- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.041
Tatlinin bari yarisi olasaydi iyi olurduDunki menum
Sabah 10.30
1 yumurtadan sucuklu yumurta,zeytin peynir domates 1tk bal 1dilim ekmek 1 bardak kahve
Öğlen 13.30
1 doner durum (ekmeği yufka ekmek gibiydi ince) 1 halka tatlı
Aksam 17.30
1 tb etli yeşil fasulye yogurt
30 dk tempolu yürüyüş 60 puan @Pnrrr-20
valla bende usandim cnm benim telden mi olmuyor bilmiyorum halbuki altta cikan etiketeede basiyom hepfurmaaaaa sensiz yaşama sevincim kalmazzzz
yaa cidden her defasın da etiketleyip sonra hedefler v.s. yukarda diye bir daha etiket yapmak zorun da kalıyorsun neden böyle oluyor acaba
Genelde psikologtan cikanlar oyle der cnm demekki verimli gecmis boyle boyle yuklerini atacaksinÖnce geçmişi okudum alıntıladım. İnşallah ben yazana kadar kaybolmaz :)))
Psikologtan çıktım, dayak yemiş gibiyim :))))
İlk izlenim güzel, 2 haftada bir devam etme kararı aldık. İlk tanışmadan kaynaklı çekinikliğim çok fazlaydı, diğer seanslar böyle olmaz sanırım. Bir test verdi bana öncelikli olarak onu yapıp, hafta içi whatsapptan gönderecem.
Şimdi karnımı doyurup kuaföre kendime bakmaya gidiyorum
cok sanslisin demekki :)Benim etiket çıkmış bu sefer
oleyyyyyy merve disari cikiyor:) )keske yalniz gideydinalktim ablada hepsi teker teker uyandı kahvalti hazirladim sofrayi mutfağa götürdüm direk hazirlanip disari ciktik
Bidaha bunu dersen takimdan atacam seni :)Tebrik ederim kizlar bu hafta takimin yuz
Ozledimmm bileeeeOh hadi hayirlisiyla ona iyi tatiller sende biraz ozlersin abla iyi olur ben ole diyorm hep evlilige heycan katiyor
Istanbul iyi bu ara ya sadce yagmurlu 2
Kolay gelsin iyi gezmeler cnmKizlar gunaydin,
Biz simdi pazara, markete falan cikicaz, eve donunce gecmis yapip eksik menulerimi yazicam, herkese guzel hafta sonlari bol eksili gunler olsun
edibede bu hafta rakip istemiyorum dediydikız edibemm bu gün çılgınlığım tuttu şimdiye kadar kimseyle rakip olmadım sen bir de hele bu hafta hedefin kaç ona göre seninle rakip olmaya niyet edip davet edicem seni bebemm :)
ne zamandir yapmiyodu ya cnm birden 5 mille basladiSpor yapan yorgun olmas abla :)))
Bikac gune agrilar gecer cnmTunaydin millet ben de oglen kalktim kahvaltimi yaptim kuafore geldim. Bugun bende bakim yapacagim kendime. Sonunda sari saclarima kavusacagim :)) dun jillian beni bir carpmis ev 2. Katta bende asansor kullanmiyorum merdivenlerden inemedim bacaklarimin ust tarafi acayip agriyor.Mefkurem olcu almak aklima gelmemisti abla aksam eve gecince alir kaydededirm bakalim ne kadar fark edecek
Maşallah kaçamak yaparken bile dikkat etmişsin.Amin cnm sagolasin
Pastanin yarisini bosaltip oyle yedim :)
Hayaller öyleydi, gerçekler başka oldu. Kızımı 7'de uyuttum kendim de 9 da uyuma hayalleri kurarken her zaman 9'da yatağa giren oğlumun uyumayacağı tuttu. 10.30'a kadar onun başını bekledim. Yine de diğer günlere göre çok iyi.Iyi geceler cnm
bayada erken :)
Birinci takımın yüzdesi baya yüksekmişCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 604. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 13.Takım ==> 1.538 %
2. ==> 9. Takım ==> 1.336%
3. ==> 14. Takım ==> 1.315%
Afiyet olsun, yine de bence börek iki dilim olsa daha iyi olurdu. Tam tadımlık olurdu o zaman.Menumu yazip hemen yatiyorum iyi geceler hepinize
Kahvalti.07.00
3 tane ucgen yufka peynirli borek (kucuk ve tek kat yufkadan sarilmisti )
Cay
Aralarda sekersoz cay vee kahve
Ogle.12.00
1 tabak baharat soslu soganli tavuk sote
1 kucuk kase yogurtlu saksuka
Aralarda sekersiz cay ve kahve
Aksam.19.00
1 kepce ezogelin corbasi
1 tabak mantar yemegi
1 kase yogurt
Cayin yanina 7 8 tane antep fistigi
1 bardak sekersiz nescafe (bu gereksiz oldu annem ne zamandir icmiyoruz diye almis gelmis kiramadim)
Su.2-2.5 arasi
Spor. Jillian level1 27 dk 108 p @Pnrrr-20
Gayet güzel, spor da var.Menumu yazip alintiara sabah bakarim gozlerim aciyor
11.00
1 tb sandwich ekm
2 yumurta omlet
Peynir
6 zeytin
14.00
1 dil.elmali pasta (ustundeki kremayi aldim tabani inceydi ustu elma puresi gibi)
18.30
200 gr et doner
Salata
1 bar ayran
Su 2. Lt
Spor 3 mil leslie
135 puan @Pnrrr-20
Sabah gorusuruz kizlar
Iyi geceler
Güzel afiyet olsun.Sabah
1 sütlü kahve
10 -11 gibiydi
Tost
1 yumurta
biber domates
Yarim küçük muz 1 hurma
Aksam 18 de bitti
1 tabak sulu köfte
1 d.ekmek salata
Yeşil cay
2.5 lt su30 dk eliptik 120 puan @Pnrrr-20
Tüm bekarlara tez zamanda bu çile nasip olur inşallahGünaydınlaaaarrrrr
Kocalarına laf söyleyen olmuş, aaa ne ayıp burda arayıp (!) da bulamayanlar var
Çok doğru bir tavsiye, kesinlikle katılıyorum. Her konuda böyle dua etmeliyiz hem de.her şer de ve şey de bir hayır vardır canoooom doğru insan ve doğru zaman gelmemiş senin için demek ki
gözünü seveyim tuğçem evlenmek için doğru ve detaylı dua et allaha her güzel ayrıntıyı söyle duan da
merhametli sabırlı sevecen olsun v.s. her şeyi ekle :))
Evet bu hafta sağlıklı besinlerden biraz daha fazla tüketmeyi düşünüyorum.pizzaya bisey demiyom ama sana kotu icecegi hic yakistiranadim :)) sen alirmiydin oyle seyler :)
onceden verebiliyodun tatlim simdi niye olmasinki
bugunluk keke bisey demiyorum ama gec vakit
masallah cnm kacamaksiz bi menu ama miktarlar az olmus
Sabah daha dolu oglen 3 kofte yogurt olsa daha iyi olurdu
Ozellikle proteini az tutmayalim
kacamaklar biraz daha az olup aksamda bisey olsaydi keske tatlim
Masallah spora hizli baslamisin yarin heryerin agrimazsa iyi :))
Menu cuma icin iyi cnm
Ohh jillanada baslanmis olculerini almayi unutma bakalim 1 ay sonra ne degisecek
valla cok sessiz olursan tepene biner cnm bunlara cok yuz vermicen
Seninki senden daha ne istiyorki acaba
Adamin yedigi onunde yemedigi arkasinda
Hem marifetli hem inteligent sin
Bence icten icten senin ozelliklerini kiskaniyor senin adam
O yuzden asagi cekmeye calisiyor
Cananim lutfen gune saglikli bi kahvaltiyla basla
Sizin ev interneti yokmu
o arti bile sayilmaz cnm
Benimde arti oldugundan eminim o yuzden bugun hic tartilmicam
Gayet guzel cnm
meyvenin yaninda yogurt sut yada kuruyemis olsun
Ah tadını çıkar vallaGünaydın kızlar
Dun akşamki spordan midir bilinmez bugun diger gunlere nazaran dinlenmis ve dinc kalktim ev halki hala uyuyor bende yataktan size sesleniyorum
Kendim için amin diyorum.Baya eksik menuler var dunden
Yorum yaparken farkettim
Eksikler yazilsin lutfen
Dun ne yediysek yedik bitti (yiyenler icin soyluyorum)))
Bugun artik normal duzenimize donuyoruz
Icimden bir ses bu hafta herkes bol sporlu olacak diyor
Ah bu eşler ahEşime uydum abla acayip hararetim vardı dün ya ne içsem geçmedi
afiyet olsun. Suyu yazmamışsın.Dunki menum
Sabah 10.30
1 yumurtadan sucuklu yumurta,zeytin peynir domates 1tk bal 1dilim ekmek 1 bardak kahve
Öğlen 13.30
1 doner durum (ekmeği yufka ekmek gibiydi ince) 1 halka tatlı
Aksam 17.30
1 tb etli yeşil fasulye yogurt
30 dk tempolu yürüyüş 60 puan @Pnrrr-20
Psikoloğun iyi geçmesine sevindim.Önce geçmişi okudum alıntıladım. İnşallah ben yazana kadar kaybolmaz :)))
Psikologtan çıktım, dayak yemiş gibiyim :))))
İlk izlenim güzel, 2 haftada bir devam etme kararı aldık. İlk tanışmadan kaynaklı çekinikliğim çok fazlaydı, diğer seanslar böyle olmaz sanırım. Bir test verdi bana öncelikli olarak onu yapıp, hafta içi whatsapptan gönderecem.
Şimdi karnımı doyurup kuaföre kendime bakmaya gidiyorum
kalktim ablada hepsi teker teker uyandı kahvalti hazirladim sofrayi mutfağa götürdüm direk hazirlanip disari ciktik sonunda
afiyet sifa olsun canim
Tebrik ederim kizlar bu hafta takimin yuz karasiyim
Canim zamani gelince kendiliginden ogreniyor valla ben kucuk dogmadan kara kara dusunuyordum nasıl alistiricam diyd bir gün kizim kendi istemedi bezi ve birden bıraktı suan gece bezliyorum sadece o da benden kaynaklanıyor
Tebrik ederim kizlar
ay o psikologa benimde ihtiyacim var da esim ne gerek deyip erteliyor
Benim yüzdem senden düşük, kendine haksızlık etme.Kizlar gunaydin,
Biz simdi pazara, markete falan cikicaz, eve donunce gecmis yapip eksik menulerimi yazicam, herkese guzel hafta sonlari bol eksili gunler olsun
kız edibemm bu gün çılgınlığım tuttu şimdiye kadar kimseyle rakip olmadım sen bir de hele bu hafta hedefin kaç ona göre seninle rakip olmaya niyet edip davet edicem seni bebemm :)
Bu hafta takım içi yarışa katılmayayım diyordum ama seninle yarışma fırsatı her zaman ele geçmez. Varım o zaman. Hedefim -500 dü ama senin hedefin -800 se benim ki de aynı olsun. Hadi bakalımbenim hedef bu hafta -800 grEdibe12
edibede bu hafta rakip istemiyorum dediydi
Evet ya ne güzel olurduKeşke gerçek hayatta toplaşabilsek yaaaa.
Hayal etmesi bile guzelKeşke gerçek hayatta toplaşabilsek yaaaa.
ben de seniiiiMartta kurum içi yükselme sınavı var, çok hazırlandığım söylenemez ama çalışıyorum işte
Spor ağrıları her zaman iyidir, yarasın :)))
O enerjiyi ta burdan aldım :)))
Aynen kuzum zamanı gelince olacağından eminim. Çok takmıyorum aslında ama çevremdeki herkes eşli olunca kendimi dışlanmış hissedip üzülüyorum bazen. Dediğin gibi detaylı dua edeceğim. Seviyorum seni
Bugün itibariyle daha detaylı dua etmeye başlıyorum canım benim :)
Maşallah sana. Daim olsun enerjin ve hareketliliğin
Spor yapan yorgun olmas abla :)))
Güzel dileğin için tşk ederim
Sen gülünce ben de sesli güldüm :):)
Afiyetle huzurla yiyin kuzum, Allah kolaylık versin
Son resimdeki yeree olabilirim, beyaz bir elbiseyle
Ohh misss hayali bile huzur verici
Yok birşey demedi. Ben çekinik bir insanım, ilk tanışmada çok önyargılarım olur, her hareketten birşey çıkarırım ve çok konuşmam. İlk tanışmada seviyorum ya da nefret ediyorum. O yüzden biraz kitlendim
Saçlarımı biraz daha açtırıyorum, iyice sarı olacam galiba
Canım eski yaşadığım şehirde çok zor günler geçirdim, atlattığımı sanıyordum ama her defasında aklıma gelip sinir krizleri geçiriyorum. Her sağlık problemimin arkasından da ‘bu kadar gerilecek ne sorun yaşadın, kimü kaybettin’ diyorlar.
Aslında çok uzun zaman önce gitmem gerekiyordu ama kısmet bugüneymiş. İlerleyen zamanlarda daha çok bilgim olacak sanırım bu konuda
Fiziği korumak ve daha da inceltmek için elimden geleni yapıyorum :) cidden kilo yük
tamam canım sonradan okudum. Ben normalde az içiyorum da buraya yazmak iyi bir hatırlatma oluyorEdibe12 suyu 2 lt den fazla içtim unutmuşum yazmayı
Ummadik taş baş yararmis diyim sana
benden iyi ona moral motivasyon olacak şey mi olur kesin rakip olsak o kazanacak :)Tatlinin bari yarisi olasaydi iyi olurdu
Aksami iyi kapatmisin ama
valla bende usandim cnm benim telden mi olmuyor bilmiyorum halbuki altta cikan etiketeede basiyom hep
Genelde psikologtan cikanlar oyle der cnm demekki verimli gecmis boyle boyle yuklerini atacaksin
Ohhh kusforede gidilip guzellige guzellik katilacakmis
cok sanslisin demekki :)
oleyyyyyy merve disari cikiyor:) )keske yalniz gideydin
Bidaha bunu dersen takimdan atacam seni :)
Ozledimmm bileeee
Konya sogukmus baya
Kolay gelsin iyi gezmeler cnm
edibede bu hafta rakip istemiyorum dediydi
Olsun yenilirsemUmmadik taş baş yararmis diyim sana
Ikiniz ayni verirseniz yine kaybedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?