- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.901
Ben de semptomlarıma bakınca öyle gibi geldi, pazartesiye kadar gözlemlicem ona göre bir yol izlerim artık.
Gidip şimfi marketten hint yağı alayım. Saçıma bakım için kullanıyordum ama içildiğini ilk defa duyuyorum.
Meyve suyu derken hazır değil sanırım, herhangi bir meyvenin suyu olabilir mi?
Bende duymustum onu
Metobolizma hizlaniyormus
Ben biraz stres oldum bu hafta sanki, ne bileyim her hafta bir kilo vereyim dedim ama olmuyor. O yüzden bu hafta yarım kilo hedeflemek istiyorum. Bir de free takılayım, seninle yarış çok zorlu oldu, bir de üç haftadır yeniliyorum bir hafta daha kaldıramayacağımCok sukur bu haftayi alnimizin akiyla atlattik
Gecen haftayi cok guzel telafi ettik diye dusunuyorum
Herkesde elinden geleni yapti
Hepinize cooook tesekkur ediyorum

1.lik olur yada olmaz onemli degil
Benim icin onemli olan hepimiz caba gosterdik
Hadi bakalim yeni haftamiz baslasinnnnnnnn
Rakipler ciksin meydaneee
Listeleri sonra yapicam kizlar
Enleri, rakioleri, hedefleri....
Kisisel hedefleriniz varsa soyleyin
Begenirsem onu yazarim
Tebrikler kızlar. Maşallah Ayşenur, fark etmemişim bu kadar spor yaptığını. eksin boşuna değil demekkiSpor listesi Sonuclar
1. @istikrar1986 (780puan)
2. I Ilyusa (630 puan)
3. @Sweetyy83 (525 puan)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum kizlar
Aysegulcum cok guzel puan tbrk ederim
Haftaya daha cok katilim olmasini umuyorum Spor yapalimki yaglar erisin dimi ama kizlarr
Tüh tüh, özür dilerim, ben iyi performans gösteremedim. İkincilik de kötü değil ama tahtımızı uzun süre başkalarına kaptırmayalımMalesef 2.olduk kizlar
Yinede emeklerinizden dolayi hepinizi tebrik ederim
Malesef 2.olduk kizlar
Tebrikler ederim abla bildirimden sonra baya yoğun bir gündü kim ne kadar kilo vermiş yeni gördüm listemize daha bakamadım 2 İnci olmuşuz galibaAlinti yapmadim ama beni tebrik edenlere cok tesekkur ederim
Aslinda dun 1.8 eksi vardi lapadan normalde en az eksi 1 gelir diye bekliyodum
heralde lanet uykusuzluk etkiledi
Tek 500 gitmis
bantda kosuyurum ablaTatlim sen banttami kosuyorsun acik havadami
1.hangi takimMalesef 2.olduk kizlar
eşler bazen enerji vampirimiz olabiliyor benim çocuk küçükken herkes bana yaşın küçük ama çocuk yetiştirmek de ne kadar iyisin v.s. överlerdi beni offf hiç girmeyim oralara :)kiz deme öyle ben anlayabiliyorum galiba birazda hep kendimizi yetersiz gormekten kaynakli oluyor ama her konuda herseyede yetisemeyecegimizi herseyimizin dort dortluk olamayacagini kabullenmek gerekir benim kiz ayaklarini usuttumu tuvalete zor yetisir yada kaciririr ordan biliyorum ayağına corap cok zor giydiriyorum arkamı döner donmez cikartir
Abla sanirim surekli hep dort dortluk olma cabamdan kaynaklı yipratiyorum kendimi bu konuda esiminde elestirilerindende kaynaklı oluyor sanirim kendimi her konuda yetersiz hissetiriyor bana
Senın bu sorunu cozmen lazim canim
6 lar hayırlı olsun
Hadi gozun aydin altilari gormussun haftaya insallah bende 7 leri gorurum
amin canim
Süpersin abla devami cabucak gelsin
Aldinmi sonuclari canim
Tebrikler canim masallah
Cok sevindim kuzum tebrik ederim bu hafta beni ezdin resmen
Reglden sonra iner eminin bu hafta daha dikkat et canim
8 ler hayirli olsun canim bozma moralini bu hafta benimde 400 gitmis gitmeyince gitmiyor
Biraz gec yapiyorum ben canim gec kalkinca gece kalıyor
masallah canim
Tebrikler tatlim
Tebrikler canim
Valla zuhal sultan supersin
Seninki belliki odem canim doktora git bakalim ne diyecek
yarisalim canım gecen hafta soz vermistim
Bende heralde agriya iyi geliyorevetTmetabolizma hizlaniyo, bu konuda iki gorus var, kimisi regl olunca zaten metabizma hizlaniyo, bir de sis ektra yukleyip bunyeyi yormayin o zaman bagisikliginiz duser diyo, digeri de tam tersi spor kaslarinizin agrisina da iyi gelir spor yapin rahatlarsiniz diyor. Ben kendimde ikisini de denedim, ben sporsuz daha rahat atlatiyorum ama bence her bunyede etkisi degisiyor. Belki benim agir atlatmamin sebebi pko dur gerci onu da bilmiyorum ama boyle seylerde biraz kendini dinlemek de fayda var. Bazi bunyeler regl dobeminde sporla rahatliyor gercekten benim ki oyle degil maalesef. Ama onemli degil ben diger haftalar yapar arayi kapatirim, regl olunca yuruyus ve bisikletle devam ederim, onlar yormuyo
stres olacak ne var guzelim şurda kendi aramizda sakalasiyoruzBen biraz stres oldum bu hafta sanki, ne bileyim her hafta bir kilo vereyim dedim ama olmuyor. O yüzden bu hafta yarım kilo hedeflemek istiyorum. Bir de free takılayım, seninle yarış çok zorlu oldu, bir de üç haftadır yeniliyorum bir hafta daha kaldıramayacağım
sacmalama kuzum yaa herhafta iyi verecez diye bisey yokki gecen haftada bazlarimiz kotuyduTüh tüh, özür dilerim, ben iyi performans gösteremedim. İkincilik de kötü değil ama tahtımızı uzun süre başkalarına
ins.cnmOlsun kaptanim, onumuzdeki hafta ben eminim sporlar eklenecek, tozunu attiricaz listelerin, bu arada onumuzdeki hafta icin benim kendi hedefim min. 1.1 yani en azindan 69.9 olsun 6 lara gireyim
akşam üstü başladım okumaya alıntı yapıyorum bir de güya toplu yazacam herkese pehhh nerdeee ara verdim yemek hazırla v.s. beceremedim gitti hepsi
edibe canoom sen demiştin galiba pko lular zor zayıflar inancı vardı diye polikistik over denilen yumurtalık rahim kisti mi oluyor öyleyse bende de var üstelik troid bezim de yok( kesin kilo alırsın diye cerrahım bile dedi düşün) ama yine de zayıfladım 111 kilodan 79 u bile görmüştüm 1 ay önce yanii evet her şey zihin de bitiyor biz yeter ki kalpten isteyelim
aay kusura bakma gülüm karıştırmak da üstüme yok zaten zamanla beni tanıdıkça öğrenirsin :)ben demistim pko yu, muhtemelen ayni rahatsizlik, vucut yumurtayi vucuttan atamiyo ve yumurtaliklarda kist gibi sertlesip kaliyo yumurta. Evet kesinlikle, bana da doktorum demisti, bu hastalik kilo yapar diye. Kendimi ona inandirip veremedim. Ama simdi beynimden sildim o olumsuzlari, hepsi cok kolay bi sekilde gidecek inaniyorum. Sen de cok iyi vermissin, yolumuz acik olsun cok daha iyi eksiler gorelim insallah
Bende heralde agriya iyi geliyor
2 gun once oldum hic agri hissetmedim
stres olacak ne var guzelim şurda kendi aramizda sakalasiyoruz
Tmm senin hedefi dusuk tutalim belki pozitif etkisi olur
Bende 2 hafta once 800 hedef koyup 2.2 vermistim:))
sacmalama kuzum yaa herhafta iyi verecez diye bisey yokki gecen haftada bazlarimiz kotuydu
Benim icin asl olan elden gelenin yapilmasi
ins.cnm
Bana sorarsan senin 1.1 den fazla olur
inşallah canıminsallah gorursun
Benimki de ayaklarını saklıyor görmeyeyim diyeayni benim kiz..hata tekrar giydirmeyim diye bide saklar coraplarini...
tebrikler kizlarSpor listesi Sonuclar
1. @istikrar1986 (780puan)
2. I Ilyusa (630 puan)
3. @Sweetyy83 (525 puan)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum kizlar
Aysegulcum cok guzel puan tbrk ederim
Haftaya daha cok katilim olmasini umuyorum Spor yapalimki yaglar erisin dimi ama kizlarr
ne bilim abla napsam olmuyormerve daha ne yapican Allah askina 24 saat 2 kucuk cocukla dort duvar arasindasin, bende yasadigim icin cok iyi anliyorum seni ve cok uzuluyorum
Kocan seni alsin basinda gezdirsin
cok tesekkur ederim cnm bu hafta sira bendeydi:)
Anaaaa dereceye bile girmemisim :)
Ellerine emegine saglik cnm
Ins. Bu hafta liste daha dolu olur
hep birlikte korumayıda halledicez inşallahHahaa iyi bir kaçış planına ihtiyacım var. Her hafta spor yapıcam deyim oturuyorum aşağı, plana buradan başlayayım.
Lapa için öyle diyorsun demek, o zaman ilerde yoğurtsuz deneyeyim.
Sağol canım, inşallah öyle olur.
Teşekkür ederim Merveciğim, ben de burada beni anlayan arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum. Bence zayıflasak bile hep burada birbirimize destek olalım
kendi adıma üzüldümMalesef 2.olduk kizlar
inşallah hersey yoluna girerİyi akşamlar kızlar, bi süredir düzenli giremedim,
Mefkurem ablama bilgilendirme yaptım.
Takım listesinden ayrılmaya karar verdim, grubu sorumsuz davranarak sıkıntıya sokmak istemiyorum daha fazla.
Yine geleceğim inşallah, sabah ki sıkıntı çocukla ilgiliydi,
Birazdan gelicem yine, herşey daha güzel olacak inşallah.
cok şükür canımKizlar 2li testin sonuclar temiz cikti cok sukur benimde icim rahatladi
1 ay sonra 4luyu yapicaz dedi doktor ama ben onda kararsizim yaptirmiycam sanirim, neyse daha zaman var dusunmeye
askrhpozitif
degsitirim abla hemen beni. Esimde surekli enerjimi somurureşler bazen enerji vampirimiz olabiliyor benim çocuk küçükken herkes bana yaşın küçük ama çocuk yetiştirmek de ne kadar iyisin v.s. överlerdi beni offf hiç girmeyim oralara :)
gülüm şu yazı stilin benim gözümü şehlalaştırıyor mu ne yapıyorsa bir bakışta okuyamıyorum düz yazıya çok alışmışım galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?