- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.921
Niye yemeyeceksin canım , dozunda olduğu sürece ne olacakharikasın Pınarcığım, almayıp vermişsin üstelik
Çok güzel bir eksi, 6'lara az kalmış
Tebrikler Kamileciğim
Kaderdaş olmuşuz bu hafta, ben de mutlu değilim ama olsun her eksi candır deyip devam edeceğiz. haftaya yüzümüz güler inşallah
EfsanesinMefkurem , çok sevindim. Ne güzel bir eksi böyle. Resmen bu hızla devam edersen yakında beni sollayacaksın
Sorma çeviri molalarında yediğim cevizler, kuru incirler yaktı beni. Aklıllandım ama 80 olana kadar ceviz fındık filan kuru meyve yemeyeceğim.
Evet lapa da yaramadı malesef.
Olsun yoruluyorsundur ama ne güzel anneni ve kayınvalideni eminim çok mutlu ediyorsundur.
Zaten işin sırrı bu şekerim. Valla ben hareketli değilim amatugcetugcem bana çok ilham oldu yavruşlarımla zumbaya başlamayı düşünüyorum
Benim aklımda temizlik olunca yanlış anlamışım. Eminim çok dağınık ve pis değildir kimse ama benim hedefim @ekim2009 gibi bal dök yala kıvamı, kafayı temizliğe takarsam zayıflarım diye düşünüyorum
Evet dün -700'düm lapa yaramadı ama zaten -700 de iyi değil ki haftalık bir kilonun altına düşmemeliyim. Lapa da yapmam bir daha.
Kaçamak değil de ben kendi adıma bu hafta ders çıkardım, kuruyemişte ölçü tutturamıyorum, o yüzden tamamen bırakacağım 80 olana kadar.
kesinliklekızlar ben artık her sey kafamızda diyorum :) eskiden pko lu insanlar (polikistik over) zor zayıflar demişlerdi bana bende buna ikna olmustum, bi turlu veremiyodum. Sonra kendimi suna ikna ettim,çbenim kilomun buyuk bir kısmı ödem, ödem de dikkat edersek suyumuza, çayımıza pıt pıt gider dedim, e yanında yediklerime dikkat edince birazda yağ götürür diye düşünmeye başladım, gerçekten eskiden diyetisyenle bile veremediğim kiloyu geçen hafta verdim ben hem de regl haftam olmasına ragmen.
bence beynimizdeki kalıpları, blokları yıkmalıyız, elimizden ne kacan ne ucan kurtulur diye düşünüp tum kiloları kolayca kovacagımıza inanmalıyız
İş yerimi soğuk canımRegl bitmek uzere ama hala inceden karnim agriyor 2 gundur fenayim acaba usutuyormuyum biomiyorum oyle disaridada durmuyorum ama(
O önce uykudan kalkıp sana yardım etsin , iki bebek elini opsun birde beğenmiyor öyle mi su sürekli temizlik olayini at kafandan canım otur kahveni iç sen mutluysan herkes mutlu bunu unutma , akşam yatmadan öncede kendine bir jest yap sonra çocukların uyku vakti olayına girişkiz deme öyle ben anlayabiliyorum galiba birazda hep kendimizi yetersiz gormekten kaynakli oluyor ama her konuda herseyede yetisemeyecegimizi herseyimizin dort dortluk olamayacagini kabullenmek gerekir benim kiz ayaklarini usuttumu tuvalete zor yetisir yada kaciririr ordan biliyorum ayağına corap cok zor giydiriyorum arkamı döner donmez cikartir
Abla sanirim surekli hep dort dortluk olma cabamdan kaynaklı yipratiyorum kendimi bu konuda esiminde elestirilerindende kaynaklı oluyor sanirim kendimi her konuda yetersiz hissetiriyor bana
Senın bu sorunu cozmen lazim canim
6 lar hayırlı olsun
Hadi gozun aydin altilari gormussun haftaya insallah bende 7 leri gorurum
amin canim
Süpersin abla devami cabucak gelsin
Aldinmi sonuclari canim
Tebrikler canim masallah
Cok sevindim kuzum tebrik ederim bu hafta beni ezdin resmen
Reglden sonra iner eminin bu hafta daha dikkat et canim
8 ler hayirli olsun canim bozma moralini bu hafta benimde 400 gitmis gitmeyince gitmiyor
Biraz gec yapiyorum ben canim gec kalkinca gece kalıyor
masallah canim
Tebrikler tatlim
Tebrikler canim
Valla zuhal sultan supersin
Seninki belliki odem canim doktora git bakalim ne diyecek
yarisalim canım gecen hafta soz vermistim
Su listede olamamamakSpor listesi Sonuclar
1. @istikrar1986 (780puan)
2. I Ilyusa (630 puan)
3. @Sweetyy83 (525 puan)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum kizlar
Aysegulcum cok guzel puan tbrk ederim
Haftaya daha cok katilim olmasini umuyorum Spor yapalimki yaglar erisin dimi ama kizlarr
Geçen hafta ben + 500 dum bu kadar üzülme canım haftaya acisi cikarHahaa iyi bir kaçış planına ihtiyacım var. Her hafta spor yapıcam deyim oturuyorum aşağı, plana buradan başlayayım.
Lapa için öyle diyorsun demek, o zaman ilerde yoğurtsuz deneyeyim.
Sağol canım, inşallah öyle olur.
Teşekkür ederim Merveciğim, ben de burada beni anlayan arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum. Bence zayıflasak bile hep burada birbirimize destek olalım
Benim ağrılarıma çok iyi geliyor inanılmaz hemdemumkunse portakal suyuna falan koy, tadi guzel degil ve internette c vitaminiyle beraber almak iyi diye okumustum. Ben zamaninda usendigimden hazir meyve suyuyla yapmistim, bu meyve suyu biraz icimi kolaylastirsin diye. Ama yarim gun evden cikamayabilirsin wc ye kosmaktan aklinda olsun, ona gore ic.
evetTmetabolizma hizlaniyo, bu konuda iki gorus var, kimisi regl olunca zaten metabizma hizlaniyo, bir de sis ektra yukleyip bunyeyi yormayin o zaman bagisikliginiz duser diyo, digeri de tam tersi spor kaslarinizin agrisina da iyi gelir spor yapin rahatlarsiniz diyor. Ben kendimde ikisini de denedim, ben sporsuz daha rahat atlatiyorum ama bence her bunyede etkisi degisiyor. Belki benim agir atlatmamin sebebi pko dur gerci onu da bilmiyorum ama boyle seylerde biraz kendini dinlemek de fayda var. Bazi bunyeler regl dobeminde sporla rahatliyor gercekten benim ki oyle degil maalesef. Ama onemli degil ben diger haftalar yapar arayi kapatirim, regl olunca yuruyus ve bisikletle devam ederim, onlar yormuyo.
hayır olsun canımİyi akşamlar kızlar, bi süredir düzenli giremedim,
Mefkurem ablama bilgilendirme yaptım.
Takım listesinden ayrılmaya karar verdim, grubu sorumsuz davranarak sıkıntıya sokmak istemiyorum daha fazla.
Yine geleceğim inşallah, sabah ki sıkıntı çocukla ilgiliydi,
Birazdan gelicem yine, herşey daha güzel olacak inşallah.
Gözün aydın 4 lu mu çıktı birde 3 ki değilmi ayrıntılıya gireceksin zaten birdeKizlar 2li testin sonuclar temiz cikti cok sukur benimde icim rahatladi
1 ay sonra 4luyu yapicaz dedi doktor ama ben onda kararsizim yaptirmiycam sanirim, neyse daha zaman var dusunmeye
askrhpozitif
hepimiz hepimiz çok superizzz :)ama cidden maşallahkızlar hiç artı yok gördüğüm kadarıyla bir sabit gerisi eksi 2 -3 tane de süperrrr eksi var 41 kere maşallah seviyorum sizi kalp köşkü sultanlarıı
gözün aydın abla :)ben de regl oldum belim çok güzel ağrıyor az gidip yatayım battaniyeye de sarayım ısınsın da hafiflesin şu ağrı gece damlarım yine :)