- 20 Aralık 2018
- 318
- 879
- 18
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.201
Yanlis mi yazmisim iki haftadir yeniliyorum demek istemistimBende son tartıda galibilet alamadım dedim zaten :)
Ayyy olurmu olur@_Rosebud_ gülüm aniden değişik bir şey hissettim yoksa sancın mı başladı doğdu mu bebek nerdesin gülüm
Ne oldu zeynepYenilendigim ve mutlu olmam gereken gun zehir oldu kkafam cok bulanik ne yazacgimi da bilmiyorum ben en iyisi berbat olan menumu yazayim ve kacayim. Herkese iyi geceler.
Kahvalti.11.30
1 dilim yumurtali ekmek
1 dilim peynir
6 tane yesil zeytin
Kozlenmis kirmizi biber
Kuaforde turk kahvesi ve cay
Aksam.19.30
1 kepce ezogelin
4 kasik manti
Yarim paket (yaklasik 6 kare) cikolata
Su.1.5 lt
Spor yok
Abla et saat 3 te geldi o zamana ben yemegimi yapmıştım :) bide eşim bir gün buzlukta dursun yarın yapalım dedi yarın etli yeşil fasulye yaparim biraz pro ağırlıklı yapmaya çalışacam pilavı yemicektim çocuklara yedirirken dayanamadım :) ayipatır soylemesi güzel yaparım tane tane eşim ben et doğrarken bir tencere pilavı yemiş :) tavuğu fazla yememiş :)O kadar etin icinde tavukmu yedin kizzz :) pilav yerine baska bisey olsa daha iyi olurdu digerleri guzel olmus
Ask olsun her daim daha çitiri sececeksin yüzdesi yüksek oluryeni koltuk mu aldın gülüm hadi hayırlı olsun güle güle huzurla sağlıkla kullan
taraf işine gelince benim düşünmem lazımm hemen seçemem ki
Kardeş kardeş mı oda ne kana kan dişe dişVayyy silahlar cekiliyor heeebende kardes kardes gidecez sandiydim
Hadi bakalim bahar hanim seni salatama nane olarak dogricam
gule gule iyi gunlerde kullanin cnm
Beni bekleme spor yapiyor olacam
hepimiz ilk geldigimizde oyleydik cnm zamanla alisirsin hele ben teknoloji ozurluyum :))
Sporu zamanla artirmak her yonden daha iyi cnm
dün güzelmiş bugün neredeMerhaba herkese! Geçmişe henüz bakmadım, şu an sinemadayım. Ara öğün yulaflı meyveli yoğurt yiyorum. Robin hooda geldim :)
Bakalım nasılmışhava buz gibi.
O zaman dünün listesi gelsin:
Sabah 09.00- elma sirkeli su.
10.00- 2 küçük ekmek peynir çay.
Öğlen: 14.00- 2 yk kuru fasulye 2 yk pirinç pilavı 1 salatalık turşusu.
Akşam: 19.00- salata ve avakado ezmesi.
Su: 2 lt.
Spor: yok
Göğsümde sıkısiyor demişsin ihmal etme benceKizlar nasilsiniz hic kwyfim yok hastalikmiiii yoksa ne onuda anlamadim hic kalkmadan yatsam yatarim o durumdayim nedense
Herkesin intikamını alayım bari hatun başka takimlardakileride eze eze geldi bende onu ezeceğimÖyle miydi, unutmuşum
Hadi inşallah
Böyle rakibe can kurban
Bu aralar yeni favorim meyan kökü, bilginiz var mı? İçiyorum ama bi zararı yoktur inşallah.
Canım benim öyle ezici bir farkla yendin ki beni artık hiç birşey teselli edemedi
Süper taktik, hemen başlayayım rakibem
Tişekkürler kaptanım
Hep beni tutsun hep beni
Tövbe bir yılın üstüne plank'a başlamak için beni mi bekledin
kalk valla bence, @nanekekik ben gibi değil, bu hafta karşında spor yapan bir rakip var.
Çok şekersinizSeni tutuyorum @nanekekik intikamımı al Zuhal'den
Oğlunun canı mantı, eşininki börek çekmiyor mu allahaşkına tavuk nereden çıktı
Ben bezelye yemeği ve salata planlıyorum. Hatta yoğurtlu kereviz salatası yapabilirim.
Direncin mi düştü Kamileciğim, bol su iç. Portakal-mandalina ye.
Yok yok sen de depreşen spor aşkını görünce suya - spora asılayım bari ben de
Allah kavustursun canım sizi deKolay gelsin cnm baya yorucu birgun olmusdur
Iyi gecmesine sevindm cnm bence zamanla iyiki gelmisim diyceksin tanidigim cok piskologa gidip iyi olan var
Ayyy kiyamam abla 18 gunluk gittiydi dmi az d degil ama gecer hemencik insllah benimde esim gene saliya kadar yurtdisinda is icin
Oo hadi simdiden hayirli olsun yeni sacin
Kolay gelsin edibecim
Sağol canımHayirli olsun yeni koltuklarin cnm
Oo iyi seyirler, menude guzel afiyet olsun
sağol canım ,ben seni tutuyorum acaba nedenHayırlı olsun canım koltukların
abla sen anlasilan bu hafta aysenuru tutuyorsun
Bugün fırsat olmasa da yarın yanacak bu yağlarBaya iddali bi menu olmus rakibem spor haric :)
Benimde vakti geldi ama değişiklik lazım bende kahve tonlarına mi dönsemOrjinal saçlarım kömür siyah, 6-8 ay önce az renklendireyim dedim ne olduysa bir an sararttım o da 6 saat sürmüştü, en son ağlıyordum dayanamıyorum diye :)
Bıgün de böyle kalsın razıyım ben gidiyorum dedim de neyse 5,5 saatte bitti :)))
İnşaatte çalışsaydım böyle söylenmezdim vallaneyse uyuyunca geçer
Teşekkür ederim
Sağol canım evet beğendim zsten önemli olan kuzeyin beğenmesi güzel araba sürülüyor tirmanisa elverişli yastık arkaları da saklanmak için ideal yastiklar kaydirak için çok yatkın ,çok kullanışlı çıktıNorth River unutuyorum yazmayı, hayırlı olsun koltukların, nasıl hoşuna gitti mi?
@Hayyal film nasıldı, izleyeyim mi ben de?
Tavuk dünyası menüleri çok kalorili diye biliyorum o yüzden pek yaklaşamiyorum 480-540 arası değişiyorMenumu yazayim
12:15
Tavada domatesli peynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 ucgen peynir
16:30(tavuk dünyasında yedik)
Cheese california (tavuk, makarna,salata)
400ml ayran
Su:3lt
Spor:leslie 2mile 90 puan @Pnrrr-20
Benim hala umudum var1 ŞUBAT HEDEFLERİ
Mefkurem 96.6/91.6/-5
North River 70.6/67.6/3
@seydan94 65.5/61/4.5
@askrhpozitif 82.8/75,9/6,9
@Habinar 72/69/-3
@Sweetyy83 70.6/68.6/ -2
@istikrar1986 74.6/
@ekim2009 82.8/79.9/ -2,9
@Edibe12 91.2/86.0/-5.2
@eyledi 100.7/93
@kkkmevsim5 79.3/ 74/ -5.3
@__badem__ 70.5/68.00 /-2.5
Pinkyminkyy 76.7/
@Hayyal 62.9/59/-3.9
Kizlar hedefleri unutmayin
3 hafta kaldi
Sabah dedim Karatay gibi akşam şok, kız sen hani ekmek sevmiyordun hem pilav hemde iki dilim ekmek dondurmabende menumu yazip kacayim
sabah 11:00
2 yumutadan omlet
kibrit kutusundan kucuk beyaz peynir
3 dilim salatalik
10 badem
1 ceviz
ogle 15:00
1 elma
aksam 20:00
3 kasik princ pilavi
1 tane tavuk budu
2 dilim ekmek
1 top dondurma
arkadaslarla yemekteydik
baya bi dikkat etsemde sonuc bu
ben hissetmediği sakin ol şampiyon@_Rosebud_ gülüm aniden değişik bir şey hissettim yoksa sancın mı başladı doğdu mu bebek nerdesin gülüm
Ask olsun her daim daha çitiri sececeksin yüzdesi yüksek oluryeni koltuk mu aldın gülüm hadi hayırlı olsun güle güle huzurla sağlıkla kullan
taraf işine gelince benim düşünmem lazımm hemen seçemem ki
Kardeş kardeş mı oda ne kana kan dişe dişVayyy silahlar cekiliyor heeebende kardes kardes gidecez sandiydim
Hadi bakalim bahar hanim seni salatama nane olarak dogricam
gule gule iyi gunlerde kullanin cnm
Beni bekleme spor yapiyor olacam
hepimiz ilk geldigimizde oyleydik cnm zamanla alisirsin hele ben teknoloji ozurluyum :))
Sporu zamanla artirmak her yonden daha iyi cnm
dün güzelmiş bugün neredeMerhaba herkese! Geçmişe henüz bakmadım, şu an sinemadayım. Ara öğün yulaflı meyveli yoğurt yiyorum. Robin hooda geldim :)
Bakalım nasılmışhava buz gibi.
O zaman dünün listesi gelsin:
Sabah 09.00- elma sirkeli su.
10.00- 2 küçük ekmek peynir çay.
Öğlen: 14.00- 2 yk kuru fasulye 2 yk pirinç pilavı 1 salatalık turşusu.
Akşam: 19.00- salata ve avakado ezmesi.
Su: 2 lt.
Spor: yok
Göğsümde sıkısiyor demişsin ihmal etme benceKizlar nasilsiniz hic kwyfim yok hastalikmiiii yoksa ne onuda anlamadim hic kalkmadan yatsam yatarim o durumdayim nedense
Herkesin intikamını alayım bari hatun başka takimlardakileride eze eze geldi bende onu ezeceğimÖyle miydi, unutmuşum
Hadi inşallah
Böyle rakibe can kurban
Bu aralar yeni favorim meyan kökü, bilginiz var mı? İçiyorum ama bi zararı yoktur inşallah.
Canım benim öyle ezici bir farkla yendin ki beni artık hiç birşey teselli edemedi
Süper taktik, hemen başlayayım rakibem
Tişekkürler kaptanım
Hep beni tutsun hep beni
Tövbe bir yılın üstüne plank'a başlamak için beni mi bekledin
kalk valla bence, @nanekekik ben gibi değil, bu hafta karşında spor yapan bir rakip var.
Çok şekersinizSeni tutuyorum @nanekekik intikamımı al Zuhal'den
Oğlunun canı mantı, eşininki börek çekmiyor mu allahaşkına tavuk nereden çıktı
Ben bezelye yemeği ve salata planlıyorum. Hatta yoğurtlu kereviz salatası yapabilirim.
Direncin mi düştü Kamileciğim, bol su iç. Portakal-mandalina ye.
Yok yok sen de depreşen spor aşkını görünce suya - spora asılayım bari ben de
Allah kavustursun canım sizi deKolay gelsin cnm baya yorucu birgun olmusdur
Iyi gecmesine sevindm cnm bence zamanla iyiki gelmisim diyceksin tanidigim cok piskologa gidip iyi olan var
Ayyy kiyamam abla 18 gunluk gittiydi dmi az d degil ama gecer hemencik insllah benimde esim gene saliya kadar yurtdisinda is icin
Oo hadi simdiden hayirli olsun yeni sacin
Kolay gelsin edibecim
Sağol canımHayirli olsun yeni koltuklarin cnm
Oo iyi seyirler, menude guzel afiyet olsun
sağol canım ,ben seni tutuyorum acaba nedenHayırlı olsun canım koltukların
abla sen anlasilan bu hafta aysenuru tutuyorsun
Bugün fırsat olmasa da yarın yanacak bu yağlarBaya iddali bi menu olmus rakibem spor haric :)
Benimde vakti geldi ama değişiklik lazım bende kahve tonlarına mi dönsemOrjinal saçlarım kömür siyah, 6-8 ay önce az renklendireyim dedim ne olduysa bir an sararttım o da 6 saat sürmüştü, en son ağlıyordum dayanamıyorum diye :)
Bıgün de böyle kalsın razıyım ben gidiyorum dedim de neyse 5,5 saatte bitti :)))
İnşaatte çalışsaydım böyle söylenmezdim vallaneyse uyuyunca geçer
Teşekkür ederim
Sağol canım evet beğendim zsten önemli olan kuzeyin beğenmesi güzel araba sürülüyor tirmanisa elverişli yastık arkaları da saklanmak için ideal yastiklar kaydirak için çok yatkın ,çok kullanışlı çıktıNorth River unutuyorum yazmayı, hayırlı olsun koltukların, nasıl hoşuna gitti mi?
@Hayyal film nasıldı, izleyeyim mi ben de?
Tavuk dünyası menüleri çok kalorili diye biliyorum o yüzden pek yaklaşamiyorum 480-540 arası değişiyorMenumu yazayim
12:15
Tavada domatesli peynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 ucgen peynir
16:30(tavuk dünyasında yedik)
Cheese california (tavuk, makarna,salata)
400ml ayran
Su:3lt
Spor:leslie 2mile 90 puan @Pnrrr-20
Benim hala umudum var1 ŞUBAT HEDEFLERİ
Mefkurem 96.6/91.6/-5
North River 70.6/67.6/3
@seydan94 65.5/61/4.5
@askrhpozitif 82.8/75,9/6,9
@Habinar 72/69/-3
@Sweetyy83 70.6/68.6/ -2
@istikrar1986 74.6/
@ekim2009 82.8/79.9/ -2,9
@Edibe12 91.2/86.0/-5.2
@eyledi 100.7/93
@kkkmevsim5 79.3/ 74/ -5.3
@__badem__ 70.5/68.00 /-2.5
Pinkyminkyy 76.7/
@Hayyal 62.9/59/-3.9
Kizlar hedefleri unutmayin
3 hafta kaldi
Sabah dedim Karatay gibi akşam şok, kız sen hani ekmek sevmiyordun hem pilav hemde iki dilim ekmek dondurmabende menumu yazip kacayim
2 yumutadan omlet
3 dilim salatalik
10 badem
1 ceviz
1 elma
3 kasik princ pilavi
1 tane tavuk budu
2 dilim ekmek
1 top dondurma
arkadaslarla yemekteydik
ben hissetmediği sakin ol şampiyon@_Rosebud_ gülüm aniden değişik bir şey hissettim yoksa sancın mı başladı doğdu mu bebek nerdesin gülüm
sabah diger gunlere gore daha guzel olmusbende menumu yazip kacayim
2 yumutadan omlet
3 dilim salatalik
10 badem
1 ceviz
1 elma
3 kasik princ pilavi
1 tane tavuk budu
2 dilim ekmek
1 top dondurma
arkadaslarla yemekteydik
Haftaya ctrside ablamlar geliyor rakip takımda ona kilo mu aldirsam napsam15 tatil de belki kız kardeşime giderim annem de şimdi onda en gördüklerine göre az daha zayıf görsünler beni istedim o yüzden aldıklarımı geri vereyim bari hızlı gitsin bu ara istiyorum ondan işte canoom ben salataya da normal zeytin yağını döküyorum ki yağdan pek kısmam ben yağ girmeyen beden yağ yakmaz :)
Yoruma bak daha ne diyecektim abla kurşunladin kızısabah diger gunlere gore daha guzel olmus
Aksamda
Sadece biz istedigimiz icin yemisizdir yoksa baskalari kafamiza silah dayamaz
Saglikli secimler yapmak bizim elimizde
Biseyler karıştı galiba rakibem senden ne haber niye stresli bir gün geçirdin bugunYanlis mi yazmisim iki haftadir yeniliyorum demek istemistim
Nedir bu et , et doğrama mevzu ya niye gormedim geçmişte hayırdırAbla et saat 3 te geldi o zamana ben yemegimi yapmıştım :) bide eşim bir gün buzlukta dursun yarın yapalım dedi yarın etli yeşil fasulye yaparim biraz pro ağırlıklı yapmaya çalışacam pilavı yemicektim çocuklara yedirirken dayanamadım :) ayipatır soylemesi güzel yaparım tane tane eşim ben et doğrarken bir tencere pilavı yemiş :) tavuğu fazla yememiş :)
Herkesin intikamını alayım bari hatun başka takimlardakileride eze eze geldi bende onu ezeceğim
Bugun cok yorulmusun bebegimAsk olsun her daim daha çitiri sececeksin yüzdesi yüksek olu
Zeynep ikidir moralin bozulunca karbonhidrata çikolataya saldiriyorsun ve inan bu seni daha da mutsuz eden birşey geçmişte çok yaptığım için biliyorum hedefinden uzaklaşmak seni mutlu etmez. Böyle zamanlarda ılık birşeyler içip sakinleşmeyi bekle hala canın istiyorsa yeYenilendigim ve mutlu olmam gereken gun zehir oldu kkafam cok bulanik ne yazacgimi da bilmiyorum ben en iyisi berbat olan menumu yazayim ve kacayim. Herkese iyi geceler.
Kahvalti.11.30
1 dilim yumurtali ekmek
1 dilim peynir
6 tane yesil zeytin
Kozlenmis kirmizi biber
Kuaforde turk kahvesi ve cay
Aksam.19.30
1 kepce ezogelin
4 kasik manti
Yarim paket (yaklasik 6 kare) cikolata
Su.1.5 lt
Spor yok
Açlıktan desen anlarım abla midede filler tepisiyorBugun cok yorulmusun bebegim
Oturdugun yerde hayal gormeye baslamisin
Eşim koç kestirdi olan bana oldu bende bugün bittim canım kollarım ağrıdı et dogramaktan etle pek aram yok bana mantı makarna pilav börek olacak seve seve hazırlardımNedir bu et , et doğrama mevzu ya niye gormedim geçmişte hayırdır
O da eklenince hayal gucun tavan yapmisAçlıktan desen anlarım abla midede filler tepisiyor
Ay tek başına çok zor yaEşim koç kestirdi olan bana oldu bende bugün bittim canım kollarım ağrıdı et dogramaktan etle pek aram yok bana mantı makarna pilav börek olacak seve seve hazırlardım
su yaseminin hı hı li capsi var ya ondan abla hı hı hayal et bakiyim :)O da eklenince hayal gucun tavan yapmis
yersen uenilirsin şampiyon yersen yaglanirsinAksamdan beri cnm tatli istiyor
Gunduz hurma yedigim icin bisey yemek istemedim zaten gec oldu
Bide simdi menude yarim paket bitter gordum daha cok cnm istedi
Dun kizin yasgununde giydigim bluzu giydim artik o kadar berbat gorunmuyorumyersen uenilirsin şampiyon yersen yaglanirsin
Tarcin tatlı ihtiyacını biraz bastırıyor tarcinli çay yap iç abla bide biri soylemisti kulağını sıkınca tatlı krizi geçiyormuşAksamdan beri cnm tatli istiyor
Gunduz hurma yedigim icin bisey yemek istemedim zaten gec oldu
Bide simdi menude yarim paket bitter gordum daha cok cnm istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?