Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlinin bari yarisi olasaydi iyi olurdu
Aksami iyi kapatmisin ama

furmaaaaa sensiz yaşama sevincim kalmazzzz
yaa cidden her defasın da etiketleyip sonra hedefler v.s. yukarda diye bir daha etiket yapmak zorun da kalıyorsun neden böyle oluyor acaba
valla bende usandim cnm benim telden mi olmuyor bilmiyorum halbuki altta cikan etiketeede basiyom hep

Genelde psikologtan cikanlar oyle der cnm demekki verimli gecmis boyle boyle yuklerini atacaksin

Ohhh kusforede gidilip guzellige guzellik katilacakmis
Benim etiket çıkmış bu sefer
cok sanslisin demekki :)

alktim ablada hepsi teker teker uyandı kahvalti hazirladim sofrayi mutfağa götürdüm direk hazirlanip disari ciktik
oleyyyyyy merve disari cikiyor:) )keske yalniz gideydin

Tebrik ederim kizlar bu hafta takimin yuz
Bidaha bunu dersen takimdan atacam seni :)
Oh hadi hayirlisiyla ona iyi tatiller sende biraz ozlersin abla iyi olur ben ole diyorm hep evlilige heycan katiyor
Istanbul iyi bu ara ya sadce yagmurlu 2
Ozledimmm bileeee
Konya sogukmus baya
Kizlar gunaydin,
Biz simdi pazara, markete falan cikicaz, eve donunce gecmis yapip eksik menulerimi yazicam, herkese guzel hafta sonlari bol eksili gunler olsun
Kolay gelsin iyi gezmeler cnm
kız edibemm bu gün çılgınlığım tuttu şimdiye kadar kimseyle rakip olmadım sen bir de hele bu hafta hedefin kaç ona göre seninle rakip olmaya niyet edip davet edicem seni bebemm :)
edibede bu hafta rakip istemiyorum dediydi

Tunaydin millet ben de oglen kalktim kahvaltimi yaptim kuafore geldim. Bugun bende bakim yapacagim kendime. Sonunda sari saclarima kavusacagim :)) dun jillian beni bir carpmis ev 2. Katta bende asansor kullanmiyorum merdivenlerden inemedim bacaklarimin ust tarafi acayip agriyor. Mefkurem olcu almak aklima gelmemisti abla aksam eve gecince alir kaydededirm bakalim ne kadar fark edecek

Bikac gune agrilar gecer cnm
Aksam gunun sisligi olabilir
Olcu sabah ac karna daha iyi olur :)))

tugcetugcem sağol canım şuan inşallah iyisindir geçmişi bırak önüne bak bir işin evin var Allah kolaylık versin
Mefkurem abla dün iki lt den fazla su içtim bugünde kaldığım yerden devam

Amin cnm sagolasin
Pastanin yarisini bosaltip oyle yedim :)
Maşallah kaçamak yaparken bile dikkat etmişsin.
Iyi geceler cnm
bayada erken :)
Hayaller öyleydi, gerçekler başka oldu. Kızımı 7'de uyuttum kendim de 9 da uyuma hayalleri kurarken her zaman 9'da yatağa giren oğlumun uyumayacağı tuttu. 10.30'a kadar onun başını bekledim. Yine de diğer günlere göre çok iyi.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 604. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. ==> 13.Takım ==> 1.538 %

2. ==> 9. Takım ==> 1.336%

3. ==> 14. Takım ==> 1.315%
Birinci takımın yüzdesi baya yüksekmiş
Afiyet olsun, yine de bence börek iki dilim olsa daha iyi olurdu. Tam tadımlık olurdu o zaman.
Gayet güzel, spor da var.
Sabah

1 sütlü kahve

10 -11 gibiydi

Tost
1 yumurta
biber domates

Yarim küçük muz 1 hurma

Aksam 18 de bitti
1 tabak sulu köfte
1 d.ekmek salata

Yeşil cay

2.5 lt su30 dk eliptik 120 puan @Pnrrr-20
Güzel afiyet olsun.
Günaydınlaaaarrrrr

Kocalarına laf söyleyen olmuş, aaa ne ayıp burda arayıp (!) da bulamayanlar var

Tüm bekarlara tez zamanda bu çile nasip olur inşallah
Çok doğru bir tavsiye, kesinlikle katılıyorum. Her konuda böyle dua etmeliyiz hem de.
Evet bu hafta sağlıklı besinlerden biraz daha fazla tüketmeyi düşünüyorum.
Günaydın kızlar
Dun akşamki spordan midir bilinmez bugun diger gunlere nazaran dinlenmis ve dinc kalktim ev halki hala uyuyor bende yataktan size sesleniyorum
Ah tadını çıkar valla

Baya eksik menuler var dunden
Yorum yaparken farkettim
Eksikler yazilsin lutfen

Dun ne yediysek yedik bitti (yiyenler icin soyluyorum)))
Bugun artik normal duzenimize donuyoruz

Icimden bir ses bu hafta herkes bol sporlu olacak diyor
Kendim için amin diyorum.
Eşime uydum abla acayip hararetim vardı dün ya ne içsem geçmedi
Ah bu eşler ah
afiyet olsun. Suyu yazmamışsın.
Psikoloğun iyi geçmesine sevindim.

Kizlar gunaydin,
Biz simdi pazara, markete falan cikicaz, eve donunce gecmis yapip eksik menulerimi yazicam, herkese guzel hafta sonlari bol eksili gunler olsun
Benim yüzdem senden düşük, kendine haksızlık etme.
kız edibemm bu gün çılgınlığım tuttu şimdiye kadar kimseyle rakip olmadım sen bir de hele bu hafta hedefin kaç ona göre seninle rakip olmaya niyet edip davet edicem seni bebemm :)
benim hedef bu hafta -800 gr Edibe12
Bu hafta takım içi yarışa katılmayayım diyordum ama seninle yarışma fırsatı her zaman ele geçmez. Varım o zaman. Hedefim -500 dü ama senin hedefin -800 se benim ki de aynı olsun. Hadi bakalım

Bugünki planım kahvaltimi yaptim
Yemeği pisirdim akşama tavuk ve pilav yaptım pilav esin ve cocuklara ben pilav yemem belki tadına bakarım :) akşam tavuk salata düşünüyorum yarın et kavururum pro ağırlıklı menü ile bu haftayı kapatmayı düşünüyorum

@medine66 kuzum su anda yaptigin spor yeterli sabah aksama gerek yok
Kilo vermen yavaslarsa o zaman degisiklik yaparsin

Bide eger coklu alintidaki bi mesaja cevap yazacaksan o mesajin ustune bastirinca cevapla diye cikar ona basarsan
mesaj senin mesaj ekraninda gorununur

Mesajlari herzaman [QUTQ] dan sonra yazicaksin yoksa cevabin mesajin icinde kalir

ben de seniiii
ee peki ilk izlenim hisler ısındın mı sevdin mi sevmedin mii gerçi 2 hafta da bir gitmeye karar vermişsin benim ki de soru mu tabi ki sevdin :))
kız boş ver beyaz elbiseyi kimse yok tek sen olacaksın o manzara da bırak derin her esintiyi hissetsin:))
olmuşken az değişiklik de olur tam sarı olsun sen seversen herkes zaten güzel olmuş bu renk diyecek

benden iyi ona moral motivasyon olacak şey mi olur kesin rakip olsak o kazanacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…