Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

konmari yöntemini uygula gülüm o son 6 aydır kullanmıyorsan ihtiyacın yok demektir at yada ihtiyacı olana ver diyor ben de 1 senedir kullanmıyorsan elinden çıkar diyorum , çekmeceleri teke tek elden geçir küçük organize apartları al misal küpelerini bir yere kolyelerini bir yere yüzükler ayrı bir yere ayır kullanmadıklarını sonra kullanırım deme öyle olsa şimdiye kullanırdın zaten birilerine hediye et gitsin kıyafet işi daha kolay ihtiyaç sahiplerine dağıtmak için yerler var oralara götür ver bizim sitenin güvenliğin yanına belediye bağış kumbarası diye kocaman kıyafet ve ayakkabıları koymak için bir yer ayarlamış oraya koydum ben hepsini , alışveriş yaparken hemen atlama 10 sn kuralını unutma düşün gerçekten ihtiyacım var mı diye kendine sor çook işe yarıyor , krem makyaj malzemelerini tek tek elden geçir son kullanma tarıhlerine bak hatta kokla kokusundan anlarsın zaten bayatı at gitsin hiç bekletme

Kahvaltı bitti ara yaptım şimdi kuzeyi uyutup eliptik yapacağım akşamda Leslie yapmayı düşünüyorum bana iyi ödem attırıyor 5k hoplamali ziplamali
Ne çabuk ara yaptın kız ben az once kahvaltıyı kaldırdım kahve içiyorum hızlısın maşallah

Haslamadan bisey olmaz cnm suyuna ekmek banmicagina gore rahatlikla yiyebilirsin:) yaninda salatayla

ben sabırsızım gülüm kafam da boya kına 1 saat beklemek beni çıldırtıyor boyay göre kına çok daha iyi elbette en azından kokusu tıkamıyor , ibni sinanın şifalı bitkiler kitabında yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam 40 gün sarımsak yutun beyaz saçlar dökülüp tekrar koyu saçlar çıkar diye ama hiç denemedim

üşüttüğün için (özellikle sırt bölgesinden üşütünce)göğsüne kas krampı olabilir onu kalp sanman normal derin nefes alırken bile acıtır sen yine de doktorunu ara bir sor bakalım ne diyecek

dinlenmiyorum hiç kuzum, tembelim derdim ama hiç tembellik yapmadım daha o yüzden baskılar artıyor galiba
grlsin valla artık bu heyecan çok geldi bana :)
ee bari bu gün otur ayağını uzat dinlen be gülümmm illa başın da biri çavuş gibi dikilip seni azarlasın mı az otur kadın dinlen mi desin ben diyorum işteeeee sen çok dolandın üşüttün galiba olacak iş mi bebek geldi gelecek bu kadar koşturma olur muu

yazık yaa kardeşine hem zayıflamaya çalışıyor hem evlilik stresi hem nişanlısına uyuyor allah yardımcısı olsun
kuzey beni görmedi tanımıyor kiii şeytan tüyü var ben de çocuklar karşı koyamaz bana az sever yüz vermezse , naz yaparım sonra o kendini sevdirmeyen çocuklar bir bakmışsın kendi gelip sırnaşıyor ben seveyim diye cilveleniyorlar resmen:))

yok hic denemedim de evet yikama isi biraz zor diyorlar..ama gercekten cok saglikli duruyor saclari..oyuzden heveslendim bende..bide saclarim acayip cok dokulo.sac kalmadi resmen.
gülüm ya direk sarımsağı ikiye bölüp derine sür beklet yada benim gibi sarımsaklı şampuan ve öncesi sürüp beklemek için sarımsak yağı kullan (tembel işi) allaha şükür dökülmesi pek kalmadı yeniler de ufak ufak çıkmaya başladı 4 aydır kullanıyorum şampuanı yağı saç kremini ama yağını düzenli kullanmadım haftada 2 kere sürüp 20 dk bekletmek lazımdı artık onu da düzenli kullanmaya başladım

Haslamadan bisey olmaz cnm suyuna ekmek banmicagina gore rahatlikla yiyebilirsin:) yaninda salatayla
Yeşil fasulyemi önce yiyim eti mi öğüne bölecem abla öğlen yeşil fasulye yoğurt aksam et salata olur mu

kızlar ben bir şey yaptım insagram da gördüm deri üzerine kadife üzerine işleme veya yine deriden yemek takımı salon takımı v.s. yapıyorlar bayıldımmm şipariş verdim işleme olandan masa için işleme yapılmıyormuş onu da deri den 430 tl tuttu 2 takım(yemek takımıydı 6 kişilik, salon örtü takımı yapıcam) 4 kırlent bir kare masa örtüsü olarak ama işin garip kısmına gelelim eşimin haberi yok küsüs ya ve benim sadece 100tl param var :)))))))))))))))))))) sipariş 1 haftada hazır olur dediler o zaman kadar barışıp parayı almam lazım 2 aylık harçlığımı ver derim olur biter demi ilk defa kendi kafama göre böyle bir şey yaptım ama iyi yaptımm bence .. demiii

bize hedef yok mu burda? ben kendime 67 diyorum eğer diyebiliyosam :)
o listeyi yilbasinda yapmistik cnm o zaman siz yoktunuz
Kendini listeye ekliyebilirsin

onceki menuleri alinti yapmadim kötü bisey yoktu zaten sadece ahtapot ilginc geldi :) bugunde idare eder :)

sende guzel enerjinle iyiki burdasin cnm

Cok guzel karar cnm
Aslinda odul adi altinda ciss yiyip kendimize kotuluk yapmis oluyoruz
Herkese günaydın, musmutlu pazarlar

Pazar günü bu saatte uyanınca anama babama küfür ediliyor sanki
Insanin uykusu yokken yatarsa sersem gibi oluyor cnm neyseki milleti kaldirmisin:)
Tam olarak kulağın neresini ve nasıl sıkıyormuşuz
Kulak memesi diye hatirliyorum
Günaydın herkese iyi pazarlar ptesinin tartısı pazar menüsünden belli olur deyip sabah sabah gıcıklık yapıyorum
aslinda taa cuma gununden basliyor

Oo sporda var bana boş durmak
yalniz 2 gunluk dolu menuler pek yaramadi

anım sanırım @Edibe12 yı etitekleyecektin
Yok cnm zeynep demisti oyle jillandan sonra
guzelim sacin senin hosuna gittiyse bosversene baskalarini hem boya 1 hafta sonra anca oturuyor
Esin konusunda kizlarin dediklerine katiliyorum esinin sevinci diger sebeplerden olabilir
Kendini doldurna sakince icindekileri soyle

bende en siskosu

Gunaydinlar br su gec kalkma isini galiba sevmiyorum yatmak guzelde ne biliyim agir hissefiyorum kendimi gec kalkinca
normalde erken kalktigin icin normal cnm

yuppiiii bir kaç aya hiç kat kalmayacak sultanımmmm:)
Ins. Tatlim
dahada guzel olacak abla du 68 e bi geri donersen
75 e bile dussem gayet iyi duruyor cnm
Tabi 65 gormeden birakmak yok

aynen oyle o konuda yanlis yapiyoruz

6 ay kullanmadiysan atican derler cnm
Bide alirken gercekten ihtiyacim varmi diye dusun
guzel olmus cnn

Esinin haberi olunca tekrar kusmeyin canım :) hayırlı olsun güle güle kullan bitanem

Esinin haberi olunca tekrar kusmeyin canım :) hayırlı olsun güle güle kullan bitanem
bunun için küserse adamı boşarımmmm kendi bir kaç ay önce arabayı satıp üstüne 80 bin koyup araba aldı şimdi onu da satayım alışamadım diyor sıfırını alayım diyor üzerine 40-50 bin koyup tüm birikimimizi arabaya yatırıyor :)

ekran fotosu çekmiştim ablamla kardeşime göstermek için onu koydum ama reklam olur mu kaldırayım mı ki satıcının adı v.s. de çıkmış çünkü
Satıcının adini kırpıp koyabilirsin canım reklam yasak şikayet olursa banlanirsin

Senin hosuna gittiyse canin sagolsun cnm sanki surekli keyfi biseyler alan biri degilsin
Bide kendine degil eve almisin zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…