Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

konmari yöntemiyle dolapları çekmeceleri düzenliyorum ama o yöntemin en sevdiğim şeyi kullanmıyorsan at yada ihtiyacı olana ver baya azalttım dolapların yükünü temizlemek daha kolaylaştı :) bak şimdi senden heveslendim gidip kendi çamaşır çorap çekmecemi boşaltıp tekrar tertipleyeyim sıralaması az bozulmuştu sana da akşam için kolay gelsin gülüm

aşırı duygusal başkaları için sürekli endişelenen insanların genel de sorunu bu sanırım biz değişmezsek bağırsak ne yapsın

kolay gelsin.
bak simdi bu gazla bende heveslendim:)

4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...

Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!

Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!

Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.

Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!

Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.

Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.

Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!

Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!

Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!

Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.

İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.
Yazıyı çok çok beğendim. Buraya da ayrıca kopyalamak istedim arada kaynamasın.
Teşekkür ederiz. @kkkmevsim5

Gayet güzel

Geçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7
Ya gördün mü biraz dikkat edince dah, hemen farkı yakaladın.
Tebrik ederim

aşırı duygusal başkaları için sürekli endişelenen insanların genel de sorunu bu sanırım biz değişmezsek bağırsak ne yapsın
Değişemiyorum napayım yaş gelmiş 33 e bu yaştan sonra ben değişmem de, sevdiğim insanların sağlıklı ve mutlu olduklarını görürsem ancak o zaman rahat edebilirim...

Herkes hasta kuzum ya, salgın ve sürekli tekrarlıyor. Aman dikkat edin, çok çok geçmiş olsun

Kızlar bu bahsettiğiniz kırmızı pancar mı hani turşu şu yapılan.

evet canım ta kendisi :)

hamilelikten tatlım o uyku hallerin. hormonların değişiyor, bebek gelince zaten mala bağlayacak zaman bulamayacaksın ki junior ile ilgilenmekten

aldığın karar çok güzel, dağınıklık fazla eşya fazla kilo hayatımızda asla olmaması gereken şeyler.
ben de fazla eşyadan kurtulacağım inşallah , ıvır zıvır ve kullanmadığım şeyler çok fazla var.
olabildiğince aktif olup, paylaşım yapmaya çalışıyorum.
en çok da yaşadıklarımı yazmaya çalışıyorum. bu düşüncelerde bu yolda yalnız olmadığınızı göstermek, motive olmanız açısından.
ve sıkılmadığına çok sevindim

Bankada yükselme sınavı var martta , ona hazırlanmaya çalışıyorum. tuttum psikoloğu dün akşama doğru telefonla konuştum, cumartesi günleri yoğun günleri olduğu için kendisine yönlendirdiler. sesten elektrik aldım, bir de ilk tokalaşmaya bakalım ne olacak. valla psikolog olabilir miydim bilmiyorum, çok sabırlı bir insan değilim. gerçi sabırdan ziyade tahammülsüz bir insanım. yönlendirmede tarafsız olabilir miydim bilmiyorum açıkçası :)

zumba ve pilates hareketleri için hafta sonu ufak bir araştırma yapayım, bildiririm sana mutlaka.

kilo derdinden kurtulmak ve spor yapma hayal değil an itibariyle gerçeğe dönüşen birşey

Bu arada günaydın demeden başladım kusura bakmayın hepinize günaydın arkadaşlar

günaydın canım benim

Değişemiyorum napayım yaş gelmiş 33 e bu yaştan sonra ben değişmem de, sevdiğim insanların sağlıklı ve mutlu olduklarını görürsem ancak o zaman rahat edebilirim...

ama kendimize ediyoruz işte. senin başkalarını düşündüğün önemsediğin kadar seni düşünen önemseyen var mı?
yaptığımız çok büyük yanlış. biz kendimizi iyileştirip önemsemezsek başkalarına da fayda sağlayamayız aslında.
ve bağırsak sorunu çok büyük bir sorun. maalesef 1 yıldır bu sorunu ben de yaşıyorum.

sen de sevdiklerin de sağlıklı ve mutlu olun

Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün 69.4
-900
6 li rakamları gördüm sonunda
Wc sorunum hala devam ediyor dün hurmayi geceden ıslatıp suyunu içtim yine faydası olmadı belki wc sorunum hallolsaydı daha iyi bir eksi alırdım

değişimin yaşı zamanı yoktur gülüm değişmeyen tek şey değişimin kendisidir yaşın da tam gelmiş zaten ben 35 inden sonra U dönüşü yapar gibi değişmeye başladım birden olmasa da ufak ufak da olsa oluyor
sen önce kendini sevip değer vermedikçe kimse de sana o değeri layık görmez başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan önce sen kendine öyle davran yoksa bilinç altın ben hiç bir şeyi hak etmiyorum ben değersizim şu ,şu değerli diyip bedenin de ona göre kitlemeler yada korumalar yapar buna kilo alma ve tembel bağırsak da dahil

gülüm ben seni özlüyorum yaaa pek denk mi gelmiyoruz yoksa sen bu ara çok yoğunsun da uğrayamıyor musun nick ini görsem bile bana iyi geliyor
Ekimcim biraz sıkıntılarım var
Zuhal abladan izinliyim
Kendime geldikçe ara sıra buraya bakıyorum işte
1-2 ay bi süreçten sonra inşallah aranızdayım

hadi gülüm yandan yandan yandan biz korkmayız yağdan mandannn hayırlı olsunnnn 6 lı takamlarııınnn

Ekimcim biraz sıkıntılarım var
Zuhal abladan izinliyim
Kendime geldikçe ara sıra buraya bakıyorum işte
1-2 ay bi süreçten sonra inşallah aranızdayım
çok özletme kendini rabbim hayırlı çözümler tez zamn da versin sıkıntılarını gidersin inşallah cuma selasın da sana da bol bol dua edicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…