Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaptığımda leslie daha ne esneme yapayım Ama hatırladım eskiden beri azıcık kıpırdasam ayağım, dizim bacağım sıra sıra ağrırdı, öyle öyle soğudum spordan
Tatlim daha dogru durust spor yapmadigin icin vucudun alisik degil
Bi sure duzenli yapsan boyle olmaz

Aci yok raky

abla moralimde yok hastalikta var gogsum daraliyor hala sabah kalkar kalkmaz ilac almak zorunda kaldim bilmiyorum ne olcak esimi telasa sokmak istemiyorum ama olmazsa bi dr daha gitsem olacak galiba

Menumu yazayim
12:15
Tavada domatesli peynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 ucgen peynir

16:30(tavuk dünyasında yedik)
Cheese california (tavuk, makarna,salata)
400ml ayran

Su:3lt
Spor:leslie 2mile 90 puan Pnrrr-12
Aksam baya erken olmus
Makarnasi cokmuydu salatanin
Yada ayrimiydi bilemedim :)

abla moralimde yok hastalikta var gogsum daraliyor hala sabah kalkar kalkmaz ilac almak zorunda kaldim bilmiyorum ne olcak esimi telasa sokmak istemiyorum ama olmazsa bi dr daha gitsem olacak galiba
Her isin basi saglik tabi cnm
Git bidaha dr a ne kaybedersin
Hem saglikli seyler yemeye calis

Menum
Sabah12
Ceyrek yufka 6 zeytin
Arasina maydonoz ve cokelek koyup yedim

Ara 2yer elmasi 1muz

Aksam16:30
1 kevgir dolusu firinda karnabahar
Yogurt
3yk makarna

Su 2 olur
Sporyaparsam yazarim
afiyet olsun canım

soylemisler zaten canim biraz karbon ağırlıklı olmuş yarin protein cogunlukta yapip dengelersin

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

Seni fazla strese sokmak istemiyorum bebegim
anladim ablam

Vucut olarak yorulsanda disari cikman iyi oldu cnm
Neler yaptiniz nasil gecti
guzeldi abla avm gittik önce az dukkanlara bakindim sonra humayı oyun alaninda oynattık ordan yemek yedik market alisverisine gectik ordandan ikeaya gectik humayı yine oyun alanina koyup ikeayi gezdik

Aksam baya erken olmus
Makarnasi cokmuydu salatanin
Yada ayrimiydi bilemedim :)
soyle bir tabak oluyor abla

Pnrrr-12 hemde nasıl yoruldum canım ayaklarımın altı ağrıdı et dogramaktan kollarımda yarın hamlamam inşallah :)

Inanirim cnm yarina dinlen biraz

Afiyet olsun guzel olms bahar

Kanat falanmi yaptin cnm

Ewt abla kanat ve bacak di

Bu ay gorevi boyle arada bi gidicek malesef neyseki ayi yariladik sayilir

Öncesini okumadım yazışmaların ama fotoğrafı görünce bugünkü menünde olduğunu düşünül sazanladım :) makarna yerine de salata alabiliyordun tavuk dünyasında. Ben her gittiğimde öyle yapıyorum

bende menumu yazip kacayim
sabah 11:00
2 yumutadan omlet
kibrit kutusundan kucuk beyaz peynir
3 dilim salatalik
10 badem
1 ceviz

ogle 15:00
1 elma

aksam 20:00
3 kasik princ pilavi
1 tane tavuk budu
2 dilim ekmek
1 top dondurma

arkadaslarla yemekteydik
baya bi dikkat etsemde sonuc bu

3 haftada 2 kilo vermem lazım
iyi olmus cnm
Sik sık gidin bari cocuguda iyi gelir

bende hepsi karisik salata sanmistim
havalar iyiyken gidiyorduk abla su 1 aydır eve hapsolduk

Aa hiç bilmiyordum bir daha aklimda bulunsun tavuk dunyasini cok seviyorum ben
aksam ful karbon olmus

meyan kökü hakkın da pek bir şey hatırlamıyorum ama faydalıdır elbet sen yine de sık sık içme istersen , mantı 2 kg kadar buzluk da duruyor istemiyorlar börek daha geçen yediler zaten akşama değil kahvaltıya isterler ben de taze bezelyeli tavuk yaptım senelerdir tencere yemeği olarak yapmıyordum sofistike yemek diyorlardı ya en azından değişiklik oldu :)plank için seni bekledim tabii boyun düzleşmesi fibromiyaljiden aşırı ağrım olup ilaçlara başladığım da geçen sene kasım sonuydu o zamandan beri yapmamışdım :)

Sevmiyorsan zorlamasaydın kendini, ne gerek var hızlı zayıflamaya

Bak o olur, bol badem iyidir. İlla yağsız döndürmeye de gerek yok az birşey yağ olabilir
15 tatil de belki kız kardeşime giderim annem de şimdi onda en gördüklerine göre az daha zayıf görsünler beni istedim o yüzden aldıklarımı geri vereyim bari hızlı gitsin bu ara istiyorum ondan işte canoom ben salataya da normal zeytin yağını döküyorum ki yağdan pek kısmam ben yağ girmeyen beden yağ yakmaz :)

güle güle kullan sarı minnoşum , bakarsın gülüm ya bir günün gitti bu saç için :)

Yenilendigim ve mutlu olmam gereken gun zehir oldu kkafam cok bulanik ne yazacgimi da bilmiyorum ben en iyisi berbat olan menumu yazayim ve kacayim. Herkese iyi geceler.

Kahvalti.11.30
1 dilim yumurtali ekmek
1 dilim peynir
6 tane yesil zeytin
Kozlenmis kirmizi biber

Kuaforde turk kahvesi ve cay

Aksam.19.30
1 kepce ezogelin
4 kasik manti

Yarim paket (yaklasik 6 kare) cikolata

Su.1.5 lt
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…