- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.061
tamam o zaman anlaştık dostum.benden iyi ona moral motivasyon olacak şey mi olur kesin rakip olsak o kazanacak :)
oo sarışınlarımız artıyor bakımlı bakımlı alımlı hatunlar günü bu gün güle güle kullan saçlarını şimdiden gülümTunaydin millet ben de oglen kalktim kahvaltimi yaptim kuafore geldim. Bugun bende bakim yapacagim kendime. Sonunda sari saclarima kavusacagim :)) dun jillian beni bir carpmis ev 2. Katta bende asansor kullanmiyorum merdivenlerden inemedim bacaklarimin ust tarafi acayip agriyor.Mefkurem olcu almak aklima gelmemisti abla aksam eve gecince alir kaydededirm bakalim ne kadar fark edecek
Bu isler hic belli olmaz sekerimbenden iyi ona moral motivasyon olacak şey mi olur kesin rakip olsak o kazanacak :)
seni yaradana kurbannnnnnnnMaşallah kaçamak yaparken bile dikkat etmişsin.
Hayaller öyleydi, gerçekler başka oldu. Kızımı 7'de uyuttum kendim de 9 da uyuma hayalleri kurarken her zaman 9'da yatağa giren oğlumun uyumayacağı tuttu. 10.30'a kadar onun başını bekledim. Yine de diğer günlere göre çok iyi.
Birinci takımın yüzdesi baya yüksekmiş
Afiyet olsun, yine de bence börek iki dilim olsa daha iyi olurdu. Tam tadımlık olurdu o zaman.
Gayet güzel, spor da var.
Güzel afiyet olsun.
Tüm bekarlara tez zamanda bu çile nasip olur inşallah
Çok doğru bir tavsiye, kesinlikle katılıyorum. Her konuda böyle dua etmeliyiz hem de.
Evet bu hafta sağlıklı besinlerden biraz daha fazla tüketmeyi düşünüyorum.
Ah tadını çıkar valla
Kendim için amin diyorum.
Ah bu eşler ah
afiyet olsun. Suyu yazmamışsın.
Psikoloğun iyi geçmesine sevindim.
Benim yüzdem senden düşük, kendine haksızlık etme.
Bu hafta takım içi yarışa katılmayayım diyordum ama seninle yarışma fırsatı her zaman ele geçmez. Varım o zaman. Hedefim -500 dü ama senin hedefin -800 se benim ki de aynı olsun. Hadi bakalım
3 e yeni girmisti canim ogrendigindeaskrhpozitif tatlim kızın kaç yaşında öğrendi benim kızım martta 3 yasina girecek oglanda aynı yaşlarda öğrenmişti
Afiyet olsun canımSelam güzelller,
bütün yazdıklarınızı okudum. Kahvaltı yapıp alıntıları geçeceğim
Günaydın kolay gelsinKizlar gunaydin,
Biz simdi pazara, markete falan cikicaz, eve donunce gecmis yapip eksik menulerimi yazicam, herkese guzel hafta sonlari bol eksili gunler olsun
Bu enerjiyi spora bağlıyorum valla uyumadan önce yapilan spor ve etkileriMartta kurum içi yükselme sınavı var, çok hazırlandığım söylenemez ama çalışıyorum işte
Spor ağrıları her zaman iyidir, yarasın :)))
O enerjiyi ta burdan aldım :)))
Aynen kuzum zamanı gelince olacağından eminim. Çok takmıyorum aslında ama çevremdeki herkes eşli olunca kendimi dışlanmış hissedip üzülüyorum bazen. Dediğin gibi detaylı dua edeceğim. Seviyorum seni
Bugün itibariyle daha detaylı dua etmeye başlıyorum canım benim :)
Maşallah sana. Daim olsun enerjin ve hareketliliğin
Spor yapan yorgun olmas abla :)))
Güzel dileğin için tşk ederim
Sen gülünce ben de sesli güldüm :):)
Afiyetle huzurla yiyin kuzum, Allah kolaylık versin
Son resimdeki yeree olabilirim, beyaz bir elbiseyle
Ohh misss hayali bile huzur verici
Yok birşey demedi. Ben çekinik bir insanım, ilk tanışmada çok önyargılarım olur, her hareketten birşey çıkarırım ve çok konuşmam. İlk tanışmada seviyorum ya da nefret ediyorum. O yüzden biraz kitlendim
Saçlarımı biraz daha açtırıyorum, iyice sarı olacam galiba
Canım eski yaşadığım şehirde çok zor günler geçirdim, atlattığımı sanıyordum ama her defasında aklıma gelip sinir krizleri geçiriyorum. Her sağlık problemimin arkasından da ‘bu kadar gerilecek ne sorun yaşadın, kimü kaybettin’ diyorlar.
Aslında çok uzun zaman önce gitmem gerekiyordu ama kısmet bugüneymiş. İlerleyen zamanlarda daha çok bilgim olacak sanırım bu konuda
Fiziği korumak ve daha da inceltmek için elimden geleni yapıyorum :) cidden kilo yük
Hümaya acıdım abla yazik oda benle bir evde hapsolduTatlinin bari yarisi olasaydi iyi olurdu
Aksami iyi kapatmisin ama
valla bende usandim cnm benim telden mi olmuyor bilmiyorum halbuki altta cikan etiketeede basiyom hep
Genelde psikologtan cikanlar oyle der cnm demekki verimli gecmis boyle boyle yuklerini atacaksin
Ohhh kusforede gidilip guzellige guzellik katilacakmis
cok sanslisin demekki :)
oleyyyyyy merve disari cikiyor:) )keske yalniz gideydin
Bidaha bunu dersen takimdan atacam seni :)
Ozledimmm bileeee
Konya sogukmus baya
Kolay gelsin iyi gezmeler cnm
edibede bu hafta rakip istemiyorum dediydi
keske canım istanbulda olanlar bari bir toplanaydikKeşke gerçek hayatta toplaşabilsek yaaaa.
annen seni geri eve almaz gülüm her gün her gün bizi (benim apalak yüzümü )göresin gelir sabah akşam iş dışın da hep bizimle vakit geçirmek istersin annen de en son burası otel mi bir uyuyup üst değişmeye geliyorsun diye isyan ederKeşke gerçek hayatta toplaşabilsek yaaaa.
Yarin sabah zor olur biraz ise gidecegim maas islemleri sistemsel problemlerden yetismedi mesai yapcaz o yuzden neyse ikinci olcuyu de aksam alirim dengeler ozamanBikac gune agrilar gecer cnm
Aksam gunun sisligi olabilir
Olcu sabah ac karna daha iyi olur :)))
Oyle olmus ne zamandir aklimdaydi benim erteliyordum iyi olduPinkyminkyy bugun kuafore gitme gunude bizmi bilmiyoruz :)
sagol abla tesekkurleroo sarışınlarımız artıyor bakımlı bakımlı alımlı hatunlar günü bu gün güle güle kullan saçlarını şimdiden gülüm
Bikac gune agrilar gecer cnm
Aksam gunun sisligi olabilir
Olcu sabah ac karna daha iyi olur :)))
Pinkyminkyy bugun kuafore gitme gunude bizmi bilmiyoruz :)
oo sarışınlarımız artıyor bakımlı bakımlı alımlı hatunlar günü bu gün güle güle kullan saçlarını şimdiden gülüm
aaa ben de aynını mefkureme yazdım az önce :))ekim2009 çok zorlu bir rakip değil, bari birini yeneyim de moralim düzelsin dermişim
Evet ya ne güzel olurdu
niye aynı olursa kaybetsin ki yüzdeden dolayı mıUmmadik taş baş yararmis diyim sana
Ikiniz ayni verirseniz yine kaybedersin
yenilmekkk yokkkk ben başka rakiplere benzemem beraber yüzde biri geçmeden olmazzzz sonrası zaten kimin kazandığı önemli olmaz ikimiz de kazanmış oluyoruz kiii valla edibem bu hafta seni motivasyon kendine güven manyağı yapıcam hele beni bir yenme o zaman görürsün
şimdi asıl bomba soru geliyor mefkuşummmBu isler hic belli olmaz sekerim
Sende 2 - 3hafta once guzel eksi gorduydun
vayyyy haftaya hizli basliyoruzBen spor yapayım biraz, sonra görüşürüz
Ask olsunnn
Evet cnm yuzdeye gore belirleniyorniye aynı olursa kaybetsin ki yüzdeden dolayı mı
Tunele girdim sesin gidiyor net cekmiyor sekerimşimdi asıl bomba soru geliyor mefkuşummm
hangimizi tutuyorsun bu soruyu herkese sorucam sanırım hihihihi
Ayyyy kiskandimmminşallahEdibe12 rakabeti kabul ettiğine pişman olmaz gün de 20 kere ona yazarım kesin şimdi ki gibi
edibemmmmm tarçın karanfilli yeşil çay koydum şimdi bardağa demleniyor sen de spor sonrası yeşil çay mı içsen gülümmm
tamam o zaman sana pazartesi tekrar sorucam cevap vermek istemezsen tel yine çekmezvayyyy haftaya hizli basliyoruz
Ask olsunnn
Ben etmedimmi
Evet cnm yuzdeye gore belirleniyor
Tunele girdim sesin gidiyor net cekmiyor sekerim
Yok anacim simdi soyliyimtamam o zaman sana pazartesi tekrar sorucam cevap vermek istemezsen tel yine çekmez
ne zamandir yapmiyodu ya cnm birden 5 mille basladi
Hamlamistir
O nedenle dedim:) )
Yoksa tabiki sporla mutlu enerjik kus gibi hafif oluyoruz
tugcetugcem sağol canım şuan inşallah iyisindir geçmişi bırak önüne bak bir işin evin var Allah kolaylık versin
Mefkurem abla dün iki lt den fazla su içtim bugünde kaldığım yerden devam
ekim2009 çok zorlu bir rakip değil, bari birini yeneyim de moralim düzelsin dermişim
Evet ya ne güzel olurdu
Hayal etmesi bile guzel
ben de seniiii
ee peki ilk izlenim hisler ısındın mı sevdin mi sevmedin mii gerçi 2 hafta da bir gitmeye karar vermişsin benim ki de soru mu tabi ki sevdin :))
kız boş ver beyaz elbiseyi kimse yok tek sen olacaksın o manzara da bırak derin her esintiyi hissetsin:))
olmuşken az değişiklik de olur tam sarı olsun sen seversen herkes zaten güzel olmuş bu renk diyecek
3 e yeni girmisti canim ogrendiginde
Afiyet olsun canım
Günaydın kolay gelsin
Bu enerjiyi spora bağlıyorum valla uyumadan önce yapilan spor ve etkileri
Hümaya acıdım abla yazik oda benle bir evde hapsoldu
keske canım istanbulda olanlar bari bir toplanaydik
annen seni geri eve almaz gülüm her gün her gün bizi (benim apalak yüzümü )göresin gelir sabah akşam iş dışın da hep bizimle vakit geçirmek istersin annen de en son burası otel mi bir uyuyup üst değişmeye geliyorsun diye isyan eder
bak gülüm ego böyledir şişer de şişer, ekim egosu:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?