- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.161
Bence güzel karbonhidrati sabahtan tercih etmen iyi pilav mesela :)Bugünki menum
Sabah 10.30
Tereyagda 2 yumurta zeytin peynir 1b kahve 1dilim ekmek
Öğlen 13.30
4 kaşık pilav 4 kaşık yoğurt
Akşam 17.30
1 kase tavuk salata 1 kase yoğurt
2 lt su
Yeni oturdum spor yapamadim birazdan yaparsam yazarim
bol karbonhidratli olmuş canım hem çorba hem ekmek akşam yine bezelye ve ekmek ve meyveleri sayalımBugün ölçüyü kaçırdım, yarın daha dikkatli olmalıyım.
Sabah 10
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 mantar
1 dilim peynir
bol salatalık
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ekmek
öğle 14
1 kase tarhanaçorbası
1 tabak ıspanak
1 dilim ekmek
Ara 16
1 kase meyve salatası
Akşam
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
su 2.5 lt
spor 15 dk Leslie (O kadar ortalığı velveleye verdim spor yapıyorum diye bu kadar yapabildim, bacağım ağrıdı nedense)
Kiz seni duyanda insaatta falan calistin geldin sanirBen geldim yine
Öldüm öldüm canım çıktı yeminleeee. Kafam beynim zonkluyor, neymiş az daha sarışın olacakmışım.... leynnnnn canım çıktı, yoruldum, bayıldım, öldüm, bittim
Akşam göya arkadaşla kahveye gidecektik, yalan oldu. Film izlemek, ders çalışmak da yalan olacak bence uyurum ben az sonra
Ama saçlarım çok güzel oldu kızlar, çok bakım isticek umarım bakabilirim.
O kadar etin icinde tavukmu yedin kizzz :) pilav yerine baska bisey olsa daha iyi olurdu digerleri guzel olmusBugünki menum
Sabah 10.30
Öğlen 13.30
Akşam 17.30
2 lt su
Baya iddali bi menu olmus rakibem spor haric :)İyi akşamlar önce menü sonra geçmiş yapayım
Sabah(10:30)
1 çay kaşığı tereyağı ile omlet 1 yumurtadan
1 kk peynir
Bol tere
2 ceviz
1 kare bitter 1 kahve
Öğle(14:00)
1 büyük 60 g ton balıklı salata
Ara(17:00)
1 muz
Akşam (18:30)
4 YK kabak yemegi
1 kase yoğurt
Su: 3lt spor: yok
Spordan once biraz isinma esneme yap cnmBugün ölçüyü kaçırdım, yarın daha dikkatli olmalıyım.
Sabah 10
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 mantar
1 dilim peynir
bol salatalık
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ekmek
öğle 14
1 kase tarhanaçorbası
1 tabak ıspanak
1 dilim ekmek
Ara 16
1 kase meyve salatası
Akşam
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
su 2.5 lt
spor 15 dk Leslie (O kadar ortalığı velveleye verdim spor yapıyorum diye bu kadar yapabildim, bacağım ağrıdı nedense)
Kanat falanmi yaptin cnmBen tavuk yaptm ama bu sefer tost makinesinde guzel oldu belki deniycek olan olur fikir olsunve yanina yogurt
En nefret ettigim sey et dogramak@Pnrrr-20 hemde nasıl yoruldum canım ayaklarımın altı ağrıdı et dogramaktan kollarımda yarın hamlamam inşallah :)
Her zaman sohbetede gelebilirsin cnmHosbuldum canım senin menülerine bakayim diye geldim
O sarışın olmak baya zahmetli ya 6 saat kuraforde kaldığımı bilirimgüle güle kullan canım , doğal sarışın benim eltim oda kızıl olacağım diye çok uğraştı olmayınca olmuyor :)
Kiz seni duyanda insaatta falan calistin geldin sanir
Sonuctan memnun olmana sevindim cnm gule gule kullan yeni sari sari saclarini:)
Zeynep, 2 haftadir galibiyet goremedim bu hafta yenecem demis:))Bende çok galibiyet aldım son tartı hariç :) göreceğiz bakalım tatlım
Bende 6 saat orda oturmamak icin 6 ayda 1 gidiyorum :) )) gercekten isgence geliyorOrjinal saçlarım kömür siyah, 6-8 ay önce az renklendireyim dedim ne olduysa bir an sararttım o da 6 saat sürmüştü, en son ağlıyordum dayanamıyorum diye :)
Bıgün de böyle kalsın razıyım ben gidiyorum dedim de neyse 5,5 saatte bitti :)))
İnşaatte çalışsaydım böyle söylenmezdim vallaneyse uyuyunca geçer
Teşekkür ederim
Arada 1 meyve yogurtMenum
Sabah12
Ceyrek yufka 6 zeytin
Arasina maydonoz ve cokelek koyup yedim
Ara 2yer elmasi 1muz
Aksam16:30
1 kevgir dolusu firinda karnabahar
Yogurt
3yk makarna
Su 2 olur
Sporyaparsam yazarim
Seni fazla strese sokmak istemiyorum bebegimHayırlı olsun canım koltukların
abla sen anlasilan bu hafta aysenuru tutuyorsun
Vucut olarak yorulsanda disari cikman iyi oldu cnmIyi akşamlar kızlar
Ben yeni eve geçiyorum ayaklarıma kara sular indi . Eve gidince evi toplayıp spor yapmam lazım
Afiyet olsun, yatmadan biraz daha su iç, 2.5 olsa süper olur.Bugünki menum
Sabah 10.30
Öğlen 13.30
Akşam 17.30
2 lt su
Sonuçtan memnunsan çektiklerine değer. Bu gece güzelce dinlen yarın kendini çok iyi hissedeceksin.Ben geldim yine
Öldüm öldüm canım çıktı yeminleeee. Kafam beynim zonkluyor, neymiş az daha sarışın olacakmışım.... leynnnnn canım çıktı, yoruldum, bayıldım, öldüm, bittim
Akşam göya arkadaşla kahveye gidecektik, yalan oldu. Film izlemek, ders çalışmak da yalan olacak bence uyurum ben az sonra
Ama saçlarım çok güzel oldu kızlar, çok bakım isticek umarım bakabilirim.
Afiyet olsun, su da çok iyiİyi akşamlar önce menü sonra geçmiş yapayım
Sabah(10:30)
1 çay kaşığı tereyağı ile omlet 1 yumurtadan
1 kk peynir
Bol tere
2 ceviz
1 kare bitter 1 kahve
Öğle(14:00)
1 büyük 60 g ton balıklı salata
Ara(17:00)
1 muz
Akşam (18:30)
4 YK kabak yemegi
1 kase yoğurt
Su: 3lt spor: yok
Sormabol karbonhidratli olmuş canım hem çorba hem ekmek akşam yine bezelye ve ekmek ve meyveleri sayalım
Yaptığımda leslie daha ne esneme yapayımSpordan once biraz isinma esneme yap cnm
Menude baharin yorumuna aynen katiliyorum :))
Bende ayni sekildeAl benden de o kadar geleli 2.5 saat oldu daha boya bitmedi ustune kesim ve kas var aksama kadar burdayim
sabahla oglen biraz gecistirme gibi geldi banaMerhaba herkese! Geçmişe henüz bakmadım, şu an sinemadayım. Ara öğün yulaflı meyveli yoğurt yiyorum. Robin hooda geldim :)
Bakalım nasılmışhava buz gibi.
O zaman dünün listesi gelsin:
Sabah 09.00- elma sirkeli su.
10.00- 2 küçük ekmek peynir çay.
Öğlen: 14.00- 2 yk kuru fasulye 2 yk pirinç pilavı 1 salatalık turşusu.
Akşam: 19.00- salata ve avakado ezmesi.
Su: 2 lt.
Spor: yok
tabi hastaliginda etkisi vardir cnmKizlar nasilsiniz hic kwyfim yok hastalikmiiii yoksa ne onuda anlamadim hic kalkmadan yatsam yatarim o durumdayim nedense
kimyon cayi icseydin cnmBen gunu kapattim turp karnabahar ikisi bi arada olunca sisirdi davulgibi oldu karnim
ben ne yesemde aksam hep acikiyorum cnmdoyurucu olsun ne yaparsan , gece geç saate kadar oturuyorsun sen de o yüzden acıkıp dolaba kedi manığı gibi bakmamak için akşam doymak lazım bir şey bulamazsan bol peynirli salata (beni güzel şişiriyor)yanına chialı yoğurt ye istersen:)
offfffff sirtimda bi hancer hissettimÇok şekersinizSeni tutuyorum @nanekekik intikamımı al Zuhal'den
sacmalama kuzum yaaCanım benim öyle ezici bir farkla yendin ki beni artık hiç birşey teselli edemedi
bu senin istedigin hedef cnm:) benim gonlumden gecen min.1.3 senin adina:) )Hedefimi sevdim hadi inşallah bu sefer hedefi tuttururum.
İnternet çok yavaşladı nedense, ben kalkıp yemek yapayım. Sonra görüşürüz, menülere bakmaya gelirim.
Bu hafta guzel bi eksi gelmesi lazim cnmHedef çok güzel hatta olması gereken ama sınırları zorlayacağım. Bu hafta için çabalamak gerekecek.
kuzum simdi orta halli calis :)) listeye girince cok calisirsin:)))insllh bende cok caliscam
seninkide bu ara cok sık gider olduAyyy kiyamam abla 18 gunluk gittiydi dmi az d degil ama gecer hemencik insllah benimde esim gene saliya kadar yurtdisinda is icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?