Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oo sarışınlarımız artıyor bakımlı bakımlı alımlı hatunlar günü bu gün güle güle kullan saçlarını şimdiden gülüm

seni yaradana kurbannnnnnnn
muhteşem ikili olalım gülüm diğer rakipleri sol da sıfır bırakalım al suyunu eline hali tokuştur benimle rekabetteee:))

askrhpozitif tatlim kızın kaç yaşında öğrendi benim kızım martta 3 yasina girecek oglanda aynı yaşlarda öğrenmişti
3 e yeni girmisti canim ogrendiginde

Selam güzelller,
bütün yazdıklarınızı okudum. Kahvaltı yapıp alıntıları geçeceğim
Afiyet olsun canım
Kizlar gunaydin,
Biz simdi pazara, markete falan cikicaz, eve donunce gecmis yapip eksik menulerimi yazicam, herkese guzel hafta sonlari bol eksili gunler olsun
Günaydın kolay gelsin
Bu enerjiyi spora bağlıyorum valla uyumadan önce yapilan spor ve etkileri
Hümaya acıdım abla yazik oda benle bir evde hapsoldu
Keşke gerçek hayatta toplaşabilsek yaaaa.
keske canım istanbulda olanlar bari bir toplanaydik

Keşke gerçek hayatta toplaşabilsek yaaaa.
annen seni geri eve almaz gülüm her gün her gün bizi (benim apalak yüzümü )göresin gelir sabah akşam iş dışın da hep bizimle vakit geçirmek istersin annen de en son burası otel mi bir uyuyup üst değişmeye geliyorsun diye isyan eder
bak gülüm ego böyledir şişer de şişer, ekim egosu:)))))

Bikac gune agrilar gecer cnm
Aksam gunun sisligi olabilir
Olcu sabah ac karna daha iyi olur :)))
Yarin sabah zor olur biraz ise gidecegim maas islemleri sistemsel problemlerden yetismedi mesai yapcaz o yuzden neyse ikinci olcuyu de aksam alirim dengeler ozaman
Pinkyminkyy bugun kuafore gitme gunude bizmi bilmiyoruz :)
Oyle olmus ne zamandir aklimdaydi benim erteliyordum iyi oldu
oo sarışınlarımız artıyor bakımlı bakımlı alımlı hatunlar günü bu gün güle güle kullan saçlarını şimdiden gülüm
sagol abla tesekkurler
Bikac gune agrilar gecer cnm
Aksam gunun sisligi olabilir
Olcu sabah ac karna daha iyi olur :)))

Pinkyminkyy bugun kuafore gitme gunude bizmi bilmiyoruz :)

ekim2009 çok zorlu bir rakip değil, bari birini yeneyim de moralim düzelsin dermişim

Evet ya ne güzel olurdu
aaa ben de aynını mefkureme yazdım az önce :))
benden iyi moral mi olur zaten beni yener dedim :)
ama benim amacım ikimiz de başarı olup diğer rakipleri sönük bırakmak 800 gram diyip 1 i tamamlayadabiliriz akşam ne yiyeceksin, ben şimdi sen rakipliği kabul edince haşlama tavuk göğsünü yeşil salataya katıp yemeye karar verdim sen ne yiyeceksin canoom her öğün öncesi 2-3 kaşık yoğurt yemeyi unutma üstüne de en az 1 bardak suyu devir gitsin hemii ben de yapıcam aynını

Olsun yenilirsem ekim2009 beni teselli eder
yenilmekkk yokkkk ben başka rakiplere benzemem beraber yüzde biri geçmeden olmazzzz sonrası zaten kimin kazandığı önemli olmaz ikimiz de kazanmış oluyoruz kiii valla edibem bu hafta seni motivasyon kendine güven manyağı yapıcam hele beni bir yenme o zaman görürsün

inşallah Edibe12 rakabeti kabul ettiğine pişman olmaz gün de 20 kere ona yazarım kesin şimdi ki gibi
edibemmmmm tarçın karanfilli yeşil çay koydum şimdi bardağa demleniyor sen de spor sonrası yeşil çay mı içsen gülümmm

Ben spor yapayım biraz, sonra görüşürüz
vayyyy haftaya hizli basliyoruz

Olsun yenilirsem ekim2009 beni teselli eder
Ask olsunnn
Ben etmedimmi

niye aynı olursa kaybetsin ki yüzdeden dolayı mı
Evet cnm yuzdeye gore belirleniyor
şimdi asıl bomba soru geliyor mefkuşummm
hangimizi tutuyorsun bu soruyu herkese sorucam sanırım hihihihi
Tunele girdim sesin gidiyor net cekmiyor sekerim

Edibe12 suyuna 7 kere niyet yüklemeden içmeeee
suya niyet yükleme
bismillahirrahmanirrahim seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun
beni sağlıkla zayıflatıp ideal bedenime kavuşturan ,zin de tutan suyum seni seviyorum teşekkür ederim , bunu söylediğin zaman su molekülleri aktifleşir büyük bir sürahiye 7 kere söyle bunları sonra her içtiğin de 1 kere söylemen kafi gülüm

Ayyyy kiskandimmm

Benim rakibem dun siyah icmis iyi yapmis

@nanekekik

ne zamandir yapmiyodu ya cnm birden 5 mille basladi
Hamlamistir
O nedenle dedim:) )
Yoksa tabiki sporla mutlu enerjik kus gibi hafif oluyoruz

Olsun spor ağrısı bile mutluluk enerjiklik sebebi :) ben uzağım ya spordan ondan böyle herşeyi spora bağlıyorum:))))

Çok şükür iyiyim kuzum, öğreniyorum ya da öğreneceğim bazı şeyleri tamir etmeyi

ekim2009 çok zorlu bir rakip değil, bari birini yeneyim de moralim düzelsin dermişim

Evet ya ne güzel olurdu

Yeşil çaylı sohbetler ederdik yaa misss

Hayal etmesi bile guzel

Belki birgün gerçekleştirebiliriz, inşallah

Sevdim abla, ilk izlenimim olumlu yönde. Sadece benimle biraz savaşacak, içimi açabilmek için. O da onun işi:))))

Elbisesiz de olur seni mi kıracam :))))

Orjinal saçlarım siyah, 5-6 ay önce sarı balyaj yaptırdım şimdi biraz daha açıyorum sarışın olacam. Bakalım ne olacak

Daim olsun kuzum, kendini zorlamadan sıkmadan

Kız ben evi zaten genel olarak otel niyetine kullanıyorjm. Aksine yeniden insan içinde olmam hoşuna gider, arada homurdanırsa da kendi problemi napim :)))

Ama gerçek haytta sizinle vakit geçirmek çok çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…