- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.761
Ben deeeeeee tek ben sanıyordum seni de gördüm mutlu oldum
ay cok mutlu oldumerimişsin resmen 4 gün de maşallah maşallahh
konmari yöntemiyle dolapları çekmeceleri düzenliyorum ama o yöntemin en sevdiğim şeyi kullanmıyorsan at yada ihtiyacı olana ver baya azalttım dolapların yükünü temizlemek daha kolaylaştı :) bak şimdi senden heveslendim gidip kendi çamaşır çorap çekmecemi boşaltıp tekrar tertipleyeyim sıralaması az bozulmuştu sana da akşam için kolay gelsin gülümBenim sindirimi sistemim baya kötü durumda canım.
Ne normal ilaçlar işe yarıyor ne de bu tarz beslenme işleri...
Biraz daha kendimi gözlemleyip pazartesi doktora gidicem gibi.
Olsuni her halukarda güzel sonucun. Tebrik ederim. Ne detoksu yaptın?
Çok güzel
Tebrik ederim.
Ev işleri hiç bitmez. Annem derdi de inanmazdım neyi bitmez diye...
Allah kolaylık versin, ben de akşam gardırop düzenlemesi ve ev dip köşe temizliği yapacağım nasipse...
aşırı duygusal başkaları için sürekli endişelenen insanların genel de sorunu bu sanırım biz değişmezsek bağırsak ne yapsınCanım, biliyorum ki kolonoskopi isteyecek. Korkuyorum ondan da ama artık bunun da çaresi gelmeli.
İş gücü çok kafaya takıyorum. Daha bir sürü şey...
Kardeşim yurtdışında yaşıyor ailemin duygusallığına üzülüyorum. Derken derken işte böyle sorunlar çıkıyor sanırım...
kolay gelsin.konmari yöntemiyle dolapları çekmeceleri düzenliyorum ama o yöntemin en sevdiğim şeyi kullanmıyorsan at yada ihtiyacı olana ver baya azalttım dolapların yükünü temizlemek daha kolaylaştı :) bak şimdi senden heveslendim gidip kendi çamaşır çorap çekmecemi boşaltıp tekrar tertipleyeyim sıralaması az bozulmuştu sana da akşam için kolay gelsin gülüm
ben bagirsaklarin 2 ci beyin olarak duymustum televizyonda sanki.oyle hatirliyorumaşırı duygusal başkaları için sürekli endişelenen insanların genel de sorunu bu sanırım biz değişmezsek bağırsak ne yapsın
Gayet güzelHemen dün ki menümü yazayım
Sabah 09.10
2 dilim wasa üzerine yoğurt ve kırmızı biber
2 ceviz
Öğle 12.00
1 kase çorba
Kabak yemeği
Ara 16.00
1 avuç yer fıstığı
1 sütlü kahve
Akşam 19.30
Köfte
Salata
Ya gördün mü biraz dikkat edince dah, hemen farkı yakaladın.Geçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7
Değişemiyorum napayım yaş gelmiş 33 e bu yaştan sonra ben değişmem de, sevdiğim insanların sağlıklı ve mutlu olduklarını görürsem ancak o zaman rahat edebilirim...aşırı duygusal başkaları için sürekli endişelenen insanların genel de sorunu bu sanırım biz değişmezsek bağırsak ne yapsın
tartilari görmeden kacamaklar hazırlanıyor
sorma abla 2 si az geliyordu Birtane daha eklendi
Ooooo
lapayi seven biri ayakta alkisliyorum valla edibecimkızın belki usutmustur canim o yüzden kaciriyor olabilir
afiyet olsun
Anca uyudular valla canim bende hemen yatıyorum
kizin odasinda karantinaya aldik onu cocuklar girmiyor yanına maskeyide taktik domuz gribi derdi var birde bugun bi kisi daha yakalanmis is yerinde
Kızlar bu bahsettiğiniz kırmızı pancar mı hani turşu şu yapılan.
Kizlarr menuler cok guzeldi tam bugune layik detokslar falan insallah umdugunuzu yarin tartida gorursunuz
Bende uyuyorm smdi az once koltukta hafif uyuklamisim iyice uyku tulumuyum ya hamileliktendir insallah yoksa bebek gelince mala baglarim heralde
Iyi gecelerr
Yeni aldığım kararlardan biri de dandini evden kurtulmak. Her sabah erkenden kalkıp evi toplayıp, silip süpürmeyi düşünüyorum. Hem öyle yaparsam yemek de aklıma daha az gelir di mi?
Yarın uyuma bencekardeş bütün silahlarını kuşandın valla benden sonra karşına rakip çıkmayacak ona göre
Ben de yulaf çok işe yarıyor. Sabah sütlü yulaf yesen işe yarar mı acaba?
Olur mu Tuğçeciğim, herkese yazdıklarını keyifle okuyorum, süpersin sen yaz hep yaz
Geçmiş olsun canım, daha iyi olmana sevindim. Uçuk için bir merhem vardı, adını hatırlayamıyorum ama eczaneye sorsan bilirler, hemen geçiriyor.
Yanlış biliyorum ama ben olsam ilk tepki olarak kızardım sanırım, maşallah çok sabırlısın. Ben malesef sabırsız, ve gereksiz yere kızan, bağıran bir anne olduğumu düşünüyorum. Yeterince çocuklarımla ilgilenmiyorum, kaliteli zaman geçirmiyorum. Ama herkesin yapısı farklı, umut ediyorum ki belki başka yönlerden çocuklarıma iyi annelik yapıyorumdur ya da Allah nasip ederse ilerde daha iyi olurum. Bence sıkılıp bunaldığımda burada paylaşmak bana çok iyi geliyor. Mesela sen kızımın üşütmüş olabileceğin söyledin ya, ne yalan söyleyeyim hiç aklıma gelmemişti. Stresli diye boşuna evham yapıyorum belki de. Yarın üşütmesin diye daha dikkatl olacağım. Neyse bunları şunun için söylüyorum, kendini kötü hissetme. Çocuklarımızı sevdiğimiz, maddi manevi onları düşündüğümüz için anne babalığımızı anlık olaylarla, durumlarla değil, genel olarak değerlendirmeliyiz. Birgün yanlış bir hareket yaptık diye çocukların psikolojisi bozulmaz bence. Aksine hayat nice zor şartlarda çok güçlü çocuklar yetişiyor. Sen biraz kendini düşün, mutlu ol, rahatla, hata imkan olsa bir haftasonu bile olsa tatile çık bence. Bazen eşime tuttururdum tatile gidelim otelde kalmak istiyorum diye. Vakit yok deyince yolun karşısında bir otel vardı, bir gece orada kalalım diyordum. Ne yani yolun karşısında uyuyunca stresin mi geçecek, tövbe tövbe diyordu. Ama bence götürseydi gerçekten stresim geçerdi
Sıkı rakip aynı zamanda seni yenen rakip olur dilerim
Bence artık tembel olmayalım bu arada, takımca karar alalım ve aktif dinamik temiz titiz olalım.ekim2009 sen bizi yönlendir canım. Senin şu bal dök yala mutfağı merak ediyorum nasıl o hale geliyor
Oğlum daha çok küçükken ben dertlenirdim ay çocuk şöyle etkilendi, böyle psikolojisini bozduk filan diye, eşim de derdi ki ben inanmıyorum çocuk psikolojisi diye birşey olduğuna, abartıyorsun. Valla aradan geçen 7-8 yıl sonunda onunla aynı düşünceye geldimne kadar doğru bilmem ama çok uç bir şey olmadıkça düşündüğümüz kadar telafisi zor bir durum olmaz diye umut ediyorum.
Ne dersi çalışıyorsun canım? İnşallah işinin ehli düzgün bir psikoloğa rastgelirsin. Aslında sen tam psikolog olacak insanmışsın, söylemeden edemeyeceğim. talesemi Adana'da çok yagınmış, benim kan değerlerim gören doktorlar Adanalı olduğumu duyunca ilk bunu soruyorlardı. Ben de çıkmadı. Senin de öğrenmen iyi olmuş, Allah göstermesin zor bir hastalık. İnşallah karşına taşıyıcı olmayan biri çıkar. Kaderde varsa da ona göre çocuk sahibi olmadan gerekli tedbirleri alırsınız, tıp baya ilerledi çok şükür. Hatta geçenlerde embriyolarda kanser yapıcı genleri ortadan kaldıran bir tedavi yöntemi dinledim, ağzım açık kaldı.
Kolay gelsin, ne iş yapıyordun tatlım?
Ya ne güzel bir hikaye... O kız çocuğunun geçirdiği bu değişime hayran kaldım. Ne güçlü ne akılı bir kızmış. Hem mutlu, sağlıklı ve başarılı olmasını dilerim.... Seni çok seviyoruz tatlı ve fit kız... Ne güzel başkalarına da bu enerjiyi aktarman, burada bizimle olduğun için çok ama çok teşekkürler
Ah ne kadar özlemişim senin mesajlarını Habinar, daha iyi olmana sevindim. Parmakların için çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirler umarım. Yaşadığın zorluklar için de çok üzüldüm, dualarımdasın. Rabbim güç kuvvet versin, hayırlısı ile atladın zor zamanları. Yaşanan herşeyde bir hayır vardır. İnşallah bu sıkıntılarında bir hikmeti vardır. Zorluklara rağmen hem burayı ihmal etmemen, menülerinin bu kadar iyi olması beni çok etkiledi, maşallah
Çok şükür Pınarcığım, ben de rahatladım.
Fıtık değil de üşütme filan sanırım, kızını kucağına alman etkilemiştir dedi doktor. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tatlım, hepsine dikkat edeceğim.
Senden ricam bana evde yapabileceğim güzel zumba ve pilates linkleri yazabilir misin?
Bana göre 38 tığ tığ
Evet kilo derdinden kurtulmak, spor yapmak benim hayalim ama artık gerçeğe dönüştürmek istiyorum bu hayali, bir hafta daha bile erteleme lüksüm yok
hah ha sanki yolcu kaldı gitmedi diye üzülmüşsün
bu sefer kalıcı olur inşallah Medineciğim
Şimdi daha iyi olmadan sevindim bahar. Fırsatın olursa bir kaplıcaya filan mı gitsen belki beline de iyi gelir. Sen Bolu'lu muydun? Abant'ta vardı sanki
Bu arada günaydın demeden başladım kusura bakmayın hepinize günaydın arkadaşlar
Değişemiyorum napayım yaş gelmiş 33 e bu yaştan sonra ben değişmem de, sevdiğim insanların sağlıklı ve mutlu olduklarını görürsem ancak o zaman rahat edebilirim...
değişimin yaşı zamanı yoktur gülüm değişmeyen tek şey değişimin kendisidir yaşın da tam gelmiş zaten ben 35 inden sonra U dönüşü yapar gibi değişmeye başladım birden olmasa da ufak ufak da olsa oluyorDeğişemiyorum napayım yaş gelmiş 33 e bu yaştan sonra ben değişmem de, sevdiğim insanların sağlıklı ve mutlu olduklarını görürsem ancak o zaman rahat edebilirim...
Ekimcim biraz sıkıntılarım vargülüm ben seni özlüyorum yaaa pek denk mi gelmiyoruz yoksa sen bu ara çok yoğunsun da uğrayamıyor musun nick ini görsem bile bana iyi geliyor
hadi gülüm yandan yandan yandan biz korkmayız yağdan mandannn hayırlı olsunnnn 6 lı takamlarııınnnGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün 69.4
-900
6 li rakamları gördüm sonunda
Wc sorunum hala devam ediyor dün hurmayi geceden ıslatıp suyunu içtim yine faydası olmadı belki wc sorunum hallolsaydı daha iyi bir eksi alırdım
olabilir canım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin de inşallah bekleriz :)Cok guzel kizlar tebrikler
rahim agzin yumuşamadi ise aciklik ilk dogumdan da kalabiliyormus canin gunaydin saglikla gelsin inşallah
Sağol canım benimhadi gülüm yandan yandan yandan biz korkmayız yağdan mandannn hayırlı olsunnnn 6 lı takamlarııınnn
çok özletme kendini rabbim hayırlı çözümler tez zamn da versin sıkıntılarını gidersin inşallah cuma selasın da sana da bol bol dua edicem inşallahEkimcim biraz sıkıntılarım var
Zuhal abladan izinliyim
Kendime geldikçe ara sıra buraya bakıyorum işte
1-2 ay bi süreçten sonra inşallah aranızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?