- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.881
O da olabilir canım, pazartesiye kadar izlicem kendimi bakalım.hayal senin sorunun sürekli şehir dışına çıkmak ben evimden başka yerde WC ye gitmem sen mecbur sdisinda olunca problem oluyor
cok sevinirim link atabilirsen bir kac cesit buldum ama hareketler farkli 1. Level yaziyor ama karar veremedim hatta ayni gun baslayalim birbirimize gaz veririz
Tamam canım denerim, suyu bolca içmeye çalışıyorum bakalım ne kadar etkisi olacak...Guzelim sabahlari ac karna yaglari donusumlu almani oneririm
Bide hergun baska kuru meyveyi aksamdan sicak suya islat sabah meyvesini yiyip suyunu ic
Yine arada sabah ac karna taze meyve ye armut cok etkili
Yok guzelim surekli oyle olmaz bende biliyorum
Vucuda yeterli protein vitamin mineraller verilmezse vucut hep aclik cekiyor
O yuzden bazen ne yersek doymuyorzz
Ama biz habire karbon yukluyoruz :))
1 gun az yemekten bisey olmaz sasirir:) o yuzden bu hafta perşembe ye kadar normal gidecem
Fazla yediysen arti cikabilirsin cnm
Sen bilirsin nasil istersen
Ben de semptomlarıma bakınca öyle gibi geldi, pazartesiye kadar gözlemlicem ona göre bir yol izlerim artık.sanki seninki hassas bagırsak sendromu olabilir gibi geldi bana bir baktır mutlaka
Gidip şimfi marketten hint yağı alayım. Saçıma bakım için kullanıyordum ama içildiğini ilk defa duyuyorum.bence bir an evvel gecikmeden doktora git mazallah bagırsak dugumlenmesi falan olursun. eger cok fena durumdaysan hint yagı al bir tatlı kasıgı hint yagını bir bardak meyve suyuna koy ic ama evde olacagın bi zaman yap, direk tum bagırsakları bosaltıyo ama hint yagı ilaç gibi oyle surekli yapılacak bişey degil ve acayip bagırsak sokturucu etkisi var
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/6904782
bak bu level 1, ben pztsi baslayayım diyorum, normalde program aralıksız 30 gun diyor ama ben muhtemelen sadece hafta içleri yaparım o yuzden benimki 6 hafta surer bitirmem :) bir de ben regl olunca yapmıyorum spor, vucudu asırı zorlamıs olmim diye ama reglim bu haftaydı zaten. bir de ben 2 haftadır griptim, o da epey geçti gibi, pztsi de iyi hissedersem sabahtan kalkıp hemen sporumu yapıcam. Sana da uyarsa pztsi birlikte baslayabiliriz ama sen hafta sonu da yapabiliyosan hiç bekleme başla hemen
tmm anladim abla..Butun takimlar listesini paylasinca belli olur cnm aksam 8 de sure bitiyor
Paylasim alanindan bakabilirsin
Genel yarisma kurali herkesde min. 2 hafta deneme suresi var yani ben istesemde alamam
3.cuma girilebilir listeye
Tabi paylasim, takimla kaynasmak, kilo verme yeterliyse
Yoksa süre uzar
kiz deme öyle ben anlayabiliyorum galiba birazda hep kendimizi yetersiz gormekten kaynakli oluyor ama her konuda herseyede yetisemeyecegimizi herseyimizin dort dortluk olamayacagini kabullenmek gerekir benim kiz ayaklarini usuttumu tuvalete zor yetisir yada kaciririr ordan biliyorum ayağına corap cok zor giydiriyorum arkamı döner donmez cikartirYanlış biliyorum ama ben olsam ilk tepki olarak kızardım sanırım, maşallah çok sabırlısın. Ben malesef sabırsız, ve gereksiz yere kızan, bağıran bir anne olduğumu düşünüyorum. Yeterince çocuklarımla ilgilenmiyorum, kaliteli zaman geçirmiyorum. Ama herkesin yapısı farklı, umut ediyorum ki belki başka yönlerden çocuklarıma iyi annelik yapıyorumdur ya da Allah nasip ederse ilerde daha iyi olurum. Bence sıkılıp bunaldığımda burada paylaşmak bana çok iyi geliyor. Mesela sen kızımın üşütmüş olabileceğin söyledin ya, ne yalan söyleyeyim hiç aklıma gelmemişti. Stresli diye boşuna evham yapıyorum belki de. Yarın üşütmesin diye daha dikkatl olacağım. Neyse bunları şunun için söylüyorum, kendini kötü hissetme. Çocuklarımızı sevdiğimiz, maddi manevi onları düşündüğümüz için anne babalığımızı anlık olaylarla, durumlarla değil, genel olarak değerlendirmeliyiz. Birgün yanlış bir hareket yaptık diye çocukların psikolojisi bozulmaz bence. Aksine hayat nice zor şartlarda çok güçlü çocuklar yetişiyor. Sen biraz kendini düşün, mutlu ol, rahatla, hata imkan olsa bir haftasonu bile olsa tatile çık bence. Bazen eşime tuttururdum tatile gidelim otelde kalmak istiyorum diye. Vakit yok deyince yolun karşısında bir otel vardı, bir gece orada kalalım diyordum. Ne yani yolun karşısında uyuyunca stresin mi geçecek, tövbe tövbe diyordu. Ama bence götürseydi gerçekten stresim geçerdi
Abla sanirim surekli hep dort dortluk olma cabamdan kaynaklı yipratiyorum kendimi bu konuda esiminde elestirilerindende kaynaklı oluyor sanirim kendimi her konuda yetersiz hissetiriyor banaaskrhpozitif dünden beri sana yazıcam nasip olmadı geçen gece bebeleri konuştuk ya sonra konu biz ne yapıyoruz çocuklarımıza paylaşmaya döndü ya gülüm sonrası senin yazını okudum anladım ki sen orada yanlış anlaşılırım endişesi yaşamışsın normalde sinirli değilim çocuklara v.s. yazmışsın kızzz ben zaten seni tanıyorum gayet iyi annesin allaha şükür şeydan kadar sabırlısı olayları eğlenceye her defasın da dönüştürebilen bence çok değildir , arada insan kızar hatta benim gibi gerektiğin de ağzına pul biber basabilir yadaa tüm uyarılara rağmen gitmemesi gereken başına bir iş gelebilecek yere gitti diye terlikle evire çevire dövülüp bu dayağı neden yediğini unutma sakın ileride başına bir şey gelip hepimiz ağlayacağımıza şimdi ağla oğlum diyebilirrr :))) benim gibi çatlaklar da olabilir bence normall:)
Senın bu sorunu cozmen lazim canimGünaydın herkese.
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta: 61.3
Bu hafta:62.3
+1 kilo
Yüzde: -1.63
Bu hafta sindirimi sistemim felç. İyi sonuçlar görmeyeceğim aşikardı.
6 lar hayırlı olsunen son 71 dim
sali gunu baslamistim ama tartilmamistim.gr olarak belki fazla belki azda olabilirdim.
cuma gunu sizinle birlikte tartiliyim diye
bugun tartildim sok oldum
4 gunde 1.4 kg gitmis
ben yinede 71 den devam ediyim
sali gunu 71
cuma 69.4
fark -1.4
yuzdeyi hesaplayamadim.yani beceremedim:)
Hadi gozun aydin altilari gormussun haftaya insallah bende 7 leri gorurumGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün 69.4
-900
6 li rakamları gördüm sonunda
Wc sorunum hala devam ediyor dün hurmayi geceden ıslatıp suyunu içtim yine faydası olmadı belki wc sorunum hallolsaydı daha iyi bir eksi alırdım
amin canimolabilir canım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin de inşallah bekleriz :)
Süpersin abla devami cabucak gelsindaha beklemiycem yarım litre suyu içtim bile bir daha wc yi beklemenin anlamı kalmadı sabah tartısını yazayım gitsin :))
geçen hafta 84.7
bu hafta 84.0
fark - 700 gr
ilacı bırakınca eksi görmeye başladım şükür
Aldinmi sonuclari canimGunaydinlarrr kizlar Hayirli Cumalar, bol eksili gununuz olsun bende bugun 2 li tarama testin sonuclarni alcam disarda olucm sonrada az bsi ütüm var
Tebrikler canim masallahKızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 64.9
Bugün 63.7
Fark 1.2
%1.85
Cok sevindim kuzum tebrik ederim bu hafta beni ezdin resmenGünaydın buraya gelmeden kahvaltımı yapayım dedim yoksa açlıktan olecektim
Cuma:71,1
Bugün: 69,9
Fark:1.2
Yüzde:1.69
Reglden sonra iner eminin bu hafta daha dikkat et canimSabitim
Dün de regl oldum.
69.9
100 gr bari gideydi
8 ler hayirli olsun canim bozma moralini bu hafta benimde 400 gitmis gitmeyince gitmiyorEki Görüntüle 2223893 Tartı için beklemek beni geriyor, artık olduğu kadarıyla yazıp kurtulayım. Hayal kırıklığına uğradım biraz ama ne yapalım moral bozmak yok. Umarım takım ortalamasını çok olumsuz etkilemem, benim yüzünden birincilik kaçarsa çok üzülürüm.
Geçen cuma : 90.1
Bu cuma : 89.7
Fark: -400
Yüzde: % 0.44
Biraz gec yapiyorum ben canim gec kalkinca gece kalıyorKızlar herkesi tebrik ediyorum bu hafta takima1.lik gelir mefkure ablam ve Merve çim heralde bildirime bi siz kaldınız merakla bekliyoruz
masallah canimBende bildirim yapayim
Gecen hafta 65.8
Guncel 65.6
Buralarda yuvarlaniyorum simdilik
Tebrikler tatlimKizlar gunaydin,
Dun pek ugrayamadim buraya, biraz dinlenmem boyle bi kafayi bosaltmam gerekti (gorusmeydi, hastalikti biraz kafam dolmus). Simdi once tartimi bildireyim sonra gun icinde ilk firsatta gecmis yapicam.
Gecen cuma 72,8
Bugun 71.0
Fark 1.8
Yuzde 2.47
Tebrikler canimGelelim bildirime erkenden tartildim biraz beklesem biraz degisebilirdi ama boyle oldu
Gecen hafta 79.3
Bu hafta 78.3
-1 giden
Valla zuhal sultan supersinUsumekten uyuyamadim bildirimi yapayim
Gecen hafta 96.9
Bugun 94.6
Fark 2.3
Yuzde 2.37
Eki Görüntüle 2223914
Seninki belliki odem canim doktora git bakalim ne diyecekBenim sonucuma göre fazlaca iyi bence.
Moral bozmak yok, artının öylesi böylesi olmaz.
yarisalim canım gecen hafta soz vermistimMervecim bu hafta yarisiyorduk demi moralini bozmaya devam et belki beni haftaya yenersin ya lütfen menülerin hatırladığım kadar iyiydi eksi gormussun ya önemli olan bu.
Ayaklarini sicak tut cnmRegl bitmek uzere ama hala inceden karnim agriyor 2 gundur fenayim acaba usutuyormuyum biomiyorum oyle disaridada durmuyorum ama(
insallah gorursunHadi gozun aydin altilari gormussun haftaya insallah bende 7 leri gorurum
Bende duymustum onuRegl döneminde harcanan eforun normal dönemden daha çok olduğunu söylüyorlar.
Bilemiyorum doğru mudur ama istersen bir dene.
sagol canim .6 lar hayırlı olsun
ayni benim kiz..hata tekrar giydirmeyim diye bide saklar coraplarini...kiz deme öyle ben anlayabiliyorum galiba birazda hep kendimizi yetersiz gormekten kaynakli oluyor ama her konuda herseyede yetisemeyecegimizi herseyimizin dort dortluk olamayacagini kabullenmek gerekir benim kiz ayaklarini usuttumu tuvalete zor yetisir yada kaciririr ordan biliyorum ayağına corap cok zor giydiriyorum arkamı döner donmez cikartir
haftaya gumbur gumbur gelicemSpor listesi Sonuclar
1. istikrar1986 (780puan)
2. I Ilyusa (630 puan)
3. @Sweetyy83 (525 puan)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum kizlar
Aysegulcum cok guzel puan tbrk ederim
Haftaya daha cok katilim olmasini umuyorum Spor yapalimki yaglar erisin dimi ama kizlarr
merve daha ne yapican Allah askina 24 saat 2 kucuk cocukla dort duvar arasindasin, bende yasadigim icin cok iyi anliyorum seni ve cok uzuluyorumsanirim surekli hep dort dortluk olma cabamdan kaynaklı yipratiyorum kendimi bu konuda esiminde elestirilerindende kaynaklı oluyor sanirim kendimi her konuda yetersiz hissetiriyor
cok tesekkur ederim cnm bu hafta sira bendeydi:)Valla zuhal sultan supersin
Anaaaa dereceye bile girmemisim :)Spor listesi Sonuclar
1. istikrar1986 (780puan)
2. I Ilyusa (630 puan)
3. @Sweetyy83 (525 puan)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum kizlar
Aysegulcum cok guzel puan tbrk ederim
Haftaya daha cok katilim olmasini umuyorum Spor yapalimki yaglar erisin dimi ama kizlarr
Tatlim sen banttami kosuyorsun acik havadamihaftaya gumbur gumbur gelicem
bu sefer 1.ben olcam meydan okuyorumm
Hahaa iyi bir kaçış planına ihtiyacım var. Her hafta spor yapıcam deyim oturuyorum aşağı, plana buradan başlayayım.cok tesekkur ederim cnm
Sollamak olmazda sen kac ben kovalayim :)))
Kuruyemis ye cnm ama abartmadan
Faydali yag onlar vucudun ihtiyaci var
Sabah ekmek yemediginde 3 ceviz yada 10 badem seklinde
Acikirsan ayni sekilde ara ogundede olur
hayret normalde lapa herkese iyi gelir
Sağol canım, inşallah öyle olur.Haftaya daha iyi olur cnm uzme kendini ama. 400de fena degil
Teşekkür ederim Merveciğim, ben de burada beni anlayan arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum. Bence zayıflasak bile hep burada birbirimize destek olalımkiz deme öyle ben anlayabiliyorum galiba birazda hep kendimizi yetersiz gormekten kaynakli oluyor ama her konuda herseyede yetisemeyecegimizi herseyimizin dort dortluk olamayacagini kabullenmek gerekir benim kiz ayaklarini usuttumu tuvalete zor yetisir yada kaciririr ordan biliyorum ayağına corap cok zor giydiriyorum arkamı döner donmez cikartir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?