Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yazın yaparsan yanına azıcıkta kabakları boydan kesip z.yağı ve üzerine tuz susam serpip dene bence yakışıyorlar tavukla tost makinesine :)

Iyi fikirmis bunuda deniycem :)

Sagol cnm

Ayyy olurmu olur
Haftasonu pek gelmiyor diye ses etmediydim ben

@_Rosebud_ yasemin nerdesinnnnn
birden değişik bir irkilme gibi bir şey hissetim ve hemen aklıma kendiliğinden rosebul nick olarak geldi acaba dedim bakalım hayırlısıyla gelsin topiğimizin bu sene ki ilk bebişii:))

iyi de gülüm o zaman senin kazanma şansın yüksek demek oluyor bu yüzde işine göre ve senin kilon daha az hedefine ulaşman daha yakın demek bu hesaba göre yolu daha çok olanı destekleyip moral vermek gerekir kilosu az olan nasıl olsa başaracak gözüyle bakılmaz mı ayy ben çıkamadım bu taraf tutma işinin içinden ikinizi de tutsam olmaz mıı

1

Haftaya ctrside ablamlar geliyor rakip takımda ona kilo mu aldirsam napsam
seni şirin şeyy seniiii
şu an ailenin en az kilosu olan benim ben kimseye kilo aldırmam zayıflatmaya çalışıyorum hepsini :)düşünsene ablamın oğlu 26 yaşın da evlenmeye kalkasa dünürler bizim taraf için besililer ailesi diyecek (

yaradanına kurbann bal küpümmm

simdiye kadar 2 kere kuafore gittim.ikisindede pisman oldum..ben kendim yapuyorum herseyimi evde.
ben de kendim yapıyorum zaten artık saçlarımı boyatmıyorum çeyreğinden fazlası beyazladı ama gümüşümsü beyaz ve kıvırcık saç olunca belli olmuyor fazla zaten kapalıyım ben hariç gören yok saçımı , açık olsam da aynısı olurdu gerçi artık başkaları için değil kendim istersem yapıyorum her şeyi:)

İns gidicem canim
Dun kizin yasgununde giydigim bluzu giydim artik o kadar berbat gorunmuyorum
Katlar baya gitmis
dahada guzel olacak abla du 68 e bi geri donersen

Neinnnn durmadan tarti yoook
oo oooo bendede var ayni takinti

Yok canım ama senin yazdığın saatlerde kalbime sancı girdi nefes alırken canım acıdı
Ama hala hamileyim :)
aman gulum dikkat

ne guzel soylemissim kiz valla cok hos bi enerjin var

sagol gulum gidicem ins

Günaydın herkese iyi pazarlar ptesinin tartısı pazar menüsünden belli olur deyip sabah sabah gıcıklık yapıyorum
yaniiii iyi giciklikta tabi pazar pazar bilemedim neyse yinede tesekkur ederim hafiften cektim kendimi

kuzum sac isi kolay git bidaha degistir o onemli degil sen begendiysen birde gerisi teferruat ....is meselesine gelirsek bak on yillik evliyim icten kurmak yerine uygun bir dille tabi en onemlisi kedi modunda butun duygularini dusuncelerini acik acik anlat en azindan sen rahatlarsin hem belki hic bi sey dusundugun gibi degildir kendi kendini niye yiyip bitiriyon ki hayat gercekten bu kadar ayrintiyi kaldirmiyor emin ol....

Yok canım ama senin yazdığın saatlerde kalbime sancı girdi nefes alırken canım acıdı
Ama hala hamileyim :)
bismillah strese mi girdin gülüm o anda aklından ben mi geçtim aniden ürpertiyle karışık bir şey hissettim çünkü ve direk senin adın belirdi aklım da , şimdi nasılsın bir daha oldu mu o sancı

ahtapot bacağı mı yedin kızartma mı , çiğ olmaz zaten doğu da bebek ahtapotu çiğ yeniliyor bacağını çorba tarzı sulu yemeklerde yerlerken gördüm , kalorisi v.s. için sormuyorum meraktan valla:)

şahane bir karar destekliyorum gülüm seni yemek ödül olursa yememek cezadır diye algılıyor bilinç altı o yüzden çoğu kişi hedef kilosuna ulaşıp diyeti bırakınca hızla geri kilo alıyor çünkü bilinç altı yine ceza kesebilir en iyisi serbestken ödülleri bol bol toplayayım diyor

gülüm böyle düşünceler zehir gibidir için de tuttukça etkisi artar , sen eşinle bu duygularını sakin bir zaman da konuşsan mı ,belki onun da kendince düşünceleri vardır daha çok kazanacak diye v.s. için seviniyordur bilemezsin içini

nerde yasiyodun sevgili rakibimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…