- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.941
Sabah gidecek cnmGidiyor mu iyi yolculuklar bende bir iki bardak daha su içip yatayim
Hayırla gidip gelsin, dişlerini de kolayca iyi bir şekilde yaptırır inşallah.Kizlar cocuklar vardi biraz once gittiler
Esimin valizini hazirliyoruz sonra gelirim
Afiyet olsun, ödüller görüyorum ama iyi günü geri kalan kısmı çok dikkatli yemişsin, hatta yememişsinMenum
12:30
Tavada peynirli 2 yumurta
1 dilim ekmek
16:00
1 kase sehriye salatasi
1 dilim patatesli börek
1 dilim hashasli kek
17:00
1 Türk kahvesi
Su:suan 2,6lt
Spor:leslie 5k (71 dk) 213 puan @Pnrrr-20
Keşke spora bugünden önce baslasaydim yeminle bugun agzima tek kaçamak surmezdim yorgunluktan oldum bittim 4. Milede kucuk kiz kucağımdaydi üstelik
Kaçamak yapacak bir eksi gelmedi canım.aksam disinda guzel canım
lahmacun tek ogunde olsaymis daha iyiymiş kekte cuma kaçamagi olmuş
Oooo kaçamaksiz bir menu olmuş
bende keşke diyorumda önümüze bakicaz
Amin cnm sagolasinbir şekilde yaptırır inşallah.
Sana da afiyet olsun, elmalı pastadan yemişsin, hakkettin
Iyi geceler cnmBugün erken yatacağım, geçen hafta hergün geç yattım ve metabolizmama hiç iyi gelmedi. Herkese iyi geceler.
Maşallah canım çok istikrarlı veriyorsunAmin cnm sagolasin
Pastanin yarisini bosaltip oyle yedim :)
Sagolasin cnm ama pek istikrarli sayilmam gecen hafta 0.3 artidaydimMaşallah canım çok istikrarlı veriyorsun
Yağ hücrelerinin boşalmasındandır o kaçamak yapmıyorsan giderSagolasin cnm ama pek istikrarli sayilmam gecen hafta 0.3 artidaydim
Cuma gunleri yapiyorum :))Yağ hücrelerinin boşalmasındandır o kaçamak yapmıyorsan gider
Valla benimde kacamaklik bir haftam degil di canim ama tutamadim bogazimiHayırla gidip gelsin, dişlerini de kolayca iyi bir şekilde yaptırır inşallah.
Sana da afiyet olsun, elmalı pastadan yemişsin, hakkettin gerçekten
Afiyet olsun, ödüller görüyorum ama iyi günü geri kalan kısmı çok dikkatli yemişsin, hatta yememişsin
Kaçamak yapacak bir eksi gelmedi canım.
Hmmm. Hiç olmasa daha hızlı gider sankiCuma gunleri yapiyorum :))
Aynen dogru canim 3 d ultrason oluyorTebrikler kizlar aslinda sonuclar cogunluk olarak guzeldi ama demekki bi takim daha iyimis, haftaya 1.cilik bizim olmali
3 de var bide 4 ama 3 onermedi bile 4lu daha kapsamli oluyormus o yuzden sanirm
Ayrintili usgy dedigin 3d ultrason diyorlar omu cnm
ne dersi calisiyorsun. Yaptim vallaha jilliana basladim kotu bir baslangic oldu her tarafim agriyor ama sonucu guzel olacak insallah :))Spor yaptığını umut ediyorum:) valla bende tembellik yapıyorum ders çalışmam lazım ama uyumayı tercih ettim.
Bu hafta 4 kisinin sanirim yuzdesi 1 in altındaydı bunlardan biride benCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 604. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 13.Takım ==> 1.538 %
2. ==> 9. Takım ==> 1.336%
3. ==> 14. Takım ==> 1.315%
bugun icin gayet güzel olmuş canımMenumu yazip hemen yatiyorum iyi geceler hepinize
Kahvalti.07.00
3 tane ucgen yufka peynirli borek (kucuk ve tek kat yufkadan sarilmisti )
Cay
Aralarda sekersoz cay vee kahve
Ogle.12.00
1 tabak baharat soslu soganli tavuk sote
1 kucuk kase yogurtlu saksuka
Aralarda sekersiz cay ve kahve
Aksam.19.00
1 kepce ezogelin corbasi
1 tabak mantar yemegi
1 kase yogurt
Cayin yanina 7 8 tane antep fistigi
1 bardak sekersiz nescafe (bu gereksiz oldu annem ne zamandir icmiyoruz diye almis gelmis kiramadim)
Su.2-2.5 arasi
Spor. Jillian level1 27 dk 108 p @Pnrrr-20
seni yaradana kurban sağ ol gülümmmm valla rahat okudum :)))inşallah canım
Benimki de ayaklarını saklıyor görmeyeyim diye
tebrikler kizlar
ne bilim abla napsam olmuyor
hep birlikte korumayıda halledicez inşallah
kendi adıma üzüldüm
inşallah hersey yoluna girer
cok şükür canım
degsitirim abla hemen beni. Esimde surekli enerjimi somurur
sağ ol gülümNiye yemeyeceksin canım , dozunda olduğu sürece ne olacak
kesinlikle
İş yerimi soğuk canım
O önce uykudan kalkıp sana yardım etsin , iki bebek elini opsun birde beğenmiyor öyle mi su sürekli temizlik olayini at kafandan canım otur kahveni iç sen mutluysan herkes mutlu bunu unutma , akşam yatmadan öncede kendine bir jest yap sonra çocukların uyku vakti olayına giriş
Su listede olamamamak
Geçen hafta ben + 500 dum bu kadar üzülme canım haftaya acisi cikar
Benim ağrılarıma çok iyi geliyor inanılmaz hemde
hayır olsun canım
Gözün aydın 4 lu mu çıktı birde 3 ki değilmi ayrıntılıya gireceksin zaten birde
hepimiz hepimiz çok superizzz :)
gözün aydın abla :)
oyle abla bosvermezsen zaten hayat yasanmaz olur bardagin bos tarafini degil dolu tarafını görmeye calisicaz haklisinseni yaradana kurban sağ ol gülümmmm valla rahat okudum :)))
benim ki vampirlerin piri gibi düşün halimi yaşlandıkça daha da beterleşiyor son 1 aydır dozunu arttırdı her şeyde aşağılamaya başladı her dediğini duysam taksam eskisi gibi kendimi sadece çöplük gibi hisseder iyice şişerdim boş verrr diyip geçicez çoğu şeyi her zaman kötü değiller ya terazi olayı tartıcaz hangi tarafı ağır basıyor tarafsız gözle ama iyi tarafları fazla basıyor ki hala beraber yaşıyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?