Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Önce geçmişi okudum alıntıladım. İnşallah ben yazana kadar kaybolmaz :)))

Psikologtan çıktım, dayak yemiş gibiyim :))))

İlk izlenim güzel, 2 haftada bir devam etme kararı aldık. İlk tanışmadan kaynaklı çekinikliğim çok fazlaydı, diğer seanslar böyle olmaz sanırım. Bir test verdi bana öncelikli olarak onu yapıp, hafta içi whatsapptan gönderecem.

Şimdi karnımı doyurup kuaföre kendime bakmaya gidiyorum

ne dedi de dayak yemiş gibi oldun gülümm
bakım her zaman ruha iyi gelir :)

Tatlim konuları pek takip edemiyorum psikoloğa niye gidiyorsun geçmiş olsun bu aralar benimde ihtiyacım var gerçekten bu arada eski ve yeni resmini koymuşsun yorum yapamadim yeni fiziğin çok iyi maşallah bu şekilde devam et vazgeçme tatlim kilo insan vücudunda sadece yük

Tembellik yokkk

Kalk kendin icin biseyler yap :)
kalktim ablada hepsi teker teker uyandı kahvalti hazirladim sofrayi mutfağa götürdüm direk hazirlanip disari ciktik sonunda

afiyet sifa olsun canim

Tebrik ederim kizlar bu hafta takimin yuz karasiyim
Canim zamani gelince kendiliginden ogreniyor valla ben kucuk dogmadan kara kara dusunuyordum nasıl alistiricam diyd bir gün kizim kendi istemedi bezi ve birden bıraktı suan gece bezliyorum sadece o da benden kaynaklanıyor
RAKIPLER

@mefkurem
Edibe12

Kazanannnnnn @mefkurem

@askrhpozitif
@nanekekik

Kazanannnnnn @nanekekik

@Pinkyminkyy
istikrar1986

Kazanannnnnn @istikrar1986

@seydan94
@Sweetyy83

Kazanannnnnn @seydan94
Tebrik ederim kizlar
ay o psikologa benimde ihtiyacim var da esim ne gerek deyip erteliyor

Günaydınlaaaarrrrr

Kocalarına laf söyleyen olmuş, aaa ne ayıp burda arayıp (!) da bulamayanlar var

Oh hadi hayirlisiyla ona iyi tatiller sende biraz ozlersin abla iyi olur ben ole diyorm hep evlilige heycan katiyor
Istanbul iyi bu ara ya sadce yagmurlu 2 gundur

askrhpozitif tatlim kızın kaç yaşında öğrendi benim kızım martta 3 yasina girecek oglanda aynı yaşlarda öğrenmişti

Selam güzelller,
bütün yazdıklarınızı okudum. Kahvaltı yapıp alıntıları geçeceğim
kız edibemm bu gün çılgınlığım tuttu şimdiye kadar kimseyle rakip olmadım sen bir de hele bu hafta hedefin kaç ona göre seninle rakip olmaya niyet edip davet edicem seni bebemm :)

Aynen dogru canim 3 d ultrason oluyor
ne dersi calisiyorsun. Yaptim vallaha jilliana basladim kotu bir baslangic oldu her tarafim agriyor ama sonucu guzel olacak insallah :))

Martta kurum içi yükselme sınavı var, çok hazırlandığım söylenemez ama çalışıyorum işte

Spor ağrıları her zaman iyidir, yarasın :)))

Bu gece spor yapmanin mutluluğu var uzerimde

O enerjiyi ta burdan aldım :)))

Aynen kuzum zamanı gelince olacağından eminim. Çok takmıyorum aslında ama çevremdeki herkes eşli olunca kendimi dışlanmış hissedip üzülüyorum bazen. Dediğin gibi detaylı dua edeceğim. Seviyorum seni

Bugün itibariyle daha detaylı dua etmeye başlıyorum canım benim :)

Günaydın kızlar
Dun akşamki spordan midir bilinmez bugun diger gunlere nazaran dinlenmis ve dinc kalktim ev halki hala uyuyor bende yataktan size sesleniyorum

Maşallah sana. Daim olsun enerjin ve hareketliliğin

Spor yapan yorgun olmas abla :)))

Güzel dileğin için tşk ederim

sesli guldum

bugunluk keke bisey demiyorum ama gec vakit
telafi etcem insallh.1 saat fazla spor yapcam

Sen gülünce ben de sesli güldüm :):)

Afiyetle huzurla yiyin kuzum, Allah kolaylık versin

Son resimdeki yeree olabilirim, beyaz bir elbiseyle
Ohh misss hayali bile huzur verici

ne dedi de dayak yemiş gibi oldun gülümm
bakım her zaman ruha iyi gelir :)

Yok birşey demedi. Ben çekinik bir insanım, ilk tanışmada çok önyargılarım olur, her hareketten birşey çıkarırım ve çok konuşmam. İlk tanışmada seviyorum ya da nefret ediyorum. O yüzden biraz kitlendim

Saçlarımı biraz daha açtırıyorum, iyice sarı olacam galiba

Canım eski yaşadığım şehirde çok zor günler geçirdim, atlattığımı sanıyordum ama her defasında aklıma gelip sinir krizleri geçiriyorum. Her sağlık problemimin arkasından da ‘bu kadar gerilecek ne sorun yaşadın, kimü kaybettin’ diyorlar.

Aslında çok uzun zaman önce gitmem gerekiyordu ama kısmet bugüneymiş. İlerleyen zamanlarda daha çok bilgim olacak sanırım bu konuda

Fiziği korumak ve daha da inceltmek için elimden geleni yapıyorum :) cidden kilo yük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…