- 28 Kasım 2018
- 403
- 1.315
- 43
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.121
çay da iste yanına suyunu da iste gülüm kaç saattir oradasınGelince turk kahvesi getirdiler ama baska bisey getiren olmadi birazdan cay istemeyi dusunuyorum bende :))
doyurucu olsun ne yaparsan , gece geç saate kadar oturuyorsun sen de o yüzden acıkıp dolaba kedi manığı gibi bakmamak için akşam doymak lazım bir şey bulamazsan bol peynirli salata (beni güzel şişiriyor)yanına chialı yoğurt ye istersen:)Bende gecen denedimde fazla duramadim
Aksama kendime ne yapsam acaba karar vermedim
hemen kıpır kıpır bir müzik aç dinle gülümKizlar nasilsiniz hic kwyfim yok hastalikmiiii yoksa ne onuda anlamadim hic kalkmadan yatsam yatarim o durumdayim nedense
Tavugu niye o kadar az koydun cnmbenim akşam yemeği belli yeşillikle salata içine yumurta büyüklüğün de haş. tavuk yanına yoğurt , öncesi sonrası olabilir portakal yemeye niyet ettim:))
su 1.5 lt bitti 2. ye geçtimEdibe12 sen de içtin mi suyunu gülüm
Al benden de o kadar geleli 2.5 saat oldu daha boya bitmedi ustune kesim ve kas var aksama kadar burdayim
geçen fotoğraflarını gördüm ama akçek pakçek geldin bana
gülüm sen saçını da iyi yada kötü yapsan üzerine delikli çuval giysen de eğer ki kendini güzel hissedersen herkes seni güzel bulur ona göre titreşim yayıyoruz insanları titreşimlerimizle etkiliyoruz, aynısı mükemmel giyinip kendini güzel hissetmediğin de de geçerli sen yakıştırmazsan kimse yakıştırmaz:)o yüzden yüz de yüz yakışacak mükemmel görüneceksin bunu bil
kuaföre gitmeyi o yüzden sevmiyorum hem yabancı birinin kafama yüzüme dokunmasına hem de boyanın kokusuna ve oturmaya dayanamıyorum bari size çay kahve ikram ediyorlar mı
tugcetugcem Pinkyminkyy
Aksama planlariniz nasil kizlar
Benim dunden doner eti var cokda severim ama yemicem
Tuzundanmi baharatindanmi bana hic yaramiyor
Kendime ne yapsam bilemedim
Kizlar nasilsiniz hic kwyfim yok hastalikmiiii yoksa ne onuda anlamadim hic kalkmadan yatsam yatarim o durumdayim nedense
ben haşlanmış tavuk sevmiyorum :)) ama bu şekil yiyince hep eksi rakam görmemi sağlıyor sevsem keşke de sık sık yerdim daha hızlı zayıflardım :)Tavugu niye o kadar az koydun cnm
Keske julyan dograyip baharatla yagsiz tavada dondurseydin oyle birazdaha iyi oluyorben haşlanmış tavuk sevmiyorum :)) ama bu şekil yiyince hep eksi rakam görmemi sağlıyor sevsem keşke de sık sık yerdim daha hızlı zayıflardım :)
Ben kiyma cikarttirdim dondurucan kofte yapacagim abla eve gidebilirsem:))Aksama planlariniz nasil kizlar
Istedim istedim 2 cay ictim ustune su da geldi ilgileniyirlar sagolsunlar :)çay da iste yanına suyunu da iste gülüm kaç saattir oradasın
hepsi guzellesmek icin zaten :)) sen ne renk yaptieiyorsunBenim daha 2 saat işim varmış. Az kaldı sıkıntıdan bayılacam
Ama olsun güzel hatun olacağız ikimiz de :)
Arada bir renk işte tenim :)
Kendimi güzel görüyorum artık, sayende değiştiriyorum düşüncelerimi. Yüreği güzel pozitif elektrik yayan güzel insan, seviyorum gülüm seni :)
Ya ben de saçımla yüzümle oynanmasından hiç hoşlanmam ama bu boya işine girince mecbur kalıyorsun. Boyaya da alerjim var , kabarıp kaşınmaya başladım zaten
İkram ediyorlar bana. Benim yer tanıdık zaten evim gibi
Annem cıss bir yemek yapmış eve gidebilirsem ondan yicem ama porsiyon kısıtlamalı
Hastalığın etkisi kuzum. Biraz pozitif düşün, hareketli müzik dinle
kız alerjin var kabarıyorsun ilacın yanında mı bari kimyasal içerikli olmayan saç boyaları varmış onlardan mı araştırsan bulsan yazık canınaBenim daha 2 saat işim varmış. Az kaldı sıkıntıdan bayılacam
Ama olsun güzel hatun olacağız ikimiz de :)
Arada bir renk işte tenim :)
Kendimi güzel görüyorum artık, sayende değiştiriyorum düşüncelerimi. Yüreği güzel pozitif elektrik yayan güzel insan, seviyorum gülüm seni :)
Ya ben de saçımla yüzümle oynanmasından hiç hoşlanmam ama bu boya işine girince mecbur kalıyorsun. Boyaya da alerjim var , kabarıp kaşınmaya başladım zaten
İkram ediyorlar bana. Benim yer tanıdık zaten evim gibi
Annem cıss bir yemek yapmış eve gidebilirsem ondan yicem ama porsiyon kısıtlamalı
Hastalığın etkisi kuzum. Biraz pozitif düşün, hareketli müzik dinle
salatanın için de ceviz badem çerez de sevmiyorum yanında yerim ama :)))Keske julyan dograyip baharatla yagsiz tavada dondurseydin oyle birazdaha iyi oluyor
ben salatanin icineibirazda badem falan atiyorum bazen
Bu isler hic belli olmaz sekerim
Sende 2 - 3hafta once guzel eksi gorduydun
Hadi inşallahseni yaradana kurbannnnnnnn
muhteşem ikili olalım gülüm diğer rakipleri sol da sıfır bırakalım al suyunu eline hali tokuştur benimle rekabetteee:))
Böyle rakibe can kurbanaaa ben de aynını mefkureme yazdım az önce :))
benden iyi moral mi olur zaten beni yener dedim :)
ama benim amacım ikimiz de başarı olup diğer rakipleri sönük bırakmak 800 gram diyip 1 i tamamlayadabiliriz akşam ne yiyeceksin, ben şimdi sen rakipliği kabul edince haşlama tavuk göğsünü yeşil salataya katıp yemeye karar verdim sen ne yiyeceksin canoom her öğün öncesi 2-3 kaşık yoğurt yemeyi unutma üstüne de en az 1 bardak suyu devir gitsin hemii ben de yapıcam aynını
yenilmekkk yokkkk ben başka rakiplere benzemem beraber yüzde biri geçmeden olmazzzz sonrası zaten kimin kazandığı önemli olmaz ikimiz de kazanmış oluyoruz kiii valla edibem bu hafta seni motivasyon kendine güven manyağı yapıcam hele beni bir yenme o zaman görürsün
Bu aralar yeni favorim meyan kökü, bilginiz var mı? İçiyorum ama bi zararı yoktur inşallah.inşallahEdibe12 rakabeti kabul ettiğine pişman olmaz gün de 20 kere ona yazarım kesin şimdi ki gibi
edibemmmmm tarçın karanfilli yeşil çay koydum şimdi bardağa demleniyor sen de spor sonrası yeşil çay mı içsen gülümmm
Canım benim öyle ezici bir farkla yendin ki beni artık hiç birşey teselli edemedivayyyy haftaya hizli basliyoruz
Ask olsunnn
Ben etmedimmi
Evet cnm yuzdeye gore belirleniyor
Tunele girdim sesin gidiyor net cekmiyor sekerim
Süper taktik, hemen başlayayım rakibemEdibe12 suyuna 7 kere niyet yüklemeden içmeeee
suya niyet yükleme
bismillahirrahmanirrahim seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun
beni sağlıkla zayıflatıp ideal bedenime kavuşturan ,zin de tutan suyum seni seviyorum teşekkür ederim , bunu söylediğin zaman su molekülleri aktifleşir büyük bir sürahiye 7 kere söyle bunları sonra her içtiğin de 1 kere söylemen kafi gülüm
Tişekkürler kaptanım
Hep beni tutsun hep benikızEdibe12 yenilen pehlivan güreşe doymazmış beni yen ki bir daha yarışayım mefkuşum da beni tutsun o zaman şimdi seni tutuyor :))
Tövbe bir yılın üstüne plank'a başlamak için beni mi bekledinbitki çayımı içtim 15 dk ara ara durarak bacak yayıyla kas çalıştırdım 150 tane olmuştur herhalde şimdi gidip çamaşır sereyim sonra 1 yıldır yapmadığım plank hareketinini deniyeyim :)
kalk valla bence, @nanekekik ben gibi değil, bu hafta karşında spor yapan bir rakip var.Bende cayimi bitirip kalkiyorum
Çok şekersinizDuyduk duymadık demeyin
Bu hafta bir tarafta detoxlarin kraliçesiMefkurem Zuhal abla diğer tarafta atarlı giderli @nanekekik Takımımızın yeşilliği var herkes tarafını secsin
Oğlunun canı mantı, eşininki börek çekmiyor mu allahaşkına tavuk nereden çıktıhaftalık hedeflere de bakayım da sonra kalkayım
yemeği de koydum bu arada kendime de yumurtadan küçük tavuk göğüs ayırdım haşlıyorum
palnkı 20 sn yapabildim zorla çok hamlamışım 70 sn rahat yapıyordum geçen sene
Ben bezelye yemeği ve salata planlıyorum. Hatta yoğurtlu kereviz salatası yapabilirim.Aksama planlariniz nasil kizlar
Direncin mi düştü Kamileciğim, bol su iç. Portakal-mandalina ye.Kizlar nasilsiniz hic kwyfim yok hastalikmiiii yoksa ne onuda anlamadim hic kalkmadan yatsam yatarim o durumdayim nedense
Yok yok sen de depreşen spor aşkını görünce suya - spora asılayım bari ben debenim akşam yemeği belli yeşillikle salata içine yumurta büyüklüğün de haş. tavuk yanına yoğurt , öncesi sonrası olabilir portakal yemeye niyet ettim:))
su 1.5 lt bitti 2. ye geçtimEdibe12 sen de içtin mi suyunu gülüm
Sevmiyorsan zorlamasaydın kendini, ne gerek var hızlı zayıflamayaben haşlanmış tavuk sevmiyorum :)) ama bu şekil yiyince hep eksi rakam görmemi sağlıyor sevsem keşke de sık sık yerdim daha hızlı zayıflardım :)
Bak o olur, bol badem iyidir. İlla yağsız döndürmeye de gerek yok az birşey yağ olabilirKeske julyan dograyip baharatla yagsiz tavada dondurseydin oyle birazdaha iyi oluyor
ben salatanin icineibirazda badem falan atiyorum bazen
Hedefimi sevdim hadi inşallah bu sefer hedefi tuttururum.19.OCAK HEDEFLER
@mefkrem 1.6
@Sweetyy83 1
@seydan94 0.9
@nanekekik 0.8
@Habinar 0.9
@askrhpozitif 1.3
@eyledi 1.5
@istikrar1986 1.4
Edibe12 0.8
Pinkyminkyy 1.3
E ElbetOlacak 0.8
Hayyal 1
@gewezebidik 1.2
I Ilyusa 1
ekim2009 0.8
@__badem__ 0.5
Bu hedefler tutsa bile yuzde cok yuksek olmaz
Bi kac kisinin daha fazla vermesi lazim
Ben elinizden gelenden daha fazlasini yapacaginizdan eminim
Bende tam kiymayi saldirayodum :) baktim buzluga tavuk kalmamisBen kiyma cikarttirdim dondurucan kofte yapacagim abla eve gidebilirsem:))
Hedef çok güzel hatta olması gereken ama sınırları zorlayacağım. Bu hafta için çabalamak gerekecek.19.OCAK HEDEFLER
@mefkrem 1.6
@Sweetyy83 1
@seydan94 0.9
@nanekekik 0.8
@Habinar 0.9
@askrhpozitif 1.3
@eyledi 1.5
@istikrar1986 1.4
Edibe12 0.8
Pinkyminkyy 1.3
E ElbetOlacak 0.8
Hayyal 1
@gewezebidik 1.2
I Ilyusa 1
ekim2009 0.8
@__badem__ 0.5
insllh bende cok caliscam19.OCAK HEDEFLER
@mefkrem 1.6
@Sweetyy83 1
@seydan94 0.9
@nanekekik 0.8
@Habinar 0.9
@askrhpozitif 1.3
@eyledi 1.5
@istikrar1986 1.4
Edibe12 0.8
Pinkyminkyy 1.3
E ElbetOlacak 0.8
Hayyal 1
@gewezebidik 1.2
I Ilyusa 1
ekim2009 0.8
@__badem__ 0.5
Günaydın kızlar nasılsınız eşimin patronunun çiftliği varmış 2 tane koç almış bugün işten sonra kestirip eve getirecek bugün akşam kadar onla ugrasiriz herhalde ben doğrarim eşim poşetleyip buzluğa atar marketten alınca içime sinmiyor
Önce geçmişi okudum alıntıladım. İnşallah ben yazana kadar kaybolmaz :)))
Psikologtan çıktım, dayak yemiş gibiyim :))))
İlk izlenim güzel, 2 haftada bir devam etme kararı aldık. İlk tanışmadan kaynaklı çekinikliğim çok fazlaydı, diğer seanslar böyle olmaz sanırım. Bir test verdi bana öncelikli olarak onu yapıp, hafta içi whatsapptan gönderecem.
Şimdi karnımı doyurup kuaföre kendime bakmaya gidiyorum
Tatlinin bari yarisi olasaydi iyi olurdu
Aksami iyi kapatmisin ama
valla bende usandim cnm benim telden mi olmuyor bilmiyorum halbuki altta cikan etiketeede basiyom hep
Genelde psikologtan cikanlar oyle der cnm demekki verimli gecmis boyle boyle yuklerini atacaksin
Ohhh kusforede gidilip guzellige guzellik katilacakmis
cok sanslisin demekki :)
oleyyyyyy merve disari cikiyor:) )keske yalniz gideydin
Bidaha bunu dersen takimdan atacam seni :)
Ozledimmm bileeee
Konya sogukmus baya
Kolay gelsin iyi gezmeler cnm
edibede bu hafta rakip istemiyorum dediydi
Tunaydin millet ben de oglen kalktim kahvaltimi yaptim kuafore geldim. Bugun bende bakim yapacagim kendime. Sonunda sari saclarima kavusacagim :)) dun jillian beni bir carpmis ev 2. Katta bende asansor kullanmiyorum merdivenlerden inemedim bacaklarimin ust tarafi acayip agriyor.Mefkurem olcu almak aklima gelmemisti abla aksam eve gecince alir kaydededirm bakalim ne kadar fark edecek
Ben spor yapayım biraz, sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?