Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fazla eşyadan kurtulma yolları nelerdir?

Benim çok ıvır zıvırım var. Alışveriş hastalığım var ve duygu durumum değiştiğinde ‘ benim de olsun’ mantığıyla aldığım bir sürü şey... kozmetik, takı, toka vb şeyler...

Bunları azaltıp odamı, dolabımı, çekmecelerimi feraha ulaştırmak istiyor ve önerilerinizi bekliyorum

Kızlar kusura bakmayın dün musait olamadm menumu yazıp geçmiş yapacağım

Sabah
Tost biber domates

1 tatlı kaşığı pekmez
5-6 badem
1 hurma

18.00
5-6 lahana sarması
1 kase yoğurtlu tavuk çorbası
Salata

2 ye yakın su

benim saclarimda kivircik ve bu ara beyazlar cogaldi.bende kina yakmayi dusunuyorum ama bulamiyorum burda.tr den getirmeyi unuttum...bu da komsum var onlar saclarina kina yakiyo ve cok guzel duruyor.6 yasindaki kizlarina bile yakiyor ailecek...bence en sagliklisi kina.

@gewezebidik ahtapot bacağı ne olaki? Bildiğimiz deniz ürünü ahtapot mu

Jasminium84 kuzum nasılsın? Bebiş baskı mı yaptı acaba ondan mı kalbine sancı girdi
iyiyim canım çok şükür, iki gündür ara ara giriyor o sancı
ya üşüttüm ya da dediğin gibi bebiş baskı yapıyor ama uzun sürmüyor çok şükür

bismillah strese mi girdin gülüm o anda aklından ben mi geçtim aniden ürpertiyle karışık bir şey hissettim çünkü ve direk senin adın belirdi aklım da , şimdi nasılsın bir daha oldu mu o sancı
ya bir iki gündür giriyor o sancı canım bugün de sabah girdi
havalar soğuk üşütüyor olabilirim diye düşünüyorum
ya da vücudum artık değişik yerlerden tepkiler veriyor bebişin ağırlığına

tez canlıyım kuzum durduğum yerde duramıyorum
iple çektim izne ayrılacağım günü, izne ayrıldığımdan beri bi kere ayağımı uzatıp boş boş tv izlemedim daha
yoruluyorum galiba

dinlenmiyorum hiç kuzum, tembelim derdim ama hiç tembellik yapmadım daha o yüzden baskılar artıyor galiba
grlsin valla artık bu heyecan çok geldi bana :)

Tatlım sen beğendiysen sorun yok , şimdi saç rengi bir haftaya ancak oturur ve onlarında gözü alışır zaten çok marjinal bir değişim değildir o kadar elestirilecek mesela ben lacivert istiyorum ama sadece çok akacak diye yapmiyorum
İş konusuna gelince bence de kariyer ve para dusunuyordur ha birde değişik ülkeler görmek herkes ister buda cabasi bence kurtulma gibi birşey söz konusu değildir hele hele şuan Türkiye de iş durumlarını düşününce cazip gelmiştir onun sevinci ile anlatırken heveslidir bence konuş bunu ,bebek içinde madem annende gidecek şimdiden iyi bir bakıcı sor soruştur bakıcı işi çok önemli ve kamera tabi ki
Dalamıyorum tekrar uykuya, başım ağrıdı valla. Ablam da uyuyor karnım acıktı North River
Durtukle uyansinlar
hadi sen sütten ol

bizde kardeşim oda evlenecek işte ama malesef oda diyette aslinda diyet ona yaramadı çünkü daha az yerken diyet piskolojisi ile nisanlisina uyup yiyor
En sportmen benim tabi ki kilolarıma göre çok esnek ve hareketliyim buda sporun ödülü
senin gıcıklığını yeriimmmm yada sen dur kuzeyi yeriiimmm:))))
Kuzeyde bı yedirir ki sorma abla erkekler pek sevdirmiyor galiba bize bile pazarlıkla
Valla Tuğçe düzeni bilmem ama baharda yazda kışta sonbaharda genel dolap düzeni değişirken o kadar çok atıyorum ki simid duzeltsem şimdi de bı sürü çıkar atacak, ben annemin komşulara filan veriyorum sonuçta kötü değiller yada su kıyafet toplama kutularina
menü güzel dün neredeydin bakalım :)

kına daha önce denedin mi herkese yaramıyor canım mesela bende baş ağrısı yaptı birde yıkamak çok zahmetli yıka yıka arinmiyor resmen

dinlenmiyorum hiç kuzum, tembelim derdim ama hiç tembellik yapmadım daha o yüzden baskılar artıyor galiba
Aslında bu kadar harekete gelmesi lazımdı bı kere bize bir misafir geldi kız hamile bende düşük tehlikesinden yatıyorum ama kızın yüzünde acı çekiyorum ifadesi var ablam dedi ki bugece doğurur bu kız meğer gün içinde 40 dk fazla yol yürümüş koşturmaca filan daha 8 ay olmamıştı o gece doğurdu

Yasemin biraz caninin kiymetini bil cnm yaa yarin bebek gelince zaten dinlenemiceksin

Günaydın kızlar bugün prol agirlikli diyet yapacam sabah yumurta ve peynir
Öğlen etli yeşil fasulye akşamda kemikli kırmızı et düşünüyorum
Mefkurem abla et biraz yağlı ekmek yemicem hayvan yağları kilo yaparmış yağsız yerinden yetmeye çalışacam ekstra yag kalmadım hasladim

yok hic denemedim de evet yikama isi biraz zor diyorlar..ama gercekten cok saglikli duruyor saclari..oyuzden heveslendim bende..bide saclarim acayip cok dokulo.sac kalmadi resmen.

Turk yada arap bakkallarinda vardir cnm

yok hic denemedim de evet yikama isi biraz zor diyorlar..ama gercekten cok saglikli duruyor saclari..oyuzden heveslendim bende..bide saclarim acayip cok dokulo.sac kalmadi resmen.
Eger surekli fazla dokuluyorsa vucudunda eksiklik vardir cnm cinko biotin bunlar sac icin onemli
Takviye alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…