- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.441
ben hiç yapmadım ama haşlayıp, dere otlu, maydanozlu falan salatasını yaptıklarını gördüm, biraz youtube da arat istersen kesin videolu bi tarif cıkar
Kızlar maş fasulyesi almıştım da onunla ne yapabilirim değişik fikri olan var mı acaba ?
közlenmiş biber ve dere otuyla muhteşem salata oluyor
ama başka ne oluyor bilmiyorum
bizim evde kaçıyoraynen bahar cim oyle oldu ama ilerde yine denemeyi düşünüyorum
[QUOTE"=nanekekik, post: 58488969, member: 784730"]Slm canlar sabahtan gelemedim evi şupur çamaşır filan kahvaltıyı bile 12 de yaptım ,daha paspas ve toz alma işi var gerçi sizden ne haber son iki gün mu kalmış bu cuma ne çabuk geliyor :)
bosver degmeyen insanlar icin moralini bozma cnm sen isini yap cik
Cuma gorecegin eksilerini dusun :) bide bugun spor yap :)
Ohhh tugcem daha iyi olmuss
listeni aynen yaptigin zaman soylede bilelim cnm
bizim burasi genelde soguk oldugu halde benim bile modum dusuyor sogukta
Ama elden gelen bisey yok
Arkadaslarin dedigi gibi izgara salata ayran iyi olur cnm
Tatli pide vs. Olmasin
benim adamda pisman oldu konya kar altindaymis
Zayiflama takimi icin utanc tablosu bence
aksam kahvalti bile olsa ekmeksiz daha iyi olurdu cnm
senin spor konusunda bu hafta masallahin var
gunu iyi atlatmisin cnm tabi su baya az olmus
kuru yemis gibi :)) bence herkes sever
Icinde selenyum orani baya yuksekmis gunde 3 tane yemek yetermis
kadin bisuru is yapmis sabah sabah:)))
bizim evde kaçıyor
çok sağol canım bu hafta iyi yapmisim artik 1.likte benim olsun. tabi sade bu 1.le yetinirmiyimama bu millet niye az yapmış
Spor spor spor spor yapinnnnnnnn!!!!!!!! !!
Gelinin baya zayıfmış çocuğu da baya küçük olduğu halde.Bugun bizim minik kizin jimnastigi varmis ilk defa gidecek provaya :)) oglani 14. 00 de buraya getirecek
O zamana kadar yemegi isleri yapmam lazim
Sonra gelin benim oglani isten alip buraya gelirler aksam onunda sporu varmis
Cocuklar burda kalir
Bu arada oglan 1 yasinda oldu gelinin hic kilosu masallah kalmadi yine 34 36 beden :)
Annesini de gordum goreli hep ayni kiloda 38 beden gibi
Sadece genetik degil
Yemelerine dikkat ediyorlar
Ben gelinin hic abartili bisey yedigini gormedim hep 2 3 kasik yer
Yilbasinda o kadar hamurisi vardi ana kiz dogru durust yemediler et salata yediler
Ben olsam hepsine saldirmistim :) )
Yani zayif kalmanin mantigi bu
Neyse ozet olarak islerim var bugun pek gelemem :)))))
Yeşil soğanlı dereotlu güzel salata oluyor.Kızlar maş fasulyesi almıştım da onunla ne yapabilirim değişik fikri olan var mı acaba ?
Yetinme cnm yetinme
Millet adapt olamadi biturlu spor yapmaya duzenli basliyamadi
Aynen abla spor yapan yok pek yapanlars duzensiz ve az az napicaz motive icin bilemedim
et ve salata ye bence hem protein olsun hem de şeker yükleme akşam saatinde, canın cok cektiyse sabah ye narla yogurduÖğlen ayranla tavuk şiş yedim köz biberli.
Akşam için ne yesem acaba?
Et yapacağız galiba salatayla ama canım yoğurda biraz nar koyup keten tohumu karıştırıp yemek istiyor.
Kararsızım...
Ev temizliği bir yandan beni bekler. Daha pazar günü dip köşe temizlemiştim, eşim ben evde yokken evi güzel karıştırmış.
Gene iş başa düştü
Yeşil soğanlı dereotlu güzel salata oluyor.
Tmm cnm zaten ben onu listedekilere diyorum :)) yeni baslayanlar normal devam ettisinler menulerini azaltmadanKızlarr selamlar,
Bu aralar hem hastayım hem de gorusme var diye evle ilgilenmemiştim, kalktım çamaşır attım, sağı solu toparladım, detay temizliği de yarına bıraktım
şimdi biraz türkiyeyle konusucam annemle falan sonra bi cıkıp parka giderim, yürüyüş yaparım belki, hava bugün güneşli burda. Gerçi yine soğuktur dısarı cıkmadım henüz ama güneşi görsem bana yeter :) belki parkta kitap okurum biraz bakalım.
Ben size tartılmayın diyorum ama ben dayanamayıp tartıldımama sonuclar iyi gibi, benim ödemim çok olduğundan, suyuma dikkat edince onlar bana veda etmeye karar verdiler galiba yavaş yavaş
inşallah hepimiz cumayı bol eksilerle karşılarız.
Mefkurem kaptanım biliyorum, son iki gün siz sıfır karbon yapıyosunuz ama ben ilk haftamda biraz bu kuralı esnetsem olur mu, hastalığım hala geçmedi, akşamları karbon yapmam da oglen en azından bir tarhana corbası içsem olur mu?
Bende dicektim haslayip salatanin icine koyabilirsin cnm yada yogurtlu da olurO da güzel olabilir gerçekten ben en iyisi salatasını yapayım
Biraz sporla ilgili motive seylerimi bulsak acabaAynen abla spor yapan yok pek yapanlars duzensiz ve az az napicaz motive icin
Sende son zamanlarda bosladin sanki:) ))Ne kadar da anlaşılır bir mesaj :)
Tamam
Bende dicektim haslayip salatanin icine koyabilirsin cnm yada yogurtlu da olur
Ben gecen gun haslayip icine amaranth koydum cakma mercimek kofte yaptim :)
Biraz sporla ilgili motive seylerimi bulsak acaba
tugcetugcem
gewezebidik
Kizlar sizde bi el atin
Takimin spor motivasyonu icin gorseller vs. Ne yapilabilir
Şehlr dışına çok çıkıyorum bu ara. Yorgunluğum çok. Yoksa ben sürekli hareket halindeyim :)Sende son zamanlarda bosladin sanki:) ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?