- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.081
vicdansızzzz bari birden yüzüme söylemeseydin pazartesiye kadar alıştıra alıştıra söyleseydin aboooo kalbime kazık saplandı sankimmmm az sonra taş olacammm
Senin tel niye bu kadar cabuk yok ediyorkiİlk alıntılarım gitmiş yaaa(
güzel olacak gülüm beyaz tenlisin ya ondan çok yakışır benceOlsun spor ağrısı bile mutluluk enerjiklik sebebi :) ben uzağım ya spordan ondan böyle herşeyi spora bağlıyorum:))))
Çok şükür iyiyim kuzum, öğreniyorum ya da öğreneceğim bazı şeyleri tamir etmeyi
Yeşil çaylı sohbetler ederdik yaa misss
Belki birgün gerçekleştirebiliriz, inşallah
Sevdim abla, ilk izlenimim olumlu yönde. Sadece benimle biraz savaşacak, içimi açabilmek için. O da onun işi:))))
Elbisesiz de olur seni mi kıracam :))))
Orjinal saçlarım siyah, 5-6 ay önce sarı balyaj yaptırdım şimdi biraz daha açıyorum sarışın olacam. Bakalım ne olacak
Daim olsun kuzum, kendini zorlamadan sıkmadan
Kız ben evi zaten genel olarak otel niyetine kullanıyorjm. Aksine yeniden insan içinde olmam hoşuna gider, arada homurdanırsa da kendi problemi napim :)))
Ama gerçek haytta sizinle vakit geçirmek çok çok güzel olur
Bazi gercekler acidir sekerim :) dunya menfaat dunyasi ogrenemedinmivicdansızzzz bari birden yüzüme söylemeseydin pazartesiye kadar alıştıra alıştıra söyleseydin aboooo kalbime kazık saplandı sankimmmm az sonra taş olacammm
tamamMefkurem alıştım taş olup küle dönmedim (vampirrrr):)) mantıklı düşünebiliyorum artıkk, adaletli hatunsun , seviyorum seniii, takım için edibenin kazanması lazım sen onu tutmalısın zaten
bakış açısı farkı sultanım ben de az önce adaletlisin adalet gereğini yaptın dediydim:)Bazi gercekler acidir sekerim :) dunya menfaat dunyasi ogrenemedinmi
İşle dostlugu karistirmayalim
Bir kaptan olarak edibe ne kadar cok verirse takim icin okadar iyi :)
Ayyyy kendimi cok çıkarcı hissettim
vallaha mııı ayy ben bir daha gaza gelip çılgınlık yapıp yarışır mıyım ki amaaa sen beni tutacaksan olma ihtimali büyükkkk
Yok bidahaki yarista seni tutacam
Aaaa senin neyin eksik tatlimvallaha mııı ayy ben bir daha gaza gelip çılgınlık yapıp yarışır mıyım ki amaaa sen beni tutacaksan olma ihtimali büyükkkk
kahkahayı patlattım hala gülüyorummm sen çok vee mutlu yaşaAaaa senin neyin eksik tatlim
Soz bidahakine benimle bile yarissan seni tutacam
Bende cayimi bitirip kalkiyorumbitki çayımı içtim 15 dk ara ara durarak bacak yayıyla kas çalıştırdım 150 tane olmuştur herhalde şimdi gidip çamaşır sereyim sonra 1 yıldır yapmadığım plank hareketinini deniyeyim :)
Aminnnnnn hep birliktekahkahayı patlattım hala gülüyorummm sen çok vee mutlu yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?