- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.281
sabahın körün de uyanınca açsan dalamazsın az atıştırsaydın geri uykun gelirdi kuzum
seni şirin şeyy seniiii
şu an ailenin en az kilosu olan benim ben kimseye kilo aldırmam zayıflatmaya çalışıyorum hepsini :)düşünsene ablamın oğlu 26 yaşın da evlenmeye kalkasa dünürler bizim taraf için besililer ailesi diyecek(
benim saclarimda kivircik ve bu ara beyazlar cogaldi.bende kina yakmayi dusunuyorum ama bulamiyorum burda.tr den getirmeyi unuttum...bu da komsum var onlar saclarina kina yakiyo ve cok guzel duruyor.6 yasindaki kizlarina bile yakiyor ailecek...bence en sagliklisi kina.ben de kendim yapıyorum zaten artık saçlarımı boyatmıyorum çeyreğinden fazlası beyazladı ama gümüşümsü beyaz ve kıvırcık saç olunca belli olmuyor fazla zaten kapalıyım ben hariç gören yok saçımı , açık olsam da aynısı olurdu gerçi artık başkaları için değil kendim istersem yapıyorum her şeyi:)
iyiyim canım çok şükür, iki gündür ara ara giriyor o sancı@gewezebidik ahtapot bacağı ne olaki? Bildiğimiz deniz ürünü ahtapot mu
Jasminium84 kuzum nasılsın? Bebiş baskı mı yaptı acaba ondan mı kalbine sancı girdi
ya bir iki gündür giriyor o sancı canım bugün de sabah girdibismillah strese mi girdin gülüm o anda aklından ben mi geçtim aniden ürpertiyle karışık bir şey hissettim çünkü ve direk senin adın belirdi aklım da , şimdi nasılsın bir daha oldu mu o sancı
tez canlıyım kuzum durduğum yerde duramıyorumİns gidicem canim
dahada guzel olacak abla du 68 e bi geri donersen
oo oooo bendede var ayni takinti
aman gulum dikkat
ne guzel soylemissim kiz valla cok hos bi enerjin var
sagol gulum gidicem ins
yaniiii iyi giciklikta tabi pazar pazar bilemedim neyse yinede tesekkur ederim hafiften cektim kendimi
kuzum sac isi kolay git bidaha degistir o onemli degil sen begendiysen birde gerisi teferruat ....is meselesine gelirsek bak on yillik evliyim icten kurmak yerine uygun bir dille tabi en onemlisi kedi modunda butun duygularini dusuncelerini acik acik anlat en azindan sen rahatlarsin hem belki hic bi sey dusundugun gibi degildir kendi kendini niye yiyip bitiriyon ki hayat gercekten bu kadar ayrintiyi kaldirmiyor emin ol....
dinlenmiyorum hiç kuzum, tembelim derdim ama hiç tembellik yapmadım daha o yüzden baskılar artıyor galibabak emekler karşılığını veriyor abla
Oo sporda var bana boş durmak yok
spora da başladın ya ondan bence bu hafta iyi gider diye tamamen matematiksel
Sağol canım
Olan olmuş artık önümüze bakalım
İyi misin canım baskidandir büyük ihtimalle çıksın artık :)
Canım sanırım @Edibe12 yı etitekleyecektin
günaydın kız git yat sonra ararsın bu uykulari
Bende burda duydum tatlim yasemin söylemişti galiba hiç denemedim :)Tam olarak kulağın neresini ve nasıl sıkıyormuşuz :)
Tatlım sen beğendiysen sorun yok , şimdi saç rengi bir haftaya ancak oturur ve onlarında gözü alışır zaten çok marjinal bir değişim değildir o kadar elestirilecek mesela ben lacivert istiyorum ama sadece çok akacak diye yapmiyorumAbla sac icin o kadar heveslendim orda da cok begndim eve gittim kapida esim elestiriye basladi annemde begenmedi tabi moral yerlerde. Birde esim iki gun once isten ayrildi yeni bir isle anlasti ondada yurtdisi projelerine vermisler. Surekli gidip gelecek evde pek durmuyorlarmis. Burda ne bi ailem var ne yakin arkadasim annem yaza gidecek tek basima kalacam. Esimin hic umrunda degil gayet mutlu cok koydu ya bizden kurtulmak istiyyormus demekki aklimdan neler neler geciyor. Kotuyum ne bileyim icim sikiliyor
haklisin ne diyim ...
Ustte anlattim canim
cok sagol canim benim tesekkurler
Durtukle uyansinlar
hadi sen sütten oliyi de gülüm o zaman senin kazanma şansın yüksek demek oluyor bu yüzde işine göre ve senin kilon daha az hedefine ulaşman daha yakın demek bu hesaba göre yolu daha çok olanı destekleyip moral vermek gerekir kilosu az olan nasıl olsa başaracak gözüyle bakılmaz mı ayy ben çıkamadım bu taraf tutma işinin içinden ikinizi de tutsam olmaz mıı
bizde kardeşim oda evlenecek işteseni şirin şeyy seniiii
şu an ailenin en az kilosu olan benim ben kimseye kilo aldırmam zayıflatmaya çalışıyorum hepsini :)düşünsene ablamın oğlu 26 yaşın da evlenmeye kalkasa dünürler bizim taraf için besililer ailesi diyecek(
Kuzeyde bı yedirir ki sorma abla erkekler pek sevdirmiyor galiba bize bile pazarlıklasenin gıcıklığını yeriimmmm yada sen dur kuzeyi yeriiimmm:))))
Valla Tuğçe düzeni bilmem ama baharda yazda kışta sonbaharda genel dolap düzeni değişirken o kadar çok atıyorum ki simid duzeltsem şimdi de bı sürü çıkar atacak, ben annemin komşulara filan veriyorum sonuçta kötü değiller yada su kıyafet toplama kutularinaFazla eşyadan kurtulma yolları nelerdir?
Benim çok ıvır zıvırım var. Alışveriş hastalığım var ve duygu durumum değiştiğinde ‘ benim de olsun’ mantığıyla aldığım bir sürü şey... kozmetik, takı, toka vb şeyler...
Bunları azaltıp odamı, dolabımı, çekmecelerimi feraha ulaştırmak istiyor ve önerilerinizi bekliyorum
menü güzel dün neredeydin bakalım :)Kızlar kusura bakmayın dün musait olamadm menumu yazıp geçmiş yapacağım
Sabah
Tost biber domates
1 tatlı kaşığı pekmez
5-6 badem
1 hurma
18.00
5-6 lahana sarması
1 kase yoğurtlu tavuk çorbası
Salata
2 ye yakın su
kına daha önce denedin mi herkese yaramıyor canım mesela bende baş ağrısı yaptı birde yıkamak çok zahmetli yıka yıka arinmiyor resmen
benim saclarimda kivircik ve bu ara beyazlar cogaldi.bende kina yakmayi dusunuyorum ama bulamiyorum burda.tr den getirmeyi unuttum...bu da komsum var onlar saclarina kina yakiyo ve cok guzel duruyor.6 yasindaki kizlarina bile yakiyor ailecek...bence en sagliklisi kina.
Aslında bu kadar harekete gelmesi lazımdıdinlenmiyorum hiç kuzum, tembelim derdim ama hiç tembellik yapmadım daha o yüzden baskılar artıyor galiba
grlsin valla artık bu heyecan çok geldi bana :)
Yasemin biraz caninin kiymetini bil cnm yaadinlenmiyorum hiç kuzum, tembelim derdim ama hiç tembellik yapmadım daha o yüzden baskılar artıyor galiba
grlsin valla artık bu heyecan çok geldi bana :)
Bugun cosmus kadinKahvaltı bitti ara yaptım şimdi kuzeyi uyutup eliptik yapacağım akşamda Leslie yapmayı düşünüyorum bana iyi ödem attırıyor 5k hoplamali ziplamali
yok hic denemedim de evet yikama isi biraz zor diyorlar..ama gercekten cok saglikli duruyor saclari..oyuzden heveslendim bende..bide saclarim acayip cok dokulo.sac kalmadi resmen.Tatlım sen beğendiysen sorun yok , şimdi saç rengi bir haftaya ancak oturur ve onlarında gözü alışır zaten çok marjinal bir değişim değildir o kadar elestirilecek mesela ben lacivert istiyorum ama sadece çok akacak diye yapmiyorum
İş konusuna gelince bence de kariyer ve para dusunuyordur ha birde değişik ülkeler görmek herkes ister buda cabasi bence kurtulma gibi birşey söz konusu değildir hele hele şuan Türkiye de iş durumlarını düşününce cazip gelmiştir onun sevinci ile anlatırken heveslidir bence konuş bunu ,bebek içinde madem annende gidecek şimdiden iyi bir bakıcı sor soruştur bakıcı işi çok önemli ve kamera tabi ki
Durtukle uyansinlar
hadi sen sütten ol
bizde kardeşim oda evlenecek işteama malesef oda diyette aslinda diyet ona yaramadı çünkü daha az yerken diyet piskolojisi ile nisanlisina uyup yiyor
En sportmen benim tabi kikilolarıma göre çok esnek ve hareketliyim buda sporun ödülü
Kuzeyde bı yedirir ki sorma abla erkekler pek sevdirmiyor galiba bize bile pazarlıkla
Valla Tuğçe düzeni bilmem ama baharda yazda kışta sonbaharda genel dolap düzeni değişirken o kadar çok atıyorum ki simid duzeltsem şimdi de bı sürü çıkar atacak, ben annemin komşulara filan veriyorum sonuçta kötü değiller yada su kıyafet toplama kutularina
menü güzel dün neredeydin bakalım :)
kına daha önce denedin mi herkese yaramıyor canım mesela bende baş ağrısı yaptı birde yıkamak çok zahmetli yıka yıka arinmiyor resmen
Turk yada arap bakkallarinda vardir cnmenim saclarimda kivircik ve bu ara beyazlar cogaldi.bende kina yakmayi dusunuyorum ama bulamiyorum burda.tr den getirmeyi unuttum...bu da komsum var onlar saclarina kina yakiyo ve cok guzel duruyor.6 yasindaki kizlarina bile yakiyor ailecek...bence en sagliklisi kina
Daha iyisini yapıp uyuyanları uyandırdım :))) şimdi hep beraber evi temizliyoruz, yemek planları yapıyoruz :))))
Eger surekli fazla dokuluyorsa vucudunda eksiklik vardir cnm cinko biotin bunlar sac icin onemliyok hic denemedim de evet yikama isi biraz zor diyorlar..ama gercekten cok saglikli duruyor saclari..oyuzden heveslendim bende..bide saclarim acayip cok dokulo.sac kalmadi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?