Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin kilona zaten leslie az gelir cnm
Eliptik en iyisi
Bide firsat buldukca ip atliyabilirsin

İp atlayamıyorum abla bizim alttaki komşu manyakta biraz kızlara bile kaç defa geliyor zaten sinir biri eliptik konusunu bi eşime söliyim ben en iyisi yerim de var

Güzel menü abla Brezilya cevizi Nası bişey

Ohhhh ne güzel valla bende eve eliptik alayım diyorum ya leslie falan uzun sürüyor

jillian michael ın 30 day shred programını dnedin mi hiç? ben sadce 10 gun yapmıstım ve belim 7 cm falan incelmişti, tabi diyette yapıyodum. her sey dahil (ısınma esneme falan) 27-28 dk suruyor. bence eliptikten önce bunu deneyebilirsin. Ben de iyileşeyim tekrar jiliian a baslayıp 30 gunu tamamlamayı dusunuyorum. İnterntte aratırsan direk linkini bulursun, bulamazsan haber et ben bulur kopyalar buraya koyarım.

Ben jillian yaptıgımda 59 kiloyken 54- 55kiloyken giydiğim giysileri giyebiliyodum o derece hızlı fark ettiriyo

bence iki çocukla kesinlikle kolaylık evde kuruması iki gün üç gün sürer ve çevredeki tozu da alıyor kururken ,rutubet çabası
Ben memnunum öyle yıpratma filan olmuyor zaten kullanacağın 4-5 ay sonra havalar uygun oluyor sadece çocuklar için bile kullanabilirsin hav olayı olmuyor çamaşırda sıcacık yumuşacık çıkıyor . Elektrik 20tl fark ediyordu geçen sene bu sene hesaplamadim valla evde ser kurumasını bekle zor oluyor

gewezebidik berrin ne yaptin cnm gittinmi konusmaya

@kkkmevsim5 sen daha iyimisin cnm

North River sabahtan gorunmemisin tatlim sen bu saate kalmazdin siz nasil oldunuz

@Edibe12 edibe bildirimini merakla bekliyorum :)))
Bu defa geldim
Merhaba,
Yeni kalktım malesef uyku düzenimi bozdum yine. Tartı da üzdü beni. +100
Mefkurem acil birşeyler yapmalıyım, ama ne?
Önceki gün atıştırmalıklarda etkilemiştir ama telafi için vakit var
Canını sıkma boşuna heryerde oluyor böyle kendini bilmezler vermişsiniz cevabını
Yasasin bekarlık :)
Haha ona neymiş acaba
Ne ünlüler var bilerek boyatmiyor kız moda şimdi
Ben 18 gunde ne kadar kilo veririm acaba
3
20-30 TL fark ediyor aylık gerçi bizim balıklarda bı o kadar fark ettiriyor
Biraz önce çay içerken eşim soruyor evin dağınık olmayan bir yeri var mı diye sanırım yok dedim legolarini da bizim yatağın üstüne hazırlamış çocuklu ev toplu olamıyor
Ay ne gıcık
Ne güzel pozitif şeyler duymussun inşallah olur işin de
Hadi gözün aydın canım
evet abla bugub tam anlamiyla basladi bakalim..aslinda kizimin randevusu .okuldan alip randevuya getirdim.gelisim olarak biraz geride.egitim aliyo bunun icin..bende salonda kizimi bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım
Öğle mecburi salata olmuş güzel menü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ekmek bilerek ki tüketmedin sabah
Afiyet olsun canım
Kiz tontise niye iki kase hani onu da zayiflatacaktik
ay abla açıkmadın mi yoğurt filan ye
Birde Brezilya cevizine iyi alıştın

Menü
Sabah (10:20)
3 YK menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

Ara(13:30)
1/3 kupa sütlü kahve ne olduysa gerisi soğudu icemedim :)
7 tane yabanmersini 2 ceviz

Ara(17:00)
7 tane badem

Akşam(19:00)
4 YK tavuk sote
Salata

Su: 2 lt Spor : evdekileri uyuyunca yapacağım inşallah

Evet ona da bakmıştım ama çok yapmamıştım öyle Diyorlar ona ama bakmam lazım olabilir yapabilirim gibi

Güzel menü afiyet olsun canım

Bugun sozde 10 da yatacaktim daha benimkiler meyve yiyor esimin kahvaltisi hazir edicem bende oturduğum yerden kalkmaya üşeniyorum
Benimkiler de hala yeni oyun buluyorlar ya şaka gibi bende spor yapacağım ama kuzey yarısında uykum geldi seninle uyuyalım diye tutturup bolmesin diye bekliyorum

kızlarr selamlar,
görüşmeden çıkmış olmanın rahatlıgıyla ben de menumu yazayım.

saat 10:30
1 haşlanmış yumurta
2 cherry domates
2 domates 2 biberli az zeytinyaglı menemen
0,75 ekmek

11:30
2 hurma
3 badem
1 sade turk kahvesi
( ac degildim ama anneme soz vermiştim kafam çalışsın diye kahve içip yanında hurma yedim)

saat 14.00
1 cappucino (gorusmede ictim)

saat 19:30
3 izmir köfte ( bayagı minik köfteler) içinde 5-6 dilim de patates vardı fırında pişmiş
3 kaşık yogurt
0,25 ekşi t tahıl ekmek

bundan sonra yemem artık en fazla bi çay bardagı süt içerim ama suan oyle bi ihyiyaç hissetmiyorum. Bugün görüşmem var diye biraz saatlerim komik oldu ama yine de toplamda dengeli beslenmeye calıstım.

2,5-3 lt su ( gorusmeye giderken bile su kabımı alıp gittim

Bende kurutmalı çamaşır makinesi var canım elektrik faturasındaki farkı çok bilemiyorum ama kıyafetleri yıpratma gibi bir durumu yok kurutma makinesi kuzenim de aldı 3 5 ay önce o da gayet memnun eski kurutma makineleri dediğin gibi idi ama yeniler artık öyle değil dediğin gibi evde öyle asmaktan iyi o çok sıkıntılı bi durum sağlıklıda değil

Eylem senin baska derdinmi var cnm
Yoksa geri aldin diye onami moralin bozuk

Boyle negatif umutsuz moralsizsin sanki
Yok bu aralar çok yoğunum yazılılar öğrenciler okulun son haftaları eee biraz da hastalıktan geri aldım kiloları geçen günde bir fotoğrafımı gördüm. Tam bir hayal kırıklığı yıllardır Bi ver Bi al artık yoruldum sanırım çok demoralize oldum

Yaaaaa 2 değil de 1.5 olsun benim hedeflerim 2 ti tutturamazsam moralim bozuluyor gardım düşüyor

Ben yeni gelebildim dersim 21.30 da bitti çok yorgunum ilk önce menümü yazacağım sonra hızla kaçacağım
Sabah 09.10
1 bardak süt
3 yk yulaf kepeği
1 çk kuru izüm
2 ceviz
Öğle 12.0ü
2 wasa
2 yk lor pwynir
Salata
Akşam 19.30
Yoğurt
Yulaf kepeği
1 elma
2 ceviz
10 badem

Yaaa moral bozmak yok hiç, bak al- ver diyosun bu sefer vericez sonra bu gruptan cıkmicaz, her gun yediklerimizi yazmaya devam edicez ve bi daha almicaz. hiç oyle eski resimlere bakıp iç geçirmenin kimseye faydası yok, eskisinden ile fit olucaksın, yeterki burda kal, bir irimizi destekleyelim eminim sonuçlarımız harika olacak.

Bir de kafada bitirmek lazım, oyle illa her hafta gr g vericez diye bir sey yok, vücudumuzda tek fazlalık yağ değil ki bir sürü de ödem var. kafanda kendini haftada çok rahat 1,5 kilo ödem 1 kilo yağ verebileceğine inandır, bunun mümkün olduğuna beynin ikna olursa zaten kilolar kendiliğinden gidecek bak göreceksin.

Ben eskiden diyet yapsam da veremicem diye düşünüyodum ve veremiyodum, şimdi verebileceğimi söyliyorum kendime sporsuz bile gidiyo şuan çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…