Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman bende yapmayım şeker daha çok aciktirir kabak detoksu yine silinmiş yarın sabah bana atanmi abla sporu düzenli yaptım oturmamla kalkmam bir oldu zaten oğlan bana bakiyordu oda bazen yapmaya çalışıyor kızda katılıyor :) ben iyi geceler dedim daha çıkmadım :) Çocuklar uyudu bende yatayım bu aralar oğlana kızarak yatırıyorum yatmiyor 20.30 u geçtimi sabah okula gitmek için zor kalkıyor onlar uyumuşken bende yatiyim iyi geceler Allah rahatlık versin görüşürüz abla

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bugünkü menüm şöyle oldu

saat 11.30
aç karna fitox çay
2 domates 2 biberli az yağlı menemen
0,5 ekşi ekmek
yarım kk peynir

saat 13.30
yarım çay bardağı sütle nescafe

saat15.30
1 kepçe tarhana çorbası

saat 19.30
1 dilim ekşi ekmekle peynirli yagsız tost
2-3 kaşık eksili yagsız tuzsuz salata
el ayası kadar beşamel soslu et sote (beşamel sosu kendim yaptım)

akşam normalde ekmek yemezdim ama bugün tost makinesi aldım, onu denedik eşimle o yüzden bu akşamlık boyle oldu ama yarın telafi ederim ben onu

su 2,5-3 lt

Kızım toplam bir saat kaldı okulda ve bırakırken de çıkarken de ağlamaktan helak oldu.
Doktor randevusuna gittim ki meğer gelen mesaj kızımın aşı randevusuymuş. Biz anlayana kadar o da kaçtı gerçi. Allah’tan iyi bir görevliye denk geldim de bugün 3’e randevu verdi. Sağolsun doktor çok ilgilendi. Ağrıyan yer böbrek değil, bel dedi. Yumurtalık da olamazmış. Belini sıcak tut dedi, ağrı kesici jel verdi ve bele yönelik egzersiz kağıdı verdi. Şeker üst sınıra yakın ama normal dedi, en az beş kilo ver dedi. Düşüneyim başka ne vardı....
Ha demir düşükmüş, günde iki tablet Demir hapı içmemi tavsiye etti. Son olarak hipotiroid için ilaç dozunu biraz arttırdı.
Yine hastalık hastası olduğum tescillendi. Böbreklerim için olmadık korkulara kapılmıştım.

Patates akşam olmamış canım hele ki tartı öncesi o olmasa güzel menüymüş

Bence kötü değil akşam çeşit çok ama azar azar yemişsin aslında

Afiyet olsun abla

Çok zor ama güzellikleri bir o kadar şahane canım sabretmek gerekiyor sabredince meyvelerini alıcaz sakın biri için diğerine kızma bu yapabilceğin en büyük hata olur

Hadi o zaman biraz spor motivasyonu göndereyim, yarın sabah bunlara bakarak sporumuzu hatırlayalım :)
Bu fotolar jillian michael 30 days shred yapanların öncesi sonrası

Tamam haftaya söz başlıyorum

Menümü yazayım, sonra doktor maceralarıma geçeyim.
Sabah 9
1 su bardağı süt ve 4 yk yulaf pişirip minik bir muz koyup yedim
Öğle 2
1 armut
1 mandalina
Sütlü çay
Akşam 7
Balık
Salata
Su 2.5 lt
Spor yok

Güzel menü bence afiyet olsun

Afiyet olsun tost olmasa güzel diyebilirdim gerçekten akşam o olmamış canım

banada biraz oyle geldi cnm:))

hastaliktan sonra cocuklar huy degistirirya cnm hem nazli olurlar cok normal

kucugu alip obur odada uyutsan olmuyormu cnm
aslında niyetim sadece kabak ve corbaydi abla gulsimayi uyutana kadar esim sagolsun yemis buyuk bir kısmını yoğurtlu seyleri sever dayanamaz az ondan az bundan derken ayarlayamammisim
Buyukte gelir abla durmaz babasiyla yatarken babasıyla pek anlasamiyorlar aslinda humam benle sarilarak uyumayı seviyor bende oncelikle gülsimayı uyuttup humamla sarilarak uyuyoruz ama bugun gülsima yatagina koyarken uyaniverdi humada benimle uyumak icin simardida simardi en kotusu bir baktim benim kizmalarimin aynısını kendi oyuncak bebegine yapiyor o an kendime sinir oldum kizimi ne hale sokuyorum diye sabir denen sey ne zormus

bu aksam az daha benim kide aglayacaktida babasini zor durdurdum odasına goturecktii yatmasi icin erken yatan cocuklara hayranim duzenleri sürekli degisiyor bi ara ne guzel erken yatar erken kalkardi

Menümü yazayım, sonra doktor maceralarıma geçeyim.
Sabah 9
1 su bardağı süt ve 4 yk yulaf pişirip minik bir muz koyup yedim
Öğle 2
1 armut
1 mandalina
Sütlü çay
Akşam 7
Balık
Salata
Su 2.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
ay iyi bari canim halledebilmissin hic yoktan doktor isini bobrek cikmamis cok sukur rabbim sifa versin

ben de evlendikten çok sonra öğrendim meğer eskiden nişan söz olduğun da çikolata yokmuş ki bisküvi arası lokum ikram ederlermiş gelenekmiş kız , bizim tevelletümüz tutmuyormuş da bilmiyormuşuz :)

yaradanına kurban cankız :)
sen nasılsın durumun nasıl gülüm

sorma seydam aksama kafat çok guzel idare ediyoruz uyku vakti gelince benim bütün sinir sistemim çöküyor

ee gülüm çocuklar bizim yansımamız bir nevi biz onlara nasıl davranırsak onu öğrenip yapıyorlar

Canım sen yine de kızma çok zor ama hem sabır hem de biraz eğlenceye vurmak lazım aslında bu açıdan çok şanslı olduğumu düşünüyorum ikiz oldukları için beraber yaşamayı öğrendiler bizimkiler.

Iyi geceler kızlar bu aralar kendimi pek bir negatif hissettim umarim yarin daha pozitif bir gün olur
allah rahatlık versin gülüm
nsan beyni Esmalara ve o Esmaların yaydığı titreşimlere daha çok ehildir. Bu nedenle etkileri daha hızlıdır. Bakınız antidepresan etkisi yapan Esmalar 2-3 gün uygulama ile Depresif bozukluğu nasıl tedavi etmektedir?
Günde 100 kadar okunacak Esmalar “RAHMAN MELİK KERİM VEHHAB ALİ” Esmalarıdır. Bu okumalara en az tam tedavi için bir ay okumak yeterli olacaktır.

ee gülüm çocuklar bizim yansımamız bir nevi biz onlara nasıl davranırsak onu öğrenip yapıyorlar
ah ahh iste onu arada unutup yanlış davranışlar oluyor arada unide çocuk egitim dersleri alirken nede kolaay geliyordu herşey is kendi cocuguna gelince kitapta yazilsifi gıbı olmuyor muş

nasılsın ne yapan şeydanımm saat geç olmuş sen hala ayaktasın küçük çocuğu bebesi olanlar hep uyanık :) ben arada fasulyeyim tabii, küçük çocuksuz ama uyumayan :)

ah ahh iste onu arada unutup yanlış davranışlar oluyor arada unide çocuk egitim dersleri alirken nede kolaay geliyordu herşey is kendi cocuguna gelince kitapta yazilsifi gıbı olmuyor muş
hiç bir şey kitapta yazan gibi olmuyor ki hatta o eğitim davranış ya da psikoloji kitabını yazan yazarların bazıları aile hayatın da çocuklarıyla ilişki de tam bir duvara toslama yaşıyorlar

aslında biraz benimle alakali sanırım bu aralar oldukca tükendim ve yoruldum insallah bende o dengeyi bir an once kurabilirim aralarinda

sagol abla 1 ay okuyayim inşallah fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…