Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mumkunse portakal suyuna falan koy, tadi guzel degil ve internette c vitaminiyle beraber almak iyi diye okumustum. Ben zamaninda usendigimden hazir meyve suyuyla yapmistim, bu meyve suyu biraz icimi kolaylastirsin diye. Ama yarim gun evden cikamayabilirsin wc ye kosmaktan aklinda olsun, ona gore ic.

Bende duymustum onu
Metobolizma hizlaniyormus

evetTmetabolizma hizlaniyo, bu konuda iki gorus var, kimisi regl olunca zaten metabizma hizlaniyo, bir de sis ektra yukleyip bunyeyi yormayin o zaman bagisikliginiz duser diyo, digeri de tam tersi spor kaslarinizin agrisina da iyi gelir spor yapin rahatlarsiniz diyor. Ben kendimde ikisini de denedim, ben sporsuz daha rahat atlatiyorum ama bence her bunyede etkisi degisiyor. Belki benim agir atlatmamin sebebi pko dur gerci onu da bilmiyorum ama boyle seylerde biraz kendini dinlemek de fayda var. Bazi bunyeler regl dobeminde sporla rahatliyor gercekten benim ki oyle degil maalesef. Ama onemli degil ben diger haftalar yapar arayi kapatirim, regl olunca yuruyus ve bisikletle devam ederim, onlar yormuyo.

Ben biraz stres oldum bu hafta sanki, ne bileyim her hafta bir kilo vereyim dedim ama olmuyor. O yüzden bu hafta yarım kilo hedeflemek istiyorum. Bir de free takılayım, seninle yarış çok zorlu oldu, bir de üç haftadır yeniliyorum bir hafta daha kaldıramayacağım
Tebrikler kızlar. Maşallah Ayşenur, fark etmemişim bu kadar spor yaptığını. eksin boşuna değil demekki
Malesef 2.olduk kizlar

Yinede emeklerinizden dolayi hepinizi tebrik ederim
Tüh tüh, özür dilerim, ben iyi performans gösteremedim. İkincilik de kötü değil ama tahtımızı uzun süre başkalarına kaptırmayalım

Malesef 2.olduk kizlar

Olsun kaptanim, onumuzdeki hafta ben eminim sporlar eklenecek, tozunu attiricaz listelerin, bu arada onumuzdeki hafta icin benim kendi hedefim min. 1.1 yani en azindan 69.9 olsun 6 lara gireyim

İyi akşamlar kızlar, bi süredir düzenli giremedim,
Mefkurem ablama bilgilendirme yaptım.
Takım listesinden ayrılmaya karar verdim, grubu sorumsuz davranarak sıkıntıya sokmak istemiyorum daha fazla.
Yine geleceğim inşallah, sabah ki sıkıntı çocukla ilgiliydi,
Birazdan gelicem yine, herşey daha güzel olacak inşallah.

Alinti yapmadim ama beni tebrik edenlere cok tesekkur ederim

Aslinda dun 1.8 eksi vardi lapadan normalde en az eksi 1 gelir diye bekliyodum
heralde lanet uykusuzluk etkiledi
Tek 500 gitmis
Tebrikler ederim abla bildirimden sonra baya yoğun bir gündü kim ne kadar kilo vermiş yeni gördüm listemize daha bakamadım 2 İnci olmuşuz galiba

Herkesi tebrik ederim kizlar eve yeni geldik bugün bildirimden sonra baya yoğun bir gündü

eşler bazen enerji vampirimiz olabiliyor benim çocuk küçükken herkes bana yaşın küçük ama çocuk yetiştirmek de ne kadar iyisin v.s. överlerdi beni offf hiç girmeyim oralara :)
gülüm şu yazı stilin benim gözümü şehlalaştırıyor mu ne yapıyorsa bir bakışta okuyamıyorum düz yazıya çok alışmışım galiba :)

akşam üstü başladım okumaya alıntı yapıyorum bir de güya toplu yazacam herkese pehhh nerdeee ara verdim yemek hazırla v.s. beceremedim gitti hepsi
edibe canoom sen demiştin galiba pko lular zor zayıflar inancı vardı diye polikistik over denilen yumurtalık rahim kisti mi oluyor öyleyse bende de var üstelik troid bezim de yok( kesin kilo alırsın diye cerrahım bile dedi düşün) ama yine de zayıfladım 111 kilodan 79 u bile görmüştüm 1 ay önce yanii evet her şey zihin de bitiyor biz yeter ki kalpten isteyelim

Bende heralde agriya iyi geliyor
2 gun once oldum hic agri hissetmedim
stres olacak ne var guzelim şurda kendi aramizda sakalasiyoruz
Tmm senin hedefi dusuk tutalim belki pozitif etkisi olur
Bende 2 hafta once 800 hedef koyup 2.2 vermistim:))

Tüh tüh, özür dilerim, ben iyi performans gösteremedim. İkincilik de kötü değil ama tahtımızı uzun süre başkalarına
sacmalama kuzum yaa herhafta iyi verecez diye bisey yokki gecen haftada bazlarimiz kotuydu
Benim icin asl olan elden gelenin yapilmasi

Olsun kaptanim, onumuzdeki hafta ben eminim sporlar eklenecek, tozunu attiricaz listelerin, bu arada onumuzdeki hafta icin benim kendi hedefim min. 1.1 yani en azindan 69.9 olsun 6 lara gireyim
ins.cnm
Bana sorarsan senin 1.1 den fazla olur

temizlik işine gelince cidden hem her gün bir meşgale oluyor insana yemek yada sigarayı çok düşünüp kullanılmıyor hem de çekmece dolap düzenli olup bir şey lazım olunca arama derdi olmadan şıppadanak bulunuyor
ben de alışkanlık oldu son 2-3 dür tontişimin çekmecelerini düzenliyorum bu gün de dedim sök bir çekmeceni getir bir de elbise askısı getir diye hatun da bujiteri açacak kadar takı var bazı takıları hale hediye paketin de duruyor elbise askısına kolyelerini sığdırabildiğim kadar açtım taktım yalan olmasın askı 6-7 kilo ağırlığındaydı en son ve sadece bu gün ki çekmecesin de çıkan takılar bunlar :) kimse de bu kadar çok takı görmedim bir dolu tarihi geçmiş krem rengi değişmiş oje de attım ohhh içim rahatladı yazık tontişim yoruluyorum diye üzülüyor bir dolu dua ediyor ama ben mutlu oluyorum :)

ben demistim pko yu, muhtemelen ayni rahatsizlik, vucut yumurtayi vucuttan atamiyo ve yumurtaliklarda kist gibi sertlesip kaliyo yumurta. Evet kesinlikle, bana da doktorum demisti, bu hastalik kilo yapar diye. Kendimi ona inandirip veremedim. Ama simdi beynimden sildim o olumsuzlari, hepsi cok kolay bi sekilde gidecek inaniyorum. Sen de cok iyi vermissin, yolumuz acik olsun cok daha iyi eksiler gorelim insallah

aay kusura bakma gülüm karıştırmak da üstüme yok zaten zamanla beni tanıdıkça öğrenirsin :)
ben de 5 cm di en son 2 cm denildi şimdi ne kadar bilmiyorum ,şişmanlamaya yol açan her şey ben de var ona bakarsan ki asla kimse beni bir daha hiç birine inandıramaz
1. troidi yavaş çalışanlar kilo veremez , olmayanlar iyice şişer.. troid bezim yok 4.5 senedir :)
2. 30 undan sonra zayıflamak zor derler ben 35 inden sonra 111 kilodan indim, 39 yaşındayım şimdi
3. doğuştan şişmanların zayıflaması çok zordur şeker hastalarından bile zordur , doğuştan aşırı şişmanım :)
4. pko olayı ben de de var :)
5. diyete rejim sporsuz zayıflanmaz , yalann hiç diyet yapmıyorum acıkınca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım çekerse açsam ne olursa tıkabasa olmadan normal insan gibi çok çiğneyip tadını çıkarıp yiyorum :)
zaten o yüzden menü yazmıyorum hatta çok gözüme çarpan bir şey değilse yorum da yapmıyorum çünkü bana göre güzel bir menü olabiliyor geri kalan herkese göre cıssss:))

ay ins. Bence de ben daha fazla veririm ama min. Yine cok yuksek tutmayayim da bunye strese girmesin

insallah gorursun
inşallah canım

ayni benim kiz..hata tekrar giydirmeyim diye bide saklar coraplarini...
Benimki de ayaklarını saklıyor görmeyeyim diye
tebrikler kizlar

ne bilim abla napsam olmuyor

hep birlikte korumayıda halledicez inşallah

Malesef 2.olduk kizlar

kendi adıma üzüldüm

inşallah hersey yoluna girer

Kizlar 2li testin sonuclar temiz cikti cok sukur benimde icim rahatladi
1 ay sonra 4luyu yapicaz dedi doktor ama ben onda kararsizim yaptirmiycam sanirim, neyse daha zaman var dusunmeye
askrhpozitif
cok şükür canım

degsitirim abla hemen beni. Esimde surekli enerjimi somurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…