Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet gelelim spor' a....

Kışın ağır geçmesi, hastalıklar, çocuklar, hamişler, yaşanan negatiflikler vs derken takım olarak spordan çok çok uzağız... Spora bir başlayınca vazgeçemeyeceğiniz birşey oluyor aslında.

2015 yılında yusyuvarlak bir kız çocuğu, sırf psikolojik tedavi görüp de ilaç kullanmamak için depresiflikten kurtulmak adına zumbaya başladı. Yusyuvarlak kız çocuğu derken bildiğiniz yusyuvarlak... Boy 163, kilo 103 imiş. 65 kiloyu geçmeyen çocuk 103 olmuş yuvarlanıyor da haberi yok...

Daha 1 şarkıda nefes nefese kalmış, yarım saat sonrasında minder hareketlerine geçtiğinde totosunu kaldıramıyor... 1 hafta, 2 hafta çok zorlandı ama ruhuna acayip iyi geliyor. Hareketi yapamamak bile acayip iyi geliyor ruhuna. 1 ay geçti bu yusyuvarlak kız çocuğu pizza hamburger yerken 6 kilo verdi. Artık nefes nefese kalmaları 3. şarkıyı buluyordu, toto biraz kalkıyordu pilateste. Ama en önemlisi yüzü gülmeye başladı, sabahları enerjik ağrısız uyanmaya başladı.

Zaman geçtikçe spora aşık oldu, spor vazgeçilmezi oldu ve müthiş bir şekilde kilo vermeye başladı.

SARKMADAN, ÇATLAMADAN, DEFORME OLMADAN ... (Büyük harf için özür dilerim, amaç dikkat çekmek)

Ve bu daha çok motive etti, çünkü ruhunu tedavi ederken bedenini de tedavi ediyordu. Ardından spor seansının olmadı günler yağmur çamur demeden yürüyüşe başladı. Hafta sonları sabah, hafta içi akşamları işten sonra. Kulaklığı taktı, dünyayla iletişimi kesti, yürüdü... Hem yürüdü hem mutlu oldu...

Şimdi de hayatının vazgeçilmezi oldu spor.... Ruhunu da fiziğini de koruyor... Hem canı pizza istediğinde yiyor, ardından gidiyor yakacak sporunu yapıyor ve hiç pişman olmuyor. Çünkü bedelini ödüyor....

Bu kişi benim kızlar, 2015 e kadar hayatında doğru düzgün spor yapmamış, ama daha önce de hiç 103 kiloya ulaşmamış ben. Hayatımızdan bahaneleri kaldırmazsak o hedefe yürüme yolunda hep yoruluruz ve pes ederiz.
Evet yaşam şartları çok zor, zaman en büyük problemimiz. Ama kendimize ve çevremize faydalı olmak adına kendimize ayırabileceğimiz 2 saat olmalı. En azından haftada 3-4 gün.

Affınıza sığınarak yüzümü gizleyerek de fotoğrafımı paylaşıyorum

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Dünkü menüm
Sabah 11
2 yumurta ile maydonozlu peynirli omlet
1 Tk bal ile 1 dil ekmek
Akşam 19
1 kase bamya
1 kase yoğurt
Su 2 tl

Çok geçmiş olsun canım benim Allah yardımcınız olsun rabbim bir an önce feraha erdirsin
Saolasın canım inşallah
gecmis olsun.cokmu derin kestin
Birinin üstü kopmak üzereydi yapıştırdım bantla sıkıştırdım söğüş yaptım resmen :)
Hoşgeldin bu arada tanışmadık seninle yasemin ben 36 yaşındayım ankaradayım hep beraber hızlıca kalıcı verelin kilolarımızı inşallah

Saolasın ablam insiyatif kullanmak hoşuma gitmiyor bu ben değilim başıma ne gelirse gelsin dünyanın aonu değil 1-2 hafta yasımı tuttum üzüldüm eee yeter ben ayakta durmazsam kim topluyacak bu ahaliyi genciz sağlıklıyız şükür
Burada da sorumluyum sonuçta işini ciddiye alan cinsten bana destek olan sizler destek olduklarım sizler bi sürü arkadaşım var beraber çıktık bu yola diyerek psikolojimi düzeltip en yakın zamanda gelecem yamacınıza
Saol canım inşallah sorunsuz atlatırız
Haklısın çok zor Annelik sabır işi mervem iki kızınla ellerinden tutup gezeceğin günler gelecek onları hayal et bu bir süreç hepsi geçecek canım
Geçmiş olaun canım
Sonuçta teşhisi koyulmuş neden olduğunu biliyorsun buda bir gelişme Allah dermansız dert vermesin
Aslında tüm hastalıkların temeli psikolojik sen hayat dolu bi kızsın atlatırsın halledersin eminim

Son düzenleme:
Hani foto

Tuğçem nasıl güzel bir başarı hikayesi bi zumba nelere kadir miş gel kucaklayayım seni

tabiki olur cnm
Sabah yumurta peynirle kahvalti yapabilirsin oglen aksam ananas yogurt

Hiiiccc sikilmadim :) daha iyi olmana cok sevindim cnm
Neseli enerjik tugceyi ozlemisim
Spora başlamak sana iyi gelecek

Ne guzel herkesde bi pozitiflik
Gunaydin canlar cumadan once son gun yarin icin cok heyecanliyim benim yine isler cok yogun ayin 15 i yaklasti ya maas islemleri filan var onlari hesapliyorum arada ugrarim opuyorum herkes dikkat etsin kendine
yarin guzel bi eksi bekliyorum bebegim

Bir basari hikayesinin canli kanli ornegi

Supersin cnm
azmin sonucu boyle citir olunur iste

O zaman kac bedendin simdi kacsin

onceligimiz zaten senin iyi olman cnm fiziken yaninda olamasakda ruhen her zaman yanindayiz
Ins.hersey yoluna girecektir

Yok bitanem ben kendini kötü hissetme diye dedim zaten biliyorum senin öyle bir anne olduğunu ama kafana takma demek istedim yanlış anlama tatlım beni haklısın çocukların uyku düzeni falan ama olmuyor işte öyle her zaman.2 çocuk gerçekten çok zor bazen insanı yoruyor ama ufaklık senin biraz büyüsün böyle beraber oynayacakları yaşa gelsin bak o zaman çok çok daha eğlenceli beraber uyicaklar beraber oynayacaklar beraber yiyecekler :) aralarında çok yaş farkı olmaması bu açıdan çok şirin bence

Teşekkür ederim canım

Gecmis olsun cnm, oteki konuda cozulur insallah biran once

Aman aman bobrek degilmis cok sukur, gerisi icinde gecmis olsun cnm belin cabuk iyilesir insallah.

canımıniçi sen nasıl kestin parmaklarını. geçmiş olsun
problemlerinizi de halletmenize ayrı sevindim.
çok şükür kuzum, daha iyi haberlerini bekliyoruz
bizim canımızsın sen, hep iyi ol

oyy tatlış annemiz, zor günler geçirdin hepsinin sebebi ondan. o yüzden zorlanıyorsun. birkaç saat kendine zaman ayırman lazım. hafta sonu yalnız başına ufak bir kaçamak yap kendine, gez yürü, eminim çok iyi gelecektir. çocukları uyuturken ayırsan mı odaları acaba. en azından birbirlerini etkilemezler.

senin bu cadı prensesin niye böyle ağlıyor bu kadar
belde fıtık mı var? şimdi ben sana reçeteni yazıyorum. tabii ki doktora gitmeyi ihmal etmiyorsun ama
belini güçlendirmen lazım bu da pilatesle oluyor. başlangıç olarak doktorun verdiği egzersizleri düzenli olarak yap sonrasında da evde pilates hareketlerini yap. belini de soğuktan koruyacaksın tabi
demir eksikliğinde doktora yapmış biri olarak, yeşilliğe limonu sıkıp yiyeceksin ve çiğ pancar yiyeceksin. ıspanakla yoğurdu birlikte yemiceksin. çay kahve tüketimine dikkat edeceksin. kırmızı et yiyeceksin:)
( haha kendimi karatay gibi hissettim, o nefes almadan konuşuyor, ben nefes almadan yazıyorum)
şeker için de ne yapman gerektiğini biliyorsun. inan dikkat edersen şekeri çok güzel dengeleyip silebiliyorsun.
hipotriod de beslenmeyle düzelecek birşey, tabiiki ilaç doktor olacak hayatında. ama ben bu hastalıkları beslenmeyle tamamen yokeden kişiler gördüm tanıdım.
dolayısıyla sen hastalık hastası değilsin. bunlar çözümü olan şeyler, Allah dermansız hastalık vermesin hiçbirimize.
seviliyorsun :)

yaradanına kurban cankız :)
sen nasılsın durumun nasıl gülüm

oyy canım, canımıniçi, takım enerjimiz :)
çok şükür iyiyim, bugün daha da iyiyim.
toparlandım, keyfim yerine geldi :)

her evin derdi ne pişirsem. sabahın 06:30 unda annem ne yemek istiyorsun dedi, anne git uyu ben işe gideyim bu karanlıkta dedim

hamaratlıkta sınır tanımıyorsun ama maşallah maşallah

Herkese günaydın bu arada .
Bebişim uyur-ken çamaşır mo assaaaam kabak sotelerini mı yapsammm ya da ben de mi yatsammmm
D ) hepsi

bence uyumalısın

amin canım. çok teşekkür ederim
biraz da sosyal olmak lazım aslında. insanlar hayat kargaşasında yok olup gidiyor.

Tuğçem nasıl güzel bir başarı hikayesi bi zumba nelere kadir miş gel kucaklayayım seni

hayatta herşey istemek ve biraz çaba sarfetmekten geçiyor. ve kucaklamana karşılık ben de seni kucaklıyorum canım benim

ben de sizinle enerjik konuşmayı çok özlemişim ablammm. daha çıtır olmama var abla ya, o basenler var ya o basenler kör olasıcalar yeterince erimiyorlar

kendime hiç itiraf etmesem de üst bedende xxl filan giyiyordum sanırım, alt bedende de 46-48 filan
şimdi üst beden 36 (biraz göğüs var yoksa 34 olur sanırım), alt beden 38 bol geliyor, 36 çok oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…