Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence güzel karbonhidrati sabahtan tercih etmen iyi pilav mesela :)

bol karbonhidratli olmuş canım hem çorba hem ekmek akşam yine bezelye ve ekmek ve meyveleri sayalım

Kiz seni duyanda insaatta falan calistin geldin sanir

Sonuctan memnun olmana sevindim cnm gule gule kullan yeni sari sari saclarini:)

O kadar etin icinde tavukmu yedin kizzz :) pilav yerine baska bisey olsa daha iyi olurdu digerleri guzel olmus

Baya iddali bi menu olmus rakibem spor haric :)

Spordan once biraz isinma esneme yap cnm

Menude baharin yorumuna aynen katiliyorum :))

O sarışın olmak baya zahmetli ya 6 saat kuraforde kaldığımı bilirim güle güle kullan canım , doğal sarışın benim eltim oda kızıl olacağım diye çok uğraştı olmayınca olmuyor :)

Orjinal saçlarım kömür siyah, 6-8 ay önce az renklendireyim dedim ne olduysa bir an sararttım o da 6 saat sürmüştü, en son ağlıyordum dayanamıyorum diye :)
Bıgün de böyle kalsın razıyım ben gidiyorum dedim de neyse 5,5 saatte bitti :)))

Kiz seni duyanda insaatta falan calistin geldin sanir

Sonuctan memnun olmana sevindim cnm gule gule kullan yeni sari sari saclarini:)

İnşaatte çalışsaydım böyle söylenmezdim valla neyse uyuyunca geçer

Teşekkür ederim

Bende 6 saat orda oturmamak icin 6 ayda 1 gidiyorum :) )) gercekten isgence geliyor

Menum
Sabah12
Ceyrek yufka 6 zeytin
Arasina maydonoz ve cokelek koyup yedim

Ara 2yer elmasi 1muz

Aksam16:30
1 kevgir dolusu firinda karnabahar
Yogurt
3yk makarna

Su 2 olur
Sporyaparsam yazarim
Arada 1 meyve yogurt
Aksamda makarna olmasa daha iyiymis onun yerine corba falan icseydin keske

Afiyet olsun, yatmadan biraz daha su iç, 2.5 olsa süper olur.
Sonuçtan memnunsan çektiklerine değer. Bu gece güzelce dinlen yarın kendini çok iyi hissedeceksin.
Afiyet olsun, su da çok iyi
bol karbonhidratli olmuş canım hem çorba hem ekmek akşam yine bezelye ve ekmek ve meyveleri sayalım
Sorma
Spordan once biraz isinma esneme yap cnm

Menude baharin yorumuna aynen katiliyorum :))
Yaptığımda leslie daha ne esneme yapayım Ama hatırladım eskiden beri azıcık kıpırdasam ayağım, dizim bacağım sıra sıra ağrırdı, öyle öyle soğudum spordan

Al benden de o kadar geleli 2.5 saat oldu daha boya bitmedi ustune kesim ve kas var aksama kadar burdayim
Bende ayni sekilde
Ins..sonuc mutlu eder
sabahla oglen biraz gecistirme gibi geldi bana
Aksamda tok tutuysa sorun degil

Kizlar nasilsiniz hic kwyfim yok hastalikmiiii yoksa ne onuda anlamadim hic kalkmadan yatsam yatarim o durumdayim nedense
tabi hastaliginda etkisi vardir cnm
Vucut olarakmi yorgunluk var moralinmi yok

Ben gunu kapattim turp karnabahar ikisi bi arada olunca sisirdi davulgibi oldu karnim
kimyon cayi icseydin cnm

ben ne yesemde aksam hep acikiyorum cnm

Çok şekersiniz Seni tutuyorum @nanekekik intikamımı al Zuhal'den
offfffff sirtimda bi hancer hissettim

Canım benim öyle ezici bir farkla yendin ki beni artık hiç birşey teselli edemedi
sacmalama kuzum yaa
Hepsi takim icin :))

Hedefimi sevdim hadi inşallah bu sefer hedefi tuttururum.
İnternet çok yavaşladı nedense, ben kalkıp yemek yapayım. Sonra görüşürüz, menülere bakmaya gelirim.
bu senin istedigin hedef cnm:) benim gonlumden gecen min.1.3 senin adina:) )

Hedef çok güzel hatta olması gereken ama sınırları zorlayacağım. Bu hafta için çabalamak gerekecek.
Bu hafta guzel bi eksi gelmesi lazim cnm
insllh bende cok caliscam
kuzum simdi orta halli calis :)) listeye girince cok calisirsin:)))

Ayyy kiyamam abla 18 gunluk gittiydi dmi az d degil ama gecer hemencik insllah benimde esim gene saliya kadar yurtdisinda is icin
seninkide bu ara cok sık gider oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…