- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.101
dogru haklisin abla...bir cok kez rejim yaptim ama bende duraklamz olmadi hic.I Ilyusa kuzum su anda yaptigin spor yeterli sabah aksama gerek yok
Kilo vermen yavaslarsa o zaman degisiklik yaparsin
Bide eger coklu alintidaki bi mesaja cevap yazacaksan o mesajin ustune bastirinca cevapla diye cikar ona basarsan
mesaj senin mesaj ekraninda gorununur
Mesajlari herzaman [QUTQ] dan sonra yazicaksin yoksa cevabin mesajin icinde kalir
yeni koltuk mu aldın gülüm hadi hayırlı olsun güle güle huzurla sağlıkla kullanGevezelik etmeye geleceğim koltuklar geldi bı sil supur yapmam lazim
ben varim:))
Vayyy silahlar cekiliyor heeeDuyduk duymadık demeyin
Bu hafta bir tarafta detoxlarin kraliçesiMefkurem Zuhal abla diğer tarafta atarlı giderli North River Takımımızın yeşilliği var herkes tarafını secsin
gule gule iyi gunlerde kullanin cnmGevezelik etmeye geleceğim koltuklar geldi bı sil supur yapmam lazim
hepimiz ilk geldigimizde oyleydik cnm zamanla alisirsin hele ben teknoloji ozurluyum :))dogru haklisin abla...bir cok kez rejim yaptim ama bende duraklamz olmadi hic.
bi de bu mesaj cevaplamayi ogrencem insllh yaa...oyuzden dogru duzgun mesaj yazamiyorum..hep karma karisik oluyo.
ben pazar markete cikiyorum .aksama menulerimi yazarim artik.guzel hafta sonlari herkeseMefkurem
yeni koltuk mu aldın gülüm hadi hayırlı olsun güle güle huzurla sağlıkla kullan
taraf işine gelince benim düşünmem lazımm hemen seçemem ki
Senin tel niye bu kadar cabuk yok ediyorki
Tel aku bitip kaoanmadiysa duruyor benimkiler
güzel olacak gülüm beyaz tenlisin ya ondan çok yakışır bence
bence de gerçekten harika olurdu yüzyüze görüşünce burada ki gibi olamayan az çekinen olursa da ben dürterdim ne de olsa topiğin en çatlağı olarak her zaman her yerde aynı benim :)
Tebrikler :)Eki Görüntüle 2223893 Tartı için beklemek beni geriyor, artık olduğu kadarıyla yazıp kurtulayım. Hayal kırıklığına uğradım biraz ama ne yapalım moral bozmak yok. Umarım takım ortalamasını çok olumsuz etkilemem, benim yüzünden birincilik kaçarsa çok üzülürüm.
Geçen cuma : 90.1
Bu cuma : 89.7
Fark: -400
Yüzde: % 0.44
Bugün aldım, akşam üzeri içerim. Karın ağrısı çok yapıyor dimi?mumkunse portakal suyuna falan koy, tadi guzel degil ve internette c vitaminiyle beraber almak iyi diye okumustum. Ben zamaninda usendigimden hazir meyve suyuyla yapmistim, bu meyve suyu biraz icimi kolaylastirsin diye. Ama yarim gun evden cikamayabilirsin wc ye kosmaktan aklinda olsun, ona gore ic.
Al benden de o kadar geleli 2.5 saat oldu daha boya bitmedi ustune kesim ve kas var aksama kadar burdayimÇok uykum geldi, sıkıldım ve oturmaktan totom ağrıdı....
Bu kadar uzun saatli işler bana göre değil ama girdim artık bir kere
geçen fotoğraflarını gördüm ama akçek pakçek geldin banaYa eskiden bu kadar sık olmuyordu. Ben de anlamadım neden yok olduğunu. Farkında olmadan birşey yapıyorum sanırım
Beyaz değilim kız ben. Koyu buğdayım :))) ama sen yakışır diyorsan kesin yakışır :))))
Çekingenler açılırdı işte fena mı olurdu
kuaföre gitmeyi o yüzden sevmiyorum hem yabancı birinin kafama yüzüme dokunmasına hem de boyanın kokusuna ve oturmaya dayanamıyorum bari size çay kahve ikram ediyorlar mıAl benden de o kadar geleli 2.5 saat oldu daha boya bitmedi ustune kesim ve kas var aksama kadar burdayim
haftalık hedeflere de bakayım da sonra kalkayımBen hedefleri buraya yazdim saniyordum
Simdi aklma geldi yazmadigim :) )
Gelince turk kahvesi getirdiler ama baska bisey getiren olmadi birazdan cay istemeyi dusunuyorum bende :))kuaföre gitmeyi o yüzden sevmiyorum hem yabancı birinin kafama yüzüme dokunmasına hem de boyanın kokusuna ve oturmaya dayanamıyorum bari size çay kahve ikram ediyorlar mı
tugcetugcem Pinkyminkyy
Bende gecen denedimde fazla duramadimhaftalık hedeflere de bakayım da sonra kalkayım
yemeği de koydum bu arada kendime de yumurtadan küçük tavuk göğüs ayırdım haşlıyorum
palnkı 20 sn yapabildim zorla çok hamlamışım 70 sn rahat yapıyordum geçen sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?