- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.241
simdiye kadar 2 kere kuafore gittim.ikisindede pisman oldum..ben kendim yapuyorum herseyimi evde.kuaföre gitmeyi o yüzden sevmiyorum hem yabancı birinin kafama yüzüme dokunmasına hem de boyanın kokusuna ve oturmaya dayanamıyorum bari size çay kahve ikram ediyorlar mı
tugcetugcem Pinkyminkyy
burda fransizlarin bi lafi varBen kiyma cikarttirdim dondurucan kofte yapacagim abla eve gidebilirsem:))
Istedim istedim 2 cay ictim ustune su da geldi ilgileniyirlar sagolsunlar :)
hepsi guzellesmek icin zaten :)) sen ne renk yaptieiyorsun
gule gule kullan canim.benim saclarimda siyah.bikere uclari boyattim supurge gibi oldu ucmari.ilk ve son boyatmam olduBen geldim yine
Öldüm öldüm canım çıktı yeminleeee. Kafam beynim zonkluyor, neymiş az daha sarışın olacakmışım.... leynnnnn canım çıktı, yoruldum, bayıldım, öldüm, bittim
Akşam göya arkadaşla kahveye gidecektik, yalan oldu. Film izlemek, ders çalışmak da yalan olacak bence uyurum ben az sonra
Ama saçlarım çok güzel oldu kızlar, çok bakım isticek umarım bakabilirim.
ekmek yemiyorum da hint restorantina gittik..ekmegi cok degisikti.cok hmsuma gitti.2 dilim yedim..zaten 1 saatlik uzakta biyerdeydi..onceden ayarlamistik.Yoruma bak daha ne diyecektim abla kurşunladin kızıdaha yemez
tabiki ben istedigim icin.kimmse kimseyi zorlayamaz.sabah diger gunlere gore daha guzel olmus
Aksamda
Sadece biz istedigimiz icin yemisizdir yoksa baskalari kafamiza silah dayamaz
Saglikli secimler yapmak bizim elimizde
Yok canım ama senin yazdığın saatlerde kalbime sancı girdiJasminium84 gülüm aniden değişik bir şey hissettim yoksa sancın mı başladı doğdu mu bebek nerdesin gülüm
Burdayım ablacım burdayım hala hamile
Evet abla haklısın elden geldiği kadar her yazılan denen pratikte yapilsa ben de zaman zaman cok dokezliyorum keşke olmasa ama arada oluyor
sağol ablacim
çok guzel
çok teşekkür ederim seydacim yazdiklarin gercekten çok onemli bilgiler tempolu bir hayat ve karbona sade sabah evet. peki meyve kuruyemiş bunlari nasıl tüketiyorsn
bu jilliana beraber başlayalım mı boylarimiz yakın 164 dum kilomda iyice yaklaşsin o zaman yada ben basliyim.
anladım abla öyle hesapliyim bilmiyordum
Teşekkür ederim geçen haftanın açısı biraz da olsa çıkmaliydi bence de süt olmadı
canım eline sağlık Perşembe günü 200 ipsiz hoplama puanı ni yanlış hesaplamisim ama yine de 1.yim
olursun inşallah
hadi ya hiç beklemiyirdum
sağol ablacim eşim sağolsun aksamlari usaklara bakıyor bende odama geçip sporumu yapıyorum
Tebrikler :)
Her halükarda eksi, vücudundaki değişim çok daha fazladır. :)
Bugün aldım, akşam üzeri içerim. Karın ağrısı çok yapıyor dimi?
1 ŞUBAT HEDEFLERİ
@mefkurem 96.6/91.6/-5
North River 70.6/67.6/3
@seydan94 65.5/61/4.5
@askrhpozitif 82.8/75,9/6,9
@Habinar 72/69/-3
@Sweetyy83 70.6/68.6/ -2
@istikrar1986 74.6/
@ekim2009 82.8/79.9/ -2,9
Edibe12 91.2/86.0/-5.2
@eyledi 100.7/93
@kkkmevsim5 79.3/ 74/ -5.3
@__badem__ 70.5/68.00 /-2.5
Pinkyminkyy 76.7/
@Hayyal 62.9/59/-3.9
Kizlar hedefleri unutmayin
3 hafta kaldi
Yenilendigim ve mutlu olmam gereken gun zehir oldu kkafam cok bulanik ne yazacgimi da bilmiyorum ben en iyisi berbat olan menumu yazayim ve kacayim. Herkese iyi geceler.
Kahvalti.11.30
1 dilim yumurtali ekmek
1 dilim peynir
6 tane yesil zeytin
Kozlenmis kirmizi biber
Kuaforde turk kahvesi ve cay
Aksam.19.30
1 kepce ezogelin
4 kasik manti
Yarim paket (yaklasik 6 kare) cikolata
Su.1.5 lt
Spor yok
bugunun menusu (cumartesi)
saat 12:30
el ayası kadar balık( kızarmıs maalesef pazarda yedim)
saat 16:00
0,75 lahmacun (bunu da markette yedim, eşim yine benim diyette oldugumu unutup bana da almış, alıs veriş yaparken turk marketinde lahmacun yapıyolar eşim kendine alırken bana da almış ben de artık ziyan olmasın dedim ama hepsini yemeyeyim en azından ben de ziyan olmayayım dedim)
saat 19:30
1fitox cay
el ayası kadar fırında tavuk but
saat 21:00
1 bardal zencefilli tarcınlı sut
2hurma
2,5-3 lt su
arada cay içtim bir de
abla moralimde yok hastalikta var gogsum daraliyor hala sabah kalkar kalkmaz ilac almak zorunda kaldim bilmiyorum ne olcak esimi telasa sokmak istemiyorum ama olmazsa bi dr daha gitsem olacak galiba
3 haftada 2 kilo vermem lazım
havalar iyiyken gidiyorduk abla su 1 aydır eve hapsolduk
Aa hiç bilmiyordum bir daha aklimda bulunsun tavuk dunyasini cok seviyorum ben
aksam ful karbon olmus
güle güle kullan sarı minnoşum , bakarsın gülüm ya bir günün gitti bu saç için :)
Yenilendigim ve mutlu olmam gereken gun zehir oldu kkafam cok bulanik ne yazacgimi da bilmiyorum ben en iyisi berbat olan menumu yazayim ve kacayim. Herkese iyi geceler.
Kahvalti.11.30
1 dilim yumurtali ekmek
1 dilim peynir
6 tane yesil zeytin
Kozlenmis kirmizi biber
Kuaforde turk kahvesi ve cay
Aksam.19.30
1 kepce ezogelin
4 kasik manti
Yarim paket (yaklasik 6 kare) cikolata
Su.1.5 lt
Spor yok
Ask olsun her daim daha çitiri sececeksin yüzdesi yüksek olur
Kardeş kardeş mı oda ne kana kan dişe diş
dün güzelmiş bugün nerede
Göğsümde sıkısiyor demişsin ihmal etme bence
Herkesin intikamını alayım bari hatun başka takimlardakileride eze eze geldi bende onu ezeceğim
Allah kavustursun canım sizi de
Sağol canım
sağol canım ,ben seni tutuyorum acaba neden
Bugün fırsat olmasa da yarın yanacak bu yağlar
Benimde vakti geldi ama değişiklik lazım bende kahve tonlarına mi dönsem
Sağol canım evet beğendim zsten önemli olan kuzeyin beğenmesi güzel araba sürülüyor tirmanisa elverişli yastık arkaları da saklanmak için ideal yastiklar kaydirak için çok yatkın ,çok kullanışlı çıktı
Tavuk dünyası menüleri çok kalorili diye biliyorum o yüzden pek yaklaşamiyorum 480-540 arası değişiyor
Benim hala umudum var
Sabah dedim Karatay gibi akşam şok, kız sen hani ekmek sevmiyordun hem pilav hemde iki dilim ekmek dondurma
ben hissetmediği sakin ol şampiyon
Tarcin tatlı ihtiyacını biraz bastırıyor tarcinli çay yap iç abla bide biri soylemisti kulağını sıkınca tatlı krizi geçiyormuş
gule gule kullan canim.benim saclarimda siyah.bikere uclari boyattim supurge gibi oldu ucmari.ilk ve son boyatmam oldu
ekmek yemiyorum da hint restorantina gittik..ekmegi cok degisikti.cok hmsuma gitti.2 dilim yedim..zaten 1 saatlik uzakta biyerdeydi..onceden ayarlamistik.
ahh iyi geceler mesajımı yazdım ama aldıgım kararları yazmamısım.
Kararım su, yapabildiğim kadar kendime ödül olarak kacamak degil yiyecek dısı bir şeyle kendimi ödüllendirmeye karar verdim cunku dun bugun biraz da eşime uyarak çok güzel beslenemedim ve hemen bir şişkinlik hissettirdi acıkcası, boyle olsun istemiyorum o yuzden elimden geldiğince vucudum sekersiz ve saglıklı beslenmeye alısmışken bunu bölmeden devam etmeye çabalamaya karar verdim bakalım ne kadar surecek. aylık hedeflerimi tutturdukca da mesela kendime begendiğim bi giysiyi falan almayı planlıyorum (mesela spor taytı gibi :) )
bak emekler karşılığını veriyor ablaDun kizin yasgununde giydigim bluzu giydim artik o kadar berbat gorunmuyorum
Katlar baya gitmis
Oo sporda var bana boş durmak yokCumartesi menum
10.30
2 yumurta az sut 1ks kepekle krep
Peynir
5 zeytin
Maydonoz
3 brezilya cevizi
15.00
3 hurma
1 ceviz
2 badem
18. 30
7 kofte (kiyma sogan maydonoz baharat var sadece yagsiz tavada kizarttim)
Kozlenmis 1 domates 3-4tane biber
2 ks yogurtla tuzsuz ayran yaptim
Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie
135 puan
@Pnrrr-20
spora da başladın ya ondan bence bu hafta iyi gider diye tamamen matematikselniye kiz beni tutuyorsun merak ettim ay bahar deme bende tavuk diye gidio gidio yiyordum valla her fırsatta pide yeseymisim o kadat kalori almazmisim icime oturdu şimdi
Sağol canımhayirli olsun gule gule kullan..
Olan olmuş artık önümüze bakalımgule gule kullan canim.benim saclarimda siyah.bikere uclari boyattim supurge gibi oldu ucmari.ilk ve son boyatmam oldu
ekmek yemiyorum da hint restorantina gittik..ekmegi cok degisikti.cok hmsuma gitti.2 dilim yedim..zaten 1 saatlik uzakta biyerdeydi..onceden ayarlamistik.
İyi misin canım baskidandir büyük ihtimalle çıksın artık :)Yok canım ama senin yazdığın saatlerde kalbime sancı girdinefes alırken canım acıdı
Ama hala hamileyim :)
Canım sanırım @Edibe12 yı etitekleyecektinkızlar bugun dısarda kosturmaktan gelip burda bir seyler yazamadım. ama tum gecmişi okudum. gecikmeli de olsa menulerimi paylastım. hızlı hızlı yazdıgımdan emoji kullanamadım pek :) benim cumartesiler biraz boyle oluyor kusura bakmayın, haftalık alısveriş gunu gibi biraz.
bu aradaPinkyminkyy alıntılamıstım ama ucmus alıntım, jilliandan sonra merdiven cıkammıyorum demişssin evet oyle oluyo ilk yapınca ama emin ol 3. gun agrılar epey azalıyo 4. gun aaa nereye gitti agrılar diyosun, ama bu ilk 4 gunu aralıksız yapman lazım yoksa agrılar hiç gitmez. çivi çiviyi söker hesabı sporun sebep oldugu kas agrısının hakkından daha cok spor gelir :)
herkese benden kokulu öpücükler, yarın dısarı cıkmayız diye umuyorum o yuzden daha aktif olurum diye dusunuyorum. Ayrıca sizi seviyorum, iyi ki varsınız, iyi ki beni aranıza aldınız, içinizi açtınız. Size de ihtiyaç duydugunuzda her kapı açılsın, yolunuz hep aydınlık olsun.
gece okuyanlara iyi geceler, sabah okuyanlara gunaydınlar efenim, esen kalın.
günaydın kız git yat sonra ararsın bu uykulariHerkese günaydın, musmutlu pazarlar
Pazar günü bu saatte uyanınca anama babama küfür ediliyor sanki
Abla sac icin o kadar heveslendim orda da cok begndim eve gittim kapida esim elestiriye basladi annemde begenmedi tabi moral yerlerde. Birde esim iki gun once isten ayrildi yeni bir isle anlasti ondada yurtdisi projelerine vermisler. Surekli gidip gelecek evde pek durmuyorlarmis. Burda ne bi ailem var ne yakin arkadasim annem yaza gidecek tek basima kalacam. Esimin hic umrunda degil gayet mutlu cok koydu ya bizden kurtulmak istiyyormus demekki aklimdan neler neler geciyor. Kotuyum ne bileyim icim sikiliyorNe oldu zeynep
haklisin ne diyim ...Zeynep ikidir moralin bozulunca karbonhidrata çikolataya saldiriyorsun ve inan bu seni daha da mutsuz eden birşey geçmişte çok yaptığım için biliyorum hedefinden uzaklaşmak seni mutlu etmez. Böyle zamanlarda ılık birşeyler içip sakinleşmeyi bekle hala canın istiyorsa ye
Ustte anlattim canimHayırdır canım
cok sagol canim benim tesekkurlerben jilliana pztsi sabah baslamayı planlıyorum, bence birlikte yapabiliriz :)
ben varım kesinlikle! yarısalım
bagırsakları calıstırdıgı icin evet biraz yapar ama aksam içersen sabah bişeyin kalmaz
bize hedef yok mu burda? ben kendime 67 diyorum eğer diyebiliyosam :)
şışşşş sakin, hayat inişli çıkışlı, her yokuşun bir inişi, her gecenin sabahı var. anlatmak istersen biz dinleriz, istemezsen de her daim sana dua ederiz. ben kendimi boyle hissettiğim anlarda hep soyle dua ederim, Allahım ben yapamıyorum sen yap, kendimi sana teslim ediyorum, ben göremiyorum gerçeği, sen biliyorsun, benim için en hayırlı çözümü sen göster, beni aydınlığa kavuştur, derdimi, sıkıntımı sana teslim ediyorum, sana teslim oluyorum derim. Beni çok rahatlatıyor umarım seni de rahatlatır, gece yatarken sana da dua edicem. Yureğini ferah tut, şer gibi görünen hayır, hayır gibi görünen şer vardır, görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?