Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de edibemden özendim çayım hazır olup içene kadar bacak kası çalıştıran yaylı aletimi aldım otururken bacaklarım çalışsın :)

güzel olacak gülüm beyaz tenlisin ya ondan çok yakışır bence
bence de gerçekten harika olurdu yüzyüze görüşünce burada ki gibi olamayan az çekinen olursa da ben dürterdim ne de olsa topiğin en çatlağı olarak her zaman her yerde aynı benim :)

tamam Mefkurem alıştım taş olup küle dönmedim (vampirrrr):)) mantıklı düşünebiliyorum artıkk, adaletli hatunsun , seviyorum seniii, takım için edibenin kazanması lazım sen onu tutmalısın zaten

vicdansızzzz bari birden yüzüme söylemeseydin pazartesiye kadar alıştıra alıştıra söyleseydin aboooo kalbime kazık saplandı sankimmmm az sonra taş olacammm
Bazi gercekler acidir sekerim :) dunya menfaat dunyasi ogrenemedinmi
İşle dostlugu karistirmayalim
Bir kaptan olarak edibe ne kadar cok verirse takim icin okadar iyi :)

Ayyyy kendimi cok çıkarcı hissettim

Bazi gercekler acidir sekerim :) dunya menfaat dunyasi ogrenemedinmi
İşle dostlugu karistirmayalim
Bir kaptan olarak edibe ne kadar cok verirse takim icin okadar iyi :)

Ayyyy kendimi cok çıkarcı hissettim
bakış açısı farkı sultanım ben de az önce adaletlisin adalet gereğini yaptın dediydim:)

bitki çayımı içtim 15 dk ara ara durarak bacak yayıyla kas çalıştırdım 150 tane olmuştur herhalde şimdi gidip çamaşır sereyim sonra 1 yıldır yapmadığım plank hareketinini deniyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…