- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.381
Gunaydin herkese istemeye istemeye ise gidiyorum daha baslayali 3 ay olmusken hersyden soguduminsallah sikintisiz atlatiriz bir suru is var yine
Havalardan bir uyuşukluk, bir de minnoşlar aman uyusun uyanmasın modundan kaynaklanıyor canım. Sende bir sorun yok merak etme :)
ben giremiyorum, kopuk kaldım ya ondan sayfa ilerlemesin diyorum :) ne kadar geçmişe dönsem de kopuk kalıyorum ve geçmişe tam dönemiyorum :)))
gözün aydın canım, görüşmenin güzel geçmesine çok sevindim. bana bir olumlu geldi, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
birkaç kişi benim takip edemeyeceğim şekilde yazıyor demekki
hastalık ve işten giremiyorum canım çok sık. olabildiğince zaman ayırmaya çalışıyorum
ben şu kadar günde kaç kilo veririm mantığıyla pek kilo veremezsin abla. bilinçaltına sadece kilo verdiğini ilet, yemene dikkat et gerisini o halletsin
gözün aydın canım benim. dediğin gibi Allah kimseyi evladı ile sınamasın, sağlıklı bir ömür nasip etsin herkese
ben hala spor hayatıma dönemedim
oyy geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine, ilaçlarını sağlığını ihmal etme. sen iyileşmeden öğrencilerine bir faydan olmaz.
ablammm özlemişim seni, hoşgeldin kuzummmmmaşallah bol actionlu bir gün olmuş senin yine. iyi olmana sevindim :)))
canım yoğunluk ve stres direkt duygusal açlığa sebep oluyor. dengeli beslenirsen atlatabilirsin açlık zamanlarını. kızın ve senin için zor durum Allah kolaylık versin. Doktor randevun için de bizi bilgilendir mutlaka
dikkat eksikliğin varsa sıkıntı, o bende de var. ilaca başlicaktık ama ben bronşit olup düşünce, gidemedim doktora tekrar. plansızlık boşa geçen zamanlara neden oluyor. ufak ufak planlara başlasan mı, kendini sıkmadan alıştırsan
Günaydın canlarım
Hepinize sağlıklı mutlu bir gün diliyorum
iyice kurutma makınası kafama yatmaya basladi dur bakalımbence iki çocukla kesinlikle kolaylık evde kuruması iki gün üç gün sürer ve çevredeki tozu da alıyor kururken ,rutubet çabası
Ben memnunum öyle yıpratma filan olmuyor zaten kullanacağın 4-5 ay sonra havalar uygun oluyor sadece çocuklar için bile kullanabilirsin hav olayı olmuyor çamaşırda sıcacık yumuşacık çıkıyor . Elektrik 20tl fark ediyordu geçen sene bu sene hesaplamadim valla evde ser kurumasını bekle zor oluyor
Bu defa geldim
Önceki gün atıştırmalıklarda etkilemiştir ama telafi için vakit var
Canını sıkma boşuna heryerde oluyor böyle kendini bilmezler vermişsiniz cevabını
Yasasin bekarlık :)
Haha ona neymiş acaba
Ne ünlüler var bilerek boyatmiyor kız moda şimdi
3
20-30 TL fark ediyor aylık gerçi bizim balıklarda bı o kadar fark ettiriyor
Biraz önce çay içerken eşim soruyor evin dağınık olmayan bir yeri var mı diye sanırım yok dedim legolarini da bizim yatağın üstüne hazırlamışçocuklu ev toplu olamıyor
Ay ne gıcık
Ne güzel pozitif şeyler duymussun inşallah olur işin de
Hadi gözün aydın canım
Çok geçmiş olsun canım
Öğle mecburi salata olmuş güzel menü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ekmek bilerek ki tüketmedin sabah
Afiyet olsun canım
Kiz tontise niye iki kase hani onu da zayiflatacaktik
ay abla açıkmadın mi yoğurt filan ye
Birde Brezilya cevizine iyi alıştın
gene 1e geliyordu benimde uyudugumdaBenimkiler de hala yeni oyun buluyorlar yaşaka gibi bende spor yapacağım ama kuzey yarısında uykum geldi seninle uyuyalım diye tutturup bolmesin diye bekliyorum
Guzel geldi gözümekızlarr selamlar,
görüşmeden çıkmış olmanın rahatlıgıyla ben de menumu yazayım.
saat 10:30
1 haşlanmış yumurta
2 cherry domates
2 domates 2 biberli az zeytinyaglı menemen
0,75 ekmek
11:30
2 hurma
3 badem
1 sade turk kahvesi
( ac degildim ama anneme soz vermiştim kafam çalışsın diye kahve içip yanında hurma yedim)
saat 14.00
1 cappucino (gorusmede ictim)
saat 19:30
3 izmir köfte ( bayagı minik köfteler) içinde 5-6 dilim de patates vardı fırında pişmiş
3 kaşık yogurt
0,25 ekşi t tahıl ekmek
bundan sonra yemem artık en fazla bi çay bardagı süt içerim ama suan oyle bi ihyiyaç hissetmiyorum. Bugün görüşmem var diye biraz saatlerim komik oldu ama yine de toplamda dengeli beslenmeye calıstım.
2,5-3 lt su ( gorusmeye giderken bile su kabımı alıp gittim
cok haklisin canim saglik acisindan da kötü ben esimi ikna etmeye calisayim en iyisiBende kurutmalı çamaşır makinesi var canım elektrik faturasındaki farkı çok bilemiyorum ama kıyafetleri yıpratma gibi bir durumu yok kurutma makinesi kuzenim de aldı 3 5 ay önce o da gayet memnun eski kurutma makineleri dediğin gibi idi ama yeniler artık öyle değil dediğin gibi evde öyle asmaktan iyi o çok sıkıntılı bi durum sağlıklıda değil
atistirmaliklarla atlatmissin abla günüBen yeni gelebildim dersim 21.30 da bitti çok yorgunum ilk önce menümü yazacağım sonra hızla kaçacağım
Sabah 09.10
1 bardak süt
3 yk yulaf kepeği
1 çk kuru izüm
2 ceviz
Öğle 12.0ü
2 wasa
2 yk lor pwynir
Salata
Akşam 19.30
Yoğurt
Yulaf kepeği
1 elma
2 ceviz
10 badem
Günaydın kızlar
aksama kafar çok güzel gitmissin canim çikolata bozmuş işi hayırdır neden sinirlisinAksam yemekleri hazirladiktan sonra sinirden basim agriyordu yatip kalmisim 8 de esim gelince uyandim. Begumde benimle birlikte uyumus simdi zar zor uyuttum :)) gecmis bittigine gore bende menumu yazip uyumaya kacayim.herkese simdiden iyi geceler
Kahvalti.07.00
1 sahan yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 yesil zeytin
Aralarda sekersiz cay turk kahvesi ve 1 kare bitter
Ogle.12.00
1 tabak eksili kofte
1 kase yogurtlu ispanak salatasi
Aralarda sekersiz cay turk kahvesi yesilcay ve 4 5 tane antep fiatigi
Aksam.20.00
1 kepce mercimek corvasi
5 kasik ispanak yemegi
1 kase yogurt
8 li cikolatalardan 1 tanebugun moral bozuklugu il3 tatli krizim tuttu kendime malesef hakim olamadim
Su.2.5 lt
Spor yok
bi kac güne alisir annesi insallah belki bugun daha iyi gecer okul. Doktoru stres yapma yipratma kendini Allah kolaylık versinMerhaba arkadaşlar,
yoğun bir gün geçirdim yine, dersim yeni bitti. Gerçi yarın daha fena. Neyse Allah bir kolaylık verir inş .
Bugün yürüyüş yapabildim çok şükür, hava da çok güzeldi tam yürümelik. Keşke hep böyle olsa.
Kızım okulda ki saat boyunca ağlamış. Zaten ağlayarak bıraktık, ağlayarak aldık. Yarın bir saat gelsin dediler.
Yarın doktor randevum var, çok stresliyim. Bi de bugün bi türlü açlığım dinmek bilmedi anlamadım valla, zor tuttum kendimi. Tartıya son iki gün kaldı, çelik irade lazım bana.
Siz nasılsınız bakalım?
Cok gusel olmuşMenüm:
sabah 11
1.5 yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
1 dilim beyaz peynir
salatalık
ara 2
1 sütlü kahve
1 kuru incir
Öğle 3.30
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
ara 5.30
minik bir kase meyve salatası
Akşam 7.30
1 but fırında tavuk
salata
su 2 lt ancak olmuştur
spor 1 saat yürüyüş 60 puanPnrrr-12
haklısın canımHavalardan bir uyuşukluk, bir de minnoşlar aman uyusun uyanmasın modundan kaynaklanıyor canım. Sende bir sorun yok merak etme :)
ben giremiyorum, kopuk kaldım ya ondan sayfa ilerlemesin diyorum :) ne kadar geçmişe dönsem de kopuk kalıyorum ve geçmişe tam dönemiyorum :)))
gözün aydın canım, görüşmenin güzel geçmesine çok sevindim. bana bir olumlu geldi, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
birkaç kişi benim takip edemeyeceğim şekilde yazıyor demekki
hastalık ve işten giremiyorum canım çok sık. olabildiğince zaman ayırmaya çalışıyorum
ben şu kadar günde kaç kilo veririm mantığıyla pek kilo veremezsin abla. bilinçaltına sadece kilo verdiğini ilet, yemene dikkat et gerisini o halletsin
gözün aydın canım benim. dediğin gibi Allah kimseyi evladı ile sınamasın, sağlıklı bir ömür nasip etsin herkese
ben hala spor hayatıma dönemedim
oyy geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine, ilaçlarını sağlığını ihmal etme. sen iyileşmeden öğrencilerine bir faydan olmaz.
ablammm özlemişim seni, hoşgeldin kuzummmmmaşallah bol actionlu bir gün olmuş senin yine. iyi olmana sevindim :)))
canım yoğunluk ve stres direkt duygusal açlığa sebep oluyor. dengeli beslenirsen atlatabilirsin açlık zamanlarını. kızın ve senin için zor durum Allah kolaylık versin. Doktor randevun için de bizi bilgilendir mutlaka
dikkat eksikliğin varsa sıkıntı, o bende de var. ilaca başlicaktık ama ben bronşit olup düşünce, gidemedim doktora tekrar. plansızlık boşa geçen zamanlara neden oluyor. ufak ufak planlara başlasan mı, kendini sıkmadan alıştırsan
günaydın tatlimGünaydın canlarım
Hepinize sağlıklı mutlu bir gün diliyorum
Günaydın abla kolay gelsinGünaydın kızlar bizim buralar çok soğuk ya da biz sıcak mevsim insanları olduğumuz için öyle geliyor:) bu hafta ben yoğunum ama vakit buldukça geliyorum geçmişi okuyorum çoklu alıntıyı bir tür beceremediğim için yavaş yavaş cvplamaya çalışıyorum
günaydın canim eminim az hasarla atlatırsınArtik yapsakta yemiyoruz cnm:))
Caninin cok istedigi biseyi cuma tartidan sonra abartmadan ve geç saate birakmadan yiyebilirsin
gunaydinnn herkese
cumartesi gunu arkadaslarla yemege gidecez.ben onu dusunuyorum nasil atlatcam diye fazla bisey yemeden
Günaydın canımGunaydinnnnlar
günaydın canım dikkat et üşütmeIstanbulda cok fena Lodos var uguk ugul Ruzgar geceden beri, bugunde pazara cikcam neyseki cok zayif degilim ucmam
Ay dun Vitamin hapini ictm o 2 gune bi icicegm hap ve doktor demisti istahni acabilir diye hemen etki etti ya dun oglen ne yicegmi sasirdm 2 gundur makarna hayalleri kuruyodm geceleri falan makarna meyve pekmez arkasindan tarcinli sutle anca zaptettim kendmi
Bakalim 1 ay da cok kilo alirsam doktora istah acmiycak vitamin varsa onu yazdircam
günaydın bitabrm çok şükür senGunaydin cnm nasilsin bugun
Gunaydin canim hala hastamısın geçmiş olsun tatlim
Günaydın kızlar bizim buralar çok soğuk ya da biz sıcak mevsim insanları olduğumuz için öyle geliyor:) bu hafta ben yoğunum ama vakit buldukça geliyorum geçmişi okuyorum çoklu alıntıyı bir tür beceremediğim için yavaş yavaş cvplamaya çalışıyorum
Artik yapsakta yemiyoruz cnm:))
Caninin cok istedigi biseyi cuma tartidan sonra abartmadan ve geç saate birakmadan yiyebilirsin
gunaydinnn herkese
cumartesi gunu arkadaslarla yemege gidecez.ben onu dusunuyorum nasil atlatcam diye fazla bisey yemeden
Gunaydin cnm kolay gelsin, bugunlerde gecer insallah
Tugce sen az daha bekle Spor icin bi iyice iyi ol yaparan canim :)
Gumaydinlarrr
______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pinkyminky -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + 135 + -- + -- + --
Sweetyy83 135 + 135 + -- + 30 + 30 + -- + --
Mefkurem -- + 40 + -- + 155 + 135 + -- + --
_badem_ -- + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Edibe -- + -- + -- + -- + 60 + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Hadinn daha cok Spor yapalimm son 2 gun kaldi kizlar menulere dikkat edilsin Sporlar yapilsin
sağol şimdi hesaplayıp yazacagimCumadan canim
abla okuyorum da dikkateminden kaçmışbaya yiyecek varmis iyiki ben yoktum orda :))
Ben sadece bittere bulamiyorum hurma toplarini
aslinda ispanagin yaninda demir icin yogurt onermiyolar yemedigin iyi olmus :))
Ne kadar zamanda verdin cnm
normal hali nasil bilniyirum tuzsuz berbat :))
bizim yaptigimiz hurma topu cnn farki bide bittere bulamislar
bademden biraz daha buyuk cnm 2 badem kadar
Buda cok faydali
Ben her zaman acim zaten :)
Seviyirum ben bunu bide alerji yapmiyor
gayet guzel cnm sen bugun gec yemisin dicektimki disarda oldugun akluma geldi:)
sureside uzun degil cnm senin kilon icinde ideal
yinede gayet guzel atlatmisin cnm aksam salatda guzel olurdu
Eylem bitanem canimin ici
Bana baksana 68 e dusup tekrar 100 un ustune ciktim
Eger gecmisin pismanligini yasarsak onumuze bakamayizki
Niye bosuna enerjimizi tuketelim
Sen devam edince cok guzel veriyorsun
Inan ben sana guveniyorum
Yeterki umutsuz olma kendine de inan
Eger buraya daha fazla gelebilsen moralinde duzelir
Yaza kac kilo olacagimizi dusunelim biz :) )
Onceki hafta aldigin kilo keyfi degildi o yuzden hic takilma ona
tmm cnm oyle yapalim
Ben odemin var diye yuksek koymustum
kotu degil ama hic sicak yemek yememisin
Su ictinmi
Berrin boyle uzun uzun yazmana bayiliyorum cnm
hamurisi tatli falan seviyormusun cnm
yoook o kadar uzun boylu degil :)))
Camasir tozu cnm
Aslinda sivi olanlar daha iyii
guzelim 2 gundur yaziyorum sanaokumuyonmu
Gectigimiz Cumadan itibaren olan spor puanlarini yazicaksin
aksam ki tavuk az olmamışmi ben ekmek yemiyince 3 çıkıyorum yoksa ben mi fazla yiyorumMenüm:
sabah 11
1.5 yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
1 dilim beyaz peynir
salatalık
ara 2
1 sütlü kahve
1 kuru incir
Öğle 3.30
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
ara 5.30
minik bir kase meyve salatası
Akşam 7.30
1 but fırında tavuk
salata
su 2 lt ancak olmuştur
spor 1 saat yürüyüş 60 puanPnrrr-12
insallahh canim yaagünaydın canim eminim az hasarla atlatırsın
izgara ve salata yemeyi dusunuyorum..daha ilk bastan kacamak yapmiycam..kararliyim:)artık birçok kafede diyet yemekleri yapılıyor, ya da ızgara türü şeyler seçebilirsin
atlatırsın sen merak etme :)
Istanbulda cok fena Lodos var uguk ugul Ruzgar geceden beri, bugunde pazara cikcam neyseki cok zayif degilim ucmam
Ay dun Vitamin hapini ictm o 2 gune bi icicegm hap ve doktor demisti istahni acabilir diye hemen etki etti ya dun oglen ne yicegmi sasirdm 2 gundur makarna hayalleri kuruyodm geceleri falan makarna meyve pekmez arkasindan tarcinli sutle anca zaptettim kendmi
Bakalim 1 ay da cok kilo alirsam doktora istah acmiycak vitamin varsa onu yazdircam
Gunaydin tatlim@Sweetyy83 gunaydin sevilaycim napiyorsn nasil gidiyor bugun planlarin ne
Canim hesapladim cuma dan beri hergun spor yapmışım eliptik______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pinkyminky -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + 135 + -- + -- + --
Sweetyy83 135 + 135 + -- + 30 + 30 + -- + --
Mefkurem -- + 40 + -- + 155 + 135 + -- + --
_badem_ -- + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Edibe -- + -- + -- + -- + 60 + -- + --
Hadinn daha cok Spor yapalimm son 2 gun kaldi kizlar menulere dikkat edilsin Sporlar yapilsin
aksam miktarlar fazla degil ama karbon agirlikli olmus cnm keske ekmek bari yemeseydin
Islerinde kolay gelsin
Afiyet olsun bebişe de sana da. :)Istanbulda cok fena Lodos var uguk ugul Ruzgar geceden beri, bugunde pazara cikcam neyseki cok zayif degilim ucmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?