- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.361
persembe beraber yapalim o zamanNormalde ananas yapayım derdim ama rakibim sen olunca lapaya da dayanırım
Persembe yap istersenSoda yok tüh bugün de markete gittim halbuki keşke alsaydım
Agrin varmi hala hafifledimiHayır canım yarın 12 'de randevum.
Mefkurem bak bu hafta şöyle güzel bir eksi gelirse aklında olsun sana aç kalmak yaramıyor. Bugünkü gibi mantıklı dengeli menülerle devam et benceMenumu yazip spora baslicam
11.15
2 yumurta az sut 1ks kepekle krep
Peynir
6 zeytin
Maydonoz dereotu
3 birezilya cevizi
17.00
1 tb sebze corbasi (kabak maydonoz dereotu sogan sarimsak zencefil ispanak baharatlar)
Su 2.5 olur belki gecer
Spor 3 mil leslie 135 puan
@Pnrrr-20
bisküvi arası lokum ben evlenene kadar hiç duymamıştım, tam da seveceğim birşeymiş, geç öğrenmem iyi olmuşhaberli değil haberli gibi bir şeydi :))
karşı komşumun ki habersizdi tontişimi ben çağırdım dün ben ona gitmiştim , tontişimle oturuken iç hat çaldı açtım karşı komşum kapıyı aç dedi açtım, tatıyı şu araya getirsene oğlumu tartıcam okuldan boy kilo ölçümü istemişler dedi ben de yatak odasından alıp geldim oğlu otistik 16 yaşın da eve girip biz mutfakta çay içerken görüpte sen de bir çay iç demesem ayıp olur, ben de dedim bir çay iç ,babası evdeymiş çocuğun sonra bırakır gelirim belki dedi geldi :) fırın da üçgen börek yapmıştım, tontişim bakkalda bisküvi arası lokum satıyorlarmış nostalji olsun demiş almış gelmişti fındık ceviz fıstık çikolata çeşitleri vardı evde olanı koydum aman aman hazırlık yok yani
aa eşimin iş yerin de biri el yapımı çikolata yapmış getirmiş eşime içinde hurma ceviz h.cevizi var dışını da bitter çikolataya bulamış bence sağlıklı ve güzeldi eşimle oğlan bitter sevmediği için beğenmedi diyet yapıp canı şekerli atıştırmalık isteyenlere iyi bence hani sizide yapıyorsunuz ya
Afiyet olsun Bahar. yaban mersini kurusu mu taze miMenü
Sabah (10:20)
3 YK menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Ara(13:30)
1/3 kupa sütlü kahve ne olduysa gerisi soğudu icemedim :)
7 tane yabanmersini 2 ceviz
Ara(17:00)
7 tane badem
Akşam(19:00)
4 YK tavuk sote
Salata
Su: 2 lt Spor : evdekileri uyuyunca yapacağım inşallah
Afiyet olsun canım. Su güzel olmuş. Görüşme sonucu ne zaman belli olacak?kızlarr selamlar,
görüşmeden çıkmış olmanın rahatlıgıyla ben de menumu yazayım.
saat 10:30
1 haşlanmış yumurta
2 cherry domates
2 domates 2 biberli az zeytinyaglı menemen
0,75 ekmek
11:30
2 hurma
3 badem
1 sade turk kahvesi
( ac degildim ama anneme soz vermiştim kafam çalışsın diye kahve içip yanında hurma yedim)
saat 14.00
1 cappucino (gorusmede ictim)
saat 19:30
3 izmir köfte ( bayagı minik köfteler) içinde 5-6 dilim de patates vardı fırında pişmiş
3 kaşık yogurt
0,25 ekşi t tahıl ekmek
bundan sonra yemem artık en fazla bi çay bardagı süt içerim ama suan oyle bi ihyiyaç hissetmiyorum. Bugün görüşmem var diye biraz saatlerim komik oldu ama yine de toplamda dengeli beslenmeye calıstım.
2,5-3 lt su ( gorusmeye giderken bile su kabımı alıp gittim
Kolay gelsin. Bakma fotoğraf filan güzelim, moral bozmadan yola devamYok bu aralar çok yoğunum yazılılar öğrenciler okulun son haftaları eee biraz da hastalıktan geri aldım kiloları geçen günde bir fotoğrafımı gördüm. Tam bir hayal kırıklığı yıllardır Bi ver Bi al artık yoruldum sanırım çok demoralize oldum
Çok az yemişsin bence, yeni iyileşiyorsun zaten, sebze, et filan ye bence.Ben yeni gelebildim dersim 21.30 da bitti çok yorgunum ilk önce menümü yazacağım sonra hızla kaçacağım
Sabah 09.10
1 bardak süt
3 yk yulaf kepeği
1 çk kuru izüm
2 ceviz
Öğle 12.0ü
2 wasa
2 yk lor pwynir
Salata
Akşam 19.30
Yoğurt
Yulaf kepeği
1 elma
2 ceviz
10 badem
Ben de inanıyorum pozitif düşününce kiloların gittiğineYaaa moral bozmak yok hiç, bak al- ver diyosun bu sefer vericez sonra bu gruptan cıkmicaz, her gun yediklerimizi yazmaya devam edicez ve bi daha almicaz. hiç oyle eski resimlere bakıp iç geçirmenin kimseye faydası yok, eskisinden ile fit olucaksın, yeterki burda kal, bir irimizi destekleyelim eminim sonuçlarımız harika olacak.
Bir de kafada bitirmek lazım, oyle illa her hafta gr g vericez diye bir sey yok, vücudumuzda tek fazlalık yağ değil ki bir sürü de ödem var. kafanda kendini haftada çok rahat 1,5 kilo ödem 1 kilo yağ verebileceğine inandır, bunun mümkün olduğuna beynin ikna olursa zaten kilolar kendiliğinden gidecek bak göreceksin.
Ben eskiden diyet yapsam da veremicem diye düşünüyodum ve veremiyodum, şimdi verebileceğimi söyliyorum kendime sporsuz bile gidiyo şuan çok şükür
Ne güzel hergün spor var. Perşembe mi ara verecektin sporaBende sporumu yaptim
Heralde eksik menulerde birazdan gelir
İyi geceler canımAlintilarimi aldim sabah cevaplicam iyi geceler yine 12 oldj saat
Afiyet olsun menü güzel. Çikolata için özel bir durum olmuş.Aksam yemekleri hazirladiktan sonra sinirden basim agriyordu yatip kalmisim 8 de esim gelince uyandim. Begumde benimle birlikte uyumus simdi zar zor uyuttum :)) gecmis bittigine gore bende menumu yazip uyumaya kacayim.herkese simdiden iyi geceler
Kahvalti.07.00
1 sahan yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 yesil zeytin
Aralarda sekersiz cay turk kahvesi ve 1 kare bitter
Ogle.12.00
1 tabak eksili kofte
1 kase yogurtlu ispanak salatasi
Aralarda sekersiz cay turk kahvesi yesilcay ve 4 5 tane antep fiatigi
Aksam.20.00
1 kepce mercimek corvasi
5 kasik ispanak yemegi
1 kase yogurt
8 li cikolatalardan 1 tanebugun moral bozuklugu il3 tatli krizim tuttu kendime malesef hakim olamadim
Su.2.5 lt
Spor yok
Yaa ama sen yaparsan seni nasıl geçicempersembe beraber yapalim o zaman
Persembe yap istersen
Malesef ağrım devam ediyor. Sen de ihmal etme git bence, geciktikçe tedaviler zorlaşıyor.Agrin varmi hala hafifledimi
Bende bi dr a gitmek istiyorum son zamanlarda benimde siklasti agri
Corba hic doyurmadi aslinda cnm su anda felaket acim su icip yattimMefkurem bak bu hafta şöyle güzel bir eksi gelirse aklında olsun sana aç kalmak yaramıyor. Bugünkü gibi mantıklı dengeli menülerle devam et bence
yarin baya yogun olacak sabahtan yapabilirsem cok iyi olurgüzel hergün spor var. Perşembe mi ara verecektin spora
ben sana baslangicta dediydim persembe lapa yapicam diye :)ama sen yaparsan seni nasıl geçicem
Neyse canım lapa yap sen de. Kardeş kardeş verelim şu kiloları. Öyle diyorum ama senin sporları gördükçe bir fena oldum bu haftaCorba hic doyurmadi aslinda cnm su anda felaket acim su icip yattim
Bu hafta sadece cuma fazla yedim sonrasinda hemen karbonu kestigim icin arti olmaktan kurtuldum
Bende guzel bi eksi bekliyorum
Ins. Olur
yarin baya yogun olacak sabahtan yapabilirsem cok iyi olur
Persembe ya hic yapmam yaparsamda sabahtan belki 2 mil
Sende bugun yapmisin ne guzel cnm
ben sana baslangicta dediydim persembe lapa yapicam diye :)
İyi gecelerTartiya son 2 gunnnnnn :))
Artik sifir karbonlu menuler baslasa iyi olur
Iyi geceler tatli ruyalarr
Kendinizi hayal ettiginiz bedende gorun ins.
yok cnm hic agzimi biseye buladtirmayimNeyse canım lapa yap sen de. Kardeş kardeş verelim şu kiloları. Öyle diyorum ama senin sporları gördükçe bir fena oldum bu haftaÇokaç yatmasaydın, yoğurt mu yesen
Evet çok haklısın uyku düzenimi acil düzeltmeliyim yoksa hipotiroidli metabolizmam iyice iflas edecek.yok cnm hic agzimi biseye buladtirmayim
Cok fazlada yapmadim aslinda cuma pazar yoktu zaten 3 mil de abartili bisey degil
Sabah aksam yapabilsem iyi olurdu
Sanada iyi geceler cnm
Yat uyumaya calis uyku duzenini tekrar duzelt
o zaman bol eksi getirsin sana. Eksili koftede bulgur olmuyor bizimkinde cikolata da 1 kare cikolatadan buyuk 2 den kucuk ama sutluyduiyi bari :)) kolayladinizmi hazirliklari ne yaptiniz
Artik yapsakta yemiyoruz cnm:))
Caninin cok istedigi biseyi cuma tartidan sonra abartmadan ve geç saate birakmadan yiyebilirsin
acijtirmadi cunku hic doyurmadi :))))) biraz detoks gibi olsun dedim cnm o yuzden sadece corba
cukutaya kadar iyi gitmis
Bu nasil bisey buyuklugu ne kadar
Eksili koftede bulgur oluyormu
Doymadim deyince korkmustum
kotu degil sadece bjraz fazla ara olmus
Bu işler mi fazla ben mi uyusugum anlamadım ne yaparsam yapayim ev her zaman daginik ve hep bir temizlik isteyen havasi oluyor
Kucuk uyudugu icin supurgeyi acamiyorum katlanacak camasirlar onun uyudugu odada utu hala beni bekliyor sabahtan beri hic bir is yapmamisim gibi
abla yarin senin icin erken kalkip yapicam valla soz
en az 5 kilo
Ben ev sogumasin diye acmiyorum pek camlari açsamda 5 dk yi gecmez
kiz burda sayfa ilerlemeyincede insan motive olamiyor
Kizlarrr gorusmem bence guzel gecti, bakalim bu hafta doneriz dediler. subatta bir gorusmeye gitmistim ayni firmada, o zaman gorustugum kadin ingilizceni gelistirmen lazim demisti, ben de ozel ders aldim epey ilerlettim, bugun gorustugumde kadinla birbirimizi hatirladik. Dedin siz bana ingilizceni gelistir demistiniz ben de tavsiyenizi dikkate aldim, ozel ders aldim dedim. Gorusmenin sonunda sorun var mi dediler, ben de bu pozisyon benzeri birRiste calismak icin kendimi gelistirmek adina bana ne tavsiye edersiniz diye sorunca kadin sey dedi. Tavsiyelere onem veriyorsun, sana ingilizcenj gelistirmeni soylemisim ve bence suan ibgilizcen gayet iyi dedi, simdi kendi aramizda gorusucez, sana uygun bir pozisyon varsa ona gore bir gun icinde insan kaynaklarina bildiricez, sonra onlar sana donus yapacaklar dedi. Ayhhh cok yazdim, cenem dustu yine. Ama bi rahatlama geldi, insallah sonuc da guzel olur size burdan duyururum
kotu niyet olmadigini biliyorumda cnm bu bende psikolojik baski yapiyor
Son sefer bu yuzden hic izine bile gitmek istemedim
Bunu bilmiyordum cnm
Ben kuaföre hep sacimi yikayip giderim evde boyamiyorum
Esim tr ye gidecek ya onun :)
bugun mu basladin cnm
Ne randevusu var
yok kizzz millet gelmiyoki
Bikac kisi iste
bugun evler ispanaklandi :))
cocuklu ev toplumu olur cnm
Ben bile oyuncaklari nereye koyacagimi sasiriyorum
Fazla oda olsa cocuk odasi yapicam:))
Sende katıl tatlim takımımız aktif olur
Aman supriz falan degilde biraz degisiklik olsun dediydim :)) ama 2-3 kilo cok farketmez zaten
Geçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler kızlar çok şükür bugün öğlenden beri hastanedeydik Beren'in eko ve ekgsi çekildi bi kaç kan testi yaptılar kanına falan baktılar çok şükür kalptte bir problem görmediler doktor zamanla kendi kendine geçecektir dedi çok ağladı helak olduk iyiki alyayı götürmemişim kontrol altında tutcaz çok şükür o kadar çok korkttum ki doktor sonucu söyleyene kadar öldüm öldüm dirildim rabbime şükürler olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Bugun kimler nekadar Spor yapti bakalim menulerde beni etiketlemeyi unutmayin.
Daha yapmaynlar icin cok da gec degil
Hadin gariii Sporaa
abla valla iyiyim desem yalan olur bugun gogus poliklnigine gittim birde onceden gittigim dr sadece antibiyotik verip gondermsti bu rontgen falan cektirdi cigeeler usumus ve zaturre baslamis ilac verdi rappr verdi yarinda gidemiycem okula kenyi iyilesemedigimemi ogrencilerim bos kaldi onami uzuleyim bilemedim cok kotu oksuruk var nefes alamiyrm asiri halsizim
iyi akşamlar canlar öğlene kadar mutfaktan çıkmadım sonrası 3 e kadar temizle akla pakla sonrası komşular geldi çay kahve faslı bu gün baya yoruldum ama genel olarak ev temiz küçük banyo kaldı sadece :)
bu gün kendime yemek uydurdum hem de sabahtan yaptım beyaz lahana kuru börülce ( bir avuç) , hamur topalağı(bulgurdan küçük köfte) ve boll erik ekşisiyle sulu yemek yaptım acıyı bastım içine, fena değildi güzel oldu öğleden sonra gelen tontişime de ikram ettim bayıldı 2 kase yedi çalışsınn bağırsaklar o kadar lahana ve acı yedikfırsatı bulunca geçmişe göz atarım :)iyiyim ölmedim diye haber vereyim didim tüm gün uğramayınca ayıp ettim ya ondan :)
Merhaba arkadaşlar,
yoğun bir gün geçirdim yine, dersim yeni bitti. Gerçi yarın daha fena. Neyse Allah bir kolaylık verir inş .
Bugün yürüyüş yapabildim çok şükür, hava da çok güzeldi tam yürümelik. Keşke hep böyle olsa.
Kızım okulda ki saat boyunca ağlamış. Zaten ağlayarak bıraktık, ağlayarak aldık. Yarın bir saat gelsin dediler.
Yarın doktor randevum var, çok stresliyim. Bi de bugün bi türlü açlığım dinmek bilmedi anlamadım valla, zor tuttum kendimi. Tartıya son iki gün kaldı, çelik irade lazım bana.
Siz nasılsınız bakalım?
Sağol canım, keşke dediğin gibi planlı olabilsem ama 40 yaşıma geldim yok başaramıyorum. Hatta kilo problemimin bile bununla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bir çeşit dikkat dağınıklığı var ben de galiba. Neyse çıkmadık candan umut kesilmezmiş
Ne güzel, azıcık da kilo versen süper olursun demek ki.... Ha gayret Medineciğim ...
Yok zaten pek tartılmıyorum. Çünkü eksiysem şımarıp daha çok yiyorum, artıysam moral bozup daha çok yiyorum. En iyisi pazartesi - cuma
Normalde ananas yapayım derdim ama rakibim sen olunca lapaya da dayanırım gibi
Soda yok tüh bugün de markete gittim halbuki keşke alsaydım.
Hayır canım yarın 12 'de randevum.
Hurma da maşallah çok faydalı
Allah kolaylık versin canimGunaydin herkese istemeye istemeye ise gidiyorum daha baslayali 3 ay olmusken hersyden soguduminsallah sikintisiz atlatiriz bir suru is var yine
Gunaydin canim hala hastamısın geçmiş olsun tatlimGünaydın canlarım
Hepinize sağlıklı mutlu bir gün diliyorum
Bu diyetisyen in verdiği liste onun için harfiyen uyuyorumSube mudurumuz var hatta biz birbirimize girdigimizdede ordaydi agzini acamadi. Etliye sutluye karismaz pek emekliligi gelmis zaten
Bence guzel olmus afiyet olsun
Gayet guzel afiyet olsun
Ne guzel bi omlet olmus aciktim valla afiyet sut olsun
Tursuyu mutlaka soylemislerdir onun harici guzel menu afiyet olsun
Afiyet olsun canim. Bebis icin de buyuk gecmis olsun birsey cikmamis cok sukur Rabbim esirgesin yavrucaklari.
Corba aciktirmadi mi abla yaninda baska seylerde olsaydi keske
Afiyet olsun tatlim cok guzel
Guzel olmus menu afiyet olsun gorusmeyle ilgili de insallah hayirli haberlerle gelirsin canim
gozume az geldi ama bilemedim gozum sicak birseyler aradi
Teşekkür ederim desteğin için haklısın daha moralli olmalıyım. Diyetisyen listesi olduğu için menüm değiştirmedim gerçi doydum amabaya yiyecek varmis iyiki ben yoktum orda :))
Ben sadece bittere bulamiyorum hurma toplarini
aslinda ispanagin yaninda demir icin yogurt onermiyolar yemedigin iyi olmus :))
Ne kadar zamanda verdin cnm
normal hali nasil bilniyirum tuzsuz berbat :))
bizim yaptigimiz hurma topu cnn farki bide bittere bulamislar
bademden biraz daha buyuk cnm 2 badem kadar
Buda cok faydali
Ben her zaman acim zaten :)
Seviyirum ben bunu bide alerji yapmiyor
gayet guzel cnm sen bugun gec yemisin dicektimki disarda oldugun akluma geldi:)
sureside uzun degil cnm senin kilon icinde ideal
yinede gayet guzel atlatmisin cnm aksam salatda guzel olurdu
Eylem bitanem canimin ici
Bana baksana 68 e dusup tekrar 100 un ustune ciktim
Eger gecmisin pismanligini yasarsak onumuze bakamayizki
Niye bosuna enerjimizi tuketelim
Sen devam edince cok guzel veriyorsun
Inan ben sana guveniyorum
Yeterki umutsuz olma kendine de inan
Eger buraya daha fazla gelebilsen moralinde duzelir
Yaza kac kilo olacagimizi dusunelim biz :) )
Onceki hafta aldigin kilo keyfi degildi o yuzden hic takilma ona
tmm cnm oyle yapalim
Ben odemin var diye yuksek koymustum
kotu degil ama hic sicak yemek yememisin
Su ictinmi
Berrin boyle uzun uzun yazmana bayiliyorum cnm
hamurisi tatli falan seviyormusun cnm
yoook o kadar uzun boylu degil :)))
Camasir tozu cnm
Aslinda sivi olanlar daha iyii
guzelim 2 gundur yaziyorum sanaokumuyonmu
Gectigimiz Cumadan itibaren olan spor puanlarini yazicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?