Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bizim evde kaçıyor

çok sağol canım bu hafta iyi yapmisim artik 1.likte benim olsun. tabi sade bu 1.le yetinirmiyim ama bu millet niye az yapmış[/QUOTE]

Yetinme cnm yetinme
Millet adapt olamadi biturlu spor yapmaya duzenli basliyamadi

Aynen abla spor yapan yok pek yapanlars duzensiz ve az az napicaz motive icin bilemedim

bizim evde kaçıyor

çok sağol canım bu hafta iyi yapmisim artik 1.likte benim olsun. tabi sade bu 1.le yetinirmiyim ama bu millet niye az yapmış

Yetinme cnm yetinme

Aynen abla spor yapan yok pek yapanlars duzensiz ve az az napicaz motive icin bilemedim [/QUOTE]

kizlar ben bi iyileseyin her gun spor yapip sizi motive edicem. Haftaya biraz toparlamis olurum diye dusunuyorum, pztsi jillian michael in 30 day shred ile baslarim. Zaten onu yapinca baska biseye gerek kalmiyo tepeden tirnaga terliyorum ben. Bir de cok hizli sonuc veriyor. Hatta motivasyona baslayayim ben simdiden,
9. Takimin sultanlari, biz buraya taht-i revan da oturmaya gelmedik, hasta olmayan herkes kalsin en az 100 puanlik hareket yapsin bakim

Gelinin baya zayıfmış çocuğu da baya küçük olduğu halde.
Boyu ne kadar?
Genetik bence bazı şeyler, ne kadar desek de.
Annesi gene en az 50 yaşında olsa vücut deforme olmaya başlıyor. Kilo almak bazen sadece az yemek değil bence.
Benim annem de 38 beden, 58 yaşında. Her gün spor yapmasına rağmen, yediklerine dikkat etmesine rağmen kolesterolü var. Biraz o gün birşey azıcık yese hemen kilo alır. Şişkinliği vs olur. Vücut yapısı kişiden kişiye bünyeden bünyeye fark ediyor...

Öğlen ayranla tavuk şiş yedim köz biberli.
Akşam için ne yesem acaba?
Et yapacağız galiba salatayla ama canım yoğurda biraz nar koyup keten tohumu karıştırıp yemek istiyor.
Kararsızım...
Ev temizliği bir yandan beni bekler. Daha pazar günü dip köşe temizlemiştim, eşim ben evde yokken evi güzel karıştırmış.
Gene iş başa düştü

Yetinme cnm yetinme

Aynen abla spor yapan yok pek yapanlars duzensiz ve az az napicaz motive icin bilemedim

kizlar ben bi iyileseyin her gun spor yapip sizi motive edicem. Haftaya biraz toparlamis olurum diye dusunuyorum, pztsi jillian michael in 30 day shred ile baslarim. Zaten onu yapinca baska biseye gerek kalmiyo tepeden tirnaga terliyorum ben. Bir de cok hizli sonuc veriyor. Hatta motivasyona baslayayim ben simdiden,
9. Takimin sultanlari, biz buraya taht-i revan da oturmaya gelmedik, hasta olmayan herkes kalsin en az 100 puanlik hareket yapsin bakim[/QUOTE]
ben yaptim sporumu

et ve salata ye bence hem protein olsun hem de şeker yükleme akşam saatinde, canın cok cektiyse sabah ye narla yogurdu

Tmm cnm zaten ben onu listedekilere diyorum :)) yeni baslayanlar normal devam ettisinler menulerini azaltmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…