.
Çok geçmiş olsun. Evet evlatlq sınamasın rabbimGeçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Çok geçmiş olsun. Evet evlatlq sınamasın rabbim
Eylem senin baska derdinmi var cnmTamam dikkat edeceğim
Annengil eski kiraci oldugu icin oyledir cnm yoksa kiralar cok pahali kucucuk evler
Yiyecek desen hersey cok pahalandi
Eskiden 100 mark a arabayi doldururdun simdi en az 150 euro tutuyor
Alman ekmegi 3 kusur ordan hesap et
Benzin gaz cop parasi herseye zam geldi
Allahın verdigi yagmurun bile aritma parasi aliyolar
Oyleyim dimi
Ben 18 gunde ne kadar kilo veririm acaba
çok yazıyonuz takip edemiyommmm
hosbuldum canim..bende senden 1 yas buyugum:)sonunda 26 yasi kabullendim..sanki 19 yasindayim gibi hissediyorum:)Pnrrr-12 .
evet abla bugub tam anlamiyla basladi bakalim..aslinda kizimin randevusu .okuldan alip randevuya getirdim.gelisim olarak biraz geride.egitim aliyo bunun icin..bende salonda kizimi bekliyorumbugun mu basladin cnm
Ne randevusu var
Geçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın
aminn...bunu en iyi ben bilirim..gecmis olsunGeçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?