Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kendime hiç itiraf etmesem de üst bedende xxl filan giyiyordum sanırım, alt bedende de 46-48 filan
şimdi üst beden 36 (biraz göğüs var yoksa 34 olur sanırım), alt beden 38 bol geliyor, 36 çok oturuyor
eee daha ne olsun cnm
36 38 iyidir
Kadin dediğin degnek gibide olmaz :))

Bugün başınızı şişireceğim, işten fırsat buldukça...

Herkesin hayatı zor hanımlar. Geçim sıkıntısı, çocuklar, evlilik, bekarlık, okul, iş, hastalık. Herkes iyi ya da kötü az ya da çok derdi var. Herkesin derdi de kendine büyük. Ama bir ortak dert var ki ortak kilolar.

Hayatın yükü ağırken bir de neden vücut ağırlıklarımızın yükünü taşıyalım?
Aynadaki 'ben' e baktığımız da neden bu yükün mutsuzluklarını görelim?

Yatarak, emeksiz olmaz hanımlar.... Az hareket olmak zorunda. %70 beslenme, % 30 spor....
İkisi de birbirini tamamlayan şeyler... Evinize spor aleti alıp, spor salonuna yazılmak zorunda değilsiniz.
Giyin eşofmanları, sarın burnunuzu kulaklarınızı çıkın sokağa 50-60 dk orta tempo yürüyün hergün. Çalıştırın tüm kasları, çekin mis gibi havayı içinize...

Benim yolcu bugun gitmiyor :)
Aksam biraz hasta gibiydi sabaha daha fazla olunca cumartesiye erteledi ucagi

Gece 3 u geciyordu uyudum
bide oglanin cantasini yapmadim diye 6 da kalktim
Sersem gibiyim
Bugun ev icin yemek var belk bi corba yaparim ilave
Kendi yiyecegimde belli
Miss gibi lapa :))
Sporda of yapicam

Heralde listede olan kimse karbon almicaktir:)

Sizlerde ne var ne yok

Ayy cok guldm sofistike neymis ya cok bilmis seninkiler he senin cekecegn var abla

Gunaydin tugcecim daha iyi ve enerjik olmana sevindim cok sukur
Bu arada piskologa gitmekten cekinmemene sevindm bence hayatimizin bazi donemlerinde gercekten gerekli bazisi aman ben delimiyim falan diyor ama alakasi yok biraz geri kafalilar ole dusunuyor sanirim

Iyi sabahlar canim

Gunaydin canlar cumadan once son gun yarin icin cok heyecanliyim benim yine isler cok yogun ayin 15 i yaklasti ya maas islemleri filan var onlari hesapliyorum arada ugrarim opuyorum herkes dikkat etsin kendine

Gunaydin cnm kolay gelsin

Masallah degisim inanilmaz supersin

Cok guzel eksilerin gorulecegi bi persembeden gunaydinlarrrrr

Eki Görüntüle 2223627

Gunaydin canim ablam

Günaydın kızlar

Gunaydin cnm

Gunaydin canim

ben zevkle okuyorum cnm ellerine saglik
Dun aksam agir yasamlarda dr Nov. Stres hayatin icinde her zaman vardir bu yeme aliskanliklarini etkilemesi gerekir diyor
300 kiloluk insanlara bile spor yapin diyor

Ben cok olmasada bu hafta 4 gun yaptim
Haftaya ins. 5 gune cikaracam
Kilo fazla olunca sureyi abartmak istemiyorum
Bide birden kendimi biktirmakda istemiyorum
O yuzden 45 dk yeter heralde simdilik

boy yok kuzum, az daha giderse daha güzel daha fit olur.
ama artık acelem yok, zamanını bekliyorum :)))
resmini gorduk bebegim :)) tabi insan zayifladikca ufak tefek seyler daha cok gozune batiyor

hos buldum abla..bende 26 yasindayim..insallah verriz...bende surekli alip veriyorum...kalici olmuyo bi turlu...

Yoğunluğa devam yani abla.
uykuyu düzene oturtman lazım artık abla senin.
yemek derdin yok ohhh misss

bende olan biteni anlattım zaten ben sayfalarca :)

teşekkür ederim canım benim.
valla yıllarca direndim gitmemek için ama sebebi beni yersiz üzenler yüzünden gitmicem diye direniyordum. bunun dediğin gibi delilikle alakası yok. çözülemeyen sorunlar varsa çözecek yolları deneyeceksin. ben iyiyim sanıyordum ama her yerde karşıma çıkıyor. demekki artık çözülmesi gerekiyormuş. bakalım ilk seansım nasıl geçecek ve neler olacak sonrasında

abartmaya gerek yok abla, çok zorlamaya saatlerce yapmaya da gerek yok. aynen 45 dk yeter, haftada 4 gün de yeter. kendini zorlamadan, sakatlamadan bıktırmadan yapmak kafi. herşey gibi sporun fazlası da zarar. onu da yaşadım gördüm :)))

insanoğlu abla birşeyleri elde ettikçe fazlasını istiyor, doyumsuzuz

kendime hiç itiraf etmesem de üst bedende xxl filan giyiyordum sanırım, alt bedende de 46-48 filan
şimdi üst beden 36 (biraz göğüs var yoksa 34 olur sanırım), alt beden 38 bol geliyor, 36 çok oturuyor
[/QUOTE]
masallahhh kac kilo verdin ?bu kadar beden incelmissin. tugcetugcem

maşallah maşallah iyisin kuzumm anne de baya iyi ki sabahın 6 buçuğun da akşama ne istersin diye kalkmış sormuş annelik işte kızzz evladın kocaman olsa da far etmiyor :))
valla ebiye ye yazdıklarının hepsi çok doğru ondaki her şey bende de var son dönem kırmızı pancarı rendeleyip normal salataya koyuyorum yada sarımsaklı yoğurtla salata yapıyorum kan değerlerim normaldi en son doktor 4 aydır ilk defa ilaç vereyim demedi zaten önce de kullanmadım :)

bu akşam da işe gideceksin yine uyku olmayacak sen ne ara dinlenicen gülüm

ben de öyle dedim sofistike ne ki nerede satılıyor o nasıl bir şey

dün akşam yemeğim yoğurda elma yulaf ezmesi baharat karışımı olunca sabah güzel acıkmıştım ne yesem bakındım ağzımı sürsem götürücem nevaleyi en iyisi sütle gevrek dedim soğuk süte gevrek döküp yemiştim geçen hoşuma gitmişti tam tembel işi bana göre yani yine yiyim dedim sütten mi soğuk oluşundan mı karnım kükrüyor kaçtır wc ye gittim ayy ne mutluyuummmmmm heheheh bitki çayı bile içmeden böyle güzel etkiyi pek bir sevdim :)))

Tünaydın Baharımmmm. Önce beline sıcak birşeyler sar, ya da sıcak su torbası filan koy. Bu halde direkt spor yapma sakın sakatlarsın
Geçmiş olsun

simdi gordum resmini ve zayiflama hikayeni..masallah azmetmissin. tugcetugcem

Teşekkür ederim canım 103 ten, 56,5 a düştüm. Şimdi 56,5 - 57 arasında gidip geliyorum

he ana yüreği dayanmıyor ama bizimki bıkmış. her kafadan bir ses. kocası etsiz yemek yemez. 3 kızı farklı şeyler sever. hele kızlardan biri diyet peşinde. söyleyin yapim modunda olunca sabahın köründe direkt yemek soruyor
ablamla ben salataya koymadığımız şey kalmıyor. mevsimine göre tüm sebzeleri çiğ koyuyoruz. pancar rendeliyoruz, brokoli karnıbahar doğruyoruz. hem muhteşem oluyor, hem besin değerleri çok yüksek
sebzeli smothe de çok yapıyorum ben. diyet yaparken sağlıklanıyorum :)

sen ne kibar hatunsun yaaa ben direk kadın dediğin travesti gibi olmaz az poposu girintisi çıkıntısı hatları belli olacak diyip duruyorum :)

haha bankanın ortasında sesli güldüm alemsin kuzum yaaaa

offf keşke aynısı bende de olsa, sütü çok soğuk içsem olur mu ki

Merhaba herkese!
Bugün oldukça yoğun olduğum bir gündü. İşlerimi kolayladım geldim.
Nasılsınız?
Ben şiş şiş geziyorum.
Dün akşamı et ızgara yoğurt ve salata ile tamamladım.
Yarın doktora gidicem. Şişliğim normal seviyeyi aştı. Hiç normal görünmüyorum, bir doktora görünmenin vaktidir artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…