Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dogru haklisin abla...bir cok kez rejim yaptim ama bende duraklamz olmadi hic.
bi de bu mesaj cevaplamayi ogrencem insllh yaa...oyuzden dogru duzgun mesaj yazamiyorum..hep karma karisik oluyo.
ben pazar markete cikiyorum .aksama menulerimi yazarim artik.guzel hafta sonlari herkese Mefkurem

Duyduk duymadık demeyin
Bu hafta bir tarafta detoxlarin kraliçesi Mefkurem Zuhal abla diğer tarafta atarlı giderli North River Takımımızın yeşilliği var herkes tarafını secsin
Vayyy silahlar cekiliyor heee bende kardes kardes gidecez sandiydim
Hadi bakalim bahar hanim seni salatama nane olarak dogricam

Gevezelik etmeye geleceğim koltuklar geldi bı sil supur yapmam lazim
gule gule iyi gunlerde kullanin cnm
Beni bekleme spor yapiyor olacam

hepimiz ilk geldigimizde oyleydik cnm zamanla alisirsin hele ben teknoloji ozurluyum :))

Sporu zamanla artirmak her yonden daha iyi cnm

yeni koltuk mu aldın gülüm hadi hayırlı olsun güle güle huzurla sağlıkla kullan
taraf işine gelince benim düşünmem lazımm hemen seçemem ki

Senin tel niye bu kadar cabuk yok ediyorki

Tel aku bitip kaoanmadiysa duruyor benimkiler

Ya eskiden bu kadar sık olmuyordu. Ben de anlamadım neden yok olduğunu. Farkında olmadan birşey yapıyorum sanırım

Beyaz değilim kız ben. Koyu buğdayım :))) ama sen yakışır diyorsan kesin yakışır :))))
Çekingenler açılırdı işte fena mı olurdu

Tebrikler :)
Her halükarda eksi, vücudundaki değişim çok daha fazladır. :)

Bugün aldım, akşam üzeri içerim. Karın ağrısı çok yapıyor dimi?

Merhaba herkese! Geçmişe henüz bakmadım, şu an sinemadayım. Ara öğün yulaflı meyveli yoğurt yiyorum. Robin hooda geldim :)
Bakalım nasılmış hava buz gibi.
O zaman dünün listesi gelsin:

Sabah 09.00- elma sirkeli su.

10.00- 2 küçük ekmek peynir çay.

Öğlen: 14.00- 2 yk kuru fasulye 2 yk pirinç pilavı 1 salatalık turşusu.

Akşam: 19.00- salata ve avakado ezmesi.

Su: 2 lt.

Spor: yok

geçen fotoğraflarını gördüm ama akçek pakçek geldin bana
gülüm sen saçını da iyi yada kötü yapsan üzerine delikli çuval giysen de eğer ki kendini güzel hissedersen herkes seni güzel bulur ona göre titreşim yayıyoruz insanları titreşimlerimizle etkiliyoruz, aynısı mükemmel giyinip kendini güzel hissetmediğin de de geçerli sen yakıştırmazsan kimse yakıştırmaz:) o yüzden yüz de yüz yakışacak mükemmel görüneceksin bunu bil

Al benden de o kadar geleli 2.5 saat oldu daha boya bitmedi ustune kesim ve kas var aksama kadar burdayim
kuaföre gitmeyi o yüzden sevmiyorum hem yabancı birinin kafama yüzüme dokunmasına hem de boyanın kokusuna ve oturmaya dayanamıyorum bari size çay kahve ikram ediyorlar mı
tugcetugcem Pinkyminkyy

Ben hedefleri buraya yazdim saniyordum
Simdi aklma geldi yazmadigim :) )
haftalık hedeflere de bakayım da sonra kalkayım
yemeği de koydum bu arada kendime de yumurtadan küçük tavuk göğüs ayırdım haşlıyorum
palnkı 20 sn yapabildim zorla çok hamlamışım 70 sn rahat yapıyordum geçen sene

kuaföre gitmeyi o yüzden sevmiyorum hem yabancı birinin kafama yüzüme dokunmasına hem de boyanın kokusuna ve oturmaya dayanamıyorum bari size çay kahve ikram ediyorlar mı
tugcetugcem Pinkyminkyy
Gelince turk kahvesi getirdiler ama baska bisey getiren olmadi birazdan cay istemeyi dusunuyorum bende :))

Son düzenleme:
Bende gecen denedimde fazla duramadim

Aksama kendime ne yapsam acaba karar vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…