Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız eşimin patronunun çiftliği varmış 2 tane koç almış bugün işten sonra kestirip eve getirecek bugün akşam kadar onla ugrasiriz herhalde ben doğrarim eşim poşetleyip buzluğa atar marketten alınca içime sinmiyor

Cuma kacamak olsada sonraki gunler karbonu minumuma indirirsen pazartesiye kalmaz cnm
Bide haftasonu deyip sporu es gecmemek lazim
Dun biraz daha dikkatliydim abla bugün çok artım Yok pazartesiye eksiye gider inşallah benim kız gece süt içiyordu onun yerine su veriyorum diş sağlığı için bide biberon bıraktırmak icin bu aralar onun için biraz mizmizlaniyor gece biberon bağımlısı suyu az içer diye şu veriyom suyuda bitiriyor yine istiyor bıraktırmaya uğraşıyorum 1 haftadır gece 3- 4 defa uyanıyor ya çişim geldi diyo yada bezine yapıyor gece bide bezi değiştiriyorum bazen bezden siziyor ustu islaniyor ustunu degistiriyorum baya zorluyor beni bu kızda büyüseydi hayırlısıyla inadıda var gece bir kaç kere cise kaldırdım kıyameti kopardı hanımefendi canı isterse gece cise kalkıyor istemese ortalığı ayağa kaldırıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
604.ETAP 9.TAKIM ENLERI

1.%2.47..... @gewezebidik
2.%2.37...... @mefkurem

3.%2.27...... @istikrar1986

4.%2.25...... @medine66

%1.85....... @seydan94

%1.70....... @Mehlikatun

%1.69....... @nanekekik

%1.28....... @Sweetyy83

%1.26....... @kkkmevsim5

%1.06....... @Pinkyminkyy

Kuzum seninki 3 yasina gelmedimi
Normalde hem siseyi hem bezi birakmasi lazim
Cocuk mataralari varya ondan icmiyormu

eski pc durup durup yine çalıştı şimdi onu kullanıyorum yine bu da tuttu bir iki program indiriyor dedim daha yeter gerisine gerek yok , çünkü kaldırmayacak yine gidecek biliyorum bunu dedim diye gıcık gıcık konuşup bir ... anlamıyorsun konuşuyorsun diye ağzına geleni saydı ben de ona dedim git aynaya bak o dediklerin kimmiş gör :) 3 gündür küsüs hatta 4 oluyor kafam rahatladı valla.. mefkurem vallaha çook haklısın bacım çok alttan alıp yüz verdim sanırım ciddi ciddi aşağı çekmeye çalışıyor beni ama ben izin vermiyorum okul konuşmasından beri çok laf söylüyor ne desem sen de kendini bir şey mi sanıyorsun gibisine konuşuyor ki ben kendi kendimi nerdeyse kötüledim kıytırık konuşmaydı çoluk çocuğa v.s. dedim plakete ne gerek varmış okul kendi havasını atmak için yaptırmış dedim gidip almadım bile biliyorum benim adamın huyunu ya hep ondan valla , kıskanılacak neyim var ben değişmiyorum ki hatta daha fazla evime özen gösteriyorum ağrılarla başa çıkmayı çoğu kez başarıyorum neysee ne konudan çok bahsedersek onu çekeriz daha fazla kötü konuya gerek yok biz önümüze bakıcaz engel çıkarsa üstüne basıp geçicez amacımız belli
sağlıklı ideal bedenin de mutlu kadınlar olmak:)))

rabbim sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsin gülüm cidden bu gün çook işin olacak allah kolaylık versin

saglikla bereketle yiyin ins.cnm

Senin dunku menu nerde

Hislerimde yanilmamisim :))neyse bosver cnm dedigin gibi sen onune bak kendine odaklan

Kuzum seninki 3 yasina gelmedimi
Normalde hem siseyi hem bezi birakmasi lazim
Cocuk mataralari varya ondan icmiyormu
Sulugu var abla sulugundan iciyor bardaktan iciyor maşallah çok zeki herseyin farkında olan bir çocuk ama çok inat bu inadı beni bitirdi temmuzdan beri uğraşıyorum wc eğitimi için sadece çişini öğrendi oda sadece bana söylüyor bide babasına öğretmenine şöyle diyorum tamam diyor soylemiyor mecbur okula giderken kilotlu bez bağlıyorum kaka olayını henüz aşamadik bazen yapıyor bazen istemiyor kabızlığı gecti ama yinede kotlrkuyor wc ye oturmuyor oğlumda wc yi 1 haftada ogrendiydi gece bile kendi kalkıp söylüyordu biberonunuda kolay bıraktı ama kızım inadı yüzünden ilerleyemiyor ikiz çocuk buyutsem bu kadar yipranmazdim bu kiz beni çok yıprattı

Her cocuk farkli oluyor iste cnm canlari sagolsunda bunlar da gececek

Valla kimse hayur demezdi heralde
Benim icin oralarda sart degil sicak bi yerde havuz basida olur :)))
havuz başı demek başka insanların da olabileceği demek ben bu gün tek başıma tasasız takılmak istiyorum o yüzden sakin ıssız huzurlu yerlerle bir de sibiyarya kurdunu yanıma yoldaş seçtim :)

Dunki menum
Sabah 10.30
1 yumurtadan sucuklu yumurta,zeytin peynir domates 1tk bal 1dilim ekmek 1 bardak kahve
Öğlen 13.30
1 doner durum (ekmeği yufka ekmek gibiydi ince) 1 halka tatlı
Aksam 17.30
1 tb etli yeşil fasulye yogurt
30 dk tempolu yürüyüş 60 puan @Pnrrr-20

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…