Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kurutma makineleri çok mantıklı fakat yeriniz varsa şayet. Benim yerim yok olsa çoktan almıştım...

Atıştırma günü gibi olmuş biraz ama kötü değil afiyet olsun

Çok şükür canım ya bunla geçmiş olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Çok şükür sağol canım
Biz rakibiz haberin var mı canim :)

Haydaaaaa yok haberim ya o zaman yandık

Çok şükür sağol canım

Hmmmm tadı Nası abla

Çok sağol canım amin

Çikolata olmamış tatlım onun harici aslında dolu dolu güzel menü olmuş

Güzel menü afiyet olsun

Karnabahar gaz yapabilir canım
Bir de tostu bende severim ve tüketirim işim aşırı yoğunsa ama sabahları tüketmeni tavsiye ederim

Mefkurem ablacim bu hafta niye az geldigimi buldum hergün spor yapmışım da

Abla evdeki iki bilgisayarda bozuldu teli elime alınca oğlum rahat bırakmiyor şarj az dolduruyorumki bitince uzun süre arayı açıyorum ki çok izlemesin tv alırsak sorun çözülecek.

seydacim dün sabahla akşamı yer degistirdim karnibaharin gaz olayını biraz daha kolay telore etmek için.tost u yağsız yapıyorum ya sen nasıl seviyorsun

Kurutma makineleri çok mantıklı fakat yeriniz varsa şayet. Benim yerim yok olsa çoktan almıştım...

benin kurutma makinam su tankli, baglanti falan istemiyo, tr deyken evim 2+1 di odalardan birinde tutuyodum, odanin kapisini cekince oyle pek sesde gelmiyordu diger odalara, makinenin bulundugi odada mis gibi kokuyodu. İlla banyoya koymak gerekmiyo, ama tabi baska odada olmasini istemeyebilirsiniz de, benim kapinin arkasina geliyodu yeri cok gozukmuyorduda oyle kullandim uzun sure. Burda simdi ev musait camasir makinesi de kurutmada catida

Güzel bence
Oo abla şimdi yorulup demoralize olunca ne değişecek kilo alacaksın sonra yine bı hırs başlayacaksin yine al ver olacak yola devam etmek daha kolay su noktada
afiyet olsun güzel menü

Buradayım ablacım
Hala hamileyim
İşyerindekinden yoğun geçiyor günlerim valla
kız daha dogurmadin mi :)

8 li çikolata ne ola ki bir kare filan değil sanırım Allah'ım çikolata kültürüm eksilmis
Yemeye yemeye
Niye stres yapıyorsun canım
Güzel menü
Kurusu canım tazesi zor dönük bulmak gerek
Gunaydin herkese istemeye istemeye ise gidiyorum daha baslayali 3 ay olmusken hersyden sogudum insallah sikintisiz atlatiriz bir suru is var yine
Bismillah de başla gerisi gelir ay babaannem gibi oldum iyice :)
Abla eksiye düştünüz mu Ankara da olsan seni pamuklara sarardik galiba
yuh birazda psikolojik canım ya ben hiç dikkat etmiyorum etkilerine beynini uyarma yataktan önce iç yat

Akşam tost yerine sebze filan diyecemde karnabaharla sabah yer değişmiş
çok yetersiz olmuş ama yolculuk hali tabi

valla bi sekilde yer bulurum diye umit ediyorum cunku evde kurutmak daha zor ve iskence oturma odamda 2 gundur kurumayi bekliyor camasirlar ve ustelik cok camasir birikiyor cocuklarinkiler yetiyor zaten gunde kac posta değiştiriyorum üstlerini kim bilir

Herkeseeee günaydınnnn
günaydın canım

Cok sukur bende iyiyim cnm evt zaten hastalik kol geziyor dikkat edicem

Dinlenmekten yorulurmu insan kiz alemsin

Aynen canlanin kizlar toto buyutmeyin

Tek sefer aliyorm hatta 2 gunde 1 tane alicam canim ozaman ben onu yatmadan aliym mantikli vallahi hic aklima gelmezdi soylemesen

Gunaydin tatlim az one kahvaltı yaptım öğlen hurmalı yogurt yapacam akşam bilmiyom karar veremedim :) sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canim

Oh oglen guzelmis aksamda hafif bisiler bulursn, cok sukur benimde iyi gidiyor canim cuma gnu 2li testin sonuclarini bekliyorm merakla insallah temiz cikar bi oh cekerm

Canim hesapladim cuma dan beri hergun spor yapmışım eliptik
140 140 140 160 160

Ooo supersin aysegulcum suanda 1 olarak goturuyorsun

Biliyorum canım, son 2 gün net protein ağırlıklı beslenicem.

Afiyet olsun bebişe de sana da. :)
Hava buz donduk cidden. İyi kış oluyor şaka maka...

Sagol canim, aynen sorma nasil esiyor ya tam hastalik havalari aman dikkat et sende cok yolculuk yapiyorsun

Herkeseeee günaydınnnn

Gunaydinnn

Haklisin belkide biraz piskolojik oldu cnku onu dedm zaten ictm smdi nolck bakalm gibisinden ben oglen ictiydm artk yatmadan iciicem daha mantikli

Slm canlar sabahtan gelemedim evi şupur çamaşır filan kahvaltıyı bile 12 de yaptım ,daha paspas ve toz alma işi var gerçi sizden ne haber son iki gün mu kalmış bu cuma ne çabuk geliyor :)

Kolay gelsn cnm ev isi bitmiyor ya

aynen bahar cim oyle oldu ama ilerde yine denemeyi düşünüyorum
[QUOTE"=nanekekik, post: 58488969, member: 784730"]Slm canlar sabahtan gelemedim evi şupur çamaşır filan kahvaltıyı bile 12 de yaptım ,daha paspas ve toz alma işi var gerçi sizden ne haber son iki gün mu kalmış bu cuma ne çabuk geliyor :)[/QUOTE]bizim evde kaçıyor

çok sağol canım bu hafta iyi yapmisim artik 1.likte benim olsun. tabi sade bu 1.le yetinirmiyim ama bu millet niye az yapmış

seydacim dün sabahla akşamı yer degistirdim karnibaharin gaz olayını biraz daha kolay telore etmek için.tost u yağsız yapıyorum ya sen nasıl seviyorsun

O doğru canım ama karnıbahar yediğin gün akşamı daha protein ya da sebze gibi yapabilirsen daha iyi olur gün içi dengeleme yapmak lazım
Tostu ben hep yağsız yaparımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…