Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.481
Evet iki gündür firtina ve yağmur vardi bugun biraz sakindi dün sarı alarm verilmiş dün çocuklarla okula zor gittik cok ruzgarliydi neyseki okul yakın çok şüküryaa evet bisikletle bi ciktim, ruzgardan zor gittim geldim. Evet annemler Orduda, bi kizkardesim Eskisehirde ogrenci, bi ablam Ankarada baska bir ablam da Yenizelanda da :) ailecek dort bir yandayiz. Yazin insallah gidicez ama daha bilet fiyatlarina bakmadim, en kisa zamanda onu ayarlamam lazim gec kalmadan. Temmuz da dayimin kizi evleniyor, ayrica haziran sonu esimle benim universite mezuniyetimizin 10. Yili, okulda toren oluyo, 10. Yil madalyamizi alicaz hem ona katiliriz, sonra da dugunu yapar geliriz diye dusunuyoruz. Bakalim Allah nasip ederse planlarimiz boyle. Siz bu sene gidecek misiniz?
o da dogru :) oyle yesek burda isimiz ne degilmiBiz hamurcuyuz abla o yüzden burdayizbizde ekmeği çok yiyene hamurçu derler :) bende börek çörek dururken et salata yimem :) eti şöyle yirim bir pideyi acacan salatayı eti içine döşeyecen :) ama o eskidendi bizde etçil ve otcul olduk gayri :)
bebis gelebilir o zaman:) kontrole gittinmi tekrar cnmÇok şükür hazırlıklar tamam sayılır Ablacım
merve birak guzelim ise kafani takmayiSabahtan beri hic bi is yapamadim ben gulsima bugün miz miz kucak kucaga oturuyoruz ben ev islerine kafayi taktikca gidip yapamıyorum oluruna biraktim artik napım yoksa kafayi siyiricam sonunda
zaten 6 ayi dolmadan verdiydi ama hep dikkatliydimasallah abla gelinine oylelerine bende hayranim cocuk dogurmus ama kilosu dogurmamis gibi olanlar yokmu cok kıskanıyorum valla
tam hatirmamiyorum ama 155 158 falandir belki cnmGelinin baya zayıfmış çocuğu da baya küçük olduğu halde.
Boyu ne kadar?
Genetik bence bazı şeyler, ne kadar desek de.
Annesi gene en az 50 yaşında olsa vücut deforme olmaya başlıyor. Kilo almak bazen sadece az yemek değil bence.
Benim annem de 38 beden, 58 yaşında. Her gün spor yapmasına rağmen, yediklerine dikkat etmesine rağmen kolesterolü var. Biraz o gün birşey azıcık yese hemen kilo alır. Şişkinliği vs olur. Vücut yapısı kişiden kişiye bünyeden bünyeye fark ediyor...
Oh canim gelebillir bebis desene zaten 40haftan dolmasina 18 gunun kalmis dmi alta ole yaziyor
Oo supersin cnm iyiles de spora basla belki bi rekabet olur sporlar artar
ben yaptim sporumu
aynen oyleyiyip yiyip almıyorum diyen yalan söylüyor zaten abla kimi de millet varken yeyip üstüne üç gün ac
tam persembelik menu dicektim :)) daha ne olsun :)Menü
Sabah(12:00)
2 yumurta
2 kk peynir
Yeşilcay
Öğle(15:30)
Altın süt ( 1 bardak süte 1 çk zerdeçal , zencefil ve 1/4 çk karabiber)
Akşam(18:00)
5 köfte
1 bardak ayran
Su:2 lt
Spor guzel cnm ama aksam hem patates hem bulgur ikiside karbon olmamissabah 8:00
aksamki ispanak yemegimden vardi canim ondan istesi
*kasik kiymali ispanak
*yumurta
*3 zeytin
*1 yemek kasigi krem peynir(yagsiz)
ogle 12:00
2 mandalina
14:00
1 elma
aksam 18:00
3 kasik bulgur pilavi
3 kasik sulu etli patates yemegi
salata
en az 2 lt su
30dk kosu
20 dk tempolu yuruyus
toplam 200 puan
@Pnrrr-20
bugun icin en azindan ekmek 1 dil. OlabilirdiMenum
10 gibi
Melemen 2 d.ekmekle kaşarlı tost turp
Ara 12.00
3 hurma 6-7 badem
Akşam 17.00
1 kaseden biraz fazla şehriye çorbası 4 köfte biber domates
20.30
Limonlu çay
2.5 lt su tamamlarim spor yaparsam yazarım
Sabah aksam guzel cnm ohh sporda varBugünki menum
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir dere otu maydonoz 1dilim ekmek 1b cay
Ara
1 kase hurmali yogurt 1 elma
Akşam 17.30
1 tb bamya 1b yoğurt
Su 2 lt geçti saymadım
3 mil leslie 135 puan @Pnrrr-20
İyi akşamlar
Dünkü menüm
Sabah 11
2 yumurta ile maydonozlu peynirli omlet
1 Tk bal ile 1 dil ekmek
Akşam 19
1 kase bamya
1 kase yoğurt
Su 2 tl
2 gunde guzel cnmBugünki menüm
Sabah 10
2 yumurta ile maydanozlu peynirli omlet
1 dl ekmek
Akşam 19
1 tabak Tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu ıspanak
Su 2 lt geçer
cok gecmis olsun cnmKızlar 2 parmağımı kestim dokunmatik banttan algılamıyor zor yazıyorum
Problemlerimizi hallediyoruz Allah’ın izniyle
Allah korktuğumuza uğratmadı şükür
Haftaya biraz daha netleşir kendime gelirim artık bende duruma göre davranırım
Zuhal Ablam canım zor durumda kalmasın benim için
Spor olmasi guzel cnmIyi aksamlar arkadaslar. Bugun gelemedim keyfim yok hicbisey yapasim gelmiyor. Sikintilar cozulmedi yakin zamanda cozulcek gibi ama bi muddet daha sabretmemiz gerekecek. Menumu yazip kizim uyanmazsa uyuyacagim.herkese iyi geceler
Kahvalti.07.00
Yarim dilim peynir
5 yesil zeytin
1 dilim tb ekmegi
1 tk pekmez
Aralarda sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle.12.00
1 tabak domates soslu kofte (7 8 top kofte vardi)
1 kase haydari
Aralarda.sekersiz cay ve turk kahvesi
Aksam. 19.00
6 kasik ispanak yemegi
4 kasik patates yemegi
Az yogurt
Su.2.5 lt
Spor 25 dk eliptik 100 p
@Pnrrr-20
3 hurmayi yoğurda doğradim abla hurmalar küçüktü elmada avuç içi kadardı misket elma diyorlar şimdi interneten baktım elmaya sporu 10 dakika yaptım oturdum oğlum kaldırdı geri anne spor yap diye :) bende oğlum için devam ettim :)Sabah aksam guzel cnm ohh sporda var
Hurmali yogurdu anlamadim, hazirmi
Sen yaptiysan kac hurma
Hurma varsa niye elma var :)
Utanmaza bakkk 10 dk spor yapip oturmus:))3 hurmayi yoğurda doğradim abla hurmalar küçüktü elmada avuç içi kadardı misket elma diyorlar şimdi interneten baktım elmaya sporu 10 dakika yaptım oturdum oğlum kaldırdı geri anne spor yap diye :) bende oğlum için devam ettim :)
Başlangıç için gayet iyi normalde tartiya yakın bulgur patates tuketmiyoruz ama sen daha listeye girmedin etkilemezsabah 8:00
aksamki ispanak yemegimden vardi canim ondan istesi
*kasik kiymali ispanak
*yumurta
*3 zeytin
*1 yemek kasigi krem peynir(yagsiz)
ogle 12:00
2 mandalina
14:00
1 elma
aksam 18:00
3 kasik bulgur pilavi
3 kasik sulu etli patates yemegi
salata
en az 2 lt su
30dk kosu
20 dk tempolu yuruyus
toplam 200 puan
@Pnrrr-20
akşam çorba yerine salata ayran olabilirdi şehriye zaten hamur birde bir kaseden çok oluncaMenum
10 gibi
Melemen 2 d.ekmekle kaşarlı tost turp
Ara 12.00
3 hurma 6-7 badem
Akşam 17.00
1 kaseden biraz fazla şehriye çorbası 4 köfte biber domates
20.30
Limonlu çay
2.5 lt su tamamlarim spor yaparsam yazarım
Afiyet olsun canımBugünki menum
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir dere otu maydonoz 1dilim ekmek 1b cay
Ara
1 kase hurmali yogurt 1 elma
Akşam 17.30
1 tb bamya 1b yoğurt
Su 2 lt geçti saymadım
3 mil leslie 135 puan @Pnrrr-20
evet erken ayarlamak baya ucuza geliyor tarihlerde belliyseyaa evet bisikletle bi ciktim, ruzgardan zor gittim geldim. Evet annemler Orduda, bi kizkardesim Eskisehirde ogrenci, bi ablam Ankarada baska bir ablam da Yenizelanda da :) ailecek dort bir yandayiz. Yazin insallah gidicez ama daha bilet fiyatlarina bakmadim, en kisa zamanda onu ayarlamam lazim gec kalmadan. Temmuz da dayimin kizi evleniyor, ayrica haziran sonu esimle benim universite mezuniyetimizin 10. Yili, okulda toren oluyo, 10. Yil madalyamizi alicaz hem ona katiliriz, sonra da dugunu yapar geliriz diye dusunuyoruz. Bakalim Allah nasip ederse planlarimiz boyle. Siz bu sene gidecek misiniz?
İyi akşamlar
Dünkü menüm
Sabah 11
2 yumurta ile maydonozlu peynirli omlet
1 Tk bal ile 1 dil ekmek
Akşam 19
1 kase bamya
1 kase yoğurt
Su 2 tl
Bugünki menüm
Sabah 10
2 yumurta ile maydanozlu peynirli omlet
1 dl ekmek
Akşam 19
1 tabak Tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu ıspanak
Su 2 lt geçer
Geçmiş olsun Yasemin , sorun da çözülmeye başlamisKızlar 2 parmağımı kestim dokunmatik banttan algılamıyor zor yazıyorum
Problemlerimizi hallediyoruz Allah’ın izniyle
Allah korktuğumuza uğratmadı şükür
Haftaya biraz daha netleşir kendime gelirim artık bende duruma göre davranırım
Zuhal Ablam canım zor durumda kalmasın benim için
Patatesi beğenmedim ZeynepcimIyi aksamlar arkadaslar. Bugun gelemedim keyfim yok hicbisey yapasim gelmiyor. Sikintilar cozulmedi yakin zamanda cozulcek gibi ama bi muddet daha sabretmemiz gerekecek. Menumu yazip kizim uyanmazsa uyuyacagim.herkese iyi geceler
Kahvalti.07.00
Yarim dilim peynir
5 yesil zeytin
1 dilim tb ekmegi
1 tk pekmez
Aralarda sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle.12.00
1 tabak domates soslu kofte (7 8 top kofte vardi)
1 kase haydari
Aralarda.sekersiz cay ve turk kahvesi
Aksam. 19.00
6 kasik ispanak yemegi
4 kasik patates yemegi
Az yogurt
Su.2.5 lt
Spor 25 dk eliptik 100 p
@Pnrrr-20
ben de spor yapmayı özledim abla bugün inan kuzey çok formundaydi siteye bile şimdi bakabilihorjm sürekli trip sürekli İsyan , 60 kere küsüp barıştı benimle yemin ederim kalcam ağrıyor oturup kalkmaktan bildiğin ciddi ciddi ağrıyortam persembelik menu dicektim :)) daha ne olsun :)
Ama spor yok
Spor guzel cnm ama aksam hem patates hem bulgur ikiside karbon olmamis
Kahvaltiyi erken yaptiginda öğlen yemeyi yiyebilirsin
O kadar sik acikmazsin
bugun icin en azindan ekmek 1 dil. Olabilirdi
Corbada 1 kepce yeterdi
Sabah aksam guzel cnm ohh sporda var
Hurmali yogurdu anlamadim, hazirmi
Sen yaptiysan kac hurma
Hurma varsa niye elma var :)
2 gunde guzel cnm
Yalniz bugun keske ispanak fazla olsaydi tarhana daha az olaydi
cok gecmis olsun cnm
Ben niye zor durumda kalayim tatlim
Insaniz sonucta keyfi degil mazaretin var
Insallah feraha cikarsiniz biran once
Spor olmasi guzel cnm
Bugun icin aksam patates olmasa yada daha az olsaydi iyi olurdu
banada biraz oyle geldi cnm:))Menumu yazayim
11:00
Ispanaklı yumurta
1kk peynir
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
15:00
10 fındık
2 incir
1kk peynir
19:30
1kepce kıymali Tarhana çorbası
2 yk kiymali patlıcan yemeği
2 yk domatesli biber
4 yk yogurtlu kabak
Salata
Su:2,5lt
Spor 2 mile @Pnrrr-20 90 puan
Akşam cok kacmis sanki
hastaliktan sonra cocuklar huy degistirirya cnm hem nazli olurlar cok normalben de spor yapmayı özledim abla bugün inan kuzey çok formundaydi siteye bile şimdi bakabilihorjm sürekli trip sürekli İsyan , 60 kere küsüp barıştı benimle yemin ederim kalcam ağrıyor oturup kalkmaktan bildiğin ciddi ciddi ağrıyor
kucugu alip obur odada uyutsan olmuyormu cnmCildirmaya ramak kaldi
Kucuk yikti ortaligi resmen uykusu bolundu diye dalamiyorda ablamiz sessiz konusuyorm desede cikardigi cit sesine bile tepki verdi küçük tabi ben hümaya kizdikca yapma uyu dedikce iyice şımardı tabi dislerimi sıkmaktan gina geldi az daha uyumasalar saç başımi yolacaktim az daha niye bu kadar zor bu iki cocuk rabbim yokluklarini gostermesin cocuklarina kotu davranan kizan annelere hep hayret ederdim nasıl Kiza biliyor evlatlarina diye 2. cocuk olunca insanda sinir denen bisey kalmiyormuş pimi cekilmis bomba gibi patlayacak yer ariyor insan
Abla hep yoğurt caorbasimi içtin zor olmadimi bende yoğurt hurma detoksu yapıyım dedim cesaret edemedim :) 3 öğün yoğurt hurma belki haftaya yaparım suyu yatana kadar içiyorsun gece uykuda sıkıntı olmuyormuBenim menum yogurtlu tavuk corbasi:))
14.00 - 18.00 de 1 er tabak
Su da yatincaya kadar 3 lt olur zaten az kaldi
Sporu bugun bos gecmek istemiyorum
Cok yorgunum ama en azindan 2 mil yapayim diyorum kahvem bitsin
Sonrada esimin esyalarini hazirlicam
Dun ütü yapadim en azindan onunkileri utuleyim ne goturcegini bilmiyorum
Abla ne yalan söyleyeyim bugün hiç içimden gelmedi ama oğlum sayesinde yaptım iyiki kalk yap anne demiş bugun biraz tembeldim :) ama sporumu tamamladimUtanmaza bakkk 10 dk spor yapip oturmus:))
O akilli oglunu operim :)
tavuklu olunca sebze corbasina gore tok tutuyor cnmAbla hep yoğurt caorbasimi içtin zor olmadimi bende yoğurt hurma detoksu yapıyım dedim cesaret edemedim :) 3 öğün yoğurt hurma belki haftaya yaparım suyuygun yatana kadar içiyorsun gece uykuda sıkıntı olmuyormu
Haftaya daha duzenli yapalim olurmu cnmAbla ne yalan söyleyeyim bugün hiç içimden gelmedi ama oğlum sayesinde yaptım iyiki kalk yap anne demiş bugun biraz tembeldim :) ama sporum
Al benden de o kadar. Küçüğü o kadar şımarttık ki melek gibi çocuk ne hale geldi inanamıyorum. Şu anda artık pes ettim o odasında ağlıyor ben mesaj yazıyorum size. Yoksa çıldıracağım. Saat 10 oluyor, 9 yaşındaki kırkıncı uykusunda 3 yaşındaki uyumuyor. Sabah da erkenden kalkar. Valla çocuklarımın uyku ihtiyacı benden az. Hamdolsun halimize, şikayet babından değil ama anne baba olmayı beceremedik ona üzülüyorum.Cildirmaya ramak kaldi
Kucuk yikti ortaligi resmen uykusu bolundu diye dalamiyorda ablamiz sessiz konusuyorm desede cikardigi cit sesine bile tepki verdi küçük tabi ben hümaya kizdikca yapma uyu dedikce iyice şımardı tabi dislerimi sıkmaktan gina geldi az daha uyumasalar saç başımi yolacaktim az daha niye bu kadar zor bu iki cocuk rabbim yokluklarini gostermesin cocuklarina kotu davranan kizan annelere hep hayret ederdim nasıl Kiza biliyor evlatlarina diye 2. cocuk olunca insanda sinir denen bisey kalmiyormuş pimi cekilmis bomba gibi patlayacak yer ariyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?