Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.501
O zaman bende yapmayım şeker daha çok aciktirir kabak detoksu yine silinmiş yarın sabah bana atanmi abla sporu düzenli yaptım oturmamla kalkmam bir oldu zaten oğlan bana bakiyordu oda bazen yapmaya çalışıyor kızda katılıyor :) ben iyi geceler dedim daha çıkmadım :) Çocuklar uyudu bende yatayım bu aralar oğlana kızarak yatırıyorum yatmiyor 20.30 u geçtimi sabah okula gitmek için zor kalkıyor onlar uyumuşken bende yatiyim iyi geceler Allah rahatlık versin görüşürüz ablatavuklu olunca sebze corbasina gore tok tutuyor cnm
Yogurtluda olunca saf pro yapmis oldum
Ben onceden bi hurma yogurt yapmistim bilmiyorum hurmanin sekerindenmi hic doymadim bana cok ekside getirmemisti zaten
Sen onceden denemismiydin
Suyu sadece icmek icin degil susuyorum cnm
Tabi gece bikac sefer kalkiyorum
Iyi aksamlar arkadaslar. Bugun gelemedim keyfim yok hicbisey yapasim gelmiyor. Sikintilar cozulmedi yakin zamanda cozulcek gibi ama bi muddet daha sabretmemiz gerekecek. Menumu yazip kizim uyanmazsa uyuyacagim.herkese iyi geceler
Kahvalti.07.00
Yarim dilim peynir
5 yesil zeytin
1 dilim tb ekmegi
1 tk pekmez
Aralarda sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle.12.00
1 tabak domates soslu kofte (7 8 top kofte vardi)
1 kase haydari
Aralarda.sekersiz cay ve turk kahvesi
Aksam. 19.00
6 kasik ispanak yemegi
4 kasik patates yemegi
Az yogurt
Su.2.5 lt
Spor 25 dk eliptik 100 p
@Pnrrr-20
Menumu yazayim
11:00
Ispanaklı yumurta
1kk peynir
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
15:00
10 fındık
2 incir
1kk peynir
19:30
1kepce kıymali Tarhana çorbası
2 yk kiymali patlıcan yemeği
2 yk domatesli biber
4 yk yogurtlu kabak
Salata
Su:2,5lt
Spor 2 mile @Pnrrr-20 90 puan
Akşam cok kacmis sanki
Benim menum yogurtlu tavuk corbasi:))
14.00 - 18.00 de 1 er tabak
Su da yatincaya kadar 3 lt olur zaten az kaldi
Sporu bugun bos gecmek istemiyorum
Cok yorgunum ama en azindan 2 mil yapayim diyorum kahvem bitsin
Sonrada esimin esyalarini hazirlicam
Dun ütü yapadim en azindan onunkileri utuleyim ne goturcegini bilmiyorum
Cildirmaya ramak kaldi
Kucuk yikti ortaligi resmen uykusu bolundu diye dalamiyorda ablamiz sessiz konusuyorm desede cikardigi cit sesine bile tepki verdi küçük tabi ben hümaya kizdikca yapma uyu dedikce iyice şımardı tabi dislerimi sıkmaktan gina geldi az daha uyumasalar saç başımi yolacaktim az daha niye bu kadar zor bu iki cocuk rabbim yokluklarini gostermesin cocuklarina kotu davranan kizan annelere hep hayret ederdim nasıl Kiza biliyor evlatlarina diye 2. cocuk olunca insanda sinir denen bisey kalmiyormuş pimi cekilmis bomba gibi patlayacak yer ariyor insan
Hadi o zaman biraz spor motivasyonu göndereyim, yarın sabah bunlara bakarak sporumuzu hatırlayalım :)
Bu fotolar jillian michael 30 days shred yapanların öncesi sonrası
Menümü yazayım, sonra doktor maceralarıma geçeyim.
Sabah 9
1 su bardağı süt ve 4 yk yulaf pişirip minik bir muz koyup yedim
Öğle 2
1 armut
1 mandalina
Sütlü çay
Akşam 7
Balık
Salata
Su 2.5 lt
Spor yok
Kızlar bugünkü menüm şöyle oldu
saat 11.30
aç karna fitox çay
2 domates 2 biberli az yağlı menemen
0,5 ekşi ekmek
yarım kk peynir
saat 13.30
yarım çay bardağı sütle nescafe
saat15.30
1 kepçe tarhana çorbası
saat 19.30
1 dilim ekşi ekmekle peynirli yagsız tost
2-3 kaşık eksili yagsız tuzsuz salata
el ayası kadar beşamel soslu et sote (beşamel sosu kendim yaptım)
akşam normalde ekmek yemezdim ama bugün tost makinesi aldım, onu denedik eşimle o yüzden bu akşamlık boyle oldu ama yarın telafi ederim ben onu
su 2,5-3 lt
sizden ogrenecegim cok sey var daha..Başlangıç için gayet iyi normalde tartiya yakın bulgur patates tuketmiyoruz ama sen daha listeye girmedin etkilemez
aslında niyetim sadece kabak ve corbaydi abla gulsimayi uyutana kadar esim sagolsun yemis buyuk bir kısmını yoğurtlu seyleri sever dayanamaz az ondan az bundan derken ayarlayamammisimbanada biraz oyle geldi cnm:))
hastaliktan sonra cocuklar huy degistirirya cnm hem nazli olurlar cok normal
kucugu alip obur odada uyutsan olmuyormu cnm
bu aksam az daha benim kide aglayacaktida babasini zor durdurdum odasına goturecktii yatmasi icin erken yatan cocuklara hayranim duzenleri sürekli degisiyor bi ara ne guzel erken yatar erken kalkardiAl benden de o kadar. Küçüğü o kadar şımarttık ki melek gibi çocuk ne hale geldi inanamıyorum. Şu anda artık pes ettim o odasında ağlıyor ben mesaj yazıyorum size. Yoksa çıldıracağım. Saat 10 oluyor, 9 yaşındaki kırkıncı uykusunda 3 yaşındaki uyumuyor. Sabah da erkenden kalkar. Valla çocuklarımın uyku ihtiyacı benden az. Hamdolsun halimize, şikayet babından değil ama anne baba olmayı beceremedik ona üzülüyorum.
Afiyet olsunMenümü yazayım, sonra doktor maceralarıma geçeyim.
Sabah 9
1 su bardağı süt ve 4 yk yulaf pişirip minik bir muz koyup yedim
Öğle 2
1 armut
1 mandalina
Sütlü çay
Akşam 7
Balık
Salata
Su 2.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun canımKızlar bugünkü menüm şöyle oldu
saat 11.30
aç karna fitox çay
2 domates 2 biberli az yağlı menemen
0,5 ekşi ekmek
yarım kk peynir
saat 13.30
yarım çay bardağı sütle nescafe
saat15.30
1 kepçe tarhana çorbası
saat 19.30
1 dilim ekşi ekmekle peynirli yagsız tost
2-3 kaşık eksili yagsız tuzsuz salata
el ayası kadar beşamel soslu et sote (beşamel sosu kendim yaptım)
akşam normalde ekmek yemezdim ama bugün tost makinesi aldım, onu denedik eşimle o yüzden bu akşamlık boyle oldu ama yarın telafi ederim ben onu
su 2,5-3 lt
ay iyi bari canim halledebilmissin hic yoktan doktor isini bobrek cikmamis cok sukur rabbim sifa versinKızım toplam bir saat kaldı okulda ve bırakırken de çıkarken de ağlamaktan helak oldu.
Doktor randevusuna gittim ki meğer gelen mesaj kızımın aşı randevusuymuş. Biz anlayana kadar o da kaçtı gerçi. Allah’tan iyi bir görevliye denk geldim de bugün 3’e randevu verdi. Sağolsun doktor çok ilgilendi. Ağrıyan yer böbrek değil, bel dedi. Yumurtalık da olamazmış. Belini sıcak tut dedi, ağrı kesici jel verdi ve bele yönelik egzersiz kağıdı verdi. Şeker üst sınıra yakın ama normal dedi, en az beş kilo ver dedi. Düşüneyim başka ne vardı....
Ha demir düşükmüş, günde iki tablet Demir hapı içmemi tavsiye etti. Son olarak hipotiroid için ilaç dozunu biraz arttırdı.
Yine hastalık hastası olduğum tescillendi. Böbreklerim için olmadık korkulara kapılmıştım.
ben de evlendikten çok sonra öğrendim meğer eskiden nişan söz olduğun da çikolata yokmuş ki bisküvi arası lokum ikram ederlermiş gelenekmiş kız , bizim tevelletümüz tutmuyormuş da bilmiyormuşuz :)Mefkurem bak bu hafta şöyle güzel bir eksi gelirse aklında olsun sana aç kalmak yaramıyor. Bugünkü gibi mantıklı dengeli menülerle devam et bence
bisküvi arası lokum ben evlenene kadar hiç duymamıştım, tam da seveceğim birşeymiş, geç öğrenmem iyi olmuş
Afiyet olsun Bahar. yaban mersini kurusu mu taze mi
Afiyet olsun canım. Su güzel olmuş. Görüşme sonucu ne zaman belli olacak?
Kolay gelsin. Bakma fotoğraf filan güzelim, moral bozmadan yola devam
Çok az yemişsin bence, yeni iyileşiyorsun zaten, sebze, et filan ye bence.
Ben de inanıyorum pozitif düşününce kiloların gittiğine
Ne güzel hergün spor var. Perşembe mi ara verecektin spora
İyi geceler canım
Afiyet olsun menü güzel. Çikolata için özel bir durum olmuş.
yaradanına kurban cankız :)Havalardan bir uyuşukluk, bir de minnoşlar aman uyusun uyanmasın modundan kaynaklanıyor canım. Sende bir sorun yok merak etme :)
ben giremiyorum, kopuk kaldım ya ondan sayfa ilerlemesin diyorum :) ne kadar geçmişe dönsem de kopuk kalıyorum ve geçmişe tam dönemiyorum :)))
gözün aydın canım, görüşmenin güzel geçmesine çok sevindim. bana bir olumlu geldi, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
birkaç kişi benim takip edemeyeceğim şekilde yazıyor demekki
hastalık ve işten giremiyorum canım çok sık. olabildiğince zaman ayırmaya çalışıyorum
ben şu kadar günde kaç kilo veririm mantığıyla pek kilo veremezsin abla. bilinçaltına sadece kilo verdiğini ilet, yemene dikkat et gerisini o halletsin
gözün aydın canım benim. dediğin gibi Allah kimseyi evladı ile sınamasın, sağlıklı bir ömür nasip etsin herkese
ben hala spor hayatıma dönemedim
oyy geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine, ilaçlarını sağlığını ihmal etme. sen iyileşmeden öğrencilerine bir faydan olmaz.
ablammm özlemişim seni, hoşgeldin kuzummmmmaşallah bol actionlu bir gün olmuş senin yine. iyi olmana sevindim :)))
canım yoğunluk ve stres direkt duygusal açlığa sebep oluyor. dengeli beslenirsen atlatabilirsin açlık zamanlarını. kızın ve senin için zor durum Allah kolaylık versin. Doktor randevun için de bizi bilgilendir mutlaka
dikkat eksikliğin varsa sıkıntı, o bende de var. ilaca başlicaktık ama ben bronşit olup düşünce, gidemedim doktora tekrar. plansızlık boşa geçen zamanlara neden oluyor. ufak ufak planlara başlasan mı, kendini sıkmadan alıştırsan
sorma seydam aksama kafat çok guzel idare ediyoruz uyku vakti gelince benim bütün sinir sistemim çöküyorPatates akşam olmamış canım hele ki tartı öncesi o olmasa güzel menüymüş
Bence kötü değil akşam çeşit çok ama azar azar yemişsin aslında
Afiyet olsun abla
Çok zor ama güzellikleri bir o kadar şahane canım sabretmek gerekiyor sabredince meyvelerini alıcaz sakın biri için diğerine kızma bu yapabilceğin en büyük hata olur
Tamam haftaya söz başlıyorum
Güzel menü bence afiyet olsun
Afiyet olsun tost olmasa güzel diyebilirdim gerçekten akşam o olmamış canım
ee gülüm çocuklar bizim yansımamız bir nevi biz onlara nasıl davranırsak onu öğrenip yapıyorlaraslında niyetim sadece kabak ve corbaydi abla gulsimayi uyutana kadar esim sagolsun yemis buyuk bir kısmını yoğurtlu seyleri sever dayanamaz az ondan az bundan derken ayarlayamammisim
Buyukte gelir abla durmaz babasiyla yatarken babasıyla pek anlasamiyorlar aslinda humam benle sarilarak uyumayı seviyor bende oncelikle gülsimayı uyuttup humamla sarilarak uyuyoruz ama bugun gülsima yatagina koyarken uyaniverdi humada benimle uyumak icin simardida simardi en kotusu bir baktim benim kizmalarimin aynısını kendi oyuncak bebegine yapiyor o an kendime sinir oldum kizimi ne hale sokuyorum diye sabir denen sey ne zormus
bu aksam az daha benim kide aglayacaktida babasini zor durdurdum odasına goturecktii yatmasi icin erken yatan cocuklara hayranim duzenleri sürekli degisiyor bi ara ne guzel erken yatar erken kalkardi
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
ay iyi bari canim halledebilmissin hic yoktan doktor isini bobrek cikmamis cok sukur rabbim sifa versin
ayy yeni arkadaşşşsizden ogrenecegim cok sey var daha..
ikisini birden yememem gerekirdi
aslında niyetim sadece kabak ve corbaydi abla gulsimayi uyutana kadar esim sagolsun yemis buyuk bir kısmını yoğurtlu seyleri sever dayanamaz az ondan az bundan derken ayarlayamammisim
Buyukte gelir abla durmaz babasiyla yatarken babasıyla pek anlasamiyorlar aslinda humam benle sarilarak uyumayı seviyor bende oncelikle gülsimayı uyuttup humamla sarilarak uyuyoruz ama bugun gülsima yatagina koyarken uyaniverdi humada benimle uyumak icin simardida simardi en kotusu bir baktim benim kizmalarimin aynısını kendi oyuncak bebegine yapiyor o an kendime sinir oldum kizimi ne hale sokuyorum diye sabir denen sey ne zormus
bu aksam az daha benim kide aglayacaktida babasini zor durdurdum odasına goturecktii yatmasi icin erken yatan cocuklara hayranim duzenleri sürekli degisiyor bi ara ne guzel erken yatar erken kalkardi
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
ay iyi bari canim halledebilmissin hic yoktan doktor isini bobrek cikmamis cok sukur rabbim sifa versin
allah rahatlık versin gülümIyi geceler kızlar bu aralar kendimi pek bir negatif hissettim umarim yarin daha pozitif bir gün olur
ee gülüm çocuklar bizim yansımamız bir nevi biz onlara nasıl davranırsak onu öğrenip yapıyorlar
nasılsın ne yapan şeydanımm saat geç olmuş sen hala ayaktasın küçük çocuğu bebesi olanlar hep uyanık :) ben arada fasulyeyim tabii, küçük çocuksuz ama uyumayan :)Canım sen yine de kızma çok zor ama hem sabır hem de biraz eğlenceye vurmak lazım aslında bu açıdan çok şanslı olduğumu düşünüyorum ikiz oldukları için beraber yaşamayı öğrendiler bizimkiler.
hiç bir şey kitapta yazan gibi olmuyor ki hatta o eğitim davranış ya da psikoloji kitabını yazan yazarların bazıları aile hayatın da çocuklarıyla ilişki de tam bir duvara toslama yaşıyorlarah ahh iste onu arada unutup yanlış davranışlar oluyor arada unide çocuk egitim dersleri alirken nede kolaay geliyordu herşey is kendi cocuguna gelince kitapta yazilsifi gıbı olmuyor muş
aslında biraz benimle alakali sanırım bu aralar oldukca tükendim ve yoruldum insallah bende o dengeyi bir an once kurabilirim aralarindaCanım sen yine de kızma çok zor ama hem sabır hem de biraz eğlenceye vurmak lazım aslında bu açıdan çok şanslı olduğumu düşünüyorum ikiz oldukları için beraber yaşamayı öğrendiler bizimkiler.
sagol abla 1 ay okuyayim inşallah fayda ederallah rahatlık versin gülüm
nsan beyni Esmalara ve o Esmaların yaydığı titreşimlere daha çok ehildir. Bu nedenle etkileri daha hızlıdır. Bakınız antidepresan etkisi yapan Esmalar 2-3 gün uygulama ile Depresif bozukluğu nasıl tedavi etmektedir?
Günde 100 kadar okunacak Esmalar “RAHMAN MELİK KERİM VEHHAB ALİ” Esmalarıdır. Bu okumalara en az tam tedavi için bir ay okumak yeterli olacaktır.
hos buldum ablaayy yeni arkadaşşşhoş geldin gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?