Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cok sevinirim link atabilirsen bir kac cesit buldum ama hareketler farkli 1. Level yaziyor ama karar veremedim hatta ayni gun baslayalim birbirimize gaz veririz

https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/6904782

bak bu level 1, ben pztsi baslayayım diyorum, normalde program aralıksız 30 gun diyor ama ben muhtemelen sadece hafta içleri yaparım o yuzden benimki 6 hafta surer bitirmem :) bir de ben regl olunca yapmıyorum spor, vucudu asırı zorlamıs olmim diye ama reglim bu haftaydı zaten. bir de ben 2 haftadır griptim, o da epey geçti gibi, pztsi de iyi hissedersem sabahtan kalkıp hemen sporumu yapıcam. Sana da uyarsa pztsi birlikte baslayabiliriz ama sen hafta sonu da yapabiliyosan hiç bekleme başla hemen

Beceremiyoruz işte yeterli proteini vitamini vermeyi
karbon kolayımıza geliyor ya da işimize :)))

sabah ruh halime göre bakayım o zaman

sanki seninki hassas bagırsak sendromu olabilir gibi geldi bana bir baktır mutlaka
Ben de semptomlarıma bakınca öyle gibi geldi, pazartesiye kadar gözlemlicem ona göre bir yol izlerim artık.

Gidip şimfi marketten hint yağı alayım. Saçıma bakım için kullanıyordum ama içildiğini ilk defa duyuyorum.
Meyve suyu derken hazır değil sanırım, herhangi bir meyvenin suyu olabilir mi?

Regl döneminde harcanan eforun normal dönemden daha çok olduğunu söylüyorlar.
Bilemiyorum doğru mudur ama istersen bir dene.

tmm anladim abla..

kiz deme öyle ben anlayabiliyorum galiba birazda hep kendimizi yetersiz gormekten kaynakli oluyor ama her konuda herseyede yetisemeyecegimizi herseyimizin dort dortluk olamayacagini kabullenmek gerekir benim kiz ayaklarini usuttumu tuvalete zor yetisir yada kaciririr ordan biliyorum ayağına corap cok zor giydiriyorum arkamı döner donmez cikartir

Abla sanirim surekli hep dort dortluk olma cabamdan kaynaklı yipratiyorum kendimi bu konuda esiminde elestirilerindende kaynaklı oluyor sanirim kendimi her konuda yetersiz hissetiriyor bana
Günaydın herkese.
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta: 61.3
Bu hafta:62.3
+1 kilo
Yüzde: -1.63
Bu hafta sindirimi sistemim felç. İyi sonuçlar görmeyeceğim aşikardı.
Senın bu sorunu cozmen lazim canim
6 lar hayırlı olsun
Hadi gozun aydin altilari gormussun haftaya insallah bende 7 leri gorurum
olabilir canım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin de inşallah bekleriz :)
amin canim

Süpersin abla devami cabucak gelsin
Gunaydinlarrr kizlar Hayirli Cumalar, bol eksili gununuz olsun bende bugun 2 li tarama testin sonuclarni alcam disarda olucm sonrada az bsi ütüm var
Aldinmi sonuclari canim
Kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 64.9
Bugün 63.7
Fark 1.2
%1.85
Tebrikler canim masallah
Günaydın buraya gelmeden kahvaltımı yapayım dedim yoksa açlıktan olecektim
Cuma:71,1
Bugün: 69,9
Fark:1.2
Yüzde:1.69
Cok sevindim kuzum tebrik ederim bu hafta beni ezdin resmen
Sabitim
Dün de regl oldum.

69.9

100 gr bari gideydi
Reglden sonra iner eminin bu hafta daha dikkat et canim
8 ler hayirli olsun canim bozma moralini bu hafta benimde 400 gitmis gitmeyince gitmiyor
Kızlar herkesi tebrik ediyorum bu hafta takima1.lik gelir mefkure ablam ve Merve çim heralde bildirime bi siz kaldınız merakla bekliyoruz
Biraz gec yapiyorum ben canim gec kalkinca gece kalıyor
Bende bildirim yapayim

Gecen hafta 65.8
Guncel 65.6

Buralarda yuvarlaniyorum simdilik
masallah canim

Tebrikler tatlim
Gelelim bildirime erkenden tartildim biraz beklesem biraz degisebilirdi ama boyle oldu

Gecen hafta 79.3
Bu hafta 78.3
-1 giden
Tebrikler canim
Usumekten uyuyamadim bildirimi yapayim

Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37

Eki Görüntüle 2223914
Valla zuhal sultan supersin
Benim sonucuma göre fazlaca iyi bence.

Moral bozmak yok, artının öylesi böylesi olmaz.
Seninki belliki odem canim doktora git bakalim ne diyecek
Mervecim bu hafta yarisiyorduk demi moralini bozmaya devam et belki beni haftaya yenersin ya lütfen menülerin hatırladığım kadar iyiydi eksi gormussun ya önemli olan bu.
yarisalim canım gecen hafta soz vermistim

ayni benim kiz..hata tekrar giydirmeyim diye bide saklar coraplarini...

haftaya gumbur gumbur gelicem
bu sefer 1.ben olcam meydan okuyorumm

sanirim surekli hep dort dortluk olma cabamdan kaynaklı yipratiyorum kendimi bu konuda esiminde elestirilerindende kaynaklı oluyor sanirim kendimi her konuda yetersiz hissetiriyor
merve daha ne yapican Allah askina 24 saat 2 kucuk cocukla dort duvar arasindasin, bende yasadigim icin cok iyi anliyorum seni ve cok uzuluyorum
Kocan seni alsin basinda gezdirsin

Valla zuhal sultan supersin
cok tesekkur ederim cnm bu hafta sira bendeydi:)

Anaaaa dereceye bile girmemisim :)

Ellerine emegine saglik cnm
Ins. Bu hafta liste daha dolu olur

Hahaa iyi bir kaçış planına ihtiyacım var. Her hafta spor yapıcam deyim oturuyorum aşağı, plana buradan başlayayım.
Lapa için öyle diyorsun demek, o zaman ilerde yoğurtsuz deneyeyim.
Haftaya daha iyi olur cnm uzme kendini ama. 400de fena degil
Sağol canım, inşallah öyle olur.
Teşekkür ederim Merveciğim, ben de burada beni anlayan arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum. Bence zayıflasak bile hep burada birbirimize destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…