Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 09.00 1 /4 dlm ekmek

Sabah 12.00 2 sahanda yumurta

Öğlen 15.00 yarım kivi yarım muz biraz yoğurt yarım br ayran
1 dlm ekmek

Ara 2 dlm elma

Akşam 18.30 4 kaşık pirinçli pırasa salata 1 br ayran 1 dlm ekmek
Su 1.5 lt
Spor yok

Afiyet olsun, su baya az olmuş. Ne güzel öğle ve akşam ayran içmişsin. Bayadır ayran yapmıyorum, iyi oldu aklıma geldiği, yapayım ben de

Gece gece yaprak sarmalar mantı yapmalar temizlik yapmalar:)))
Az bi uyı da izin ver leptinin çalışsın

Ben de oğluşuma yelek başlamıştım.sırf stres atayım falan diye .oğlan gördü.ikide bir anne diktin mi diyor.bir de "yıllardır "kelimesini öğrenmiş yıllardır bekliyorum diyordu. bir yandan haklı çocuk geçen kış başlamıştım.:)))ama acemiyim napiim.onu bitirdim. Sabah çok mutlu olacak kuzucukum

Ne güzel eline sağlık, yıllardır bekliyormuş garibim sevinsin bari

Kuzum ben oyle seylere zaten kizmam ki zaten huma ile her gun kitaplari var beraber okur yaparız dun aksam tam yatacakken benim kucik kiz renkli kalemlerin kalemtrasla acilmis çöp kutusunu devirdi usendim sabah toplarim dedim sabah humam sozde bana yardim ediyor islak mendille silmis haliyle butun boyalar haliya anlattim guzelce bir daha yapmadan once bana danismasi gerektigini vs sonra aldik bezi sabunu beraber cikartabildigimiz kadar cikarttik .. Bu tarz bir suru örnek verebilirim yanlış anlasilmasin surekli kizan bagiran yada sürekli sikayet eden bir anne degilim sadece gece uyuturken bazen cok zorluyor neyse ben kendimi cok kotu hissettim

Ah teşekkür ederim, çok tatlısın
Dehşete kapıldım, iki tabak çorba mı sadece Bravo valla Hadi inşallah eksi 3 kg falan olursun. Kardeş atak yapmak için benimle yarışmayı mı bekledin
o kadar olmaz heralde cnm

Gecen hafta veremedimya cok utandim o yuzden bu hafta telafi etmeliyim
Tabi sıkı bi rakibimin olmasida etkili :)

oyle umut ediyorum :)

guzelim niye sabah bolca cesitli saglikli bi kahvalti yapmiyosun

dogru soylemis cocuk yil olmus zaten :)) gule gule giysin

Zuhal ablanın ütüsü varmış.temizliği bugün ben yapayım artık
İyi geceler
ellerine saglik
Zaten cok tembel bi grubumuz var :))

Guzelim son zamanlarda cok bunaldin sen o yuzden kotu hissediyosun
Yarindan esine soyle haftasonu 2 saat cik yalniz dolas

Ne güzel eline sağlık, yıllardır bekliyormuş garibim sevinsin bari
:)
Sağol canım.
3 4 gündür geceleri geç yatıyorum bebek de normalden geç uyıyor.öyle olunca sabah milleti yedirip yollayıp bidaha yatıyoruz :)
12 ye doğru kalkıp abimizi anaokulundan almaya gidiyoruz koştur koştur.o yüzden bu hafta böyle oldu abla .

hanımlar menüm hakkında yorumlarınız için teşekkür ederim haklısınız
Dün disardaydim ara öğünde yapamamistim eve geldim ki eşim kıymalı şehriye çorbası yapmış ondan önceki gundende bir açlık vardı onu yiyip köfteler in pişmesini bekledim köfteler hazır olsaydı belki de yemezdim haklısınız çorba olmadi
Bugün detoks yapacagim yoğurt ananas aralarda sütlü kahve içmeyi düşünüyorum sizce sorun olurmu
Merve çim senin öncülüğünde kendime hitap ediyorum.
ev temizliğini bayadir ihmal ettim iki usakli olunca da ne kadar olursa artık bu is zorlamayla olmuyor olduğu kadar inşallah büyüdükten sonra daha rahat olacak yoksa sabah akşam temizlik yapsak da kalmıyor boşuna stres Sabri zorluyoruz ve çocuklarin doya doya yaşayacakları bir çocukluk dönemi var bizim yuzumuzden ruhlarini yıpranacak çünkü her dağıttığı da kirlettiginde ne kadar sabredecegiz ki o yüzden yanlış a yanlış diyeceğiz bunu kulağı duyuyor ama asıl iş ruhunun duyup bunun gerçekten yanlış olduğunu vicdanıyla hissetmesi yoksa davranislarini şuan yönetmek daha kolay ama bir süre sonra ruhuyla kabul etmediği için daha büyük yanlış davranışlara kapı açılıyor bu dönemde fırsat buldukça kitap okumak önemli çünkü insan bozuldu mu hec birşeye benzemiyor
Bizler mesleklerimizde ehil olmak.icin yıllarca çalışıyoruz
Annelik en kutsal meslek diğer mesleklerde bi hata yapilsa mesela bir aleti bozduk onu tekrar tamir edebilirsin
Ama cocugu bozdukmu tamiri çok zor
Psikoloklar problemde hep cocukluga dönerler niye
Bir çocuk çocukluğunu doya doya doygun bir şekilde ruhuna zarar vermeden yaşarsa hayata da o nisbette basarli mutlu olur vesselam

Herkese günaydın

Buz gibi soğuk Adana Perşembe sabahından hepinize musmutlu günler diliyorum... (cümle saçma oldu ama anafikri güzel)

Çok şükür ailece her gün daha da iyiye gidiyoruz. Haftalar sonra ilk defa dün 00:30 a kadar uyuklamadan durabildim ve ders çalışabildim. Dün akşam doktorumla görüştüm. Genel olarak kan değerlerim Kasım ayına göre çok çok iyi. Kendimi çok güzel beslemişim, birkaç değerim düşük çıktı o da baş dönmesi vs yapmaz dedi. O değerler için de bugün ilaca başlıyoruz. Aynı zamanda talasemi taşıyıcısı olduğum ortaya çıktı. Evlenirken tahlillerime dikkat etmem söylendi. Önemli birşey değilmiş, ama taşıyıcı ya da hasta biriyle evlenirsem çocuğumuzun taşıyıcı ya da hasta olma olasılığı çok yüksekmiş.

Baş dönmesi için bir neden yok tetkiklere göre, stres, yorgunluk ve düşük kan şekeri diyorlar. Düşük kan şekeri için daha sık beslenme öneriliyor, diğerleri için yapacak birşey yok. Psikoloğa gitmem önerildi, uzun zamandan beri benim de aklımda aslında, ailem de çok söylüyor, daha önce yaşadığım şehirdeki travmalarım için.

Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum, gece birini kestirdim gözüme bakalım. Ayrıca hafta sonu daha da sarışın olup kendime moral depolayacağım.

Bir aksilik olmazsa da pazartesi yeniden spor hayatıma döneceğim...

Yazdıklarım çok uzun olduğu için sıkılmayın diye sporla ilgili düşüncelerimi, yaşadıklarımı bir sonraki mesajımda belirtiyorum...

Hepinizi çooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruummmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar herkese bugünü iyi değerlendirmesi için bol iradeler diliyorum yarın çok iyi rakamlar görmek icin sonki yatırım günümuz sonra başarının verdiği hazla yarın daha mutlu bir kahvaltı ve saglikli ödül yemeği
Ve unutmamak gerekir başarı
Hergün duzunli yapılan işlerden meydana gelir o yüzden hergün küçük de olsa devamlılık varsa işte başarı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…