- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.281
Bu işler mi fazla ben mi uyusugum anlamadım ne yaparsam yapayim ev her zaman daginik ve hep bir temizlik isteyen havasi oluyor
Kucuk uyudugu icin supurgeyi acamiyorum katlanacak camasirlar onun uyudugu odada utu hala beni bekliyor sabahtan beri hic bir is yapmamisim gibi
Kizlarrr gorusmem bence guzel gecti, bakalim bu hafta doneriz dediler. subatta bir gorusmeye gitmistim ayni firmada, o zaman gorustugum kadin ingilizceni gelistirmen lazim demisti, ben de ozel ders aldim epey ilerlettim, bugun gorustugumde kadinla birbirimizi hatirladik. Dedin siz bana ingilizceni gelistir demistiniz ben de tavsiyenizi dikkate aldim, ozel ders aldim dedim. Gorusmenin sonunda sorun var mi dediler, ben de bu pozisyon benzeri birRiste calismak icin kendimi gelistirmek adina bana ne tavsiye edersiniz diye sorunca kadin sey dedi. Tavsiyelere onem veriyorsun, sana ingilizcenj gelistirmeni soylemisim ve bence suan ibgilizcen gayet iyi dedi, simdi kendi aramizda gorusucez, sana uygun bir pozisyon varsa ona gore bir gun icinde insan kaynaklarina bildiricez, sonra onlar sana donus yapacaklar dedi. Ayhhh cok yazdim, cenem dustu yine. Ama bi rahatlama geldi, insallah sonuc da guzel olur size burdan duyururum
Firinda ispanak tarifi
İspanaklar dogranip tavada suyu kalmicak sekilde oldurulur
2 yumurta
Beyaz peynir
Biraz sut yada yogurt
Az kabartma tozu
Istege bagli sogan dereotu vs
Baglamak iicin biraz yulaf kepegi
Tuz karabiber pul biber
Bu karisimi goz karari hazirlayip ispanaklarla karistiralim
az yagladiginniz borcama koyun firina verin
Biraz pisince ustune kasar koyup kizartin
Ayni tarifi pirasaylada yapabilirsiniz
Ben onu daha cok seviyorum
Geçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Ben de facebook grubun da okumuştum canım.ben eskiden deli gibi Karatay ciydim hec kitaplarda öyle birşey okumamistim ama arada akşamki eti sabah a yiyenleri görmüştüm bence mantığa uygun hep derler ya sabah kahvaltısı ni kral gibi yapacaksın hem kahvaltiya gore yemekler ağır hem geç saat hem meto yavaş arada yapmak lazim
evet abla düne göre eksi -100
Daha şişkinlik yapacak şeyler yemeycem inşallah
okurken yoruldum kolay gelsin
bosh kullanıyorum çok kolaylık çamaşır yıpratma mevzusunda esimde aynı fikirde bana göre normal bence çamaşır iyi durulanmayinca oluyor
yeni baslangicin hayirli olsun cnm masallah hizli baslamisinevet abla bugub tam anlamiyla basladi bakalim..aslinda kizimin randevusu .okuldan alip randevuya getirdim.gelisim olarak biraz geride.egitim aliyo bunun icin..bende salonda kizimi bekliyorum
Pirasa oldugunu soyleme :) borek gibi oluyor zatenBenimde pirasam var deniyim bi ara esim pirasa yemegi sevmiyor diye yapamadim
İnşallah güzel bir sonuç alırsın. Çok sancılı süreçler. Dilediğin olur inşallah :)Kizlarrr gorusmem bence guzel gecti, bakalim bu hafta doneriz dediler. subatta bir gorusmeye gitmistim ayni firmada, o zaman gorustugum kadin ingilizceni gelistirmen lazim demisti, ben de ozel ders aldim epey ilerlettim, bugun gorustugumde kadinla birbirimizi hatirladik. Dedin siz bana ingilizceni gelistir demistiniz ben de tavsiyenizi dikkate aldim, ozel ders aldim dedim. Gorusmenin sonunda sorun var mi dediler, ben de bu pozisyon benzeri birRiste calismak icin kendimi gelistirmek adina bana ne tavsiye edersiniz diye sorunca kadin sey dedi. Tavsiyelere onem veriyorsun, sana ingilizcenj gelistirmeni soylemisim ve bence suan ibgilizcen gayet iyi dedi, simdi kendi aramizda gorusucez, sana uygun bir pozisyon varsa ona gore bir gun icinde insan kaynaklarina bildiricez, sonra onlar sana donus yapacaklar dedi. Ayhhh cok yazdim, cenem dustu yine. Ama bi rahatlama geldi, insallah sonuc da guzel olur size burdan duyururum
Gecmis olsun canim ne olduki ben yeni duyuyorum çok geçmiş olsunGeçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Bugun dune gore sabah cok daha guzel cnmMerhaba hanımlaaaaaar herkese iyi akşamlar :)
Sıkıntılı bir öğle yemeği seansından sonra günü bitirdim sonunda :) Menümü hemen yazayım;
Sabah(08:30)
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
Birer adet orta boy domates salatalık
1 bardak kefir
Öğlen(12:30)
Salata ( İş yerinde öğle yemeğinde ufak bir problem yaşadığımızdan aç kaldım evden getirdiğim salatadan yedim :))
Akşam(19:00)
5 köfte
1 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Bugün spora gidemedim maalesef
Cok guzel cnm sadece oglen elmayla yogurt daha guzel olurduBugünki Menüm
Kahvaltıdan önce iki hurma 1 tk zeytin yağı 2 b su
Sabah 10.30
2 Tereyagda yumurta 1 tutam dereotu 1 tutam maydanoz biraz kaşar peyniri 1 tk recel 1 dilim ekmek 1 b kahve
Ara
2 hurma 1 elma
Aksam 17.30
1 tb kabak yemeği Yoğurt
2 buçuk lt su
30 dk yürüyüş 30 puan
Pnrrr-12
gayet guzel cnm12:30
Peynirli yesillikli yumurta(2yumurta, 1kk peynir, dereotu, Maydanoz, taze soganin yesil yapraklari, ispanak)
1 dilim ekmek
16:30
15 findik
3 minik kuru incir
17:30
1kk peynir
19:30
3 dilim unsuz ıspanaklı börek
1 kase yoğurt
Salata
Su: 2 olmak üzere
Canan ne yaptin cnm bugun sesin cikmadiBen de facebook grubun da okumuştum canım.
Ay çok şükür, gözün aydın canım, inan görüşmeye çalıştığımdan çok mesajlara yazamadım ama mesajını okuduktan sonra kızına hep dua ettim. Ya benim kedime demişerdi kalbinde üfürüm var diye, ben bir kedi için ne kadar endileşenmiştim, senin yavrunda bu ihtimali görmüşler, ne kadar zor geçmiştir vakit senin için tahmin bile edemem. Ama çok şükür, çok sevindim temiz çıkmasına, bebeklerde küçükken olabiliyo, büyüdükçe kapanıyo diye biliyorum bende. İmkanın varsa bir fakir sevindir. Öyle illa para falan da vermen gerekmiyo, hastaneye bi kap çorba yap götür, imkanı olmayan yatan hasta yakınlarına dağıt o bile çok büyük hayır. Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama türkiyede her hastanede genelde müşkül durumda olan bir hasta oluyo.
aminn...bunu en iyi ben bilirim..gecmis olsun
Gecmis olsun canim ne olduki ben yeni duyuyorum çok geçmiş olsun
yok hamilelik ve dogum hersey yolunda gecti..3 aylikken nobet gecirmeye basladi...nobetleri yuzunden biraz gerideKizinada cok gecmis olsun ins. Sifasini bulur
Erken dogum falanmi oldu
bende menumu yazayim
saat 11 de
1 yumurta
yatlasik 1 yemek kasi krem peynir
10 tane badem
15:30 bitane mandalina
18:30 bi tabak kiymali ispanak yanindada aci biber tursusu
50 dk kosu .10 dk yuruyus.toplam 8 km
suyu bilmiyorum.direk musluktan doldurup bardakla iciyorum.ama 2 kesin olmustur..suyu cok icerim
tatlim yazarken ogunlerinin arasinda bosluk birakirmisin okumasi daha kolay oluyor oylebende menumu yazayim
saat 11 de
1 yumurta
yatlasik 1 yemek kasi krem peynir
10 tane badem
15:30 bitane mandalina
18:30 bi tabak kiymali ispanak yanindada aci biber tursusu
50 dk kosu .10 dk yuruyus.toplam 8 km
suyu bilmiyorum.direk musluktan doldurup bardakla iciyorum.ama 2 kesin olmustur..suyu cok icerim
tekrar gecmis olsun cnm ins. Bundan sonra hersey yolunda gideryok hamilelik ve dogum hersey yolunda gecti..3 aylikken nobet gecirmeye basladi...nobetleri yuzunden biraz geride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?