Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem bak bu hafta şöyle güzel bir eksi gelirse aklında olsun sana aç kalmak yaramıyor. Bugünkü gibi mantıklı dengeli menülerle devam et bence
bisküvi arası lokum ben evlenene kadar hiç duymamıştım, tam da seveceğim birşeymiş, geç öğrenmem iyi olmuş
Afiyet olsun Bahar. yaban mersini kurusu mu taze mi
Afiyet olsun canım. Su güzel olmuş. Görüşme sonucu ne zaman belli olacak?

Kolay gelsin. Bakma fotoğraf filan güzelim, moral bozmadan yola devam

Çok az yemişsin bence, yeni iyileşiyorsun zaten, sebze, et filan ye bence.
Ben de inanıyorum pozitif düşününce kiloların gittiğine
Bende sporumu yaptim

Heralde eksik menulerde birazdan gelir
Ne güzel hergün spor var. Perşembe mi ara verecektin spora
Alintilarimi aldim sabah cevaplicam iyi geceler yine 12 oldj saat
İyi geceler canım
Afiyet olsun menü güzel. Çikolata için özel bir durum olmuş.

Mefkurem bak bu hafta şöyle güzel bir eksi gelirse aklında olsun sana aç kalmak yaramıyor. Bugünkü gibi mantıklı dengeli menülerle devam et bence
Corba hic doyurmadi aslinda cnm su anda felaket acim su icip yattim
Bu hafta sadece cuma fazla yedim sonrasinda hemen karbonu kestigim icin arti olmaktan kurtuldum
Bende guzel bi eksi bekliyorum
Ins. Olur
güzel hergün spor var. Perşembe mi ara verecektin spora
yarin baya yogun olacak sabahtan yapabilirsem cok iyi olur
Persembe ya hic yapmam yaparsamda sabahtan belki 2 mil

Sende bugun yapmisin ne guzel cnm

ama sen yaparsan seni nasıl geçicem
ben sana baslangicta dediydim persembe lapa yapicam diye :)

Neyse canım lapa yap sen de. Kardeş kardeş verelim şu kiloları. Öyle diyorum ama senin sporları gördükçe bir fena oldum bu hafta Çokaç yatmasaydın, yoğurt mu yesen

Neyse canım lapa yap sen de. Kardeş kardeş verelim şu kiloları. Öyle diyorum ama senin sporları gördükçe bir fena oldum bu hafta Çokaç yatmasaydın, yoğurt mu yesen
yok cnm hic agzimi biseye buladtirmayim

Cok fazlada yapmadim aslinda cuma pazar yoktu zaten 3 mil de abartili bisey degil
Sabah aksam yapabilsem iyi olurdu

Sanada iyi geceler cnm
Yat uyumaya calis uyku duzenini tekrar duzelt

yok cnm hic agzimi biseye buladtirmayim

Cok fazlada yapmadim aslinda cuma pazar yoktu zaten 3 mil de abartili bisey degil
Sabah aksam yapabilsem iyi olurdu

Sanada iyi geceler cnm
Yat uyumaya calis uyku duzenini tekrar duzelt
Evet çok haklısın uyku düzenimi acil düzeltmeliyim yoksa hipotiroidli metabolizmam iyice iflas edecek.
Şu anda senin deyiminle yataktan sesleniyorum
Öksürük müsade ederse uyurum
Yarın görüşmek üzere, tatlı rüyalar...

o zaman bol eksi getirsin sana. Eksili koftede bulgur olmuyor bizimkinde cikolata da 1 kare cikolatadan buyuk 2 den kucuk ama sutluydu

Havalardan bir uyuşukluk, bir de minnoşlar aman uyusun uyanmasın modundan kaynaklanıyor canım. Sende bir sorun yok merak etme :)

abla yarin senin icin erken kalkip yapicam valla soz

en az 5 kilo

Ben ev sogumasin diye acmiyorum pek camlari açsamda 5 dk yi gecmez
kiz burda sayfa ilerlemeyincede insan motive olamiyor

ben giremiyorum, kopuk kaldım ya ondan sayfa ilerlemesin diyorum :) ne kadar geçmişe dönsem de kopuk kalıyorum ve geçmişe tam dönemiyorum :)))

gözün aydın canım, görüşmenin güzel geçmesine çok sevindim. bana bir olumlu geldi, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

birkaç kişi benim takip edemeyeceğim şekilde yazıyor demekki

Sende katıl tatlim takımımız aktif olur

hastalık ve işten giremiyorum canım çok sık. olabildiğince zaman ayırmaya çalışıyorum

Aman supriz falan degilde biraz degisiklik olsun dediydim :)) ama 2-3 kilo cok farketmez zaten

ben şu kadar günde kaç kilo veririm mantığıyla pek kilo veremezsin abla. bilinçaltına sadece kilo verdiğini ilet, yemene dikkat et gerisini o halletsin

gözün aydın canım benim. dediğin gibi Allah kimseyi evladı ile sınamasın, sağlıklı bir ömür nasip etsin herkese

Bugun kimler nekadar Spor yapti bakalim menulerde beni etiketlemeyi unutmayin.

Daha yapmaynlar icin cok da gec degil

Hadin gariii Sporaa

ben hala spor hayatıma dönemedim

oyy geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine, ilaçlarını sağlığını ihmal etme. sen iyileşmeden öğrencilerine bir faydan olmaz.

ablammm özlemişim seni, hoşgeldin kuzummmm maşallah bol actionlu bir gün olmuş senin yine. iyi olmana sevindim :)))

canım yoğunluk ve stres direkt duygusal açlığa sebep oluyor. dengeli beslenirsen atlatabilirsin açlık zamanlarını. kızın ve senin için zor durum Allah kolaylık versin. Doktor randevun için de bizi bilgilendir mutlaka

dikkat eksikliğin varsa sıkıntı, o bende de var. ilaca başlicaktık ama ben bronşit olup düşünce, gidemedim doktora tekrar. plansızlık boşa geçen zamanlara neden oluyor. ufak ufak planlara başlasan mı, kendini sıkmadan alıştırsan

Bu diyetisyen in verdiği liste onun için harfiyen uyuyorum

Teşekkür ederim desteğin için haklısın daha moralli olmalıyım. Diyetisyen listesi olduğu için menüm değiştirmedim gerçi doydum ama

Günaydın kızlar bizim buralar çok soğuk ya da biz sıcak mevsim insanları olduğumuz için öyle geliyor:) bu hafta ben yoğunum ama vakit buldukça geliyorum geçmişi okuyorum çoklu alıntıyı bir tür beceremediğim için yavaş yavaş cvplamaya çalışıyorum

Artik yapsakta yemiyoruz cnm:))

Caninin cok istedigi biseyi cuma tartidan sonra abartmadan ve geç saate birakmadan yiyebilirsin
gunaydinnn herkese
cumartesi gunu arkadaslarla yemege gidecez.ben onu dusunuyorum nasil atlatcam diye fazla bisey yemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…