- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.321
Bu saatte meyve kilo yapar :)))Bugun sozde 10 da yatacaktim daha benimkiler meyve yiyor esimin kahvaltisi hazir edicem bende oturduğum yerden kalkmaya üşeniyorum
Onlara işlemiyor abla ikiside zayifBu saatte meyve kilo yapar :)))
Senin kilona zaten leslie az gelir cnm
Eliptik en iyisi
Bide firsat buldukca ip atliyabilirsin
Menumu yazip spora baslicam
11.15
2 yumurta az sut 1ks kepekle krep
Peynir
6 zeytin
Maydonoz dereotu
3 birezilya cevizi
17.00
1 tb sebze corbasi (kabak maydonoz dereotu sogan sarimsak zencefil ispanak baharatlar)
Su 2.5 olur belki gecer
Spor 3 mil leslie 135 puan
@Pnrrr-20
Ohhhh ne güzel valla bende eve eliptik alayım diyorum ya leslie falan uzun sürüyor
bence iki çocukla kesinlikle kolaylık evde kuruması iki gün üç gün sürer ve çevredeki tozu da alıyor kururken ,rutubet çabasıBu arada bir soru kizlar kurutma makınası olanlar memnun musunuz kiyafetleri cok yipratiyir mu esime diyorm alalim Birtane evde 2 günde kurumuyor balkonlari kapatınca orda kuruturuz diyor camasirlari cok yıpratıyormus diyor dedin bu gidisle ev nem icinde kalacak
Bu defa geldimgewezebidik berrin ne yaptin cnm gittinmi konusmaya
@kkkmevsim5 sen daha iyimisin cnm
North River sabahtan gorunmemisin tatlim sen bu saate kalmazdin siz nasil oldunuz
@Edibe12 edibe bildirimini merakla bekliyorum :)))
Önceki gün atıştırmalıklarda etkilemiştir ama telafi için vakit varMerhaba,
Yeni kalktım malesef uyku düzenimi bozdum yine. Tartı da üzdü beni. +100
Mefkurem acil birşeyler yapmalıyım, ama ne?
Canını sıkma boşuna heryerde oluyor böyle kendini bilmezler vermişsiniz cevabınıSelamlar sabah beri bende anca gelebildim. Yogun ve gergin birgun is arkadasin tekiyle tartistik kendini bizim amirimiz saniyor aklinca mesaiye birakmaya falan kalkti kendi sorumlulugunu bize yukluyor. Moralim cok bozuk o yuzden. Aksama kadar pek ugrayamayabilirim. Ogle yine verimli gecti menu iyiydi insallah aksamda hafif atlatacagim. Henuz tartilmadim kac gundur wc de yok karnimda sis moralim bozulmasin dedim merak ediyorum ne durumdayim.
Yasasin bekarlık :)Bugun mutlaka utu yapmam lazim
Herseferinde biriktirmicem diyorum yine 1 seleyi aştı
Bide persembe esim tr ye gidecek dislerini yaptirmak icin
Ben kis gunu gitmek istemedim
Zayiflayinca gitmek istiyorum :))
Yarin aksama cocuklar gelecek yemek ev isi vs. Vaktim olmaz
Haha ona neymiş acabaSen ne zaman gitmeyi dusunuyorsun abla mezun oluncami inşallah mayısa 7 lerim görürsün bende mezun olurum :) ben en çok elticimi şok etmek istiyorum :) hep bana der sende benim fiziğimiz aynı bide 2 sene önce gittiğimizde kızıma toka taktım süslü kızım dedim anasıda süslüydu şimdi kendine bakamıyor dediydi bana zayifliyacam saçımı başımı yaptırıp gidecem :) o zaman çocuklar küçüktü kendime zaman ayıramıyordum
Ne ünlüler var bilerek boyatmiyor kız moda şimdiAynen abla amin iki sene önce gittiğimdede çok kilolu değildim ama benim saçımda bazı yerlerinde bir iki tel beyaz çıkıyor irsi yani genç yaşta yaşlanmadim :) keşke saçımı boyayıp gitseydim elti ona takıldı galiba :) sende izine kadar zayiflayip sizinkileri şok edersin inşallah :)
3Ben 18 gunde ne kadar kilo veririm acaba
20-30 TL fark ediyor aylık gerçi bizim balıklarda bı o kadar fark ettiriyorBende mecbur evde kurutuyorum canım balkon var ama küçük kurutma makinası kullanmadım ama çok elektrik harcamaz mi evi sürekli havalandır bizim evde rutubetli çocuklar okula gittikçe havandiriyorum çocuklar evde oluncada diğer odaların camını açıp kapıyı kapatıyorum soğuk gelmesin diye
Biraz önce çay içerken eşim soruyor evin dağınık olmayan bir yeri var mı diye sanırım yok dedim legolarini da bizim yatağın üstüne hazırlamışBu işler mi fazla ben mi uyusugum anlamadım ne yaparsam yapayim ev her zaman daginik ve hep bir temizlik isteyen havasi oluyor
Kucuk uyudugu icin supurgeyi acamiyorum katlanacak camasirlar onun uyudugu odada utu hala beni bekliyor sabahtan beri hic bir is yapmamisim gibi
Ay ne gıcıkCevabini veddigimiz icin bu hale geldik zaten yoksa susup otursak bizden iyisi olmazdi. Cocuk gibi gitti birde rapor aldi 7 gun tum onemli islere bize yikti. Sonrada sozde tayin olup gidecekmis bakalim gorecez insallah giderde kurtuluruz bizde. Neyse cok doluyum ve sinirliyim yatisamadim hala. Kuru kayisi iyi geliyordu aksamdan hazirlar icerim abla sagolasin
Yesil mercimek corbasi ve ispanak yemegi yaptik bizde simdi
bende bi bebis var ama bende de ayni kuzum ya bi yanini yapsam bi yani kaliyor diger tarafi yapana kadar ilk temizledigim yer batmis oluyor kisir dongu gibi
Ne güzel pozitif şeyler duymussun inşallah olur işin deKizlarrr gorusmem bence guzel gecti, bakalim bu hafta doneriz dediler. subatta bir gorusmeye gitmistim ayni firmada, o zaman gorustugum kadin ingilizceni gelistirmen lazim demisti, ben de ozel ders aldim epey ilerlettim, bugun gorustugumde kadinla birbirimizi hatirladik. Dedin siz bana ingilizceni gelistir demistiniz ben de tavsiyenizi dikkate aldim, ozel ders aldim dedim. Gorusmenin sonunda sorun var mi dediler, ben de bu pozisyon benzeri birRiste calismak icin kendimi gelistirmek adina bana ne tavsiye edersiniz diye sorunca kadin sey dedi. Tavsiyelere onem veriyorsun, sana ingilizcenj gelistirmeni soylemisim ve bence suan ibgilizcen gayet iyi dedi, simdi kendi aramizda gorusucez, sana uygun bir pozisyon varsa ona gore bir gun icinde insan kaynaklarina bildiricez, sonra onlar sana donus yapacaklar dedi. Ayhhh cok yazdim, cenem dustu yine. Ama bi rahatlama geldi, insallah sonuc da guzel olur size burdan duyururum
Hadi gözün aydın canımGeçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Çok geçmiş olsun canımevet abla bugub tam anlamiyla basladi bakalim..aslinda kizimin randevusu .okuldan alip randevuya getirdim.gelisim olarak biraz geride.egitim aliyo bunun icin..bende salonda kizimi bekliyorum
Öğle mecburi salata olmuş güzel menüMerhaba hanımlaaaaaar herkese iyi akşamlar :)
Sıkıntılı bir öğle yemeği seansından sonra günü bitirdim sonunda :) Menümü hemen yazayım;
Sabah(08:30)
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
Birer adet orta boy domates salatalık
1 bardak kefir
Öğlen(12:30)
Salata ( İş yerinde öğle yemeğinde ufak bir problem yaşadığımızdan aç kaldım evden getirdiğim salatadan yedim :))
Akşam(19:00)
5 köfte
1 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Bugün spora gidemedim maalesef
Afiyet olsun canımBugünki Menüm
Kahvaltıdan önce iki hurma 1 tk zeytin yağı 2 b su
Sabah 10.30
2 Tereyagda yumurta 1 tutam dereotu 1 tutam maydanoz biraz kaşar peyniri 1 tk recel 1 dilim ekmek 1 b kahve
Ara
2 hurma 1 elma
Aksam 17.30
1 tb kabak yemeği Yoğurt
2 buçuk lt su
30 dk yürüyüş 30 puan
@Pnrrr-20
Afiyet olsun canım12:30
Peynirli yesillikli yumurta(2yumurta, 1kk peynir, dereotu, Maydanoz, taze soganin yesil yapraklari, ispanak)
1 dilim ekmek
16:30
15 findik
3 minik kuru incir
17:30
1kk peynir
19:30
3 dilim unsuz ıspanaklı börek
1 kase yoğurt
Salata
Su: 2 olmak üzere
Afiyet olsun ekmek bilerek ki tüketmedin sabahbende menumu yazayim
saat 11 de
1 yumurta
yatlasik 1 yemek kasi krem peynir
10 tane badem
15:30 bitane mandalina
18:30 bi tabak kiymali ispanak yanindada aci biber tursusu
50 dk kosu .10 dk yuruyus.toplam 8 km
suyu bilmiyorum.direk musluktan doldurup bardakla iciyorum.ama 2 kesin olmustur..suyu cok icerim
Afiyet olsun canımBugünkü menü
Sabah 8.00
2 yumurtadan omlet
Örgü peyniri
Öğlen 14.00
2 gün kurusu kayısı
1 Türk kahvesi
Akşam 19.30
1 porsiyon tavuk şiş
Salata
Su 1.5 anca olmuştur ama yatana kadar 2 yi geçer elimde koca bardak var şu an
Kiz tontise niye iki kase hani onu da zayiflatacaktikiyi akşamlar canlar öğlene kadar mutfaktan çıkmadım sonrası 3 e kadar temizle akla pakla sonrası komşular geldi çay kahve faslı bu gün baya yoruldum ama genel olarak ev temiz küçük banyo kaldı sadece :)
bu gün kendime yemek uydurdum hem de sabahtan yaptım beyaz lahana kuru börülce ( bir avuç) , hamur topalağı(bulgurdan küçük köfte) ve boll erik ekşisiyle sulu yemek yaptım acıyı bastım içine, fena değildi güzel oldu öğleden sonra gelen tontişime de ikram ettim bayıldı 2 kase yedi çalışsınn bağırsaklar o kadar lahana ve acı yedikfırsatı bulunca geçmişe göz atarım :)iyiyim ölmedim diye haber vereyim didim tüm gün uğramayınca ayıp ettim ya ondan :)
ay abla açıkmadın mi yoğurt filan yeMenumu yazip spora baslicam
11.15
2 yumurta az sut 1ks kepekle krep
Peynir
6 zeytin
Maydonoz dereotu
3 birezilya cevizi
17.00
1 tb sebze corbasi (kabak maydonoz dereotu sogan sarimsak zencefil ispanak baharatlar)
Su 2.5 olur belki gecer
Spor 3 mil leslie 135 puan
@Pnrrr-20
jillian michael ın 30 day shred programını dnedin mi hiç? ben sadce 10 gun yapmıstım ve belim 7 cm falan incelmişti, tabi diyette yapıyodum. her sey dahil (ısınma esneme falan) 27-28 dk suruyor. bence eliptikten önce bunu deneyebilirsin. Ben de iyileşeyim tekrar jiliian a baslayıp 30 gunu tamamlamayı dusunuyorum. İnterntte aratırsan direk linkini bulursun, bulamazsan haber et ben bulur kopyalar buraya koyarım.
Ben jillian yaptıgımda 59 kiloyken 54- 55kiloyken giydiğim giysileri giyebiliyodum o derece hızlı fark ettiriyo
Menü
Sabah (10:20)
3 YK menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Ara(13:30)
1/3 kupa sütlü kahve ne olduysa gerisi soğudu icemedim :)
7 tane yabanmersini 2 ceviz
Ara(17:00)
7 tane badem
Akşam(19:00)
4 YK tavuk sote
Salata
Su: 2 lt Spor : evdekileri uyuyunca yapacağım inşallah
Benimkiler de hala yeni oyun buluyorlar yaBugun sozde 10 da yatacaktim daha benimkiler meyve yiyor esimin kahvaltisi hazir edicem bende oturduğum yerden kalkmaya üşeniyorum
Bu arada bir soru kizlar kurutma makınası olanlar memnun musunuz kiyafetleri cok yipratiyir mu esime diyorm alalim Birtane evde 2 günde kurumuyor balkonlari kapatınca orda kuruturuz diyor camasirlari cok yıpratıyormus diyor dedin bu gidisle ev nem icinde kalacak
Yok bu aralar çok yoğunum yazılılar öğrenciler okulun son haftaları eee biraz da hastalıktan geri aldım kiloları geçen günde bir fotoğrafımı gördüm. Tam bir hayal kırıklığı yıllardır Bi ver Bi al artık yoruldum sanırım çok demoralize oldumEylem senin baska derdinmi var cnm
Yoksa geri aldin diye onami moralin bozuk
Boyle negatif umutsuz moralsizsin sanki
Yaaaaa 2 değil de 1.5 olsun benim hedeflerim 2 ti tutturamazsam moralim bozuluyor gardım düşüyor11.OCAK HEDEFLERR
@mefkurem
96.9-2.2=94.7
@Sweetyy83
70.3-1.2=69.1
@seydan94
64.9-0.9=64
@nanekekik
71.1-1.2=69.9
@Mehlikatun
76.3-1.3=75
@Habinar
70.9-0.8=70.1
@askrhpozitif
82.2-1.3=80.9
@eyledi
100-2=98
@istikrar1986
74.8-1.5=73.3
@Edibe12
90.1-1.7=88.4
@Pinkyminkyy
75.8-1.3=74.5
@kkkmevsim5
79.3-1=78.3
@__badem__
69.9-0.9=69
@Hayyal
61.3-0.7=60.6
@gewezebidik
72.8-0.8=72
@ekim2009
84.7-1.5=83.2
Minumum bu hedefler tutturulacak
sagol canim
amin sagol canimÇok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun çok zor durumlar seni iyi anlıyorum
Yok bu aralar çok yoğunum yazılılar öğrenciler okulun son haftaları eee biraz da hastalıktan geri aldım kiloları geçen günde bir fotoğrafımı gördüm. Tam bir hayal kırıklığı yıllardır Bi ver Bi al artık yoruldum sanırım çok demoralize oldum
sagol canimÇok geçmiş olsun canım
evet bilerek yemiyorum..ama normaldede ekmekle aram yok.hic aklima gelmez.bazen ayda 1 kere bazen ayda 2 kere yiyorum ekmek rejim yapmasam bileAfiyet olsun ekmek bilerek ki tüketmedin sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?