Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yogunluguna ragmen cok guzel olmus cnm

Oyle canim surekli bir kısır döngü
Cok sevindin cabkm inşallah olumlu dönüş yaparlar hayirlisi ile
cocuklu ev toplumu olur cnm
Ben bile oyuncaklari nereye koyacagimi sasiriyorum
Fazla oda olsa cocuk odasi yapicam:))
bizim oda varda ne oluyor abla oyuncaklar hep salonda

cok uykusuz olursan yat uyu
Uzulurum sonra

18 gunde biraz zor cnm 3 hafta bile degil
amir, yetkili kisi falan yokmu

Hem iyii olmus isde onsuzda islerin yurudugunu gorur

sizdemiiii :))))

butun sebepleri isledigine gore takdir Allahin artik cnm
Verirsin abla uykusuzluga alismam laizm abla
Bugun yaptığım buydu cok guzeldi sagol abla
Cok sevindim canım Sukurler olsjn
hala vermem gerek 1,3 var pufff

Yapmasan olmuyor canimda yetismeyince otomatikman ertesi gune sarkiyor bu sefer isler birikiyor olmuyor
Guzel atlatmiasin
, afiyet olsun canim

Begendim abla hepsini yiyebilirdim guzel oldu simdi pirasalisini yapıcam en yakin zamanda
Masallah sporlu bir menü
afiyet olsun kuzu

@gewezebidik berrin ne yaptin cnm gittinmi konusmaya

E ElbetOlacak sen daha iyimisin cnm

@nanekekik sabahtan gorunmemisin tatlim sen bu saate kalmazdin siz nasil oldunuz

@Edibe12 edibe bildirimini merakla bekliyorum :)))

E ElbetOlacak kamile nasil oldun cnm bugun hic gorunmedin

@_Rosebud_ yasemin ses ver cnm nerdesin
abla valla iyiyim desem yalan olur bugun gogus poliklnigine gittim birde onceden gittigim dr sadece antibiyotik verip gondermsti bu rontgen falan cektirdi cigeeler usumus ve zaturre baslamis ilac verdi rappr verdi yarinda gidemiycem okula kenyi iyilesemedigimemi ogrencilerim bos kaldi onami uzuleyim bilemedim cok kotu oksuruk var nefes alamiyrm asiri halsizim

iyi akşamlar canlar öğlene kadar mutfaktan çıkmadım sonrası 3 e kadar temizle akla pakla sonrası komşular geldi çay kahve faslı bu gün baya yoruldum ama genel olarak ev temiz küçük banyo kaldı sadece :)
bu gün kendime yemek uydurdum hem de sabahtan yaptım beyaz lahana kuru börülce ( bir avuç) , hamur topalağı(bulgurdan küçük köfte) ve boll erik ekşisiyle sulu yemek yaptım acıyı bastım içine, fena değildi güzel oldu öğleden sonra gelen tontişime de ikram ettim bayıldı 2 kase yedi çalışsınn bağırsaklar o kadar lahana ve acı yedik fırsatı bulunca geçmişe göz atarım :)iyiyim ölmedim diye haber vereyim didim tüm gün uğramayınca ayıp ettim ya ondan :)

Guzelim once iyilesde okulu sonra dusunursun
Bos derse baska ogretmen girmiyormu

Cook dikkat etmen gerekiyor ilerlemesin daha fazla
Ilaclarini kullan yat dinlen

Masallah yine durmamisin
Haberlimiydi misafirler hazirlikmi yaptin

Menumu yazip spora baslicam

11.15
2 yumurta az sut 1ks kepekle krep
Peynir
6 zeytin
Maydonoz dereotu
3 birezilya cevizi

17.00
1 tb sebze corbasi (kabak maydonoz dereotu sogan sarimsak zencefil ispanak baharatlar)

Su 2.5 olur belki gecer

Spor 3 mil leslie 135 puan
@Pnrrr-20

Masallah yine durmamisin
Haberlimiydi misafirler hazirlikmi yaptin
haberli değil haberli gibi bir şeydi :))
karşı komşumun ki habersizdi tontişimi ben çağırdım dün ben ona gitmiştim , tontişimle oturuken iç hat çaldı açtım karşı komşum kapıyı aç dedi açtım, tatıyı şu araya getirsene oğlumu tartıcam okuldan boy kilo ölçümü istemişler dedi ben de yatak odasından alıp geldim oğlu otistik 16 yaşın da eve girip biz mutfakta çay içerken görüpte sen de bir çay iç demesem ayıp olur, ben de dedim bir çay iç ,babası evdeymiş çocuğun sonra bırakır gelirim belki dedi geldi :) fırın da üçgen börek yapmıştım, tontişim bakkalda bisküvi arası lokum satıyorlarmış nostalji olsun demiş almış gelmişti fındık ceviz fıstık çikolata çeşitleri vardı evde olanı koydum aman aman hazırlık yok yani

aa eşimin iş yerin de biri el yapımı çikolata yapmış getirmiş eşime içinde hurma ceviz h.cevizi var dışını da bitter çikolataya bulamış bence sağlıklı ve güzeldi eşimle oğlan bitter sevmediği için beğenmedi diyet yapıp canı şekerli atıştırmalık isteyenlere iyi bence hani sizide yapıyorsunuz ya

bidakine dikkat ederim yazarken.ev yapimi yogurdum yok.yapmam gerekiyo...ispanagin yaninda yogurt yiycektim ama hazir yemek istemedim bi faydasi yok.en iyisi aci tursu biber yiyimde metabolizma calissin dedim.ben aslinda 75 kg dum.rejimle ve sporla verdim.2 haftadir yapamiyordum..bugun tam basladim..

Geçmiş olsun canım insallah cabuk atlatırsın
Ohh eline saglik abla
disarda en guzel secenek zaten

pirasaliyi daha cok seviceksin

Ben sevdim diye sanki herkes sevecek:))
Bu hafta aldirayim valla Merak ediyorum abla pirasa eminim daha lezzetli olacaktır yarin ne yapsam acaba diye dusunuyorm
Corba guzel mi abla
Biz 1 gunde ne eksiler gorduk :))
Ay inşallah simdi heveslendim bi
sen böyle anlatınca merak ettom çikolatayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…