Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamam kaptanım bi daha gelmiyecek olursam önden bildiririm.
zaten bi daha boyle ugramamzlık yapmamam lazım, geçmişe bakmam 2 saat aldı

sagolasin tatlim ama ben her hafta boyle veremiyorum
BuBhafta cok siktim kendimi

hiçç beynimize boyle olumsuz mesajlar vermiyoruz, onu ikna ediyoruz, bu hafta yaptıysan hep yapabilirsin diyosun ona :)
ben artık her seyin kada olduguna ikna oldum, eskiden 1 ayda veremediğim kiloyu suan 1 haftada verdim, yeterki beynimiz bizi desteklesin, hepsi onu ikna etmekte olabileceğine

Bende bildirim yapayim

Gecen hafta 65.8
Guncel 65.6

Buralarda yuvarlaniyorum simdilik
harikasın Pınarcığım, almayıp vermişsin üstelik

Çok güzel bir eksi, 6'lara az kalmış
Gelelim bildirime erkenden tartildim biraz beklesem biraz degisebilirdi ama boyle oldu

Gecen hafta 79.3
Bu hafta 78.3
-1 giden
Tebrikler Kamileciğim
Bildirimim gelsin durumdan hic mutlu değilim
Gecen hafta 82,2
Bugun 81,8
Fark:0,4
%0,49

Haftayaki hedefim 79 görmek bu ugurda elimden geleni yapicam
Kaderdaş olmuşuz bu hafta, ben de mutlu değilim ama olsun her eksi candır deyip devam edeceğiz. haftaya yüzümüz güler inşallah
Usumekten uyuyamadim bildirimi yapayim

Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37

Eki Görüntüle 2223914
Efsanesin Mefkurem , çok sevindim. Ne güzel bir eksi böyle. Resmen bu hızla devam edersen yakında beni sollayacaksın
D
Dedim Edibe nerede lapa sana yaramadı mı canım acaba yoğurtsuz olsa daha iyi olurdu belki neyse haftaya sende daha iyi verirsin bu hafta çeviri filan arada adını bile hatirlamadiklarin oldu :)
Sorma çeviri molalarında yediğim cevizler, kuru incirler yaktı beni. Aklıllandım ama 80 olana kadar ceviz fındık filan kuru meyve yemeyeceğim.
Evet lapa da yaramadı malesef.
evet elimden geldigince yardima gidiyorum..hangi tarafa yetisecegimi bende sasirdim
kayinvalidemlerede cok misafir gelir

masallah abla
Olsun yoruluyorsundur ama ne güzel anneni ve kayınvalideni eminim çok mutlu ediyorsundur.
Zaten işin sırrı bu şekerim. Valla ben hareketli değilim ama tugcetugcem bana çok ilham oldu yavruşlarımla zumbaya başlamayı düşünüyorum
Benim aklımda temizlik olunca yanlış anlamışım. Eminim çok dağınık ve pis değildir kimse ama benim hedefim ekim2009 gibi bal dök yala kıvamı, kafayı temizliğe takarsam zayıflarım diye düşünüyorum
Evet dün -700'düm lapa yaramadı ama zaten -700 de iyi değil ki haftalık bir kilonun altına düşmemeliyim. Lapa da yapmam bir daha.
Kilo veren herkesi çok tebrik ederim kızlar veremeyenler de inşallah bu hafta çok güzel kilolar gitsin cuma menülerine dikkat edelim kaçamaksız bir hafta olsun hepimize
Kaçamak değil de ben kendi adıma bu hafta ders çıkardım, kuruyemişte ölçü tutturamıyorum, o yüzden tamamen bırakacağım 80 olana kadar.

Kızlar selamlar, geçmişi bitirdim şükür, çamaşır koydum makineye, dun guya temizlik yapacaktım yalan oldu bugün çatıdan başlayıp 3 kat supur, sil, banyoyu temizle epey işim var ama yetiştiririm diye dusunuyorum akşama. Akşama eşime beni dışarı cıkart dicem 2 haftadır hasta evdeyim yiter artık :) ama tabi sağlıklı yicem yine merak etmeyin.

kızlar ben artık her sey kafamızda diyorum :) eskiden pko lu insanlar (polikistik over) zor zayıflar demişlerdi bana bende buna ikna olmustum, bi turlu veremiyodum. Sonra kendimi suna ikna ettim,çbenim kilomun buyuk bir kısmı ödem, ödem de dikkat edersek suyumuza, çayımıza pıt pıt gider dedim, e yanında yediklerime dikkat edince birazda yağ götürür diye düşünmeye başladım, gerçekten eskiden diyetisyenle bile veremediğim kiloyu geçen hafta verdim ben hem de regl haftam olmasına ragmen.

bence beynimizdeki kalıpları, blokları yıkmalıyız, elimizden ne kacan ne ucan kurtulur diye düşünüp tum kiloları kolayca kovacagımıza inanmalıyız

tabiki orasi dogru cnm
Ama bide gercekler var :) ) sen dikkat ettinmi benim menulerime bu hafta
Oyle yapmasaydim veremezdim
Ayni sekilde surekli yapmak zaten mumkun degil bide yapilsa bile ayni oranda verilmez zaten

Efsanesin Mefkurem , çok sevindim. Ne güzel bir eksi böyle. Resmen bu hızla devam edersen yakında beni sollayacaksın
cok tesekkur ederim cnm
Sollamak olmazda sen kac ben kovalayim :)))

Sorma çeviri molalarında yediğim cevizler, kuru incirler yaktı beni. Aklıllandım ama 80 olana kadar ceviz fındık filan kuru meyve yemeyeceğim.
Evet lapa da yaramadı
Kuruyemis ye cnm ama abartmadan
Faydali yag onlar vucudun ihtiyaci var
Sabah ekmek yemediginde 3 ceviz yada 10 badem seklinde
Acikirsan ayni sekilde ara ogundede olur
hayret normalde lapa herkese iyi gelir

Aslında bu da iyi taktik bir hafta çok verip ikinci hafta metabolizmayı şaşırtmak lazım.
Yukarda dedigim gibi zaten herhhafta boyle sikimayiz cnm hem biktirir hem de saglikli degil
Bide surekli yapilirsa etkilide olmaz
cok kolay gelsin cnm

Aksam yemek sorun degilse gidebilirsin izin veriyom

benimde inandigim tek sey
O na buna takilmadan biz elimizden geleni gercekten yapalim mutlaka gidecektir
bugun olmasa yarin

cok sevinirim link atabilirsen bir kac cesit buldum ama hareketler farkli 1. Level yaziyor ama karar veremedim hatta ayni gun baslayalim birbirimize gaz veririz

Cok sukur bu haftayi alnimizin akiyla atlattik
Gecen haftayi cok guzel telafi ettik diye dusunuyorum
Herkesde elinden geleni yapti

Hepinize cooook tesekkur ediyorum

1.lik olur yada olmaz onemli degil
Benim icin onemli olan hepimiz caba gosterdik

Hadi bakalim yeni haftamiz baslasinnnnnnnn

Rakipler ciksin meydaneee

Listeleri sonra yapicam kizlar
Enleri, rakioleri, hedefleri....

Kisisel hedefleriniz varsa soyleyin
Begenirsem onu yazarim

ne zaman belli oluyo
deneme suresinde oldugum icin ben yonum dimi abla

ne zaman belli oluyo
deneme suresinde oldugum icin ben yonum dimi abla
Butun takimlar listesini paylasinca belli olur cnm aksam 8 de sure bitiyor
Paylasim alanindan bakabilirsin

Genel yarisma kurali herkesde min. 2 hafta deneme suresi var yani ben istesemde alamam
3.cuma girilebilir listeye
Tabi paylasim, takimla kaynasmak, kilo verme yeterliyse
Yoksa süre uzar

Tesekkur ederim cnm

Ahhh guzelim hamur oyle bi lanetki yedikce yiyesin geliyor ve tokluk hissin kayboluyor

Alinti yapmadim ama beni tebrik edenlere cok tesekkur ederim

Aslinda dun 1.8 eksi vardi lapadan normalde en az eksi 1 gelir diye bekliyodum
heralde lanet uykusuzluk etkiledi
Tek 500 gitmis

hem lanet hem çok güzel abla yaaa. ekmek sevmiyorum ama diğer hamur işlerine bayılıyorum...bayılmayan da yok zaten hamur' a. beyne ödülmüş gibi sinyal gönderiyor terbiyesiz, geberene kadar yedirtiyor.

ama bugün yemedim hiç ve çok rahatım. daha da enerjiğim :)

senin bünye çok yorgun abla, uyku düzenin hiç yok, yoksa dediğin gibi daha çok eksi gelirdi sana
hayırlısı olsun ama, kalanını da haftaya verirsin
elmalı mı vardı ayırdığın, kaçamak yapacağın. yaptın mı

çok çok doğru söylüyorsun canım, beyin bizim düşündüğümüzden de zeki, ve herşeyi algılıyor pislik organ.
olumsuz mesajı hemen uygulamaya geçiriyor, o nedenle ikna olmak çok çok önemli
ve yapabildiğine çok sevindim

ödemin en büyük sebebi beyne giden yanlış sinyaller. ben düşünce gücüyle 6 kilo almış biriyim :)
cidden süpersin, düşüncelerin ve başarın için ayakta alkışlıyorum seni. pkoyla kilo vermek inanç işi işte

ben muzurluk yapıp birşey yazacaktım ama unuttum ne yazacağımı

Haftaya daha iyi olur cnm uzme kendini ama. 400de fena degil

Aynen canım spor bende çok çok kilo vermede bence farkettirmez ama sıkılaştırmada bayağa farkediyor

Haklisin :)

Oo masllah cnm guzel sonuc

Çok iyi abla
kolay gelsin canım

Her zaman ki Seyda

güzel gitmiş canım

Sagol cnm

Gelelim bildirime erkenden tartildim biraz beklesem biraz degisebilirdi ama boyle oldu

Gecen hafta 79.3
Bu hafta 78.3
-1 giden

Guzel sonuc tbrkler cnm
Bildirimim gelsin durumdan hic mutlu değilim
Gecen hafta 82,2
Bugun 81,8
Fark:0,4
%0,49

Haftayaki hedefim 79 görmek bu ugurda elimden geleni yapicam

Haftaya daha iyi olcagina eminim cnm ama her eksi candir tbrkler

Usumekten uyuyamadim bildirimi yapayim

Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37

Eki Görüntüle 2223914

Super abla masllah diyim

guzelim iste olunca mecbur uykusuz kaliyorum yoksa evde gec yatsam bile uykumu aliyorum

Elmali pasta midemden selam soyluyor :)) ama cok tatli geldi 1 dilimi zor yedim
Artik 1 hafta ins. Kacamak yok

Hamurisi sevmesek burda olmazdik heralde :) karatayin dedigi gibi tatli zehir bunlar

Super abla masllah diyim
aman de guzelim:)))
Onceki hafta nazar ettiler gecen hafta veremediydim

Hedefmi yazacaktin yoksa:)) sen bildirim yapmadin heralde :)

bedenine iyi bak abla, herşey ona iyi bakmaktan geçer. iyi bakmazsan eğer hergün lapa yap işe yaramaz sen de çok iyi biliyorsun bunu

elmalı pastaya da bizden saygılar sevgiler :)
bir süre yemeyince böyle oluyor işte.

karatayı boşver abla ona göre aç yaşicaz, ülkede onun bahsettiği türden gıda yok maalesef. yaşasın hamur zehri

hedef değil de muzurluk yapacaktım, cümleyi unutunca espirisi kaçtı
ben sabah tartılmadım ya bilmiyorum, istersen yarın sabah bakarım duruma.

Yok guzelim surekli oyle olmaz bende biliyorum
Vucuda yeterli protein vitamin mineraller verilmezse vucut hep aclik cekiyor
O yuzden bazen ne yersek doymuyorzz
Ama biz habire karbon yukluyoruz :))

1 gun az yemekten bisey olmaz sasirir:) o yuzden bu hafta perşembe ye kadar normal gidecem

Fazla yediysen arti cikabilirsin cnm
Sen bilirsin nasil istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…