Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gule gule kullan canim.benim saclarimda siyah.bikere uclari boyattim supurge gibi oldu ucmari.ilk ve son boyatmam oldu
Yoruma bak daha ne diyecektim abla kurşunladin kızı daha yemez
ekmek yemiyorum da hint restorantina gittik..ekmegi cok degisikti.cok hmsuma gitti.2 dilim yedim..zaten 1 saatlik uzakta biyerdeydi..onceden ayarlamistik.

ben jilliana pztsi sabah baslamayı planlıyorum, bence birlikte yapabiliriz :)

Bence

gewezebidik
I Ilyusa

Siz ne dersiniz fistiklar rakip olurmusunuz

ben varım kesinlikle! yarısalım

Tebrikler :)
Her halükarda eksi, vücudundaki değişim çok daha fazladır. :)

Bugün aldım, akşam üzeri içerim. Karın ağrısı çok yapıyor dimi?

bagırsakları calıstırdıgı icin evet biraz yapar ama aksam içersen sabah bişeyin kalmaz

bize hedef yok mu burda? ben kendime 67 diyorum eğer diyebiliyosam :)

şışşşş sakin, hayat inişli çıkışlı, her yokuşun bir inişi, her gecenin sabahı var. anlatmak istersen biz dinleriz, istemezsen de her daim sana dua ederiz. ben kendimi boyle hissettiğim anlarda hep soyle dua ederim, Allahım ben yapamıyorum sen yap, kendimi sana teslim ediyorum, ben göremiyorum gerçeği, sen biliyorsun, benim için en hayırlı çözümü sen göster, beni aydınlığa kavuştur, derdimi, sıkıntımı sana teslim ediyorum, sana teslim oluyorum derim. Beni çok rahatlatıyor umarım seni de rahatlatır, gece yatarken sana da dua edicem. Yureğini ferah tut, şer gibi görünen hayır, hayır gibi görünen şer vardır, görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

kızlar selamlar şimdi sırayla gectiğimiz gunlerin menüleri ve aldığım yeni kararları size bildirmek istiyorum. her günü ayrı mesajda yazıcam bilgilerinize

perşembe (evet o yuzsuz benim perşembeyi bile hala yazamamıştım, utanıyorum)

saat 11:50
1yumurtalı menemen
1kk peynir
yarım dilim ekşi maya ekmek

saat 15:30
2hurma
1cb sutle nescafe

saat 19:30
1,5 el ayası kadar beşamel soslu et sote
salata
3kasık yogurt

cuma menum

saat11:30
2haslanmıs yumurta
3cherry domates
dere otu, maydanoz
yarım kk peynir

saat 15:00
1cb sutle nescafe
2hurma
9 badem

saat 20:00
yarım el ayası buyuklugunde ahtapot bacagı
el buyuklugunde biftek
3 dilim patates kızarması
2kasık taze fasulye (susuz, kavurma gibi)
2kasık salata

gece 2:30 da yattım gece yatana kadar herhalde 4-4,5 lt su içtim,
dun temizlik gunum oldugundan epey su içtim bir de gun icinde bolca cay da içtim

bugunun menusu (cumartesi)

saat 12:30
el ayası kadar balık( kızarmıs maalesef pazarda yedim)

saat 16:00
0,75 lahmacun (bunu da markette yedim, eşim yine benim diyette oldugumu unutup bana da almış, alıs veriş yaparken turk marketinde lahmacun yapıyolar eşim kendine alırken bana da almış ben de artık ziyan olmasın dedim ama hepsini yemeyeyim en azından ben de ziyan olmayayım dedim)

saat 19:30
1fitox cay
el ayası kadar fırında tavuk but

saat 21:00
1 bardal zencefilli tarcınlı sut
2hurma
2,5-3 lt su

arada cay içtim bir de

kızlar bugun dısarda kosturmaktan gelip burda bir seyler yazamadım. ama tum gecmişi okudum. gecikmeli de olsa menulerimi paylastım. hızlı hızlı yazdıgımdan emoji kullanamadım pek :) benim cumartesiler biraz boyle oluyor kusura bakmayın, haftalık alısveriş gunu gibi biraz.

bu arada Pinkyminkyy alıntılamıstım ama ucmus alıntım, jilliandan sonra merdiven cıkammıyorum demişssin evet oyle oluyo ilk yapınca ama emin ol 3. gun agrılar epey azalıyo 4. gun aaa nereye gitti agrılar diyosun, ama bu ilk 4 gunu aralıksız yapman lazım yoksa agrılar hiç gitmez. çivi çiviyi söker hesabı sporun sebep oldugu kas agrısının hakkından daha cok spor gelir :)

herkese benden kokulu öpücükler, yarın dısarı cıkmayız diye umuyorum o yuzden daha aktif olurum diye dusunuyorum. Ayrıca sizi seviyorum, iyi ki varsınız, iyi ki beni aranıza aldınız, içinizi açtınız. Size de ihtiyaç duydugunuzda her kapı açılsın, yolunuz hep aydınlık olsun.
gece okuyanlara iyi geceler, sabah okuyanlara gunaydınlar efenim, esen kalın.

ahh iyi geceler mesajımı yazdım ama aldıgım kararları yazmamısım.

Kararım su, yapabildiğim kadar kendime ödül olarak kacamak degil yiyecek dısı bir şeyle kendimi ödüllendirmeye karar verdim cunku dun bugun biraz da eşime uyarak çok güzel beslenemedim ve hemen bir şişkinlik hissettirdi acıkcası, boyle olsun istemiyorum o yuzden elimden geldiğince vucudum sekersiz ve saglıklı beslenmeye alısmışken bunu bölmeden devam etmeye çabalamaya karar verdim bakalım ne kadar surecek. aylık hedeflerimi tutturdukca da mesela kendime begendiğim bi giysiyi falan almayı planlıyorum (mesela spor taytı gibi :) )

saat 19:30 da
yarım dilim tb ekmegi ve 2-3 kasık yagsız tuzsuz eksili salata da var, yazmamısım hemen duzelteyim dedim

abla moralimde yok hastalikta var gogsum daraliyor hala sabah kalkar kalkmaz ilac almak zorunda kaldim bilmiyorum ne olcak esimi telasa sokmak istemiyorum ama olmazsa bi dr daha gitsem olacak galiba

Kuzum telaşlanmak yerine doktora gitmeniz daha mantıklı. Bir problem varsa ki inşallah yoktur daha da ilerlemeden tedavisi olsun. Gün geçtikçe daha çok telaşlanır eşin. O yüzdem ihmal etmeyip doktora git lütfen. Çok geçmiş olsun

3 haftada 2 kilo vermem lazım
havalar iyiyken gidiyorduk abla su 1 aydır eve hapsolduk

Aa hiç bilmiyordum bir daha aklimda bulunsun tavuk dunyasini cok seviyorum ben
aksam ful karbon olmus

Tavuk dünyasında özel soslu şeyleri seçmiceksin, ızgara tarzındaki şeyleri seçip az yağlı diye belirteceksin sipariş verirken. Ben hep öyle yapıyorum. Bir de aslında tavuğu fazla yemesen, malum bebeklisin, tavuklar da antibiyotiği bastırılmış hep. Daha az ye sağlığın için olur mu

güle güle kullan sarı minnoşum , bakarsın gülüm ya bir günün gitti bu saç için :)

Teşekkür ederim tatlım, gözüm gibi bakacağım saçlarıma

Kız hayırdır ne oldu? İstediğin gibi mi olmadı saçların???
Bozuk olan moralini bu menüyle daha çok bozmuşsun ama. Çikolata yerine tarçınlı süt içseydin, ılık su içseydin, derin nefes alıp sakinleşseydin daha iyi olurdu

İçinden hangi renk geçiyorsa onu yap, bir daha mı gelecez dünyaya

Tarcin tatlı ihtiyacını biraz bastırıyor tarcinli çay yap iç abla bide biri soylemisti kulağını sıkınca tatlı krizi geçiyormuş

Tam olarak kulağın neresini ve nasıl sıkıyormuşuz :)

Tşk ederim canım. Yok çok şükür benimkiler yıpranmadı hala saplıklılar maşallah :):)

Kararlar çok güzel, uyguladığın her kararı burada bizimle paylaşır mısın? Hem motive oluruz takımca, hem de bizim de böyle kararlarımız olur.

Dun kizin yasgununde giydigim bluzu giydim artik o kadar berbat gorunmuyorum
Katlar baya gitmis
bak emekler karşılığını veriyor abla

Oo sporda var bana boş durmak yok
niye kiz beni tutuyorsun merak ettim ay bahar deme bende tavuk diye gidio gidio yiyordum valla her fırsatta pide yeseymisim o kadat kalori almazmisim icime oturdu şimdi
spora da başladın ya ondan bence bu hafta iyi gider diye tamamen matematiksel

hayirli olsun gule gule kullan..
Sağol canım
Olan olmuş artık önümüze bakalım
Yok canım ama senin yazdığın saatlerde kalbime sancı girdi nefes alırken canım acıdı
Ama hala hamileyim :)
İyi misin canım baskidandir büyük ihtimalle çıksın artık :)
Canım sanırım @Edibe12 yı etitekleyecektin
Herkese günaydın, musmutlu pazarlar

Pazar günü bu saatte uyanınca anama babama küfür ediliyor sanki
günaydın kız git yat sonra ararsın bu uykulari

Abla sac icin o kadar heveslendim orda da cok begndim eve gittim kapida esim elestiriye basladi annemde begenmedi tabi moral yerlerde. Birde esim iki gun once isten ayrildi yeni bir isle anlasti ondada yurtdisi projelerine vermisler. Surekli gidip gelecek evde pek durmuyorlarmis. Burda ne bi ailem var ne yakin arkadasim annem yaza gidecek tek basima kalacam. Esimin hic umrunda degil gayet mutlu cok koydu ya bizden kurtulmak istiyyormus demekki aklimdan neler neler geciyor. Kotuyum ne bileyim icim sikiliyor
haklisin ne diyim ...

Hayırdır canım
Ustte anlattim canim
cok sagol canim benim tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…