- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.021
kolay gelsinGünaydın kızlar nasılsınız eşimin patronunun çiftliği varmış 2 tane koç almış bugün işten sonra kestirip eve getirecek bugün akşam kadar onla ugrasiriz herhalde ben doğrarim eşim poşetleyip buzluğa atar marketten alınca içime sinmiyor
Sağol canım benimkolay gelsin
furmaaaaa sensiz yaşama sevincim kalmazzzzSu etiketler birgun tam cikarsa kendimi vuracam :))))
afiyet şifa olsun gülümSira geldi hedeflere bi dusunelim bakalim kim ne kadar vermesi gerekir
Önce kahvaltimi yapayim
ne dedi de dayak yemiş gibi oldun gülümmÖnce geçmişi okudum alıntıladım. İnşallah ben yazana kadar kaybolmaz :)))
Psikologtan çıktım, dayak yemiş gibiyim :))))
İlk izlenim güzel, 2 haftada bir devam etme kararı aldık. İlk tanışmadan kaynaklı çekinikliğim çok fazlaydı, diğer seanslar böyle olmaz sanırım. Bir test verdi bana öncelikli olarak onu yapıp, hafta içi whatsapptan gönderecem.
Şimdi karnımı doyurup kuaföre kendime bakmaya gidiyorum
Benim etiket çıkmış bu seferSu etiketler birgun tam cikarsa kendimi vuracam :))))
Tatlim konuları pek takip edemiyorum psikoloğa niye gidiyorsun geçmiş olsun bu aralar benimde ihtiyacım var gerçekten bu arada eski ve yeni resmini koymuşsun yorum yapamadim yeni fiziğin çok iyi maşallah bu şekilde devam et vazgeçme tatlim kilo insan vücudunda sadece yükÖnce geçmişi okudum alıntıladım. İnşallah ben yazana kadar kaybolmaz :)))
İlk izlenim güzel, 2 haftada bir devam etme kararı aldık. İlk tanışmadan kaynaklı çekinikliğim çok fazlaydı, diğer seanslar böyle olmaz sanırım. Bir test verdi bana öncelikli olarak onu yapıp, hafta içi whatsapptan gönderecem.
kalktim ablada hepsi teker teker uyandı kahvalti hazirladim sofrayi mutfağa götürdüm direk hazirlanip disari ciktik sonundaTembellik yokkk
Kalk kendin icin biseyler yap :)
afiyet sifa olsun canimGünaydın kızlar nasılsınız eşimin patronunun çiftliği varmış 2 tane koç almış bugün işten sonra kestirip eve getirecek bugün akşam kadar onla ugrasiriz herhalde ben doğrarim eşim poşetleyip buzluğa atar marketten alınca içime sinmiyor
Tebrik ederim kizlar bu hafta takimin yuz karasiyim604.ETAP 9.TAKIM ENLERI
1.%2.47..... @gewezebidik
2.%2.37...... @mefkurem
3.%2.27...... @istikrar1986
4.%2.25...... @medine66
%1.85....... @seydan94
%1.70....... @Mehlikatun
%1.69....... @nanekekik
%1.28....... @Sweetyy83
%1.26....... @kkkmevsim5
%1.06....... @Pinkyminkyy
Canim zamani gelince kendiliginden ogreniyor valla ben kucuk dogmadan kara kara dusunuyordum nasıl alistiricam diyd bir gün kizim kendi istemedi bezi ve birden bıraktı suan gece bezliyorum sadece o da benden kaynaklanıyorSulugu var abla sulugundan iciyor bardaktan iciyor maşallah çok zeki herseyin farkında olan bir çocuk ama çok inat bu inadı beni bitirdi temmuzdan beri uğraşıyorum wc eğitimi için sadece çişini öğrendi oda sadece bana söylüyor bide babasına öğretmenine şöyle diyorum tamam diyor soylemiyor mecbur okula giderken kilotlu bez bağlıyorum kaka olayını henüz aşamadik bazen yapıyor bazen istemiyor kabızlığı gecti ama yinede kotlrkuyor wc ye oturmuyor oğlumda wc yi 1 haftada ogrendiydi gece bile kendi kalkıp söylüyordu biberonunuda kolay bıraktı ama kızım inadı yüzünden ilerleyemiyor ikiz çocuk buyutsem bu kadar yipranmazdim bu kiz beni çok yıprattı
Tebrik ederim kizlarRAKIPLER
@mefkurem
Edibe12
Kazanannnnnn @mefkurem
@askrhpozitif
@nanekekik
Kazanannnnnn @nanekekik
@Pinkyminkyy
istikrar1986
Kazanannnnnn @istikrar1986
@seydan94
@Sweetyy83
Kazanannnnnn @seydan94
ay o psikologa benimde ihtiyacim var da esim ne gerek deyip erteliyorÖnce geçmişi okudum alıntıladım. İnşallah ben yazana kadar kaybolmaz :)))
Günaydınlaaaarrrrr
Kocalarına laf söyleyen olmuş, aaa ne ayıp burda arayıp (!) da bulamayanlar var
evet cnm biraz once yolcu ettim oglan goturdu havaalanina
Kolnden binecek istanbul aktarma
Ins. Havalar duzelir biraz
ins. Iyi niyetli kadir kiymet bilen biri ciksin karsina cnm
Bende aksine yorgunmu olursun dediydim :)) cok mutlu oldum senin adina
Ins. Hep boyle ol cnm
Vucudu birak insanin ruhuna cok iyi geliyor spor
Afiyet olsun canim bugün bende ayakta uyuyorum resmenSelam güzelller,
bütün yazdıklarınızı okudum. Kahvaltı yapıp alıntıları geçeceğim
kız edibemm bu gün çılgınlığım tuttu şimdiye kadar kimseyle rakip olmadım sen bir de hele bu hafta hedefin kaç ona göre seninle rakip olmaya niyet edip davet edicem seni bebemm :)Selam güzelller,
bütün yazdıklarınızı okudum. Kahvaltı yapıp alıntıları geçeceğim
Aynen dogru canim 3 d ultrason oluyor
ne dersi calisiyorsun. Yaptim vallaha jilliana basladim kotu bir baslangic oldu her tarafim agriyor ama sonucu guzel olacak insallah :))
Bu gece spor yapmanin mutluluğu var uzerimde
her şer de ve şey de bir hayır vardır canoooom doğru insan ve doğru zaman gelmemiş senin için demek ki
gözünü seveyim tuğçem evlenmek için doğru ve detaylı dua et allaha her güzel ayrıntıyı söyle duan da
merhametli sabırlı sevecen olsun v.s. her şeyi ekle :))
evet aynıydik abla senin ilac değişince sisirmisti seni inşallah abla
Bir an once hedefe ulaşmak dilegiyle
afiyet olsun abla
Biraz fazla kacmis sanki
yok canim bu hafta bir planim oluruna biraktim valla 2 haftadır strese girdikce tarti benle inatlasti o yüzden bu hafta yapmiyorum bir plan
Her zaman aynı saate tartil diger turlu tartı yanıltıyor
Ne o kiz yenilmekten mi korkuyorsun hic kaçamak yapmamissin
amin abla
günaydın canim ekim ablaya katılıyorum dua ederken detayli dua et mutlaka
Günaydın kızlar
Dun akşamki spordan midir bilinmez bugun diger gunlere nazaran dinlenmis ve dinc kalktim ev halki hala uyuyor bende yataktan size sesleniyorum
evet cnm biraz once yolcu ettim oglan goturdu havaalanina
Kolnden binecek istanbul aktarma
Ins. Havalar duzelir biraz
ins. Iyi niyetli kadir kiymet bilen biri ciksin karsina cnm
Bende aksine yorgunmu olursun dediydim :)) cok mutlu oldum senin adina
Ins. Hep boyle ol cnm
Vucudu birak insanin ruhuna cok iyi geliyor spor
sesli guldum
bugunluk keke bisey demiyorum ama gec vakit
telafi etcem insallh.1 saat fazla spor yapcam
Günaydın kızlar nasılsınız eşimin patronunun çiftliği varmış 2 tane koç almış bugün işten sonra kestirip eve getirecek bugün akşam kadar onla ugrasiriz herhalde ben doğrarim eşim poşetleyip buzluğa atar marketten alınca içime sinmiyor
ne dedi de dayak yemiş gibi oldun gülümm
bakım her zaman ruha iyi gelir :)
Tatlim konuları pek takip edemiyorum psikoloğa niye gidiyorsun geçmiş olsun bu aralar benimde ihtiyacım var gerçekten bu arada eski ve yeni resmini koymuşsun yorum yapamadim yeni fiziğin çok iyi maşallah bu şekilde devam et vazgeçme tatlim kilo insan vücudunda sadece yük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?