Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende gecen denedimde fazla duramadim

Aksama kendime ne yapsam acaba karar vermedim
doyurucu olsun ne yaparsan , gece geç saate kadar oturuyorsun sen de o yüzden acıkıp dolaba kedi manığı gibi bakmamak için akşam doymak lazım bir şey bulamazsan bol peynirli salata (beni güzel şişiriyor)yanına chialı yoğurt ye istersen:)

Tavugu niye o kadar az koydun cnm

Al benden de o kadar geleli 2.5 saat oldu daha boya bitmedi ustune kesim ve kas var aksama kadar burdayim

Benim daha 2 saat işim varmış. Az kaldı sıkıntıdan bayılacam
Ama olsun güzel hatun olacağız ikimiz de :)

Arada bir renk işte tenim :)
Kendimi güzel görüyorum artık, sayende değiştiriyorum düşüncelerimi. Yüreği güzel pozitif elektrik yayan güzel insan, seviyorum gülüm seni :)

kuaföre gitmeyi o yüzden sevmiyorum hem yabancı birinin kafama yüzüme dokunmasına hem de boyanın kokusuna ve oturmaya dayanamıyorum bari size çay kahve ikram ediyorlar mı
tugcetugcem Pinkyminkyy

Ya ben de saçımla yüzümle oynanmasından hiç hoşlanmam ama bu boya işine girince mecbur kalıyorsun. Boyaya da alerjim var , kabarıp kaşınmaya başladım zaten
İkram ediyorlar bana. Benim yer tanıdık zaten evim gibi

Aksama planlariniz nasil kizlar

Benim dunden doner eti var cokda severim ama yemicem
Tuzundanmi baharatindanmi bana hic yaramiyor
Kendime ne yapsam bilemedim

Annem cıss bir yemek yapmış eve gidebilirsem ondan yicem ama porsiyon kısıtlamalı

Kizlar nasilsiniz hic kwyfim yok hastalikmiiii yoksa ne onuda anlamadim hic kalkmadan yatsam yatarim o durumdayim nedense

Hastalığın etkisi kuzum. Biraz pozitif düşün, hareketli müzik dinle

ben haşlanmış tavuk sevmiyorum :)) ama bu şekil yiyince hep eksi rakam görmemi sağlıyor sevsem keşke de sık sık yerdim daha hızlı zayıflardım :)
Keske julyan dograyip baharatla yagsiz tavada dondurseydin oyle birazdaha iyi oluyor
ben salatanin icineibirazda badem falan atiyorum bazen

Ben kiyma cikarttirdim dondurucan kofte yapacagim abla eve gidebilirsem:))
çay da iste yanına suyunu da iste gülüm kaç saattir oradasın
Istedim istedim 2 cay ictim ustune su da geldi ilgileniyirlar sagolsunlar :)
hepsi guzellesmek icin zaten :)) sen ne renk yaptieiyorsun

kız alerjin var kabarıyorsun ilacın yanında mı bari kimyasal içerikli olmayan saç boyaları varmış onlardan mı araştırsan bulsan yazık canına
valla bana göre sen dünyanın en güzel( bence herkes çok güzeldir tüm yaratılanlar çirkinlik görünüşte değil kalpte olur) en cesur en başarılı hatunusun dün o fotoğrafları gördüğüm de daha aklımdan neler geçti neler de yazmaya fırsat olmadı nasıl bir değişim insan hem mutluluk hem imrenme hem gurur duyma ayy bir çok şeyi aynı an da yaşıyor ben bile bunları hissediyorsam sen kendini deli gibi sevip gurur duyman lazım

Bu isler hic belli olmaz sekerim
Sende 2 - 3hafta once guzel eksi gorduydun
Öyle miydi, unutmuşum
seni yaradana kurbannnnnnnn
muhteşem ikili olalım gülüm diğer rakipleri sol da sıfır bırakalım al suyunu eline hali tokuştur benimle rekabetteee:))
Hadi inşallah
Böyle rakibe can kurban

Bu aralar yeni favorim meyan kökü, bilginiz var mı? İçiyorum ama bi zararı yoktur inşallah.

vayyyy haftaya hizli basliyoruz

Ask olsunnn
Ben etmedimmi

Evet cnm yuzdeye gore belirleniyor

Tunele girdim sesin gidiyor net cekmiyor sekerim
Canım benim öyle ezici bir farkla yendin ki beni artık hiç birşey teselli edemedi
Süper taktik, hemen başlayayım rakibem
Yok anacim simdi soyliyim
Listede oldugu icin tabiki Edibe12 yi
Tişekkürler kaptanım
kız Edibe12 yenilen pehlivan güreşe doymazmış beni yen ki bir daha yarışayım mefkuşum da beni tutsun o zaman şimdi seni tutuyor :))
Hep beni tutsun hep beni
bitki çayımı içtim 15 dk ara ara durarak bacak yayıyla kas çalıştırdım 150 tane olmuştur herhalde şimdi gidip çamaşır sereyim sonra 1 yıldır yapmadığım plank hareketinini deniyeyim :)
Tövbe bir yılın üstüne plank'a başlamak için beni mi bekledin
Bende cayimi bitirip kalkiyorum
kalk valla bence, @nanekekik ben gibi değil, bu hafta karşında spor yapan bir rakip var.
Duyduk duymadık demeyin
Bu hafta bir tarafta detoxlarin kraliçesi Mefkurem Zuhal abla diğer tarafta atarlı giderli @nanekekik Takımımızın yeşilliği var herkes tarafını secsin
Çok şekersiniz Seni tutuyorum @nanekekik intikamımı al Zuhal'den
Oğlunun canı mantı, eşininki börek çekmiyor mu allahaşkına tavuk nereden çıktı

Ben bezelye yemeği ve salata planlıyorum. Hatta yoğurtlu kereviz salatası yapabilirim.
Kizlar nasilsiniz hic kwyfim yok hastalikmiiii yoksa ne onuda anlamadim hic kalkmadan yatsam yatarim o durumdayim nedense
Direncin mi düştü Kamileciğim, bol su iç. Portakal-mandalina ye.
Yok yok sen de depreşen spor aşkını görünce suya - spora asılayım bari ben de

ben haşlanmış tavuk sevmiyorum :)) ama bu şekil yiyince hep eksi rakam görmemi sağlıyor sevsem keşke de sık sık yerdim daha hızlı zayıflardım :)
Sevmiyorsan zorlamasaydın kendini, ne gerek var hızlı zayıflamaya
Keske julyan dograyip baharatla yagsiz tavada dondurseydin oyle birazdaha iyi oluyor
ben salatanin icineibirazda badem falan atiyorum bazen
Bak o olur, bol badem iyidir. İlla yağsız döndürmeye de gerek yok az birşey yağ olabilir

Hedefimi sevdim hadi inşallah bu sefer hedefi tuttururum.
İnternet çok yavaşladı nedense, ben kalkıp yemek yapayım. Sonra görüşürüz, menülere bakmaya gelirim.

Hedef çok güzel hatta olması gereken ama sınırları zorlayacağım. Bu hafta için çabalamak gerekecek.

Kolay gelsin cnm baya yorucu birgun olmusdur

Iyi gecmesine sevindm cnm bence zamanla iyiki gelmisim diyceksin tanidigim cok piskologa gidip iyi olan var

Ayyy kiyamam abla 18 gunluk gittiydi dmi az d degil ama gecer hemencik insllah benimde esim gene saliya kadar yurtdisinda is icin

Oo hadi simdiden hayirli olsun yeni sacin

Ben spor yapayım biraz, sonra görüşürüz

Kolay gelsin edibecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…