- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.961
valla 19. buçuk yıldır doluya bakarak bu zamana geldim dolu tarafına bakamadığım da benim bedenim yağ doldu taştı kendi iyiliğimiz için dolu tarafına bakıcaz elbette yada adamları boşıycazoyle abla bosvermezsen zaten hayat yasanmaz olur bardagin bos tarafini degil dolu tarafını görmeye calisicaz haklisin
istiyoruz gidiyor yağlar geliyor kaslar ohh canımıza sağlık bir kadın istedikten sonra dünyayı bile ters düz ederoyle oldu cnm
Sen neler yaptin
ohh ne guzel cnm ben yururken sadece bikac dk kosabiliyorum :))
13.takim olmus
hadi guzun aydin cnm cok sevindim
Bizde zaten istiyoruz dimi guzelim :)
keşke limonlu sıcak su içseydin o alıyor harareti en azından bende işe yarıyor çay gibi sıcak olacak su :)Keşke pizzayı yemeseydim ya sucuklar çok tuzlu geldi su icip içip kanamiyorum
ne sporuSabah gidecek cnm
Bende yatmadan spor yapaydim iyiydi
valla 19. buçuk yıldır doluya bakarak bu zamana geldim dolu tarafına bakamadığım da benim bedenim yağ doldu taştı kendi iyiliğimiz için dolu tarafına bakıcaz elbette yada adamları boşıycaz
bir sürü şey yazdım geri sildim :)ay yok abla Allah korusun ara ara sinir etsede ara ara okuzlugu tutsada rabbim basimdan eksik etmesin o bazi şeyleri fark etmesede seviyorum ben onu yoksa cekilcek cile değil
Genelde banada oyle gorunuyor ablada diyrum seytan git basimdan bana vesvese verip durma esimede diyorum bazen bu aralar sana cok sinir oluyorum diye:))bir sürü şey yazdım geri sildim :)
ben bu ara pek sevmiyorum gözüme kötü görünüyor
Beni yakalamana az kaldi abla bu gidisle gececeksin 2 haftadir anca 1 kilo gittihaftalık hedefimiziMefkurem sultanım sen mi belirleyeceksin canoom benim ki 83.8 di tutturamadım bu hafta benim hedef -800 gr olsun mu 83.2 hedefim ama kalbimden 82 li rakam geçiyor laf aramız da :)
aman böyle böyle geçiyor zaman işte bazen tatlı bazen tuzlu bazen de acıı:)Genelde banada oyle gorunuyor ablada diyrum seytan git basimdan bana vesvese verip durma esimede diyorum bazen bu aralar sana cok sinir oluyorum diye:))
önce aynıydık ben kilo aldım sen indin gel biz 1 şubatta 70 li rakamlarda buluşalım :)Beni yakalamana az kaldi abla bu gidisle gececeksin 2 haftadir anca 1 kilo gitti
allah rahatlık versin kuzumIyi geceler
oyle oldu cnm
Sen neler yaptin
ohh ne guzel cnm ben yururken sadece bikac dk kosabiliyorum :))
ben 5 dk felan yuruyorum.isiniyorum..sonra satte 8km le kosmaya basliyorum .yarim saat hic durmadan..2 haftadir spor yapmadigim icin yinede az kosuyorum.bazen 40 50 dk hic durmadan kosabiliyorum
aksam disinda guzel canım
lahmacun tek ogunde olsaymis daha iyiymiş kekte cuma kaçamagi .malesef oyle oldu
.normalde kacamak yapmamam gerekiyodu.en azindan bi kac hafta
Tmm cnm oyle olsunhaftalık hedefimiziMefkurem sultanım sen mi belirleyeceksin canoom benim ki 83.8 di tutturamadım bu hafta benim hedef -800 gr olsun mu 83.2 hedefim ama kalbimden 82 li rakam geçiyor laf aramız da :)
Evet abla haklısın elden geldiği kadar her yazılan denen pratikte yapilsa ben de zaman zaman cok dokezliyorum keşke olmasa ama arada oluyorKolay gelsin. İnşallah sıkıntılar da zamanla çözülür. Üç ay daha çok yeni.
Çok güzel bence tebrikler.
Geçmiş oldun oğluna, sınav hazırlıklarında da başarılar.
Güzel bir menü olmuş afiyet olsun
Oh çok şükür 100’lerden kurtuldun, tebrikler.
Ay ben de başlarda istediğim emojileri bulana kadar perişan oluyordum
Anlıyorum Ayşenurcuğum, söylediklerinde haklısın. Ben sadece elimden geleni yapıp sonrası için stres yapmamaya çalışıyorum. Keşke ideal olana daha da yaklaşabilsek.
Valla -500 için bence detoks değer
Günaydın. Evet ben de eksimden hiç memnun değilim. Biraz daha tartılmak için bekleyeceğim. Olmasa da dediğin gibi moral bozmadan devam...
Amin cümlemizden
Ne güzel anlatmışsın, sağol canım, bitanesin senÇok motive oldum. İlk fırsatta dalıyorum mutfağa
Amin ne güzel dua
Çok güzel gitmiş Yaseminciğim, maşallah çok istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun.
Olabilir bazen böyle canım, sonuçta bağırsak problemi çok etkiler. Umarım en yakın zamanda rahatlarsın inşallah.
En iyisi menü gibi günlük işlerimizi de paylaşalım, evlerimiz pırl pırılolur
Az zaman kalmış sınavına, kolay gelsin.
Heyecanla bekliyorum linkleri
Böyle bile gayet güzel gitmiş, tebrikler
Uyuyan güzel, gözümü yollarda bırakma
sağol ablacimDaha ne olsun, süper canım!!!
İyi bari kalabalık değilmiş misafir.
Çok güzel Ekimciğim, eskiye göre baya hızlandın sen
Sana da hayırlı Cumalar Pınarcığım. Sonuçlar iyi çıkar inşallah.
Vay Şeyda yine yüzden göz kamaştırıyor, tebrikler
Arkadaş coşmuş herkes, tebrikler
Olsun canım moralini bozma, haftaya güzel bir eksi olur
Her hafta 2 misafir zor baya, yakınmışsın sen yardım ediyorsundur di mi
çok guzelKizlar gunaydin,
Dun pek ugrayamadim buraya, biraz dinlenmem boyle bi kafayi bosaltmam gerekti (gorusmeydi, hastalikti biraz kafam dolmus). Simdi once tartimi bildireyim sonra gun icinde ilk firsatta gecmis yapicam.
Gecen cuma 72,8
Bugun 71.0
Fark 1.8
Yuzde 2.47
çok teşekkür ederim seydacim yazdiklarin gercekten çok onemli bilgiler tempolu bir hayat ve karbona sade sabah evet. peki meyve kuruyemiş bunlari nasıl tüketiyorsnValla sır meselesi Yok aslında birinci sır ben aşırı hareketli bir insanım zaten iki çocuk iş ev hareketsiz olmak imkansız bişey ama ne biliyim ben birazcık azıcık deli doluyum geçen evde yarım saat ikizlerle dans ettim falan işten gelipikinci sır ise karbonhidrat çok az tüketmeye çalışıyorum protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum genelde ekmek yalnızca sabah yerim yemeklerin yanında ekmek yeme alışkanlığım zaten Yok onun diyetle alakası da yok.pirinç makarna vs az bile tüketmiyorum börek kek çörek zaten hiç söylemiyorum bile azıcık alayım ucundan alayım falan yok.
bu jilliana beraber başlayalım mı boylarimiz yakın 164 dum kilomda iyice yaklaşsin o zaman yada ben basliyim.Tugce agzına saglık, hikayeni cok guzel bi şekilde bizimle paylaşmıssın, darısı hepimizin basına, sen boyle bol bol uzun uzun yaz ben bayılıyorum okumaya
harika mativasyonlar kaptanım teşekkür ederiz
ben jillian michael 30days shred i yapıcam level 1 ile başlıyosun 10 gun level 1 sonraki 10 gun level 2 sonraki 10 gun level 3, bugun link te yollarım baska bi postta
beyaz peynir sevmiyorsan lor peyniri deneyebilirsin, onunda yag oranı dusuk proteini yuksektir. lor u evde de yapabilirsin istersen tarifini de yazarım.
ben üniye hazırlanırken grip asısı da olmama ragmen aralık ayında bir hasta olmustum 15 gun atesim 38 in altına dusmemişti, sonra sınava kadar surekli burnum aktı, şaka yapmıyorum yanımda tuvalet kagıdıyla gezdim 7ay, burnumu siliyodum daha yumusak diye pecetelerden. ogluna bence gun asırı mutli vitamin içir, pharmaton, supradyn all day gibi bir şey, ben yandım cocuklar yanmasın.
yasasın 2 li haneler, subat ayında 8leri görmek dileğiyle diyelim
detox u bence vucudun bazı kilolarda takıldıgında yaparsan vucudu sasırtmak icin faydalı oluyo bence, yoksa surekli yapmak bence de mantıklı degil
harika vermişsin bence tebrikler
yaa cok guzel bir paylasım olmus, boyle seyleri de paylasalım burda birbirimize ornek olsun, ben de ev nasıl toplanır ogreneyim sizden :)
evet son sene cok zor bol vitaminle desteklemek de fayda var bencede
bence bir an evvel gecikmeden doktora git mazallah bagırsak dugumlenmesi falan olursun. eger cok fena durumdaysan hint yagı al bir tatlı kasıgı hint yagını bir bardak meyve suyuna koy ic ama evde olacagın bi zaman yap, direk tum bagırsakları bosaltıyo ama hint yagı ilaç gibi oyle surekli yapılacak bişey degil ve acayip bagırsak sokturucu etkisi var
yuzde hasbını soyle yapıyoruz, 1,4 / 71 x 100 yani senin durumunda 1,97
sanki seninki hassas bagırsak sendromu olabilir gibi geldi bana bir baktır mutlaka
sabah ac karna 5 kuru erik, hurma bana fayda etmiyo ama erik net etkili
anladım abla öyle hesapliyim bilmiyordumben tembel derken az spor yapiyoruz demek istemistim :) yoksa kimsenin evini sey goturmuyodur :)))
yok cnm ne uyumasi
Adam 2 saate bi kalkti ben tam daliyorum o kalkiyor oyle sabahi ettik 6 dan sonra ayaktaydim zaten
tebrik ederim cnm guzel eksi ama biliyorumki sen daha fazlasini yapabilirsin :)
Oglusa cok gecmis olsun cnm bu sene hasta olmayan kalmadi zaten
Gelmedigi ben degil mesaj sayin soyluyor :)) tum hafta 20 mesajin var toplamda
Bunu duzeltmemiz gerekiyor cnm
Boyle cok kopuk oluyoruz
eksi olmasi guzel tatlim ama zeynebe dedigim gibi sen daha iyisini yapabilirsin benim bildigim eylem bu hafta en az 1.5 verirdi
Mide ameliyati dusunmeyi birak saglikla zayiflama odaklan
ipsiz hoplamanin puani yaziyor cnm sen ipli olanimi yazdin bakmadim
Aaaaa sen hamurmu yiyodunnnn :)
isteeeeee bekledigim Aysenur gelmiscok guzel cok tebrikler cnm
Bu arada detoks yaparken ayni listeyi uygulamak gerekir
Sutte karbon orani fazla ayrica 500 de kotu degil
herseye ragmen eksi olman cok guzel yasimm
yolunda gibi duruyor:)
Misafire bende kizmistim :)
valla bende oyleyim
Guzelim sabahlari ac karna yaglari donusumlu almani oneririm
Bide hergun baska kuru meyveyi aksamdan sicak suya islat sabah meyvesini yiyip suyunu ic
Yine arada sabah ac karna taze meyve ye armut cok etkili
cokc guzel baslangic cnm cook tebrikler ins.boyle devam etsin
Ama az yeme ki sonra duraklama olmasin
korumada da burda olursak bu sefer almicaz ins.
ohhhhh 6 lar gelmisss hosgelmissssevilay bu hafta menulerin daha iyiydi cnm artik spora agirlik vermen lazim
Bu hafta aksatmadan yapmaya calis
cok sukur eksiler gelmeye baslamis cnm artik ibre hep asagi gitsin
beni hic yaniltmadin seydam supersinnnnyzde dahada Super
aman yarabbi bi 6 li daha gelmisssyuzde daha da guzel siki tut kacmasin cnm:)
sabit olmanda guzel cnm
Eksi gormek istiyosan daha saglikli beslenmelisin
salgam suyu tarti oncesi sisirir cnm
Ve suuuu icccc
sende gecen hafta guzel vermistin cnm hem eksi sonucta
Dun tartilmismiydin lapa yaramadimi sana
cok guzel yuvarlaniyosun tatli pinarim :)
yine de gelemiceginde ugrayip haber ver cnm
Ekside superrrrrr
Ins. Haftayada boyle olur
hastaliga ragmen guzel cnm bu hafta dikkat et arti olmasin
mervem her hafta veriyosun masallah cnm o kadar yogunlugun stresin altinda
canım eline sağlık Perşembe günü 200 ipsiz hoplama puanı ni yanlış hesaplamisim ama yine de 1.yimSpor listesi Sonuclar
1. istikrar1986 (780puan)
2. I Ilyusa (630 puan)
3. @Sweetyy83 (525 puan)
Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum kizlar
Aysegulcum cok guzel puan tbrk ederim
Haftaya daha cok katilim olmasini umuyorum Spor yapalimki yaglar erisin dimi ama kizlarr
olursun inşallahhaftaya gumbur gumbur gelicem
bu sefer 1.ben olcam meydan okuyorumm
hadi ya hiç beklemiyirdumMalesef 2.olduk kizlar
Yinede emeklerinizden dolayi hepinizi tebrik ederim
sağol ablacim eşim sağolsun aksamlari usaklara bakıyor bende odama geçip sporumu yapıyorumBen biraz stres oldum bu hafta sanki, ne bileyim her hafta bir kilo vereyim dedim ama olmuyor. O yüzden bu hafta yarım kilo hedeflemek istiyorum. Bir de free takılayım, seninle yarış çok zorlu oldu, bir de üç haftadır yeniliyorum bir hafta daha kaldıramayacağım
Tebrikler kızlar. Maşallah Ayşenur, fark etmemişim bu kadar spor yaptığını. eksin boşuna değil demekki
Tüh tüh, özür dilerim, ben iyi performans gösteremedim. İkincilik de kötü değil ama tahtımızı uzun süre başkalarına kaptırmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?