- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.981
Mutlu enerjik saglikli haftasonlari guzeller
Ins.haftasonunu guzel gecirip yine artisiz bi pazartesiye baslariz
amin inşallah artısız eksilerle başlarız haftaya :)Mutlu enerjik saglikli haftasonlari guzeller
her şer de ve şey de bir hayır vardır canoooom doğru insan ve doğru zaman gelmemiş senin için demek kiGünaydınlaaaarrrrr
Kocalarına laf söyleyen olmuş, aaa ne ayıp burda arayıp (!) da bulamayanlar var
evet aynıydik abla senin ilac değişince sisirmisti seni inşallah ablaaman böyle böyle geçiyor zaman işte bazen tatlı bazen tuzlu bazen de acıı:)
önce aynıydık ben kilo aldım sen indin gel biz 1 şubatta 70 li rakamlarda buluşalım :)
afiyet olsun ablaMenumu yazip alintiara sabah bakarim gozlerim aciyor
11.00
1 tb sandwich ekm
2 yumurta omlet
Peynir
6 zeytin
14.00
1 dil.elmali pasta (ustundeki kremayi aldim tabani inceydi ustu elma puresi gibi)
18.30
200 gr et doner
Salata
1 bar ayran
Su 2. Lt
Spor 3 mil leslie
135 puanPnrrr-12
Sabah gorusuruz kizlar
Iyi geceler
Biraz fazla kacmis sankiMenüm
Sabah 1/2 dlm ekmek 1 .5 kk peynir
Öğle yok
Akşam 19.00 2 kepçe çorba 2 kepçe patatesli misket köfte (çoğu yemeğin suyu) 1 kaşık pilav 1 dlm ekmek
Akşam 3 minik şerbetli tatlı ama yarım baklava kadar.yarım dilim tiramisu (misafirim vardı da çok kaçtı )
Su ölçemedim dışarı da çıktım
Spor yok.
Bugün yapicam dedim zorla internet cafeye gittim.ama ne cafe zumba indirip evde yapmak için.leskiyi zamanında öyle yapmıştım.birden bir köpek sesi.meğer adam içerde köpeğini getiriyornuş.linkleri kopyaladım adama bu videoları indirmek istiyorum dedim (herzaman gittiğim cafe kapanmış.öyle leslie indirmiştim zamanında şip diye yapmışlardı.).burda video yok ki diyor.beyefendi onlar link siz indireceksiniz diyorum. Bekle bekle.yapamadı.eşim de çoktan telaşlanmış cumaya gidicem diye.her zaman ezan okunurken çıkan adama bem dışarı çıkınca birşeyler olmuş pes. Yolda karşılaştık .hayret.
yok canim bu hafta bir planim oluruna biraktim valla 2 haftadır strese girdikce tarti benle inatlasti o yüzden bu hafta yapmiyorum bir planSabah sabah uyustum bu ne kadar yazmışsın iz nerdeyse 1 saattir gecmisteyim 4 sayfam kaldı dün sarjim bozuldu tel kapalıydı gece şarj aleti geldi ama ben horlama makamına gecis.dunki menumu paylaşacağım kahvaltı yapayım
askrhpozitif mervecim bu hafta beni yenmek için planalr yaptinmi
Her zaman aynı saate tartil diger turlu tartı yanıltıyorHayırlı haftasonlari
Dunki detokstan sonra +300 gelmiş tabi namazdan önce tartıldim erken de olduğu için olabilir inşallah bugün eksiye dönecek bugün birazda temizlik aksmda kayınvalide ziyareti nasipse programı miz herkes e kolay gelsin
Ne o kiz yenilmekten mi korkuyorsun hic kaçamak yapmamissinSabah
1 sütlü kahve
10 -11 gibiydi
Tost
1 yumurta
biber domates
Yarim küçük muz 1 hurma
Aksam 18 de bitti
1 tabak sulu köfte
1 d.ekmek salata
Yeşil cay
2.5 lt su30 dk eliptik 120 puanPnrrr-12
amin ablaMutlu enerjik saglikli haftasonlari guzeller
günaydın canim ekim ablaya katılıyorum dua ederken detayli dua et mutlakaGünaydınlaaaarrrrr
pizzaya bisey demiyom ama sana kotu icecegi hic yakistiranadim :)) sen alirmiydin oyle seyler :)Menü
Sabah(10:00)
2 tane tam buğday ekmeği (50g) tost
Çeri domates
Tere
Öğle(14:30)
60g ton balığı ile salata
1 bardak ayran
Ara(16:00)
Kahve 2 hurma 2 ceviz
Akşam(18:00)
1.5 dilim ev pizzasi ince yaptım
1 bardak kötü siyah içecek
Su: 1.5 yatana kadar 2.5 olur spor: 2 mile Leslie 5k ne oldu ise PC takıldı kaldıPnrrr-12 90 puan
onceden verebiliyodun tatlim simdi niye olmasinkiHaftaya 68.4 hedefim en fazla 1 kilo verebiliyorum
bugunluk keke bisey demiyorum ama gec vakitmenumu yaziyim
sabah 08:30
2yumurtayla omlet
2 kasik kiymali ispanak
10 badem
kibrit kutusundan kucuk beyaz peynir
2 zeytin
11:30
yarim lahmacun
14:30
turk kahvesi
16:30
1 lahmacun
bol yesillik
1 bardak ayran
ve bi hata yaptim
1 dilim kek yedim.su an cok pismanim
2lt den fazla su
spor yok
masallah cnm kacamaksiz bi menu ama miktarlar az olmusMenüm
Sabah 8.30
1 yumurta ile omlet
ara 11
sütlü kahve
1 bisküvi
1 mandalina
Öğle 3
Haşlanmış brokoli
bir köfte
akşam 7
1 tabak ıspanak
salata
su 2 lt
spor yok
kacamaklar biraz daha az olup aksamda bisey olsaydi keske tatlimMenum
12:30
Tavada peynirli 2 yumurta
1 dilim ekmek
16:00
1 kase sehriye salatasi
1 dilim patatesli börek
1 dilim hashasli kek
17:00
1 Türk kahvesi
Su:suan 2,6lt
Spor:leslie 5k (71 dk) 213 puanPnrrr-12
Keşke spora bugünden önce baslasaydim yeminle bugun agzima tek kaçamak surmezdim yorgunluktan oldum bittim 4. Milede kucuk kiz kucağımdaydi üstelik
Menu cuma icin iyi cnmMenumu yazip hemen yatiyorum iyi geceler hepinize
Kahvalti.07.00
3 tane ucgen yufka peynirli borek (kucuk ve tek kat yufkadan sarilmisti )
Cay
Aralarda sekersoz cay vee kahve
Ogle.12.00
1 tabak baharat soslu soganli tavuk sote
1 kucuk kase yogurtlu saksuka
Aralarda sekersiz cay ve kahve
Aksam.19.00
1 kepce ezogelin corbasi
1 tabak mantar yemegi
1 kase yogurt
Cayin yanina 7 8 tane antep fistigi
1 bardak sekersiz nescafe (bu gereksiz oldu annem ne zamandir icmiyoruz diye almis gelmis kiramadim)
Su.2-2.5 arasi
Spor. Jillian level1 27 dk 108 pPnrrr-12
valla cok sessiz olursan tepene biner cnm bunlara cok yuz vermicenseni yaradana kurban sağ ol gülümmmm valla rahat okudum :)))
benim ki vampirlerin piri gibi düşün halimi yaşlandıkça daha da beterleşiyor son 1 aydır dozunu arttırdı her şeyde aşağılamaya başladı her dediğini duysam taksam eskisi gibi kendimi sadece çöplük gibi hisseder iyice şişerdim boş verrr diyip geçicez çoğu şeyi her zaman kötü değiller ya terazi olayı tartıcaz hangi tarafı ağır basıyor tarafsız gözle ama iyi tarafları fazla basıyor ki hala beraber yaşıyoruz:)
Cananim lutfen gune saglikli bi kahvaltiyla baslaMenüm
Sabah 1/2 dlm ekmek 1 .5 kk peynir
Öğle yok
Akşam 19.00 2 kepçe çorba 2 kepçe patatesli misket köfte (çoğu yemeğin suyu) 1 kaşık pilav 1 dlm ekmek
Akşam 3 minik şerbetli tatlı ama yarım baklava kadar.yarım dilim tiramisu (misafirim vardı da çok kaçtı )
Su ölçemedim dışarı da çıktım
Spor yok.
Bugün yapicam dedim zorla internet cafeye gittim.ama ne cafe zumba indirip evde yapmak için.leskiyi zamanında öyle yapmıştım.birden bir köpek sesi.meğer adam içerde köpeğini getiriyornuş.linkleri kopyaladım adama bu videoları indirmek istiyorum dedim (herzaman gittiğim cafe kapanmış.öyle leslie indirmiştim zamanında şip diye yapmışlardı.).burda video yok ki diyor.beyefendi onlar link siz indireceksiniz diyorum. Bekle bekle.yapamadı.eşim de çoktan telaşlanmış cumaya gidicem diye.her zaman ezan okunurken çıkan adama bem dışarı çıkınca birşeyler olmuş pes. Yolda karşılaştık .hayret.
o arti bile sayilmaz cnmHayırlı haftasonlari
Dunki detokstan sonra +300 gelmiş tabi namazdan önce tartıldim erken de olduğu için olabilir inşallah bugün eksiye dönecek bugün birazda temizlik aksmda kayınvalide ziyareti nasipse programı miz herkes e kolay gelsin
Gayet guzel cnmSabah
1 sütlü kahve
10 -11 gibiydi
Tost
1 yumurta
biber domates
Yarim küçük muz 1 hurma
Aksam 18 de bitti
1 tabak sulu köfte
1 d.ekmek salata
Yeşil cay
2.5 lt su30 dk eliptik 120 puanPnrrr-12
Günaydın canımGunaydinlarrr
Gunaydin herkezee
Esin bugunmu gidiyordu Allah kavustursun abla
aksam aciksaydim yoğurt yiyecektim abla acikmadim hala midem tas gibi suan için bir yerim agrimiyor ama daha ayaga kalkmadim hizli baslamasam hic baslayamazdim abla birde dun cok kacinca onunda etkiai oldu su spora basladim ya artik kaçamaklari oyle kolay yapamamkacamaklar biraz daha az olup aksamda bisey olsaydi keske tatlim
Masallah spora hizli baslamisin yarin heryerin agrimazsa iyi :))
evet cnm biraz once yolcu ettim oglan goturdu havaalaninaGunaydinlarrr
Gunaydin herkezee
Esin bugunmu gidiyordu Allah kavustursun abla
ins. Iyi niyetli kadir kiymet bilen biri ciksin karsina cnmGünaydınlaaaarrrrr
Bende aksine yorgunmu olursun dediydim :)) cok mutlu oldum senin adinaGünaydın kızlar
Dun akşamki spordan midir bilinmez bugun diger gunlere nazaran dinlenmis ve dinc kalktim ev halki hala uyuyor bende yataktan size sesleniyorum
Gercekten spor istahida etkiliyorGünaydın canım
aksam aciksaydim yoğurt yiyecektim abla acikmadim hala midem tas gibi suan için bir yerim agrimiyor ama daha ayaga kalkmadim hizli baslamasam hic baslayamazdim abla birde dun cok kacinca onunda etkiai oldu su spora basladim ya artik kaçamaklari oyle kolay yapamam
Bende yorgunluk bekliyordum aslinda ama uykumu bile almis durumda ev halkinin uyanmasini bekleyip yatakta tembellik yapıyorumevet cnm biraz once yolcu ettim oglan goturdu havaalanina
Kolnden binecek istanbul aktarma
Ins. Havalar duzelir biraz
ins. Iyi niyetli kadir kiymet bilen biri ciksin karsina cnm
Bende aksine yorgunmu olursun dediydim :)) cok mutlu oldum senin adina
Ins. Hep boyle ol cnm
Vucudu birak insanin ruhuna cok iyi geliyor spor
kesinlikle ablaGercekten spor istahida etkiliyor
Hani susayinca aciktik zannedermis ya vucut
Bu hareket icinde gecerliymis
Vucut hareket ihtiyaci duyuyor biz aciktik zannediyoruz
Cuma günü en ufak kaçamak yapsam hemen artı oluyorum bu sefer o artiyi eksiye indirmeye ve hedefe ulaşmak için baya bir çaba sarfediyorum abla cuma kacamak yapmasam 2 kilo bile veriririm ama kaçamak olmadanda diyet zor oluyor bi daha cuma kacamagimı öğlen saatlerinde yada sabah yapacam akşamda dengeliycem geçen sene öyle yapiyordumonceden verebiliyodun tatlim simdi niye olmasinki
Tembellik yokkkBende yorgunluk bekliyordum aslinda ama uykumu bile almis durumda ev halkinin uyanmasini bekleyip yatakta tembellik yapıyorum
kesinlikle abla
sesli guldumGünaydınlaaaarrrrr
Eşime uydum abla acayip hararetim vardı dün ya ne içsem geçmedipizzaya bisey demiyom ama sana kotu icecegi hic yakistiranadim :)) sen alirmiydin oyle seyler :)
onceden verebiliyodun tatlim simdi niye olmasinki
bugunluk keke bisey demiyorum ama gec vakit
masallah cnm kacamaksiz bi menu ama miktarlar az olmus
Sabah daha dolu oglen 3 kofte yogurt olsa daha iyi olurdu
Ozellikle proteini az tutmayalim
kacamaklar biraz daha az olup aksamda bisey olsaydi keske tatlim
Masallah spora hizli baslamisin yarin heryerin agrimazsa iyi :))
Menu cuma icin iyi cnm
Ohh jillanada baslanmis olculerini almayi unutma bakalim 1 ay sonra ne degisecek
valla cok sessiz olursan tepene biner cnm bunlara cok yuz vermicen
Seninki senden daha ne istiyorki acaba
Adamin yedigi onunde yemedigi arkasinda
Hem marifetli hem inteligent sin
Bence icten icten senin ozelliklerini kiskaniyor senin adam
O yuzden asagi cekmeye calisiyor
Cananim lutfen gune saglikli bi kahvaltiyla basla
Sizin ev interneti yokmu
o arti bile sayilmaz cnm
Benimde arti oldugundan eminim o yuzden bugun hic tartilmicam
Gayet guzel cnm
meyvenin yaninda yogurt sut yada kuruyemis olsun
Cuma kacamak olsada sonraki gunler karbonu minumuma indirirsen pazartesiye kalmaz cnmCuma günü en ufak kaçamak yapsam hemen artı oluyorum bu sefer o artiyi eksiye indirmeye ve hedefe ulaşmak için baya bir çaba sarfediyorum abla cuma kacamak yapmasam 2 kilo bile veriririm ama kaçamak olmadanda diyet zor oluyor bi daha cuma kacamagimı öğlen saatlerinde yada sabah yapacam akşamda dengeliycem geçen sene öyle yapiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?