- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.001
Baya eksik menuler var dunden
Yorum yaparken farkettim
Eksikler yazilsin lutfen
Dun ne yediysek yedik bitti (yiyenler icin soyluyorum)))
Bugun artik normal duzenimize donuyoruz
Icimden bir ses bu hafta herkes bol sporlu olacak diyor[/QUOTE
spora yeni basladigim ocin pek yuklenmek istemedim ama bu hafta sabah aksam sporumu yapcam insllh...sabah kizim okuldayken aksamda nizimi yukari kaynanama birakip yapcam inslhh..planum bu
Dun biraz daha dikkatliydim abla bugün çok artım Yok pazartesiye eksiye gider inşallah benim kız gece süt içiyordu onun yerine su veriyorum diş sağlığı için bide biberon bıraktırmak icin bu aralar onun için biraz mizmizlaniyor gece biberon bağımlısı suyu az içer diye şu veriyom suyuda bitiriyor yine istiyor bıraktırmaya uğraşıyorum 1 haftadır gece 3- 4 defa uyanıyor ya çişim geldi diyo yada bezine yapıyor gece bide bezi değiştiriyorum bazen bezden siziyor ustu islaniyor ustunu degistiriyorum baya zorluyor beni bu kızda büyüseydi hayırlısıyla inadıda var gece bir kaç kere cise kaldırdım kıyameti kopardı hanımefendi canı isterse gece cise kalkıyor istemese ortalığı ayağa kaldırıyorCuma kacamak olsada sonraki gunler karbonu minumuma indirirsen pazartesiye kalmaz cnm
Bide haftasonu deyip sporu es gecmemek lazim
Kuzum seninki 3 yasina gelmedimiDun biraz daha dikkatliydim abla bugün çok artım Yok pazartesiye eksiye gider inşallah benim kız gece süt içiyordu onun yerine su veriyorum diş sağlığı için bide biberon bıraktırmak icin bu aralar onun için biraz mizmizlaniyor gece biberon bağımlısı suyu az içer diye şu veriyom suyuda bitiriyor yine istiyor bıraktırmaya uğraşıyorum 1 haftadır gece 3- 4 defa uyanıyor ya çişim geldi diyo yada bezine yapıyor gece bide bezi değiştiriyorum bazen bezden siziyor ustu islaniyor ustunu degistiriyorum baya zorluyor beni bu kızda büyüseydi hayırlısıyla inadıda var gece bir kaç kere cise kaldırdım kıyameti kopardı hanımefendi canı isterse gece cise kalkıyor istemese ortalığı ayağa kaldırıyor
eski pc durup durup yine çalıştı şimdi onu kullanıyorum yine bu da tuttu bir iki program indiriyor dedim daha yeter gerisine gerek yok , çünkü kaldırmayacak yine gidecek biliyorum bunu dedim diye gıcık gıcık konuşup bir ... anlamıyorsun konuşuyorsun diye ağzına geleni saydı ben de ona dedim git aynaya bak o dediklerin kimmiş gör :) 3 gündür küsüs hatta 4 oluyor kafam rahatladı valla.. mefkurem vallaha çook haklısın bacım çok alttan alıp yüz verdim sanırım ciddi ciddi aşağı çekmeye çalışıyor beni ama ben izin vermiyorum okul konuşmasından beri çok laf söylüyor ne desem sen de kendini bir şey mi sanıyorsun gibisine konuşuyor ki ben kendi kendimi nerdeyse kötüledim kıytırık konuşmaydı çoluk çocuğa v.s. dedim plakete ne gerek varmış okul kendi havasını atmak için yaptırmış dedim gidip almadım bile biliyorum benim adamın huyunu ya hep ondan valla , kıskanılacak neyim var ben değişmiyorum ki hatta daha fazla evime özen gösteriyorum ağrılarla başa çıkmayı çoğu kez başarıyorum neysee ne konudan çok bahsedersek onu çekeriz daha fazla kötü konuya gerek yok biz önümüze bakıcaz engel çıkarsa üstüne basıp geçicez amacımız bellipizzaya bisey demiyom ama sana kotu icecegi hic yakistiranadim :)) sen alirmiydin oyle seyler :)
onceden verebiliyodun tatlim simdi niye olmasinki
bugunluk keke bisey demiyorum ama gec vakit
masallah cnm kacamaksiz bi menu ama miktarlar az olmus
Sabah daha dolu oglen 3 kofte yogurt olsa daha iyi olurdu
Ozellikle proteini az tutmayalim
kacamaklar biraz daha az olup aksamda bisey olsaydi keske tatlim
Masallah spora hizli baslamisin yarin heryerin agrimazsa iyi :))
Menu cuma icin iyi cnm
Ohh jillanada baslanmis olculerini almayi unutma bakalim 1 ay sonra ne degisecek
valla cok sessiz olursan tepene biner cnm bunlara cok yuz vermicen
Seninki senden daha ne istiyorki acaba
Adamin yedigi onunde yemedigi arkasinda
Hem marifetli hem inteligent sin
Bence icten icten senin ozelliklerini kiskaniyor senin adam
O yuzden asagi cekmeye calisiyor
Cananim lutfen gune saglikli bi kahvaltiyla basla
Sizin ev interneti yokmu
o arti bile sayilmaz cnm
Benimde arti oldugundan eminim o yuzden bugun hic tartilmicam
Gayet guzel cnm
meyvenin yaninda yogurt sut yada kuruyemis olsun
rabbim sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsin gülüm cidden bu gün çook işin olacak allah kolaylık versinGünaydın kızlar nasılsınız eşimin patronunun çiftliği varmış 2 tane koç almış bugün işten sonra kestirip eve getirecek bugün akşam kadar onla ugrasiriz herhalde ben doğrarim eşim poşetleyip buzluğa atar marketten alınca içime sinmiyor
Sağol canım benim cümlemiz inşallahrabbim sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsin gülüm cidden bu gün çook işin olacak allah kolaylık versin
saglikla bereketle yiyin ins.cnmGünaydın kızlar nasılsınız eşimin patronunun çiftliği varmış 2 tane koç almış bugün işten sonra kestirip eve getirecek bugün akşam kadar onla ugrasiriz herhalde ben doğrarim eşim poşetleyip buzluğa atar marketten alınca içime sinmiyor
Hislerimde yanilmamisim :))neyse bosver cnm dedigin gibi sen onune bak kendine odaklaneski pc durup durup yine çalıştı şimdi onu kullanıyorum yine bu da tuttu bir iki program indiriyor dedim daha yeter gerisine gerek yok , çünkü kaldırmayacak yine gidecek biliyorum bunu dedim diye gıcık gıcık konuşup bir ... anlamıyorsun konuşuyorsun diye ağzına geleni saydı ben de ona dedim git aynaya bak o dediklerin kimmiş gör :) 3 gündür küsüs hatta 4 oluyor kafam rahatladı valla.. mefkurem vallaha çook haklısın bacım çok alttan alıp yüz verdim sanırım ciddi ciddi aşağı çekmeye çalışıyor beni ama ben izin vermiyorum okul konuşmasından beri çok laf söylüyor ne desem sen de kendini bir şey mi sanıyorsun gibisine konuşuyor ki ben kendi kendimi nerdeyse kötüledim kıytırık konuşmaydı çoluk çocuğa v.s. dedim plakete ne gerek varmış okul kendi havasını atmak için yaptırmış dedim gidip almadım bile biliyorum benim adamın huyunu ya hep ondan valla , kıskanılacak neyim var ben değişmiyorum ki hatta daha fazla evime özen gösteriyorum ağrılarla başa çıkmayı çoğu kez başarıyorum neysee ne konudan çok bahsedersek onu çekeriz daha fazla kötü konuya gerek yok biz önümüze bakıcaz engel çıkarsa üstüne basıp geçicez amacımız belli
sağlıklı ideal bedenin de mutlu kadınlar olmak:)))
Sulugu var abla sulugundan iciyor bardaktan iciyor maşallah çok zeki herseyin farkında olan bir çocuk ama çok inat bu inadı beni bitirdi temmuzdan beri uğraşıyorum wc eğitimi için sadece çişini öğrendi oda sadece bana söylüyor bide babasına öğretmenine şöyle diyorum tamam diyor soylemiyor mecbur okula giderken kilotlu bez bağlıyorum kaka olayını henüz aşamadik bazen yapıyor bazen istemiyor kabızlığı gecti ama yinede kotlrkuyor wc ye oturmuyor oğlumda wc yi 1 haftada ogrendiydi gece bile kendi kalkıp söylüyordu biberonunuda kolay bıraktı ama kızım inadı yüzünden ilerleyemiyor ikiz çocuk buyutsem bu kadar yipranmazdim bu kiz beni çok yıprattıKuzum seninki 3 yasina gelmedimi
Normalde hem siseyi hem bezi birakmasi lazim
Cocuk mataralari varya ondan icmiyormu
saglikla bereketle yiyin ins.cnm
Senin dunku menu nerde
Hislerimde yanilmamisim :))neyse bosver cnm dedigin gibi sen onune bak kendine odaklan
Her cocuk farkli oluyor iste cnm canlari sagolsunda bunlar da gececekSulugu var abla sulugundan iciyor bardaktan iciyor maşallah çok zeki herseyin farkında olan bir çocuk ama çok inat bu inadı beni bitirdi temmuzdan beri uğraşıyorum wc eğitimi için sadece çişini öğrendi oda sadece bana söylüyor bide babasına öğretmenine şöyle diyorum tamam diyor soylemiyor mecbur okula giderken kilotlu bez bağlıyorum kaka olayını henüz aşamadik bazen yapıyor bazen istemiyor kabızlığı gecti ama yinede kotlrkuyor wc ye oturmuyor oğlumda wc yi 1 haftada ogrendiydi gece bile kendi kalkıp söylüyordu biberonunuda kolay bıraktı ama kızım inadı yüzünden ilerleyemiyor ikiz çocuk buyutsem bu kadar yipranmazdim bu kiz beni çok yıprattı
havuz başı demek başka insanların da olabileceği demek ben bu gün tek başıma tasasız takılmak istiyorum o yüzden sakin ıssız huzurlu yerlerle bir de sibiyarya kurdunu yanıma yoldaş seçtim :)Valla kimse hayur demezdi heralde
Benim icin oralarda sart degil sicak bi yerde havuz basida olur :)))
canlari sagolsun abla bugünlerde hayırlısıyla geçer inşallahHer cocuk farkli oluyor iste cnm canlari sagolsunda bunlar da gececek
Sağol abla inşallah menüyü unutmuşum yazdım sanıyordum :)saglikla bereketle yiyin ins.cnm
Senin dunki menum nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?