- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.301
Yogunluguna ragmen cok guzel olmus cnmBugünkü menü
Sabah 8.00
2 yumurtadan omlet
Örgü peyniri
Öğlen 14.00
2 gün kurusu kayısı
1 Türk kahvesi
Akşam 19.30
1 porsiyon tavuk şiş
Salata
Su 1.5 anca olmuştur ama yatana kadar 2 yi geçer elimde koca bardak var şu an
Oyle canim surekli bir kısır döngüCevabini veddigimiz icin bu hale geldik zaten yoksa susup otursak bizden iyisi olmazdi. Cocuk gibi gitti birde rapor aldi 7 gun tum onemli islere bize yikti. Sonrada sozde tayin olup gidecekmis bakalim gorecez insallah giderde kurtuluruz bizde. Neyse cok doluyum ve sinirliyim yatisamadim hala. Kuru kayisi iyi geliyordu aksamdan hazirlar icerim abla sagolasin
Yesil mercimek corbasi ve ispanak yemegi yaptik bizde simdi
bende bi bebis var ama bende de ayni kuzum ya bi yanini yapsam bi yani kaliyor diger tarafi yapana kadar ilk temizledigim yer batmis oluyor kisir dongu gibi
Cok sevindin cabkm inşallah olumlu dönüş yaparlar hayirlisi ileKizlarrr gorusmem bence guzel gecti, bakalim bu hafta doneriz dediler. subatta bir gorusmeye gitmistim ayni firmada, o zaman gorustugum kadin ingilizceni gelistirmen lazim demisti, ben de ozel ders aldim epey ilerlettim, bugun gorustugumde kadinla birbirimizi hatirladik. Dedin siz bana ingilizceni gelistir demistiniz ben de tavsiyenizi dikkate aldim, ozel ders aldim dedim. Gorusmenin sonunda sorun var mi dediler, ben de bu pozisyon benzeri birRiste calismak icin kendimi gelistirmek adina bana ne tavsiye edersiniz diye sorunca kadin sey dedi. Tavsiyelere onem veriyorsun, sana ingilizcenj gelistirmeni soylemisim ve bence suan ibgilizcen gayet iyi dedi, simdi kendi aramizda gorusucez, sana uygun bir pozisyon varsa ona gore bir gun icinde insan kaynaklarina bildiricez, sonra onlar sana donus yapacaklar dedi. Ayhhh cok yazdim, cenem dustu yine. Ama bi rahatlama geldi, insallah sonuc da guzel olur size burdan duyururum
bizim oda varda ne oluyor abla oyuncaklar hep salondacocuklu ev toplumu olur cnm
Ben bile oyuncaklari nereye koyacagimi sasiriyorum
Fazla oda olsa cocuk odasi yapicam:))
Verirsin abla uykusuzluga alismam laizm ablacok uykusuz olursan yat uyu
Uzulurum sonra
18 gunde biraz zor cnm 3 hafta bile degil
amir, yetkili kisi falan yokmu
Hem iyii olmus isde onsuzda islerin yurudugunu gorur
sizdemiiii :))))
butun sebepleri isledigine gore takdir Allahin artik cnm
Bugun yaptığım buydu cok guzeldi sagol ablaFirinda ispanak tarifi
İspanaklar dogranip tavada suyu kalmicak sekilde oldurulur
2 yumurta
Beyaz peynir
Biraz sut yada yogurt
Az kabartma tozu
Istege bagli sogan dereotu vs
Baglamak iicin biraz yulaf kepegi
Tuz karabiber pul biber
Bu karisimi goz karari hazirlayip ispanaklarla karistiralim
az yagladiginniz borcama koyun firina verin
Biraz pisince ustune kasar koyup kizartin
Ayni tarifi pirasaylada yapabilirsiniz
Ben onu daha cok seviyorum
Cok sevindim canım Sukurler olsjnGeçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın
hala vermem gerek 1,3 var pufff11.OCAK HEDEFLERR
@mefkurem
96.9-2.2=94.7
@Sweetyy83
70.3-1.2=69.1
@seydan94
64.9-0.9=64
@nanekekik
71.1-1.2=69.9
@Mehlikatun
76.3-1.3=75
@Habinar
70.9-0.8=70.1
@askrhpozitif
82.2-1.3=80.9
@eyledi
100-2=98
@istikrar1986
74.8-1.5=73.3
@Edibe12
90.1-1.7=88.4
@Pinkyminkyy
75.8-1.3=74.5
@kkkmevsim5
79.3-1=78.3
@__badem__
69.9-0.9=69
@Hayyal
61.3-0.7=60.6
@gewezebidik
72.8-0.8=72
@ekim2009
84.7-1.5=83.2
Minumum bu hedefler tutturulacak
Yapmasan olmuyor canimda yetismeyince otomatikman ertesi gune sarkiyor bu sefer isler birikiyor olmuyorBirsuru sey saymistin cnm zaten 2 cocukla bence iyi bile ugrasiyorsn hepsini ayni gune yapmasan ole daha yipratici olur senin icin
Cok guzel bence olumlu gecmis cnm insallah guzel bi geri donus alirsin hadi hayirlisi simdiden
Benimde pirasam var deniyim bi ara esim pirasa yemegi sevmiyor diye yapamadim onu biturlu
Cok sukur cnm Allah esirgemiş gercekten cok zor bi durum
Guzel atlatmiasinMerhaba hanımlaaaaaar herkese iyi akşamlar :)
Sıkıntılı bir öğle yemeği seansından sonra günü bitirdim sonunda :) Menümü hemen yazayım;
Sabah(08:30)
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
Birer adet orta boy domates salatalık
1 bardak kefir
Öğlen(12:30)
Salata ( İş yerinde öğle yemeğinde ufak bir problem yaşadığımızdan aç kaldım evden getirdiğim salatadan yedim :))
Akşam(19:00)
5 köfte
1 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Bugün spora gidemedim maalesef
, afiyet olsun canimBugünki Menüm
Kahvaltıdan önce iki hurma 1 tk zeytin yağı 2 b su
Sabah 10.30
2 Tereyagda yumurta 1 tutam dereotu 1 tutam maydanoz biraz kaşar peyniri 1 tk recel 1 dilim ekmek 1 b kahve
Ara
2 hurma 1 elma
Aksam 17.30
1 tb kabak yemeği Yoğurt
2 buçuk lt su
30 dk yürüyüş 30 puan
@Pnrrr-20
yok hamilelik ve dogum hersey yolunda gecti..3 aylikken nobet gecirmeye basladi...nobetleri yuzunden biraz geride
Yogunluguna ragmen cok guzel olmus cnm
Begendim abla hepsini yiyebilirdim guzel oldu simdi pirasalisini yapıcam en yakin zamandaBugun dune gore sabah cok daha guzel cnm
Oglen ac kalmisin almadinmi bisey
Aksamda guzel ama koftenin yaninda salata guzel olurdu
Suyunu yazmamisin
Cok guzel cnm sadece oglen elmayla yogurt daha guzel olurdu
Spor yapamicakmisin
gayet guzel cnm
Nasil begendinmi ispanagi :)
Masallah sporlu bir menübende menumu yazayim
saat 11 de
1 yumurta
yatlasik 1 yemek kasi krem peynir
10 tane badem
15:30 bitane mandalina
18:30 bi tabak kiymali ispanak yanindada aci biber tursusu
50 dk kosu .10 dk yuruyus.toplam 8 km
suyu bilmiyorum.direk musluktan doldurup bardakla iciyorum.ama 2 kesin olmustur..suyu cok icerim
afiyet olsun kuzuBugünkü menü
Sabah 8.00
2 yumurtadan omlet
Örgü peyniri
Öğlen 14.00
2 gün kurusu kayısı
1 Türk kahvesi
Akşam 19.30
1 porsiyon tavuk şiş
Salata
Su 1.5 anca olmuştur ama yatana kadar 2 yi geçer elimde koca bardak var şu an
@gewezebidik berrin ne yaptin cnm gittinmi konusmaya
E ElbetOlacak sen daha iyimisin cnm
@nanekekik sabahtan gorunmemisin tatlim sen bu saate kalmazdin siz nasil oldunuz
@Edibe12 edibe bildirimini merakla bekliyorum :)))
abla valla iyiyim desem yalan olur bugun gogus poliklnigine gittim birde onceden gittigim dr sadece antibiyotik verip gondermsti bu rontgen falan cektirdi cigeeler usumus ve zaturre baslamis ilac verdi rappr verdi yarinda gidemiycem okula kenyi iyilesemedigimemi ogrencilerim bos kaldi onami uzuleyim bilemedim cok kotu oksuruk var nefes alamiyrm asiri halsizim
Aksam bi corba iceyim diye dusunmustum sonra vazgectim:)Eeee neler yapıyorsunuz kızlar akşam yemekleri de bitmiştir bu saate
Guzelim once iyilesde okulu sonra dusunursunabla valla iyiyim desem yalan olur bugun gogus poliklnigine gittim birde onceden gittigim dr sadece antibiyotik verip gondermsti bu rontgen falan cektirdi cigeeler usumus ve zaturre baslamis ilac verdi rappr verdi yarinda gidemiycem okula kenyi iyilesemedigimemi ogrencilerim bos kaldi onami uzuleyim bilemedim cok kotu oksuruk var nefes alamiyrm asiri halsizim
Aksam bi corba iceyim diye dusunmustum sonra vazgectim:)
Menumu yazip lesliye baslicam
Masallah yine durmamisiniyi akşamlar canlar öğlene kadar mutfaktan çıkmadım sonrası 3 e kadar temizle akla pakla sonrası komşular geldi çay kahve faslı bu gün baya yoruldum ama genel olarak ev temiz küçük banyo kaldı sadece :)
bu gün kendime yemek uydurdum hem de sabahtan yaptım beyaz lahana kuru börülce ( bir avuç) , hamur topalağı(bulgurdan küçük köfte) ve boll erik ekşisiyle sulu yemek yaptım acıyı bastım içine, fena değildi güzel oldu öğleden sonra gelen tontişime de ikram ettim bayıldı 2 kase yedi çalışsınn bağırsaklar o kadar lahana ve acı yedikfırsatı bulunca geçmişe göz atarım :)iyiyim ölmedim diye haber vereyim didim tüm gün uğramayınca ayıp ettim ya ondan :)
Senin kilona zaten leslie az gelir cnmOhhhh ne güzel valla bende eve eliptik alayım diyorum ya leslie falan uzun sürüyor
disarda en guzel secenek zatenYoğun olduğum zamanda dışarda ızgara şiş gibi şeyler yiyorum salata ile hem hafif oluyor
pirasaliyi daha cok seviceksinBegendim abla hepsini yiyebilirdim guzel oldu simdi pirasalisini yapıcam en yakin zamanda
Biz 1 gunde ne eksiler gorduk :))hala vermem gerek 1,3 var pufff
haberli değil haberli gibi bir şeydi :))Masallah yine durmamisin
Haberlimiydi misafirler hazirlikmi yaptin
Geçmiş olsun canım insallah cabuk atlatırsınabla valla iyiyim desem yalan olur bugun gogus poliklnigine gittim birde onceden gittigim dr sadece antibiyotik verip gondermsti bu rontgen falan cektirdi cigeeler usumus ve zaturre baslamis ilac verdi rappr verdi yarinda gidemiycem okula kenyi iyilesemedigimemi ogrencilerim bos kaldi onami uzuleyim bilemedim cok kotu oksuruk var nefes alamiyrm asiri halsizim
Ohh eline saglik ablaiyi akşamlar canlar öğlene kadar mutfaktan çıkmadım sonrası 3 e kadar temizle akla pakla sonrası komşular geldi çay kahve faslı bu gün baya yoruldum ama genel olarak ev temiz küçük banyo kaldı sadece :)
bu gün kendime yemek uydurdum hem de sabahtan yaptım beyaz lahana kuru börülce ( bir avuç) , hamur topalağı(bulgurdan küçük köfte) ve boll erik ekşisiyle sulu yemek yaptım acıyı bastım içine, fena değildi güzel oldu öğleden sonra gelen tontişime de ikram ettim bayıldı 2 kase yedi çalışsınn bağırsaklar o kadar lahana ve acı yedikfırsatı bulunca geçmişe göz atarım :)iyiyim ölmedim diye haber vereyim didim tüm gün uğramayınca ayıp ettim ya ondan :)
Bu hafta aldirayim valla Merak ediyorum abla pirasa eminim daha lezzetli olacaktır yarin ne yapsam acaba diye dusunuyormdisarda en guzel secenek zaten
pirasaliyi daha cok seviceksin
Ben sevdim diye sanki herkes sevecek:))
Corba guzel mi ablaMenumu yazip spora baslicam
11.15
2 yumurta az sut 1ks kepekle krep
Peynir
6 zeytin
Maydonoz dereotu
3 birezilya cevizi
17.00
1 tb sebze corbasi (kabak maydonoz dereotu sogan sarimsak zencefil ispanak baharatlar)
Su 2.5 olur belki gecer
Spor 3 mil leslie 135 puan
@Pnrrr-20
Ay inşallah simdi heveslendim biBiz 1 gunde ne eksiler gorduk :))
sen böyle anlatınca merak ettom çikolatayıhaberli değil haberli gibi bir şeydi :))
karşı komşumun ki habersizdi tontişimi ben çağırdım dün ben ona gitmiştim , tontişimle oturuken iç hat çaldı açtım karşı komşum kapıyı aç dedi açtım, tatıyı şu araya getirsene oğlumu tartıcam okuldan boy kilo ölçümü istemişler dedi ben de yatak odasından alıp geldim oğlu otistik 16 yaşın da eve girip biz mutfakta çay içerken görüpte sen de bir çay iç demesem ayıp olur, ben de dedim bir çay iç ,babası evdeymiş çocuğun sonra bırakır gelirim belki dedi geldi :) fırın da üçgen börek yapmıştım, tontişim bakkalda bisküvi arası lokum satıyorlarmış nostalji olsun demiş almış gelmişti fındık ceviz fıstık çikolata çeşitleri vardı evde olanı koydum aman aman hazırlık yok yani
aa eşimin iş yerin de biri el yapımı çikolata yapmış getirmiş eşime içinde hurma ceviz h.cevizi var dışını da bitter çikolataya bulamış bence sağlıklı ve güzeldi eşimle oğlan bitter sevmediği için beğenmedi diyet yapıp canı şekerli atıştırmalık isteyenlere iyi bence hani sizide yapıyorsunuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?