- 20 Aralık 2018
- 318
- 879
- 18
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.561
İyi akşamlar
Dünkü menüm
Sabah 11
2 yumurta ile maydonozlu peynirli omlet
1 Tk bal ile 1 dil ekmek
Akşam 19
1 kase bamya
1 kase yoğurt
Su 2 tl
Saolasın canım inşallahÇok geçmiş olsun canım benim Allah yardımcınız olsun rabbim bir an önce feraha erdirsin
Birinin üstü kopmak üzereydi yapıştırdım bantla sıkıştırdım söğüş yaptım resmen :)gecmis olsun.cokmu derin kestin
Saolasın ablam insiyatif kullanmak hoşuma gitmiyor bu ben değilim başıma ne gelirse gelsin dünyanın aonu değil 1-2 hafta yasımı tuttum üzüldüm eee yeter ben ayakta durmazsam kim topluyacak bu ahaliyi genciz sağlıklıyız şükürtam persembelik menu dicektim :)) daha ne olsun :)
Ama spor yok
Spor guzel cnm ama aksam hem patates hem bulgur ikiside karbon olmamis
Kahvaltiyi erken yaptiginda öğlen yemeyi yiyebilirsin
O kadar sik acikmazsin
bugun icin en azindan ekmek 1 dil. Olabilirdi
Corbada 1 kepce yeterdi
Sabah aksam guzel cnm ohh sporda var
Hurmali yogurdu anlamadim, hazirmi
Sen yaptiysan kac hurma
Hurma varsa niye elma var :)
2 gunde guzel cnm
Yalniz bugun keske ispanak fazla olsaydi tarhana daha az olaydi
cok gecmis olsun cnm
Ben niye zor durumda kalayim tatlim
Insaniz sonucta keyfi degil mazaretin var
Insallah feraha cikarsiniz biran once
Spor olmasi guzel cnm
Bugun icin aksam patates olmasa yada daha az olsaydi iyi olurdu
Saol canım inşallah sorunsuz atlatırızBaşlangıç için gayet iyi normalde tartiya yakın bulgur patates tuketmiyoruz ama sen daha listeye girmedin etkilemez
akşam çorba yerine salata ayran olabilirdi şehriye zaten hamur birde bir kaseden çok olunca
Afiyet olsun canım
evet erken ayarlamak baya ucuza geliyor tarihlerde belliyse
Geçmiş olsun Yasemin , sorun da çözülmeye başlamis
Patatesi beğenmedim Zeynepcim
ben de spor yapmayı özledim abla bugün inan kuzey çok formundaydi siteye bile şimdi bakabilihorjm sürekli trip sürekli İsyan , 60 kere küsüp barıştı benimle yemin ederim kalcam ağrıyor oturup kalkmaktan bildiğin ciddi ciddi ağrıyor
Haklısın çok zor Annelik sabır işi mervem iki kızınla ellerinden tutup gezeceğin günler gelecek onları hayal et bu bir süreç hepsi geçecek canımCildirmaya ramak kaldi
Kucuk yikti ortaligi resmen uykusu bolundu diye dalamiyorda ablamiz sessiz konusuyorm desede cikardigi cit sesine bile tepki verdi küçük tabi ben hümaya kizdikca yapma uyu dedikce iyice şımardı tabi dislerimi sıkmaktan gina geldi az daha uyumasalar saç başımi yolacaktim az daha niye bu kadar zor bu iki cocuk rabbim yokluklarini gostermesin cocuklarina kotu davranan kizan annelere hep hayret ederdim nasıl Kiza biliyor evlatlarina diye 2. cocuk olunca insanda sinir denen bisey kalmiyormuş pimi cekilmis bomba gibi patlayacak yer ariyor insan
Geçmiş olaun canımHerkese günaydın
Buz gibi soğuk Adana Perşembe sabahından hepinize musmutlu günler diliyorum... (cümle saçma oldu ama anafikri güzel)
Çok şükür ailece her gün daha da iyiye gidiyoruz. Haftalar sonra ilk defa dün 00:30 a kadar uyuklamadan durabildim ve ders çalışabildim. Dün akşam doktorumla görüştüm. Genel olarak kan değerlerim Kasım ayına göre çok çok iyi. Kendimi çok güzel beslemişim, birkaç değerim düşük çıktı o da baş dönmesi vs yapmaz dedi. O değerler için de bugün ilaca başlıyoruz. Aynı zamanda talasemi taşıyıcısı olduğum ortaya çıktı. Evlenirken tahlillerime dikkat etmem söylendi. Önemli birşey değilmiş, ama taşıyıcı ya da hasta biriyle evlenirsem çocuğumuzun taşıyıcı ya da hasta olma olasılığı çok yüksekmiş.
Baş dönmesi için bir neden yok tetkiklere göre, stres, yorgunluk ve düşük kan şekeri diyorlar. Düşük kan şekeri için daha sık beslenme öneriliyor, diğerleri için yapacak birşey yok. Psikoloğa gitmem önerildi, uzun zamandan beri benim de aklımda aslında, ailem de çok söylüyor, daha önce yaşadığım şehirdeki travmalarım için.
Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum, gece birini kestirdim gözüme bakalım. Ayrıca hafta sonu daha da sarışın olup kendime moral depolayacağım.
Bir aksilik olmazsa da pazartesi yeniden spor hayatıma döneceğim...
Yazdıklarım çok uzun olduğu için sıkılmayın diye sporla ilgili düşüncelerimi, yaşadıklarımı bir sonraki mesajımda belirtiyorum...
Hepinizi çooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruummmmmmmmmmmmmmmmmm
Hani fotoEvet gelelim spor' a....
Kışın ağır geçmesi, hastalıklar, çocuklar, hamişler, yaşanan negatiflikler vs derken takım olarak spordan çok çok uzağız... Spora bir başlayınca vazgeçemeyeceğiniz birşey oluyor aslında.
2015 yılında yusyuvarlak bir kız çocuğu, sırf psikolojik tedavi görüp de ilaç kullanmamak için depresiflikten kurtulmak adına zumbaya başladı. Yusyuvarlak kız çocuğu derken bildiğiniz yusyuvarlak... Boy 163, kilo 103 imiş. 65 kiloyu geçmeyen çocuk 103 olmuş yuvarlanıyor da haberi yok...
Daha 1 şarkıda nefes nefese kalmış, yarım saat sonrasında minder hareketlerine geçtiğinde totosunu kaldıramıyor... 1 hafta, 2 hafta çok zorlandı ama ruhuna acayip iyi geliyor. Hareketi yapamamak bile acayip iyi geliyor ruhuna. 1 ay geçti bu yusyuvarlak kız çocuğu pizza hamburger yerken 6 kilo verdi. Artık nefes nefese kalmaları 3. şarkıyı buluyordu, toto biraz kalkıyordu pilateste. Ama en önemlisi yüzü gülmeye başladı, sabahları enerjik ağrısız uyanmaya başladı.
Zaman geçtikçe spora aşık oldu, spor vazgeçilmezi oldu ve müthiş bir şekilde kilo vermeye başladı.
SARKMADAN, ÇATLAMADAN, DEFORME OLMADAN ... (Büyük harf için özür dilerim, amaç dikkat çekmek)
Ve bu daha çok motive etti, çünkü ruhunu tedavi ederken bedenini de tedavi ediyordu. Ardından spor seansının olmadı günler yağmur çamur demeden yürüyüşe başladı. Hafta sonları sabah, hafta içi akşamları işten sonra. Kulaklığı taktı, dünyayla iletişimi kesti, yürüdü... Hem yürüdü hem mutlu oldu...
Şimdi de hayatının vazgeçilmezi oldu spor.... Ruhunu da fiziğini de koruyor... Hem canı pizza istediğinde yiyor, ardından gidiyor yakacak sporunu yapıyor ve hiç pişman olmuyor. Çünkü bedelini ödüyor....
Bu kişi benim kızlar, 2015 e kadar hayatında doğru düzgün spor yapmamış, ama daha önce de hiç 103 kiloya ulaşmamış ben. Hayatımızdan bahaneleri kaldırmazsak o hedefe yürüme yolunda hep yoruluruz ve pes ederiz.
Evet yaşam şartları çok zor, zaman en büyük problemimiz. Ama kendimize ve çevremize faydalı olmak adına kendimize ayırabileceğimiz 2 saat olmalı. En azından haftada 3-4 gün.
Affınıza sığınarak yüzümü gizleyerek de fotoğrafımı paylaşıyorum.
Hani foto
Tuğçem nasıl güzel bir başarı hikayesi bi zumba nelere kadir miş gel kucaklayayım seni
Evet gelelim spor' a....
Kışın ağır geçmesi, hastalıklar, çocuklar, hamişler, yaşanan negatiflikler vs derken takım olarak spordan çok çok uzağız... Spora bir başlayınca vazgeçemeyeceğiniz birşey oluyor aslında.
2015 yılında yusyuvarlak bir kız çocuğu, sırf psikolojik tedavi görüp de ilaç kullanmamak için depresiflikten kurtulmak adına zumbaya başladı. Yusyuvarlak kız çocuğu derken bildiğiniz yusyuvarlak... Boy 163, kilo 103 imiş. 65 kiloyu geçmeyen çocuk 103 olmuş yuvarlanıyor da haberi yok...
Daha 1 şarkıda nefes nefese kalmış, yarım saat sonrasında minder hareketlerine geçtiğinde totosunu kaldıramıyor... 1 hafta, 2 hafta çok zorlandı ama ruhuna acayip iyi geliyor. Hareketi yapamamak bile acayip iyi geliyor ruhuna. 1 ay geçti bu yusyuvarlak kız çocuğu pizza hamburger yerken 6 kilo verdi. Artık nefes nefese kalmaları 3. şarkıyı buluyordu, toto biraz kalkıyordu pilateste. Ama en önemlisi yüzü gülmeye başladı, sabahları enerjik ağrısız uyanmaya başladı.
Zaman geçtikçe spora aşık oldu, spor vazgeçilmezi oldu ve müthiş bir şekilde kilo vermeye başladı.
SARKMADAN, ÇATLAMADAN, DEFORME OLMADAN ... (Büyük harf için özür dilerim, amaç dikkat çekmek)
Ve bu daha çok motive etti, çünkü ruhunu tedavi ederken bedenini de tedavi ediyordu. Ardından spor seansının olmadı günler yağmur çamur demeden yürüyüşe başladı. Hafta sonları sabah, hafta içi akşamları işten sonra. Kulaklığı taktı, dünyayla iletişimi kesti, yürüdü... Hem yürüdü hem mutlu oldu...
Şimdi de hayatının vazgeçilmezi oldu spor.... Ruhunu da fiziğini de koruyor... Hem canı pizza istediğinde yiyor, ardından gidiyor yakacak sporunu yapıyor ve hiç pişman olmuyor. Çünkü bedelini ödüyor....
Bu kişi benim kızlar, 2015 e kadar hayatında doğru düzgün spor yapmamış, ama daha önce de hiç 103 kiloya ulaşmamış ben. Hayatımızdan bahaneleri kaldırmazsak o hedefe yürüme yolunda hep yoruluruz ve pes ederiz.
Evet yaşam şartları çok zor, zaman en büyük problemimiz. Ama kendimize ve çevremize faydalı olmak adına kendimize ayırabileceğimiz 2 saat olmalı. En azından haftada 3-4 gün.
Affınıza sığınarak yüzümü gizleyerek de fotoğrafımı paylaşıyorum
Eki Görüntüle 2223625
tabiki olur cnmhanımlar menüm hakkında yorumlarınız için teşekkür ederim haklısınız
Dün disardaydim ara öğünde yapamamistim eve geldim ki eşim kıymalı şehriye çorbası yapmış ondan önceki gundende bir açlık vardı onu yiyip köfteler in pişmesini bekledim köfteler hazır olsaydı belki de yemezdim haklısınız çorba olmadi
Bugün detoks yapacagim yoğurt ananas aralarda sütlü kahve içmeyi düşünüyorum sizce sorun olurmu
Merve çim senin öncülüğünde kendime hitap ediyorum.
ev temizliğini bayadir ihmal ettim iki usakli olunca da ne kadar olursa artık bu is zorlamayla olmuyor olduğu kadar inşallah büyüdükten sonra daha rahat olacak yoksa sabah akşam temizlik yapsak da kalmıyor boşuna stres Sabri zorluyoruz ve çocuklarin doya doya yaşayacakları bir çocukluk dönemi var bizim yuzumuzden ruhlarini yıpranacak çünkü her dağıttığı da kirlettiginde ne kadar sabredecegiz ki o yüzden yanlış a yanlış diyeceğiz bunu kulağı duyuyor ama asıl iş ruhunun duyup bunun gerçekten yanlış olduğunu vicdanıyla hissetmesi yoksa davranislarini şuan yönetmek daha kolay ama bir süre sonra ruhuyla kabul etmediği için daha büyük yanlış davranışlara kapı açılıyor bu dönemde fırsat buldukça kitap okumak önemli çünkü insan bozuldu mu hec birşeye benzemiyor
Bizler mesleklerimizde ehil olmak.icin yıllarca çalışıyoruz
Annelik en kutsal meslek diğer mesleklerde bi hata yapilsa mesela bir aleti bozduk onu tekrar tamir edebilirsin
Ama cocugu bozdukmu tamiri çok zor
Psikoloklar problemde hep cocukluga dönerler niye
Bir çocuk çocukluğunu doya doya doygun bir şekilde ruhuna zarar vermeden yaşarsa hayata da o nisbette basarli mutlu olur vesselam
Hiiiccc sikilmadim :) daha iyi olmana cok sevindim cnmHerkese günaydın
Buz gibi soğuk Adana Perşembe sabahından hepinize musmutlu günler diliyorum... (cümle saçma oldu ama anafikri güzel)
Çok şükür ailece her gün daha da iyiye gidiyoruz. Haftalar sonra ilk defa dün 00:30 a kadar uyuklamadan durabildim ve ders çalışabildim. Dün akşam doktorumla görüştüm. Genel olarak kan değerlerim Kasım ayına göre çok çok iyi. Kendimi çok güzel beslemişim, birkaç değerim düşük çıktı o da baş dönmesi vs yapmaz dedi. O değerler için de bugün ilaca başlıyoruz. Aynı zamanda talasemi taşıyıcısı olduğum ortaya çıktı. Evlenirken tahlillerime dikkat etmem söylendi. Önemli birşey değilmiş, ama taşıyıcı ya da hasta biriyle evlenirsem çocuğumuzun taşıyıcı ya da hasta olma olasılığı çok yüksekmiş.
Baş dönmesi için bir neden yok tetkiklere göre, stres, yorgunluk ve düşük kan şekeri diyorlar. Düşük kan şekeri için daha sık beslenme öneriliyor, diğerleri için yapacak birşey yok. Psikoloğa gitmem önerildi, uzun zamandan beri benim de aklımda aslında, ailem de çok söylüyor, daha önce yaşadığım şehirdeki travmalarım için.
Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum, gece birini kestirdim gözüme bakalım. Ayrıca hafta sonu daha da sarışın olup kendime moral depolayacağım.
Bir aksilik olmazsa da pazartesi yeniden spor hayatıma döneceğim...
Yazdıklarım çok uzun olduğu için sıkılmayın diye sporla ilgili düşüncelerimi, yaşadıklarımı bir sonraki mesajımda belirtiyorum...
Hepinizi çooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruummmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne guzel herkesde bi pozitiflikKızlar herkese bugünü iyi değerlendirmesi için bol iradeler diliyorum yarın çok iyi rakamlar görmek icin sonki yatırım günümuz sonra başarının verdiği hazla yarın daha mutlu bir kahvaltı ve saglikli ödül yemeği
Ve unutmamak gerekir başarı
Hergün duzunli yapılan işlerden meydana gelir o yüzden hergün küçük de olsa devamlılık varsa işte başarı bu
yarin guzel bi eksi bekliyorum bebegimGunaydin canlar cumadan once son gun yarin icin cok heyecanliyimbenim yine isler cok yogun ayin 15 i yaklasti ya maas islemleri filan var onlari hesapliyorum arada ugrarim opuyorum herkes dikkat etsin kendine
Bir basari hikayesinin canli kanli ornegi
Evet gelelim spor' a....
Affınıza sığınarak yüzümü gizleyerek de fotoğrafımı paylaşıyorum
Eki Görüntüle 2223625
onceligimiz zaten senin iyi olman cnmSaolasın ablam insiyatif kullanmak hoşuma gitmiyor bu ben değilim başıma ne gelirse gelsin dünyanın aonu değil 1-2 hafta yasımı tuttum üzüldüm eee yeter ben ayakta durmazsam kim topluyacak bu ahaliyi genciz sağlıklıyız şükür
Burada da sorumluyum sonuçta işini ciddiye alan cinsten bana destek olan sizler destek olduklarım sizler bi sürü arkadaşım var beraber çıktık bu yola diyerek psikolojimi düzeltip en yakın zamanda gelecem yamacınıza
Kuzum ben oyle seylere zaten kizmam ki zaten huma ile her gun kitaplari var beraber okur yaparız dun aksam tam yatacakken benim kucik kiz renkli kalemlerin kalemtrasla acilmis çöp kutusunu devirdi usendim sabah toplarim dedim sabah humam sozde bana yardim ediyor islak mendille silmis haliyle butun boyalar haliya anlattim guzelce bir daha yapmadan once bana danismasi gerektigini vs sonra aldik bezi sabunu beraber cikartabildigimiz kadar cikarttik .. Bu tarz bir suru örnek verebilirim yanlış anlasilmasin surekli kizan bagiran yada sürekli sikayet eden bir anne degilim sadece gece uyuturken bazen cok zorluyor neyse ben kendimi cok kotu hissettim
İyi geceler, yarın daha pozitif bir gün olur inşallah.
Maşallah sana Şeydacığım, öyle olmak lazım, en iyisini yapıyorsun. Saygıyla eğiliyorum karşında
Allah bağışlasın canım.
Ha ha sofistike yemek nasıl oluyormuş cidden.... Birgün onlar sana hazırlasınlar bari en sofistikesinden bir menü
Süpersin rakibem, bana fark üstüne fark atacaksın galiba
Kızlar 2 parmağımı kestim dokunmatik banttan algılamıyor zor yazıyorum
Problemlerimizi hallediyoruz Allah’ın izniyle
Allah korktuğumuza uğratmadı şükür
Haftaya biraz daha netleşir kendime gelirim artık bende duruma göre davranırım
Zuhal Ablam canım zor durumda kalmasın benim için
Kızım toplam bir saat kaldı okulda ve bırakırken de çıkarken de ağlamaktan helak oldu.
Doktor randevusuna gittim ki meğer gelen mesaj kızımın aşı randevusuymuş. Biz anlayana kadar o da kaçtı gerçi. Allah’tan iyi bir görevliye denk geldim de bugün 3’e randevu verdi. Sağolsun doktor çok ilgilendi. Ağrıyan yer böbrek değil, bel dedi. Yumurtalık da olamazmış. Belini sıcak tut dedi, ağrı kesici jel verdi ve bele yönelik egzersiz kağıdı verdi. Şeker üst sınıra yakın ama normal dedi, en az beş kilo ver dedi. Düşüneyim başka ne vardı....
Ha demir düşükmüş, günde iki tablet Demir hapı içmemi tavsiye etti. Son olarak hipotiroid için ilaç dozunu biraz arttırdı.
Yine hastalık hastası olduğum tescillendi. Böbreklerim için olmadık korkulara kapılmıştım.
Kızlar 2 parmağımı kestim dokunmatik banttan algılamıyor zor yazıyorum
Problemlerimizi hallediyoruz Allah’ın izniyle
Allah korktuğumuza uğratmadı şükür
Haftaya biraz daha netleşir kendime gelirim artık bende duruma göre davranırım
Zuhal Ablam canım zor durumda kalmasın benim için
Cildirmaya ramak kaldi
Kucuk yikti ortaligi resmen uykusu bolundu diye dalamiyorda ablamiz sessiz konusuyorm desede cikardigi cit sesine bile tepki verdi küçük tabi ben hümaya kizdikca yapma uyu dedikce iyice şımardı tabi dislerimi sıkmaktan gina geldi az daha uyumasalar saç başımi yolacaktim az daha niye bu kadar zor bu iki cocuk rabbim yokluklarini gostermesin cocuklarina kotu davranan kizan annelere hep hayret ederdim nasıl Kiza biliyor evlatlarina diye 2. cocuk olunca insanda sinir denen bisey kalmiyormuş pimi cekilmis bomba gibi patlayacak yer ariyor insan
Kızım toplam bir saat kaldı okulda ve bırakırken de çıkarken de ağlamaktan helak oldu.
Doktor randevusuna gittim ki meğer gelen mesaj kızımın aşı randevusuymuş. Biz anlayana kadar o da kaçtı gerçi. Allah’tan iyi bir görevliye denk geldim de bugün 3’e randevu verdi. Sağolsun doktor çok ilgilendi. Ağrıyan yer böbrek değil, bel dedi. Yumurtalık da olamazmış. Belini sıcak tut dedi, ağrı kesici jel verdi ve bele yönelik egzersiz kağıdı verdi. Şeker üst sınıra yakın ama normal dedi, en az beş kilo ver dedi. Düşüneyim başka ne vardı....
Ha demir düşükmüş, günde iki tablet Demir hapı içmemi tavsiye etti. Son olarak hipotiroid için ilaç dozunu biraz arttırdı.
Yine hastalık hastası olduğum tescillendi. Böbreklerim için olmadık korkulara kapılmıştım.
yaradanına kurban cankız :)
sen nasılsın durumun nasıl gülüm
ben de gece gece yine kendime iş çıkardım yaprak sardım yarına hazır olsun yanına da bir şeyler yaparım olur biter bıktım yavvf her gün ne pişirsem düşünmekten aynı şeyleri istemiyorlar sofistike olsun diyorlar alın leen size sofistike diye en klasik yemeği dayıyacam bunlara kendi anaları mı sofistike yemek yapıyormuş pehhh
Herkese günaydın bu arada .
Bebişim uyur-ken çamaşır mo assaaaam kabak sotelerini mı yapsammm ya da ben de mi yatsammmm
D ) hepsi
Saolasın canım inşallah
Birinin üstü kopmak üzereydi yapıştırdım bantla sıkıştırdım söğüş yaptım resmen :)
Hoşgeldin bu arada tanışmadık seninle yasemin ben 36 yaşındayım ankaradayım hep beraber hızlıca kalıcı verelin kilolarımızı inşallah
Saolasın ablam insiyatif kullanmak hoşuma gitmiyor bu ben değilim başıma ne gelirse gelsin dünyanın aonu değil 1-2 hafta yasımı tuttum üzüldüm eee yeter ben ayakta durmazsam kim topluyacak bu ahaliyi genciz sağlıklıyız şükür
Burada da sorumluyum sonuçta işini ciddiye alan cinsten bana destek olan sizler destek olduklarım sizler bi sürü arkadaşım var beraber çıktık bu yola diyerek psikolojimi düzeltip en yakın zamanda gelecem yamacınıza
Saol canım inşallah sorunsuz atlatırız
Haklısın çok zor Annelik sabır işi mervem iki kızınla ellerinden tutup gezeceğin günler gelecek onları hayal et bu bir süreç hepsi geçecek canım
Geçmiş olaun canım
Sonuçta teşhisi koyulmuş neden olduğunu biliyorsun buda bir gelişme Allah dermansız dert vermesin
Aslında tüm hastalıkların temeli psikolojik sen hayat dolu bi kızsın atlatırsın halledersin eminim
Tuğçem nasıl güzel bir başarı hikayesi bi zumba nelere kadir miş gel kucaklayayım seni
tabiki olur cnm
Sabah yumurta peynirle kahvalti yapabilirsin oglen aksam ananas yogurt
Hiiiccc sikilmadim :) daha iyi olmana cok sevindim cnm
Neseli enerjik tugceyi ozlemisim
Spora başlamak sana iyi gelecek
Ne guzel herkesde bi pozitiflik
yarin guzel bi eksi bekliyorum bebegim
Bir basari hikayesinin canli kanli ornegi
Supersin cnm
azmin sonucu boyle citir olunur iste
O zaman kac bedendin simdi kacsin
onceligimiz zaten senin iyi olman cnmfiziken yaninda olamasakda ruhen her zaman yanindayiz
Ins.hersey yoluna girecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?