Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oyle abla bosvermezsen zaten hayat yasanmaz olur bardagin bos tarafini degil dolu tarafını görmeye calisicaz haklisin
valla 19. buçuk yıldır doluya bakarak bu zamana geldim dolu tarafına bakamadığım da benim bedenim yağ doldu taştı kendi iyiliğimiz için dolu tarafına bakıcaz elbette yada adamları boşıycaz

oyle oldu cnm

Sen neler yaptin

ohh ne guzel cnm ben yururken sadece bikac dk kosabiliyorum :))

13.takim olmus
hadi guzun aydin cnm cok sevindim

Bizde zaten istiyoruz dimi guzelim :)
istiyoruz gidiyor yağlar geliyor kaslar ohh canımıza sağlık bir kadın istedikten sonra dünyayı bile ters düz eder

valla 19. buçuk yıldır doluya bakarak bu zamana geldim dolu tarafına bakamadığım da benim bedenim yağ doldu taştı kendi iyiliğimiz için dolu tarafına bakıcaz elbette yada adamları boşıycaz
ay yok abla Allah korusun ara ara sinir etsede ara ara okuzlugu tutsada rabbim basimdan eksik etmesin o bazi şeyleri fark etmesede seviyorum ben onu yoksa cekilcek cile değil

ay yok abla Allah korusun ara ara sinir etsede ara ara okuzlugu tutsada rabbim basimdan eksik etmesin o bazi şeyleri fark etmesede seviyorum ben onu yoksa cekilcek cile değil
bir sürü şey yazdım geri sildim :)
ben bu ara pek sevmiyorum gözüme kötü görünüyor

haftalık hedefimizi Mefkurem sultanım sen mi belirleyeceksin canoom benim ki 83.8 di tutturamadım bu hafta benim hedef -800 gr olsun mu 83.2 hedefim ama kalbimden 82 li rakam geçiyor laf aramız da :)
Beni yakalamana az kaldi abla bu gidisle gececeksin 2 haftadir anca 1 kilo gitti

Genelde banada oyle gorunuyor ablada diyrum seytan git basimdan bana vesvese verip durma esimede diyorum bazen bu aralar sana cok sinir oluyorum diye:))
aman böyle böyle geçiyor zaman işte bazen tatlı bazen tuzlu bazen de acıı:)
Beni yakalamana az kaldi abla bu gidisle gececeksin 2 haftadir anca 1 kilo gitti
önce aynıydık ben kilo aldım sen indin gel biz 1 şubatta 70 li rakamlarda buluşalım :)

Keşke spora bugünden önce baslasaydim yeminle bugun agzima tek kaçamak surmezdim yorgunluktan oldum bittim 4. Milede kucuk kiz kucağımdaydi üstelik[/QUOTE] zararin neresinden donsek kardir

aksam disinda guzel canım

lahmacun tek ogunde olsaymis daha iyiymiş kekte cuma kaçamagi .malesef oyle oldu
.normalde kacamak yapmamam gerekiyodu.en azindan bi kac hafta

Menumu yazip alintiara sabah bakarim gozlerim aciyor

11.00
1 tb sandwich ekm
2 yumurta omlet
Peynir
6 zeytin

14.00
1 dil.elmali pasta (ustundeki kremayi aldim tabani inceydi ustu elma puresi gibi)

18.30
200 gr et doner
Salata
1 bar ayran

Su 2. Lt
Spor 3 mil leslie
135 puan @Pnrrr-20

Sabah gorusuruz kizlar
Iyi geceler

haftalık hedefimizi Mefkurem sultanım sen mi belirleyeceksin canoom benim ki 83.8 di tutturamadım bu hafta benim hedef -800 gr olsun mu 83.2 hedefim ama kalbimden 82 li rakam geçiyor laf aramız da :)
Tmm cnm oyle olsun

Listeler sabaha kaldi yarin yaparim

Menüm
Sabah 1/2 dlm ekmek 1 .5 kk peynir

Öğle yok
Akşam 19.00 2 kepçe çorba 2 kepçe patatesli misket köfte (çoğu yemeğin suyu) 1 kaşık pilav 1 dlm ekmek

Akşam 3 minik şerbetli tatlı ama yarım baklava kadar.yarım dilim tiramisu (misafirim vardı da çok kaçtı )

Su ölçemedim dışarı da çıktım
Spor yok.

Bugün yapicam dedim zorla internet cafeye gittim.ama ne cafe zumba indirip evde yapmak için.leskiyi zamanında öyle yapmıştım.birden bir köpek sesi.meğer adam içerde köpeğini getiriyornuş.linkleri kopyaladım adama bu videoları indirmek istiyorum dedim (herzaman gittiğim cafe kapanmış.öyle leslie indirmiştim zamanında şip diye yapmışlardı.).burda video yok ki diyor.beyefendi onlar link siz indireceksiniz diyorum. Bekle bekle.yapamadı.eşim de çoktan telaşlanmış cumaya gidicem diye.her zaman ezan okunurken çıkan adama bem dışarı çıkınca birşeyler olmuş pes. Yolda karşılaştık .hayret.

Evet abla haklısın elden geldiği kadar her yazılan denen pratikte yapilsa ben de zaman zaman cok dokezliyorum keşke olmasa ama arada oluyor
sağol ablacim

çok guzel

çok teşekkür ederim seydacim yazdiklarin gercekten çok onemli bilgiler tempolu bir hayat ve karbona sade sabah evet. peki meyve kuruyemiş bunlari nasıl tüketiyorsn
bu jilliana beraber başlayalım mı boylarimiz yakın 164 dum kilomda iyice yaklaşsin o zaman yada ben basliyim.

anladım abla öyle hesapliyim bilmiyordum
Teşekkür ederim geçen haftanın açısı biraz da olsa çıkmaliydi bence de süt olmadı
canım eline sağlık Perşembe günü 200 ipsiz hoplama puanı ni yanlış hesaplamisim ama yine de 1.yim

haftaya gumbur gumbur gelicem
bu sefer 1.ben olcam meydan okuyorumm
olursun inşallah

Malesef 2.olduk kizlar

Yinede emeklerinizden dolayi hepinizi tebrik ederim
hadi ya hiç beklemiyirdum
sağol ablacim eşim sağolsun aksamlari usaklara bakıyor bende odama geçip sporumu yapıyorum

Sabah sabah uyustum bu ne kadar yazmışsın iz nerdeyse 1 saattir gecmisteyim 4 sayfam kaldı dün sarjim bozuldu tel kapalıydı gece şarj aleti geldi ama ben horlama makamına gecis.dunki menumu paylaşacağım kahvaltı yapayım
askrhpozitif mervecim bu hafta beni yenmek için planalr yaptinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…