- 8 Eylül 2016
- 103.522
- 438.745
- 898
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.461
Merhaba ablacım tüm takımına sağlıklı kilo vermeler dilerim :))Biraz sporla ilgili motive seylerimi bulsak acaba
@tugcekrblt
gewezebidik
Kizlar sizde bi el atin
Takimin spor motivasyonu icin gorseller vs. Ne yapilabilir
HosgeldinnnMerhaba ablacım tüm takımına sağlıklı kilo vermeler dilerim :))
Görmüşken yazayım dedim spor için takımı motive etmek için sporla zayıflayan birinin öncesi sonrası fotografı olabilir :)))
Hosbuldum ablacım,Hosgeldinnn
Sagolasin cnm
Bende dusundum oyle biseyler vaktim olunca bakayim biraz
Sizde hersey yolundami
Çok şükür hazırlıklar tamam sayılır Ablacım
Yetinme cnm yetinme
Millet adapt olamadi biturlu spor yapmaya duzenli basliyamadi
Aynen abla spor yapan yok pek yapanlars duzensiz ve az az napicaz motive icin bilemedim
kizlar ben bi iyileseyin her gun spor yapip sizi motive edicem. Haftaya biraz toparlamis olurum diye dusunuyorum, pztsi jillian michael in 30 day shred ile baslarim. Zaten onu yapinca baska biseye gerek kalmiyo tepeden tirnaga terliyorum ben. Bir de cok hizli sonuc veriyor. Hatta motivasyona baslayayim ben simdiden,
9. Takimin sultanlari, biz buraya taht-i revan da oturmaya gelmedik, hasta olmayan herkes kalsin en az 100 puanlik hareket yapsin bakim
ben yaptim sporumukizlar ben bi iyileseyin her gun spor yapip sizi motive edicem. Haftaya biraz toparlamis olurum diye dusunuyorum, pztsi jillian michael in 30 day shred ile baslarim. Zaten onu yapinca baska biseye gerek kalmiyo tepeden tirnaga terliyorum ben. Bir de cok hizli sonuc veriyor. Hatta motivasyona baslayayim ben simdiden,
9. Takimin sultanlari, biz buraya taht-i revan da oturmaya gelmedik, hasta olmayan herkes kalsin en az 100 puanlik hareket yapsin bakim
Biraz sporla ilgili motive seylerimi bulsak acaba
@tugcekrblt
gewezebidik
Kizlar sizde bi el atin
Takimin spor motivasyonu icin gorseller vs. Ne yapilabilir
yiyip yiyip almıyorum diyen yalan söylüyor zaten abla kimi de millet varken yeyip üstüne üç gün ac geziyorBugun bizim minik kizin jimnastigi varmis ilk defa gidecek provaya :)) oglani 14. 00 de buraya getirecek
O zamana kadar yemegi isleri yapmam lazim
Sonra gelin benim oglani isten alip buraya gelirler aksam onunda sporu varmis
Cocuklar burda kalir
Bu arada oglan 1 yasinda oldu gelinin hic kilosu masallah kalmadi yine 34 36 beden :)
Annesini de gordum goreli hep ayni kiloda 38 beden gibi
Sadece genetik degil
Yemelerine dikkat ediyorlar
Ben gelinin hic abartili bisey yedigini gormedim hep 2 3 kasik yer
Yilbasinda o kadar hamurisi vardi ana kiz dogru durust yemediler et salata yediler
Ben olsam hepsine saldirmistim :) )
Yani zayif kalmanin mantigi bu
Neyse ozet olarak islerim var bugun pek gelemem :)))))
Ben günü kapattımHerkese kolay gelsin ben islere basliyim
Firsat buldukca arada bakarim
Lutfen plansiz gitmeyin
Aksam ne yiyecegimiz yarin ki menunuz belli olsun
Veeee sifir karbon olsun :)))
Ben bugun kendime yogurtlu tavuk corbasi dusunuyorum
Dunden bugune bekledigim kadar gitmemis biraz pro doldurayim :))
Aynen abla daha 12 gün var senin düzensiz zaten bı gitmedin doktoraBide ben bugun regli oldum :)
Bahar gecen beraber olduyduk aslinda daha zaman vardi degilmi
Sasirdim bende
Ben etcilim ama hamuruda severim ekmek değilde hamur işi filanBiz hamurcuyuz abla o yüzden burdayizbizde ekmeği çok yiyene hamurçu derler :) bende börek çörek dururken et salata yimem :) eti şöyle yirim bir pideyi acacan salatayı eti içine döşeyecen :) ama o eskidendi bizde etçil ve otcul olduk gayri :)
kızım deli misin ya sürekli ev işi derdindesinSabahtan beri hic bi is yapamadim ben gulsima bugün miz miz kucak kucaga oturuyoruz ben ev islerine kafayi taktikca gidip yapamıyorum oluruna biraktim artik napım yoksa kafayi siyiricam sonunda
Ben yemeğini sevmedim salata ve çorba güzel oluyorKızlar maş fasulyesi almıştım da onunla ne yapabilirim değişik fikri olan var mı acaba ?
ne güzel gitmiş ödemKızlarr selamlar,
Bu aralar hem hastayım hem de gorusme var diye evle ilgilenmemiştim, kalktım çamaşır attım, sağı solu toparladım, detay temizliği de yarına bıraktım
şimdi biraz türkiyeyle konusucam annemle falan sonra bi cıkıp parka giderim, yürüyüş yaparım belki, hava bugün güneşli burda. Gerçi yine soğuktur dısarı cıkmadım henüz ama güneşi görsem bana yeter :) belki parkta kitap okurum biraz bakalım.
Ben size tartılmayın diyorum ama ben dayanamayıp tartıldımama sonuclar iyi gibi, benim ödemim çok olduğundan, suyuma dikkat edince onlar bana veda etmeye karar verdiler galiba yavaş yavaş
inşallah hepimiz cumayı bol eksilerle karşılarız.
Mefkurem kaptanım biliyorum, son iki gün siz sıfır karbon yapıyosunuz ama ben ilk haftamda biraz bu kuralı esnetsem olur mu, hastalığım hala geçmedi, akşamları karbon yapmam da oglen en azından bir tarhana corbası içsem olur mu?
Bugün gunesliydi ama yine soğuktu canım havalar ne zaman ısınacak yaz gelincede 1 ay sıcak oluyor geri soğuyorKızlarr selamlar,
Bu aralar hem hastayım hem de gorusme var diye evle ilgilenmemiştim, kalktım çamaşır attım, sağı solu toparladım, detay temizliği de yarına bıraktım
şimdi biraz türkiyeyle konusucam annemle falan sonra bi cıkıp parka giderim, yürüyüş yaparım belki, hava bugün güneşli burda. Gerçi yine soğuktur dısarı cıkmadım henüz ama güneşi görsem bana yeter :) belki parkta kitap okurum biraz bakalım.
Ben size tartılmayın diyorum ama ben dayanamayıp tartıldımama sonuclar iyi gibi, benim ödemim çok olduğundan, suyuma dikkat edince onlar bana veda etmeye karar verdiler galiba yavaş yavaş
inşallah hepimiz cumayı bol eksilerle karşılarız.
Mefkurem kaptanım biliyorum, son iki gün siz sıfır karbon yapıyosunuz ama ben ilk haftamda biraz bu kuralı esnetsem olur mu, hastalığım hala geçmedi, akşamları karbon yapmam da oglen en azından bir tarhana corbası içsem olur mu?
Akşama kadar çok güzel akşamda sebze yeseydin yanına yoğurt yada salata güzel olurdu canımsabah 8:00
aksamki ispanak yemegimden vardi canim ondan istesi
*kasik kiymali ispanak
*yumurta
*3 zeytin
*1 yemek kasigi krem peynir(yagsiz)
ogle 12:00
2 mandalina
14:00
1 elma
aksam 18:00
3 kasik bulgur pilavi
3 kasik sulu etli patates yemegi
salata
en az 2 lt su
30dk kosu
20 dk tempolu yuruyus
toplam 200 puan
Pnrrr-12
Tartıya yakın neden bu kadar karbon tükettin canımMenum
10 gibi
Melemen 2 d.ekmekle kaşarlı tost turp
Ara 12.00
3 hurma 6-7 badem
Akşam 17.00
1 kaseden biraz fazla şehriye çorbası 4 köfte biber domates
20.30
Limonlu çay
2.5 lt su tamamlarim spor yaparsam yazarım
Guzel menü afiyet olsun canimMenü
Sabah(12:00)
2 yumurta
2 kk peynir
Yeşilcay
Öğle(15:30)
Altın süt ( 1 bardak süte 1 çk zerdeçal , zencefil ve 1/4 çk karabiber)
Akşam(18:00)
5 köfte
1 bardak ayran
Su:2 lt
Bende pazar temizlik yapmıştım yine aynı temizlik bitermi canımÖğlen ayranla tavuk şiş yedim köz biberli.
Akşam için ne yesem acaba?
Et yapacağız galiba salatayla ama canım yoğurda biraz nar koyup keten tohumu karıştırıp yemek istiyor.
Kararsızım...
Ev temizliği bir yandan beni bekler. Daha pazar günü dip köşe temizlemiştim, eşim ben evde yokken evi güzel karıştırmış.
Gene iş başa düştü
Bugün gunesliydi ama yine soğuktu canım havalar ne zaman ısınacak yaz gelincede 1 ay sıcak oluyor geri soğuyorsen tr ye gidecem mi bu sene Allah kavuştursun annemler tr demi
yiyip yiyip almıyorum diyen yalan söylüyor zaten abla kimi de millet varken yeyip üstüne üç gün ac geziyor
Ben günü kapattım
Aynen abla daha 12 gün var senin düzensiz zaten bı gitmedin doktora
Ben etcilim ama hamuruda severim ekmek değilde hamur işi filan
kızım deli misin ya sürekli ev işi derdindesin
Ben yemeğini sevmedim salata ve çorba güzel oluyor
ne güzel gitmiş ödem
Kızlar 2 parmağımı kestim dokunmatik banttan algılamıyor zor yazıyorum
Problemlerimizi hallediyoruz Allah’ın izniyle
Allah korktuğumuza uğratmadı şükür
Haftaya biraz daha netleşir kendime gelirim artık bende duruma göre davranırım
Zuhal Ablam canım zor durumda kalmasın benim için
evet aksam bozdum birazAkşama kadar çok güzel akşamda sebze yeseydin yanına yoğurt yada salata güzel olurdu canım
gecmis olsun.cokmu derin kestinKızlar 2 parmağımı kestim dokunmatik banttan algılamıyor zor yazıyorum
Geçmiş olsun canım inşallah elin çok kötü değildir Rabbim kısa zamanda huzura kavuştursunKızlar 2 parmağımı kestim dokunmatik banttan algılamıyor zor yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?