- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.421
bosver degmeyen insanlar icin moralini bozma cnm sen isini yap cikGunaydin herkese istemeye istemeye ise gidiyorum daha baslayali 3 ay olmusken hersyden soguduminsallah sikintisiz atlatiriz bir suru is var yine
Cuma gorecegin eksilerini dusun :) bide bugun spor yap :)
Ohhh tugcem daha iyi olmussGünaydın canlarım
Hepinize sağlıklı mutlu bir gün diliyorum
listeni aynen yaptigin zaman soylede bilelim cnmTeşekkür ederim desteğin için haklısın daha moralli olmalıyım. Diyetisyen listesi olduğu için menüm değiştirmedim gerçi doydum ama
bizim burasi genelde soguk oldugu halde benim bile modum dusuyor soguktaGünaydın kızlar bizim buralar çok soğuk ya da biz sıcak mevsim insanları olduğumuz için öyle geliyor:) bu hafta ben yoğunum ama vakit buldukça geliyorum geçmişi okuyorum çoklu alıntıyı bir tür beceremediğim için yavaş yavaş cvplamaya çalışıyorum
Ama elden gelen bisey yok
Arkadaslarin dedigi gibi izgara salata ayran iyi olur cnmArtik yapsakta yemiyoruz cnm:))
Caninin cok istedigi biseyi cuma tartidan sonra abartmadan ve geç saate birakmadan yiyebilirsin
gunaydinnn herkese
cumartesi gunu arkadaslarla yemege gidecez.ben onu dusunuyorum nasil atlatcam diye fazla bisey yemeden
Tatli pide vs. Olmasin
benim adamda pisman oldu konya kar altindaymisIstanbulda cok fena Lodos var uguk ugul Ruzgar geceden beri, bugunde pazara cikcam neyseki cok zayif degilim ucmam
Ay dun Vitamin hapini ictm o 2 gune bi icicegm hap ve doktor demisti istahni acabilir diye hemen etki etti ya dun oglen ne yicegmi sasirdm 2 gundur makarna hayalleri kuruyodm geceleri falan makarna meyve pekmez arkasindan tarcinli sutle anca zaptettim kendmi
Bakalim 1 ay da cok kilo alirsam doktora istah acmiycak vitamin varsa onu yazdircam
Zayiflama takimi icin utanc tablosu bence______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pinkyminky -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + 135 + -- + -- + --
Sweetyy83 135 + 135 + -- + 30 + 30 + -- + --
Mefkurem -- + 40 + -- + 155 + 135 + -- + --
_badem_ -- + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Edibe -- + -- + -- + -- + 60 + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Hadinn daha cok Spor yapalimm son 2 gun kaldi kizlar menulere dikkat edilsin Sporlar yapilsin
aksam kahvalti bile olsa ekmeksiz daha iyi olurdu cnmDünkü menüm
Sabah 9 a doğru bitti
1 d.yakin ekmek karnıbahar yemeği
Ara 12 gibiydi
3 gün kurusu 2 ceviz içi ne biraz kakao ve Hindistan cevizi ekleyip dograyicida ezdim tadını beğenmedim yarisini yiyebildim 4-5 badem
Ara 16.00
1 sütlü kahve 1 bitter
Akşam 18 gibi
1 tost lor peynirli 1 yumurta kapya biber
Yeşil çay
2.5 lt su 40 dk eliptik
senin spor konusunda bu hafta masallahin varCanim hesapladim cuma dan beri hergun spor yapmışım eliptik
140 140 140 160 160
gunu iyi atlatmisin cnm tabi su baya az olmusGünaydın güzel bir gün olsun hepimize. İzmir'den döndüm.
Dün çok uğrayamadım ama menümü sizle paylaşıp geçmişe bakıyorum hemen.
Sabah 07.00 : 1 sütlü kahve küçük bir elmalı kurabiye.
Öğlen 13.00 : Köfte- 1 dilim ekmek 1 soda.
Akşam: 18.00- Tahıllı salata 1 naneli ayran.
Akşam üzeri: 1 sütlü kahve.
Su: 1 lt.
Spor: yok.
kuru yemis gibi :)) bence herkes severHmmmm tadı Nası abla
Icinde selenyum orani baya yuksekmis gunde 3 tane yemek yetermis
kadin bisuru is yapmis sabah sabah:)))Slm canlar sabahtan gelemedim evi şupur çamaşır filan kahvaltıyı bile 12 de yaptım ,daha paspas ve toz alma işi var gerçi sizden ne haber son iki gün mu kalmış bu cuma ne çabuk geliyor :)