- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.261
yazın yaparsan yanına azıcıkta kabakları boydan kesip z.yağı ve üzerine tuz susam serpip dene bence yakışıyorlar tavukla tost makinesine :)
Ask olsun her daim daha çitiri sececeksin yüzdesi yüksek olur
Kardeş kardeş mı oda ne kana kan dişe diş
dün güzelmiş bugün nerede
Göğsümde sıkısiyor demişsin ihmal etme bence
Herkesin intikamını alayım bari hatun başka takimlardakileride eze eze geldi bende onu ezeceğim
Allah kavustursun canım sizi de
Sağol canım
sağol canım ,ben seni tutuyorum acaba neden
Bugün fırsat olmasa da yarın yanacak bu yağlar
Benimde vakti geldi ama değişiklik lazım bende kahve tonlarına mi dönsem
Sağol canım evet beğendim zsten önemli olan kuzeyin beğenmesi güzel araba sürülüyor tirmanisa elverişli yastık arkaları da saklanmak için ideal yastiklar kaydirak için çok yatkın ,çok kullanışlı çıktı
Tavuk dünyası menüleri çok kalorili diye biliyorum o yüzden pek yaklaşamiyorum 480-540 arası değişiyor
Benim hala umudum var
Sabah dedim Karatay gibi akşam şok, kız sen hani ekmek sevmiyordun hem pilav hemde iki dilim ekmek dondurma
ben hissetmediği sakin ol şampiyon
birden değişik bir irkilme gibi bir şey hissetim ve hemen aklıma kendiliğinden rosebul nick olarak geldi acaba dedim bakalım hayırlısıyla gelsin topiğimizin bu sene ki ilk bebişii:))
iyi de gülüm o zaman senin kazanma şansın yüksek demek oluyor bu yüzde işine göre ve senin kilon daha az hedefine ulaşman daha yakın demek bu hesaba göre yolu daha çok olanı destekleyip moral vermek gerekir kilosu az olan nasıl olsa başaracak gözüyle bakılmaz mı ayy ben çıkamadım bu taraf tutma işinin içinden ikinizi de tutsam olmaz mııAsk olsun her daim daha çitiri sececeksin yüzdesi yüksek olur
Herkesin intikamını alayım bari hatun başka takimlardakileride eze eze geldi bende onu ezeceğim
Sağol canım
Sağol canım evet beğendim zsten önemli olan kuzeyin beğenmesi güzel araba sürülüyor tirmanisa elverişli yastık arkaları da saklanmak için ideal yastiklar kaydirak için çok yatkın ,çok kullanışlı çıktı
Tavuk dünyası menüleri çok kalorili diye biliyorum o yüzden pek yaklaşamiyorum 480-540 arası değişiyor
Benim hala umudum var
Sabah dedim Karatay gibi akşam şok, kız sen hani ekmek sevmiyordun hem pilav hemde iki dilim ekmek dondurma
1
Haftaya ctrside ablamlar geliyor rakip takımda ona kilo mu aldirsam napsam
yuppiiii bir kaç aya hiç kat kalmayacak sultanımmmm:)Dun kizin yasgununde giydigim bluzu giydim artik o kadar berbat gorunmuyorum
Katlar baya gitmis
yaradanına kurbann bal küpümmmBen ekimi tutuyorum.çünkü ne zamandır çok vermedi.şimdi birden gidecek :)
Zuhal abla 2 kg verdi cuma günü İşi çözdü bencedevam edecektir:)
Ok abla:)
Geçmiş olsun kuzu nen var
Bir de bunlar vardı di mi .....3 haftada 2 kilo hadi bakalımmmmm.
ben de kendim yapıyorum zaten artık saçlarımı boyatmıyorum çeyreğinden fazlası beyazladı ama gümüşümsü beyaz ve kıvırcık saç olunca belli olmuyor fazla zaten kapalıyım ben hariç gören yok saçımı , açık olsam da aynısı olurdu gerçi artık başkaları için değil kendim istersem yapıyorum her şeyi:)simdiye kadar 2 kere kuafore gittim.ikisindede pisman oldum..ben kendim yapuyorum herseyimi evde.
İns gidicem canimAsk olsun her daim daha çitiri sececeksin yüzdesi yüksek olur
Sağol canım
Benim hala umudum var
dahada guzel olacak abla du 68 e bi geri donersenDun kizin yasgununde giydigim bluzu giydim artik o kadar berbat gorunmuyorum
Katlar baya gitmis
oo oooo bendede var ayni takintiNeinnnn durmadan tarti yoook
aman gulum dikkatYok canım ama senin yazdığın saatlerde kalbime sancı girdinefes alırken canım acıdı
Ama hala hamileyim :)
ne guzel soylemissim kiz valla cok hos bi enerjin varben jilliana pztsi sabah baslamayı planlıyorum, bence birlikte yapabiliriz :)
ben varım kesinlikle! yarısalım
bagırsakları calıstırdıgı icin evet biraz yapar ama aksam içersen sabah bişeyin kalmaz
bize hedef yok mu burda? ben kendime 67 diyorum eğer diyebiliyosam :)
şışşşş sakin, hayat inişli çıkışlı, her yokuşun bir inişi, her gecenin sabahı var. anlatmak istersen biz dinleriz, istemezsen de her daim sana dua ederiz. ben kendimi boyle hissettiğim anlarda hep soyle dua ederim, Allahım ben yapamıyorum sen yap, kendimi sana teslim ediyorum, ben göremiyorum gerçeği, sen biliyorsun, benim için en hayırlı çözümü sen göster, beni aydınlığa kavuştur, derdimi, sıkıntımı sana teslim ediyorum, sana teslim oluyorum derim. Beni çok rahatlatıyor umarım seni de rahatlatır, gece yatarken sana da dua edicem. Yureğini ferah tut, şer gibi görünen hayır, hayır gibi görünen şer vardır, görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
sagol gulum gidicem insKuzum telaşlanmak yerine doktora gitmeniz daha mantıklı. Bir problem varsa ki inşallah yoktur daha da ilerlemeden tedavisi olsun. Gün geçtikçe daha çok telaşlanır eşin. O yüzdem ihmal etmeyip doktora git lütfen. Çok geçmiş olsun
Tavuk dünyasında özel soslu şeyleri seçmiceksin, ızgara tarzındaki şeyleri seçip az yağlı diye belirteceksin sipariş verirken. Ben hep öyle yapıyorum. Bir de aslında tavuğu fazla yemesen, malum bebeklisin, tavuklar da antibiyotiği bastırılmış hep. Daha az ye sağlığın için olur mu
Teşekkür ederim tatlım, gözüm gibi bakacağım saçlarıma
Kız hayırdır ne oldu? İstediğin gibi mi olmadı saçların???
Bozuk olan moralini bu menüyle daha çok bozmuşsun ama. Çikolata yerine tarçınlı süt içseydin, ılık su içseydin, derin nefes alıp sakinleşseydin daha iyi olurdu
İçinden hangi renk geçiyorsa onu yap, bir daha mı gelecez dünyaya
Tam olarak kulağın neresini ve nasıl sıkıyormuşuz :)
Tşk ederim canım. Yok çok şükür benimkiler yıpranmadı hala saplıklılar maşallah :):)
Kararlar çok güzel, uyguladığın her kararı burada bizimle paylaşır mısın? Hem motive oluruz takımca, hem de bizim de böyle kararlarımız olur.
yaniiii iyi giciklikta tabi pazar pazar bilemedim neyse yinede tesekkur ederim hafiften cektim kendimiGünaydın herkese iyi pazarlar ptesinin tartısı pazar menüsünden belli olur deyip sabah sabah gıcıklık yapıyorum
kuzum sac isi kolay git bidaha degistir o onemli degil sen begendiysen birde gerisi teferruat ....is meselesine gelirsek bak on yillik evliyim icten kurmak yerine uygun bir dille tabi en onemlisi kedi modunda butun duygularini dusuncelerini acik acik anlat en azindan sen rahatlarsin hem belki hic bi sey dusundugun gibi degildir kendi kendini niye yiyip bitiriyon ki hayat gercekten bu kadar ayrintiyi kaldirmiyor emin ol....Abla sac icin o kadar heveslendim orda da cok begndim eve gittim kapida esim elestiriye basladi annemde begenmedi tabi moral yerlerde. Birde esim iki gun once isten ayrildi yeni bir isle anlasti ondada yurtdisi projelerine vermisler. Surekli gidip gelecek evde pek durmuyorlarmis. Burda ne bi ailem var ne yakin arkadasim annem yaza gidecek tek basima kalacam. Esimin hic umrunda degil gayet mutlu cok koydu ya bizden kurtulmak istiyyormus demekki aklimdan neler neler geciyor. Kotuyum ne bileyim icim sikiliyor
haklisin ne diyim ...
Ustte anlattim canim
cok sagol canim benim tesekkurler
bismillah strese mi girdin gülüm o anda aklından ben mi geçtim aniden ürpertiyle karışık bir şey hissettim çünkü ve direk senin adın belirdi aklım da , şimdi nasılsın bir daha oldu mu o sancıYok canım ama senin yazdığın saatlerde kalbime sancı girdinefes alırken canım acıdı
Ama hala hamileyim :)
ahtapot bacağı mı yedin kızartma mı , çiğ olmaz zaten doğu da bebek ahtapotu çiğ yeniliyor bacağını çorba tarzı sulu yemeklerde yerlerken gördüm , kalorisi v.s. için sormuyorum meraktan valla:)cuma menum
saat11:30
2haslanmıs yumurta
3cherry domates
dere otu, maydanoz
yarım kk peynir
saat 15:00
1cb sutle nescafe
2hurma
9 badem
saat 20:00
yarım el ayası buyuklugunde ahtapot bacagı
el buyuklugunde biftek
3 dilim patates kızarması
2kasık taze fasulye (susuz, kavurma gibi)
2kasık salata
gece 2:30 da yattım gece yatana kadar herhalde 4-4,5 lt su içtim,
dun temizlik gunum oldugundan epey su içtim bir de gun icinde bolca cay da içtim
şahane bir karar destekliyorum gülüm seni yemek ödül olursa yememek cezadır diye algılıyor bilinç altı o yüzden çoğu kişi hedef kilosuna ulaşıp diyeti bırakınca hızla geri kilo alıyor çünkü bilinç altı yine ceza kesebilir en iyisi serbestken ödülleri bol bol toplayayım diyorahh iyi geceler mesajımı yazdım ama aldıgım kararları yazmamısım.
Kararım su, yapabildiğim kadar kendime ödül olarak kacamak degil yiyecek dısı bir şeyle kendimi ödüllendirmeye karar verdim cunku dun bugun biraz da eşime uyarak çok güzel beslenemedim ve hemen bir şişkinlik hissettirdi acıkcası, boyle olsun istemiyorum o yuzden elimden geldiğince vucudum sekersiz ve saglıklı beslenmeye alısmışken bunu bölmeden devam etmeye çabalamaya karar verdim bakalım ne kadar surecek. aylık hedeflerimi tutturdukca da mesela kendime begendiğim bi giysiyi falan almayı planlıyorum (mesela spor taytı gibi :) )
senin gıcıklığını yeriimmmm yada sen dur kuzeyi yeriiimmm:))))Günaydın herkese iyi pazarlar ptesinin tartısı pazar menüsünden belli olur deyip sabah sabah gıcıklık yapıyorum
gülüm böyle düşünceler zehir gibidir için de tuttukça etkisi artar , sen eşinle bu duygularını sakin bir zaman da konuşsan mı ,belki onun da kendince düşünceleri vardır daha çok kazanacak diye v.s. için seviniyordur bilemezsin içiniAbla sac icin o kadar heveslendim orda da cok begndim eve gittim kapida esim elestiriye basladi annemde begenmedi tabi moral yerlerde. Birde esim iki gun once isten ayrildi yeni bir isle anlasti ondada yurtdisi projelerine vermisler. Surekli gidip gelecek evde pek durmuyorlarmis. Burda ne bi ailem var ne yakin arkadasim annem yaza gidecek tek basima kalacam. Esimin hic umrunda degil gayet mutlu cok koydu ya bizden kurtulmak istiyyormus demekki aklimdan neler neler geciyor. Kotuyum ne bileyim icim sikiliyor
haklisin ne diyim ...
Ustte anlattim canim
cok sagol canim benim tesekkurler
sabahın körün de uyanınca açsan dalamazsın az atıştırsaydın geri uykun gelirdi kuzumDalamıyorum tekrar uykuya, başım ağrıdı valla. Ablam da uyuyor karnım acıktı@nanekekik
nasılsın pınarımm sabahların nasıl geçiyor rahat mı hamişliğinGunaydinlarrr
sen uyumadın mı gülüm 7 den beri uyanık mısıngewezebidik ahtapot bacağı ne olaki? Bildiğimiz deniz ürünü ahtapot mu
@_Rosebud_ kuzum nasılsın? Bebiş baskı mı yaptı acaba ondan mı kalbine sancı girdi
nerde yasiyodun sevgili rakibimmbugunun menusu (cumartesi)
saat 12:30
el ayası kadar balık( kızarmıs maalesef pazarda yedim)
saat 16:00
0,75 lahmacun (bunu da markette yedim, eşim yine benim diyette oldugumu unutup bana da almış, alıs veriş yaparken turk marketinde lahmacun yapıyolar eşim kendine alırken bana da almış ben de artık ziyan olmasın dedim ama hepsini yemeyeyim en azından ben de ziyan olmayayım dedim)
saat 19:30
1fitox cay
el ayası kadar fırında tavuk but
saat 21:00
1 bardal zencefilli tarcınlı sut
2hurma
2,5-3 lt su
arada cay içtim bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?