Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.341
Çok şükür canım ya bunla geçmiş olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınSağol canım ikizlerimden birinde kalptte üfürüm çıktı bugün kardiyoloji doktoruna gittik çok şükür kalbinde bir problem çıkmadı
Biz rakibiz haberin var mı canim :)Eeee neler yapıyorsunuz kızlar akşam yemekleri de bitmiştir bu saate
O zaman eşini 2-3 ay gönder abla ondan sonra suprizzzzz de seni seni değişiklik diyo supriz yapacan işte :)Aman supriz falan degilde biraz degisiklik olsun dediydim :)) ama 2-3 kilo cok farketmez zaten
canim problem en kısa sürede geçer insaallahSelamlar sabah beri bende anca gelebildim. Yogun ve gergin birgun is arkadasin tekiyle tartistik kendini bizim amirimiz saniyor aklinca mesaiye birakmaya falan kalkti kendi sorumlulugunu bize yukluyor. Moralim cok bozuk o yuzden. Aksama kadar pek ugrayamayabilirim. Ogle yine verimli gecti menu iyiydi insallah aksamda hafif atlatacagim. Henuz tartilmadim kac gundur wc de yok karnimda sis moralim bozulmasin dedim merak ediyorum ne durumdayim.
ilaç derkencok kolay gelsin cnm
Gunduz uykusu yapiyormu seninkiler
sakin ol heyecan yapma cnm
En onemlisi kendine guvendigini hissettir
Benim asagi katta askilik icin yer var cnm
Bide yer kaloriferi oldugu icin ertesi gune hemen kurur
Kalorifer kazanida orda olunca sicak oluyor
Bizim eski ev tam cadde ustuydu balkona camasir asamiyodum arabalardan pis oluyodu
Cocuklar kucuk olunca mecbur kurutucu kullandim orda
toz camasir ilaclarida yipratiyor
aksam miktarlar fazla degil ama karbon agirlikli olmus cnm keske ekmek bari yemeseydin
Islerinde kolay gelsin
çok şükür atlatmissinizGeçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın
pinarcm
Bugun kimler nekadar Spor yapti bakalim menulerde beni etiketlemeyi unutmayin.
Daha yapmaynlar icin cok da gec degil
Hadin gariii Sporaa
Ben de facebook grubun da okumuştum canım.
Bugünki Menüm
Kahvaltıdan önce iki hurma 1 tk zeytin yağı 2 b su
Sabah 10.30
2 Tereyagda yumurta 1 tutam dereotu 1 tutam maydanoz biraz kaşar peyniri 1 tk recel 1 dilim ekmek 1 b kahve
Ara
2 hurma 1 elma
Aksam 17.30
1 tb kabak yemeği Yoğurt
2 buçuk lt su
30 dk yürüyüş 30 puan
Pnrrr-12
12:30
Peynirli yesillikli yumurta(2yumurta, 1kk peynir, dereotu, Maydanoz, taze soganin yesil yapraklari, ispanak)
1 dilim ekmek
16:30
15 findik
3 minik kuru incir
17:30
1kk peynir
19:30
3 dilim unsuz ıspanaklı börek
1 kase yoğurt
Salata
Su: 2 olmak üzere
abla anlatırım şarj bitiyor
güzel menülerBugünkü menü
Sabah 8.00
2 yumurtadan omlet
Örgü peyniri
Öğlen 14.00
2 gün kurusu kayısı
1 Türk kahvesi
Akşam 19.30
1 porsiyon tavuk şiş
Salata
Su 1.5 anca olmuştur ama yatana kadar 2 yi geçer elimde koca bardak var şu an
çok geçmiş olsunabla valla iyiyim desem yalan olur bugun gogus poliklnigine gittim birde onceden gittigim dr sadece antibiyotik verip gondermsti bu rontgen falan cektirdi cigeeler usumus ve zaturre baslamis ilac verdi rappr verdi yarinda gidemiycem okula kenyi iyilesemedigimemi ogrencilerim bos kaldi onami uzuleyim bilemedim cok kotu oksuruk var nefes alamiyrm asiri halsizim
Menumu yazip spora baslicam
11.15
2 yumurta az sut 1ks kepekle krep
Peynir
6 zeytin
Maydonoz dereotu
3 birezilya cevizi
17.00
1 tb sebze corbasi (kabak maydonoz dereotu sogan sarimsak zencefil ispanak baharatlar)
Su 2.5 olur belki gecer
Spor 3 mil leslie 135 puan
Pnrrr-12
herkes e afiyet olsunMenü
Sabah (10:20)
3 YK menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Ara(13:30)
1/3 kupa sütlü kahve ne olduysa gerisi soğudu icemedim :)
7 tane yabanmersini 2 ceviz
Ara(17:00)
7 tane badem
Akşam(19:00)
4 YK tavuk sote
Salata
Su: 2 lt Spor : evdekileri uyuyunca yapacağım inşallah
Cumadan canimcanim problem en kısa sürede geçer insaallah
Ben kaç kere tartilmisim iyiki durabiliyorsun
ilaç derken
çok şükür atlatmissiniz
pinarcm
Hangi günden itibaren etiketliycm
abla anlatırım şarj bitiyor
güzel menüler
çok geçmiş olsun
herkes e afiyet olsun
baya yiyecek varmis iyiki ben yoktum orda :))haberli değil haberli gibi bir şeydi :))
karşı komşumun ki habersizdi tontişimi ben çağırdım dün ben ona gitmiştim , tontişimle oturuken iç hat çaldı açtım karşı komşum kapıyı aç dedi açtım, tatıyı şu araya getirsene oğlumu tartıcam okuldan boy kilo ölçümü istemişler dedi ben de yatak odasından alıp geldim oğlu otistik 16 yaşın da eve girip biz mutfakta çay içerken görüpte sen de bir çay iç demesem ayıp olur, ben de dedim bir çay iç ,babası evdeymiş çocuğun sonra bırakır gelirim belki dedi geldi :) fırın da üçgen börek yapmıştım, tontişim bakkalda bisküvi arası lokum satıyorlarmış nostalji olsun demiş almış gelmişti fındık ceviz fıstık çikolata çeşitleri vardı evde olanı koydum aman aman hazırlık yok yani
aa eşimin iş yerin de biri el yapımı çikolata yapmış getirmiş eşime içinde hurma ceviz h.cevizi var dışını da bitter çikolataya bulamış bence sağlıklı ve güzeldi eşimle oğlan bitter sevmediği için beğenmedi diyet yapıp canı şekerli atıştırmalık isteyenlere iyi bence hani sizide yapıyorsunuz ya
aslinda ispanagin yaninda demir icin yogurt onermiyolar yemedigin iyi olmus :))bidakine dikkat ederim yazarken.ev yapimi yogurdum yok.yapmam gerekiyo...ispanagin yaninda yogurt yiycektim ama hazir yemek istemedim bi faydasi yok.en iyisi aci tursu biber yiyimde metabolizma calissin dedim.ben aslinda 75 kg dum.rejimle ve sporla verdim.2 haftadir yapamiyordum..bugun tam basladim..
normal hali nasil bilniyirum tuzsuz berbat :))Corba guzel mi abla
bizim yaptigimiz hurma topu cnn farki bide bittere bulamislarböyle anlatınca merak ettom çikolatayı
bademden biraz daha buyuk cnm 2 badem kadarGüzel menü abla Brezilya cevizi Nası bişey
Ben her zaman acim zaten :)ay abla açıkmadın mi yoğurt filan ye
Birde Brezilya cevizine iyi alıştın
gayet guzel cnm sen bugun gec yemisin dicektimki disarda oldugun akluma geldi:)Menü
3 YK menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
7 tane badem
4 YK tavuk sote
Salata
sureside uzun degil cnm senin kilon icinde idealEvet ona da bakmıştım ama çok yapmamıştım öyle Diyorlar ona ama bakmam lazım olabilir yapabilirim gibi
yinede gayet guzel atlatmisin cnm aksam salatda guzel olurdukızlarr selamlar,
görüşmeden çıkmış olmanın rahatlıgıyla ben de menumu yazayım.
saat 10:30
1 haşlanmış yumurta
2 cherry domates
2 domates 2 biberli az zeytinyaglı menemen
0,75 ekmek
11:30
2 hurma
3 badem
1 sade turk kahvesi
( ac degildim ama anneme soz vermiştim kafam çalışsın diye kahve içip yanında hurma yedim)
saat 14.00
1 cappucino (gorusmede ictim)
saat 19:30
3 izmir köfte ( bayagı minik köfteler) içinde 5-6 dilim de patates vardı fırında pişmiş
3 kaşık yogurt
0,25 ekşi t tahıl ekmek
bundan sonra yemem artık en fazla bi çay bardagı süt içerim ama suan oyle bi ihyiyaç hissetmiyorum. Bugün görüşmem var diye biraz saatlerim komik oldu ama yine de toplamda dengeli beslenmeye calıstım.
2,5-3 lt su ( gorusmeye giderken bile su kabımı alıp gittim
Eylem bitanem canimin iciYok bu aralar çok yoğunum yazılılar öğrenciler okulun son haftaları eee biraz da hastalıktan geri aldım kiloları geçen günde bir fotoğrafımı gördüm. Tam bir hayal kırıklığı yıllardır Bi ver Bi al artık yoruldum sanırım çok demoralize oldum
tmm cnm oyle yapalimYaaaaa 2 değil de 1.5 olsun benim hedeflerim 2 ti tutturamazsam moralim bozuluyor gardım düşüyor
kotu degil ama hic sicak yemek yememisinBen yeni gelebildim dersim 21.30 da bitti çok yorgunum ilk önce menümü yazacağım sonra hızla kaçacağım
Sabah 09.10
1 bardak süt
3 yk yulaf kepeği
1 çk kuru izüm
2 ceviz
Öğle 12.0ü
2 wasa
2 yk lor pwynir
Salata
Akşam 19.30
Yoğurt
Yulaf kepeği
1 elma
2 ceviz
10 badem
Berrin boyle uzun uzun yazmana bayiliyorum cnmYaaa moral bozmak yok hiç, bak al- ver diyosun bu sefer vericez sonra bu gruptan cıkmicaz, her gun yediklerimizi yazmaya devam edicez ve bi daha almicaz. hiç oyle eski resimlere bakıp iç geçirmenin kimseye faydası yok, eskisinden ile fit olucaksın, yeterki burda kal, bir irimizi destekleyelim eminim sonuçlarımız harika olacak.
Bir de kafada bitirmek lazım, oyle illa her hafta gr g vericez diye bir sey yok, vücudumuzda tek fazlalık yağ değil ki bir sürü de ödem var. kafanda kendini haftada çok rahat 1,5 kilo ödem 1 kilo yağ verebileceğine inandır, bunun mümkün olduğuna beynin ikna olursa zaten kilolar kendiliğinden gidecek bak göreceksin.
Ben eskiden diyet yapsam da veremicem diye düşünüyodum ve veremiyodum, şimdi verebileceğimi söyliyorum kendime sporsuz bile gidiyo şuan çok şükür
hamurisi tatli falan seviyormusun cnmevet bilerek yemiyorum..ama normaldede ekmekle aram yok.hic aklima gelmez.bazen ayda 1 kere bazen ayda 2 kere yiyorum ekmek rejim yapmasam bile
yoook o kadar uzun boylu degil :)))O zaman eşini 2-3 ay gönder abla ondan sonra suprizzzzz de seni seni değişiklik diyo supriz yapacan işte :)
Camasir tozu cnmilaç derken
guzelim 2 gundur yaziyorum sanapinarcm
Hangi günden itibaren
Buradayım ablacım
Iyi geceler canım uyu bebişte dinlensin :)Ben uyucam sanirm gozlerim gidiyor iyi gecelerrr
2 ayda felan..ama cok dikkat etmedim.sporda pek yapmadimNe kadar zamanda verdin cnm
hamur isi yerim..ama yaparsamm..yoksa disardan felan almam..tatlida oyle..abur cuburda pek yemem..zaten icecekde sevmiyorum icmem..cikolata felanda magza ya gittigimde bilerek almiyorum..belki canim ceker yerim diye..sansa birakmiyorumhamurisi tatli falan seviyormusun cnm
Sube mudurumuz var hatta biz birbirimize girdigimizdede ordaydi agzini acamadi. Etliye sutluye karismaz pek emekliligi gelmis zatencok uykusuz olursan yat uyu
Uzulurum sonra
18 gunde biraz zor cnm 3 hafta bile degil
amir, yetkili kisi falan yokmu
Hem iyii olmus isde onsuzda islerin yurudugunu gorur
sizdemiiii :))))
butun sebepleri isledigine gore takdir Allahin artik cnm
Bence guzel olmus afiyet olsunMerhaba hanımlaaaaaar herkese iyi akşamlar :)
Sıkıntılı bir öğle yemeği seansından sonra günü bitirdim sonunda :) Menümü hemen yazayım;
Sabah(08:30)
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
Birer adet orta boy domates salatalık
1 bardak kefir
Öğlen(12:30)
Salata ( İş yerinde öğle yemeğinde ufak bir problem yaşadığımızdan aç kaldım evden getirdiğim salatadan yedim :))
5 köfte
1 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Bugün spora gidemedim maalesef
Gayet guzel afiyet olsunBugünki Menüm
Kahvaltıdan önce iki hurma 1 tk zeytin yağı 2 b su
Sabah 10.30
2 Tereyagda yumurta 1 tutam dereotu 1 tutam maydanoz biraz kaşar peyniri 1 tk recel 1 dilim ekmek 1 b kahve
Ara
2 hurma 1 elma
Aksam 17.30
1 tb kabak yemeği Yoğurt
2 buçuk lt su
30 dk yürüyüş 30 puan
Pnrrr-12
Ne guzel bi omlet olmus aciktim valla afiyet sut olsun12:30
Peynirli yesillikli yumurta(2yumurta, 1kk peynir, dereotu, Maydanoz, taze soganin yesil yapraklari, ispanak)
1 dilim ekmek
16:30
15 findik
3 minik kuru incir
17:30
1kk peynir
19:30
3 dilim unsuz ıspanaklı börek
1 kase yoğurt
Salata
Su: 2 olmak üzere
Tursuyu mutlaka soylemislerdir onun harici guzel menu afiyet olsunbende menumu yazayim
saat 11 de
1 yumurta
yatlasik 1 yemek kasi krem peynir
10 tane badem
15:30 bitane mandalina
18:30 bi tabak kiymali ispanak yanindada aci biber tursusu
50 dk kosu .10 dk yuruyus.toplam 8 km
suyu bilmiyorum.direk musluktan doldurup bardakla iciyorum.ama 2 kesin olmustur..suyu cok icerim
Afiyet olsun canim. Bebis icin de buyuk gecmis olsun birsey cikmamis cok sukur Rabbim esirgesin yavrucaklari.Bugünkü menü
Sabah 8.00
2 yumurtadan omlet
Örgü peyniri
Öğlen 14.00
2 gün kurusu kayısı
1 Türk kahvesi
Akşam 19.30
1 porsiyon tavuk şiş
Salata
Su 1.5 anca olmuştur ama yatana kadar 2 yi geçer elimde koca bardak var şu an
Corba aciktirmadi mi abla yaninda baska seylerde olsaydi keskeMenumu yazip spora baslicam
11.15
2 yumurta az sut 1ks kepekle krep
Peynir
6 zeytin
Maydonoz dereotu
3 birezilya cevizi
17.00
1 tb sebze corbasi (kabak maydonoz dereotu sogan sarimsak zencefil ispanak baharatlar)
Su 2.5 olur belki gecer
Spor 3 mil leslie 135 puan
Pnrrr-12
Afiyet olsun tatlim cok guzelMenü
3 YK menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
7 tane badem
4 YK tavuk sote
Salata
Guzel olmus menu afiyet olsun gorusmeyle ilgili de insallah hayirli haberlerle gelirsin canimkızlarr selamlar,
görüşmeden çıkmış olmanın rahatlıgıyla ben de menumu yazayım.
saat 10:30
1 haşlanmış yumurta
2 cherry domates
2 domates 2 biberli az zeytinyaglı menemen
0,75 ekmek
11:30
2 hurma
3 badem
1 sade turk kahvesi
( ac degildim ama anneme soz vermiştim kafam çalışsın diye kahve içip yanında hurma yedim)
saat 14.00
1 cappucino (gorusmede ictim)
saat 19:30
3 izmir köfte ( bayagı minik köfteler) içinde 5-6 dilim de patates vardı fırında pişmiş
3 kaşık yogurt
0,25 ekşi t tahıl ekmek
bundan sonra yemem artık en fazla bi çay bardagı süt içerim ama suan oyle bi ihyiyaç hissetmiyorum. Bugün görüşmem var diye biraz saatlerim komik oldu ama yine de toplamda dengeli beslenmeye calıstım.
2,5-3 lt su ( gorusmeye giderken bile su kabımı alıp gittim
gozume az geldi ama bilemedim gozum sicak birseyler aradiBen yeni gelebildim dersim 21.30 da bitti çok yorgunum ilk önce menümü yazacağım sonra hızla kaçacağım
Sabah 09.10
1 bardak süt
3 yk yulaf kepeği
1 çk kuru izüm
2 ceviz
Öğle 12.0ü
2 wasa
2 yk lor pwynir
Salata
Akşam 19.30
Yoğurt
Yulaf kepeği
1 elma
2 ceviz
10 badem
Sağol canım, keşke dediğin gibi planlı olabilsem ama 40 yaşıma geldim yok başaramıyorum. Hatta kilo problemimin bile bununla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bir çeşit dikkat dağınıklığı var ben de galiba. Neyse çıkmadık candan umut kesilmezmişGözün aydın canım, sıkışsan da bitirmişsin tercümeyi. Ufaktan kendini planlamaya odakla, zorlanmaman adına
Bu yoğunluk bu sıkışıklığa iyi idare etmişsin. Afiyet olsun
Ne güzel, azıcık da kilo versen süper olursun demek ki.... Ha gayret Medineciğim ...insallah ulasirsin..herkese basarilar.bende 65 olsam yeter aslinda..yuzumden cok gidiyo.cirkin oluyorum.biraz spor yapsam hemen sikilasiyorum..simdi bile 71 kiloyum ama herkes en fazla 65 saniyo..
Yok zaten pek tartılmıyorum. Çünkü eksiysem şımarıp daha çok yiyorum, artıysam moral bozup daha çok yiyorum. En iyisi pazartesi - cumaBence Pazartesi ve Cuma harici tartılmamalısın... 100 gr kafaya takılacak bir kilo değil.
Normalde ananas yapayım derdim ama rakibim sen olunca lapaya da dayanırım gibiValla sevinmedim cnm
Yapacagin sifir karbon bol pro
Sislik yapacak bisey olmasin
Bide bol su ve spor olsun
Istersen persembe ananas yada kabak detoksu yapabilirsin
Aslinda lapa kesin eksi getirir ama herkes yiyemiyor bide baya zorluyor
Soda yok tüh bugün de markete gittim halbuki keşke alsaydım.
Hayır canım yarın 12 'de randevum.Edibe12 edibe sen dr a bugunmu gidecektin cnm
Hurma da maşallah çok faydalıDukan Birası yap canım wc ye cikmadiysan oda etkiler bide hurması geceden ıslat sabah suyunu iç hurmayida ye güzel ödem attiriyormus dün internete okudum
iyi bari :)) kolayladinizmi hazirliklari ne yaptinizBuradayım ablacım
Hala hamileyim
İşyerindekinden yoğun geçiyor günlerim valla
hamur isi yerim..ama yaparsamm..yoksa disardan felan almam..tatlida oyle..abur cuburda pek yemem..zaten icecekde sevmiyorum icmem..cikolata felanda magza ya gittigimde bilerek almiyorum..belki canim ceker yerim diye..sansa birakmiyorum
Artik yapsakta yemiyoruz cnm:))esim cok seviyo tatli cikolata turleri..bende mecbur yapiyorum..ama diyette oldugum zaman yapmiyorum..yoksa yerim yapinca
acijtirmadi cunku hic doyurmadi :))))) biraz detoks gibi olsun dedim cnm o yuzden sadece corbaCorba aciktirmadi mi abla yaninda baska seylerde olsaydi keske
cukutaya kadar iyi gitmisAksam yemekleri hazirladiktan sonra sinirden basim agriyordu yatip kalmisim 8 de esim gelince uyandim. Begumde benimle birlikte uyumus simdi zar zor uyuttum :)) gecmis bittigine gore bende menumu yazip uyumaya kacayim.herkese simdiden iyi geceler
Kahvalti.07.00
1 sahan yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 yesil zeytin
Aralarda sekersiz cay turk kahvesi ve 1 kare bitter
Ogle.12.00
1 tabak eksili kofte
1 kase yogurtlu ispanak salatasi
Aralarda sekersiz cay turk kahvesi yesilcay ve 4 5 tane antep fiatigi
Aksam.20.00
1 kepce mercimek corvasi
5 kasik ispanak yemegi
1 kase yogurt
8 li cikolatalardan 1 tanebugun moral bozuklugu il3 tatli krizim tuttu kendime malesef hakim olamadim
Su.2.5 lt
Spor yok
Doymadim deyince korkmustumMenüm:
sabah 11
1.5 yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
1 dilim beyaz peynir
salatalık
ara 2
1 sütlü kahve
1 kuru incir
Öğle 3.30
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
ara 5.30
minik bir kase meyve salatası
Akşam 7.30
1 but fırında tavuk
salata
su 2 lt ancak olmuştur
spor 1 saat yürüyüş 60 puanPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?