- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.301
aslinda araplar pazara getiriyor.hic aklima gelmedi..bayadir araplarin yogunlikta oldugu pazara gitmedim..en iyi si bi gidip bakiyim haftayaTurk yada arap bakkallarinda vardir cnm
demir eksikligi var abla bende..hatta cok dusuk anemi var..ilac kullaniyorum..hamileyken bi basladi hala devam ediyor..ilaclarla duzeliyo.birakinca tekrar basliyoEger surekli fazla dokuluyorsa vucudunda eksiklik vardir cnm cinko biotin bunlar sac icin onemli
Takviye alabilirsin
konmari yöntemini uygula gülüm o son 6 aydır kullanmıyorsan ihtiyacın yok demektir at yada ihtiyacı olana ver diyor ben de 1 senedir kullanmıyorsan elinden çıkar diyorum , çekmeceleri teke tek elden geçir küçük organize apartları al misal küpelerini bir yere kolyelerini bir yere yüzükler ayrı bir yere ayır kullanmadıklarını sonra kullanırım deme öyle olsa şimdiye kullanırdın zaten birilerine hediye et gitsin kıyafet işi daha kolay ihtiyaç sahiplerine dağıtmak için yerler var oralara götür ver bizim sitenin güvenliğin yanına belediye bağış kumbarası diye kocaman kıyafet ve ayakkabıları koymak için bir yer ayarlamış oraya koydum ben hepsini , alışveriş yaparken hemen atlama 10 sn kuralını unutma düşün gerçekten ihtiyacım var mı diye kendine sor çook işe yarıyor , krem makyaj malzemelerini tek tek elden geçir son kullanma tarıhlerine bak hatta kokla kokusundan anlarsın zaten bayatı at gitsin hiç bekletmeFazla eşyadan kurtulma yolları nelerdir?
Benim çok ıvır zıvırım var. Alışveriş hastalığım var ve duygu durumum değiştiğinde ‘ benim de olsun’ mantığıyla aldığım bir sürü şey... kozmetik, takı, toka vb şeyler...
Bunları azaltıp odamı, dolabımı, çekmecelerimi feraha ulaştırmak istiyor ve önerilerinizi bekliyorum
Ne çabuk ara yaptın kız ben az once kahvaltıyı kaldırdım kahve içiyorum hızlısın maşallahKahvaltı bitti ara yaptım şimdi kuzeyi uyutup eliptik yapacağım akşamda Leslie yapmayı düşünüyorum bana iyi ödem attırıyor 5k hoplamali ziplamali
Haslamadan bisey olmaz cnm suyuna ekmek banmicagina gore rahatlikla yiyebilirsin:) yaninda salataylaGünaydın kızlar bugün prol agirlikli diyet yapacam sabah yumurta ve peynir
Öğlen etli yeşil fasulye akşamda kemikli kırmızı et düşünüyorum
Mefkurem abla et biraz yağlı ekmek yemicem hayvan yağları kilo yaparmış yağsız yerinden yetmeye çalışacam ekstra yag kalmadım hasladim
ben sabırsızım gülüm kafam da boya kına 1 saat beklemek beni çıldırtıyor boyay göre kına çok daha iyi elbette en azından kokusu tıkamıyor , ibni sinanın şifalı bitkiler kitabında yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam 40 gün sarımsak yutun beyaz saçlar dökülüp tekrar koyu saçlar çıkar diye ama hiç denemedim
benim saclarimda kivircik ve bu ara beyazlar cogaldi.bende kina yakmayi dusunuyorum ama bulamiyorum burda.tr den getirmeyi unuttum...bu da komsum var onlar saclarina kina yakiyo ve cok guzel duruyor.6 yasindaki kizlarina bile yakiyor ailecek...bence en sagliklisi kina.
üşüttüğün için (özellikle sırt bölgesinden üşütünce)göğsüne kas krampı olabilir onu kalp sanman normal derin nefes alırken bile acıtır sen yine de doktorunu ara bir sor bakalım ne diyecekya bir iki gündür giriyor o sancı canım bugün de sabah girdi
havalar soğuk üşütüyor olabilirim diye düşünüyorum
ya da vücudum artık değişik yerlerden tepkiler veriyor bebişin ağırlığına
ee bari bu gün otur ayağını uzat dinlen be gülümmm illa başın da biri çavuş gibi dikilip seni azarlasın mı az otur kadın dinlen mi desin ben diyorum işteeeee sen çok dolandın üşüttün galiba olacak iş mi bebek geldi gelecek bu kadar koşturma olur muudinlenmiyorum hiç kuzum, tembelim derdim ama hiç tembellik yapmadım daha o yüzden baskılar artıyor galiba
grlsin valla artık bu heyecan çok geldi bana :)
yazık yaa kardeşine hem zayıflamaya çalışıyor hem evlilik stresi hem nişanlısına uyuyor allah yardımcısı olsunTatlım sen beğendiysen sorun yok , şimdi saç rengi bir haftaya ancak oturur ve onlarında gözü alışır zaten çok marjinal bir değişim değildir o kadar elestirilecek mesela ben lacivert istiyorum ama sadece çok akacak diye yapmiyorum
İş konusuna gelince bence de kariyer ve para dusunuyordur ha birde değişik ülkeler görmek herkes ister buda cabasi bence kurtulma gibi birşey söz konusu değildir hele hele şuan Türkiye de iş durumlarını düşününce cazip gelmiştir onun sevinci ile anlatırken heveslidir bence konuş bunu ,bebek içinde madem annende gidecek şimdiden iyi bir bakıcı sor soruştur bakıcı işi çok önemli ve kamera tabi ki
Durtukle uyansinlar
hadi sen sütten ol
bizde kardeşim oda evlenecek işteama malesef oda diyette aslinda diyet ona yaramadı çünkü daha az yerken diyet piskolojisi ile nisanlisina uyup yiyor
En sportmen benim tabi kikilolarıma göre çok esnek ve hareketliyim buda sporun ödülü
Kuzeyde bı yedirir ki sorma abla erkekler pek sevdirmiyor galiba bize bile pazarlıkla
Valla Tuğçe düzeni bilmem ama baharda yazda kışta sonbaharda genel dolap düzeni değişirken o kadar çok atıyorum ki simid duzeltsem şimdi de bı sürü çıkar atacak, ben annemin komşulara filan veriyorum sonuçta kötü değiller yada su kıyafet toplama kutularina
menü güzel dün neredeydin bakalım :)
kına daha önce denedin mi herkese yaramıyor canım mesela bende baş ağrısı yaptı birde yıkamak çok zahmetli yıka yıka arinmiyor resmen
sana da sultanımm iyi uyudun mu dinlendin miiTunaydinnnn guzellerr
Saglikli beslendigimiz bol hareketli mutlu bi pazar olsun ins.
gülüm ya direk sarımsağı ikiye bölüp derine sür beklet yada benim gibi sarımsaklı şampuan ve öncesi sürüp beklemek için sarımsak yağı kullan (tembel işi) allaha şükür dökülmesi pek kalmadı yeniler de ufak ufak çıkmaya başladı 4 aydır kullanıyorum şampuanı yağı saç kremini ama yağını düzenli kullanmadım haftada 2 kere sürüp 20 dk bekletmek lazımdı artık onu da düzenli kullanmaya başladımyok hic denemedim de evet yikama isi biraz zor diyorlar..ama gercekten cok saglikli duruyor saclari..oyuzden heveslendim bende..bide saclarim acayip cok dokulo.sac kalmadi resmen.
Yeşil fasulyemi önce yiyim eti mi öğüne bölecem abla öğlen yeşil fasulye yoğurt aksam et salata olur muHaslamadan bisey olmaz cnm suyuna ekmek banmicagina gore rahatlikla yiyebilirsin:) yaninda salatayla
o listeyi yilbasinda yapmistik cnm o zaman siz yoktunuzbize hedef yok mu burda? ben kendime 67 diyorum eğer diyebiliyosam :)
onceki menuleri alinti yapmadim kötü bisey yoktu zaten sadece ahtapot ilginc geldi :) bugunde idare eder :)bugunun menusu (cumartesi)
saat 12:30
el ayası kadar balık( kızarmıs maalesef pazarda yedim)
saat 16:00
0,75 lahmacun (bunu da markette yedim, eşim yine benim diyette oldugumu unutup bana da almış, alıs veriş yaparken turk marketinde lahmacun yapıyolar eşim kendine alırken bana da almış ben de artık ziyan olmasın dedim ama hepsini yemeyeyim en azından ben de ziyan olmayayım dedim)
saat 19:30
1fitox cay
el ayası kadar fırında tavuk but
saat 21:00
1 bardal zencefilli tarcınlı sut
2hurma
2,5-3 lt su
arada cay içtim bir de
sende guzel enerjinle iyiki burdasin cnmkızlar bugun dısarda kosturmaktan gelip burda bir seyler yazamadım. ama tum gecmişi okudum. gecikmeli de olsa menulerimi paylastım. hızlı hızlı yazdıgımdan emoji kullanamadım pek :) benim cumartesiler biraz boyle oluyor kusura bakmayın, haftalık alısveriş gunu gibi biraz.
bu arada @Pinkyminkyy alıntılamıstım ama ucmus alıntım, jilliandan sonra merdiven cıkammıyorum demişssin evet oyle oluyo ilk yapınca ama emin ol 3. gun agrılar epey azalıyo 4. gun aaa nereye gitti agrılar diyosun, ama bu ilk 4 gunu aralıksız yapman lazım yoksa agrılar hiç gitmez. çivi çiviyi söker hesabı sporun sebep oldugu kas agrısının hakkından daha cok spor gelir :)
herkese benden kokulu öpücükler, yarın dısarı cıkmayız diye umuyorum o yuzden daha aktif olurum diye dusunuyorum. Ayrıca sizi seviyorum, iyi ki varsınız, iyi ki beni aranıza aldınız, içinizi açtınız. Size de ihtiyaç duydugunuzda her kapı açılsın, yolunuz hep aydınlık olsun.
gece okuyanlara iyi geceler, sabah okuyanlara gunaydınlar efenim, esen kalın.
Cok guzel karar cnmahh iyi geceler mesajımı yazdım ama aldıgım kararları yazmamısım.
Kararım su, yapabildiğim kadar kendime ödül olarak kacamak degil yiyecek dısı bir şeyle kendimi ödüllendirmeye karar verdim cunku dun bugun biraz da eşime uyarak çok güzel beslenemedim ve hemen bir şişkinlik hissettirdi acıkcası, boyle olsun istemiyorum o yuzden elimden geldiğince vucudum sekersiz ve saglıklı beslenmeye alısmışken bunu bölmeden devam etmeye çabalamaya karar verdim bakalım ne kadar surecek. aylık hedeflerimi tutturdukca da mesela kendime begendiğim bi giysiyi falan almayı planlıyorum (mesela spor taytı gibi :) )
Insanin uykusu yokken yatarsa sersem gibi oluyor cnm neyseki milleti kaldirmisin:)Herkese günaydın, musmutlu pazarlar
Pazar günü bu saatte uyanınca anama babama küfür ediliyor sanki
Kulak memesi diye hatirliyorumTam olarak kulağın neresini ve nasıl sıkıyormuşuz
aslinda taa cuma gununden basliyorGünaydın herkese iyi pazarlar ptesinin tartısı pazar menüsünden belli olur deyip sabah sabah gıcıklık yapıyorum
yalniz 2 gunluk dolu menuler pek yaramadiOo sporda var bana boş durmak
Yok cnm zeynep demisti oyle jillandan sonraanım sanırım @Edibe12 yı etitekleyecektin
guzelim sacin senin hosuna gittiyse bosversene baskalarini hem boya 1 hafta sonra anca oturuyorAbla sac icin o kadar heveslendim orda da cok begndim eve gittim kapida esim elestiriye basladi annemde begenmedi tabi moral yerlerde. Birde esim iki gun once isten ayrildi yeni bir isle anlasti ondada yurtdisi projelerine vermisler. Surekli gidip gelecek evde pek durmuyorlarmis. Burda ne bi ailem var ne yakin arkadasim annem yaza gidecek tek basima kalacam. Esimin hic umrunda degil gayet mutlu cok koydu ya bizden kurtulmak istiyyormus demekki aklimdan neler neler geciyor. Kotuyum ne bileyim icim sikiliyor
bende en siskosuseni şirin şeyy seniiii
şu an ailenin en az kilosu olan benim ben kimseye kilo aldırmam zayıflatmaya çalışıyorum hepsini :)düşünsene ablamın oğlu 26 yaşın da evlenmeye kalkasa dünürler bizim taraf için besililer ailesi diyecek(
normalde erken kalktigin icin normal cnmGunaydinlar br su gec kalkma isini galiba sevmiyorum yatmak guzelde ne biliyim agir hissefiyorum kendimi gec kalkinca
Ins. Tatlimyuppiiii bir kaç aya hiç kat kalmayacak sultanımmmm:)
75 e bile dussem gayet iyi duruyor cnmdahada guzel olacak abla du 68 e bi geri donersen
aynen oyle o konuda yanlis yapiyoruzşahane bir karar destekliyorum gülüm seni yemek ödül olursa yememek cezadır diye algılıyor bilinç altı o yüzden çoğu kişi hedef kilosuna ulaşıp diyeti bırakınca hızla geri kilo alıyor çünkü bilinç altı yine ceza kesebilir en iyisi serbestken ödülleri bol bol toplayayım diyor
6 ay kullanmadiysan atican derler cnmFazla eşyadan kurtulma yolları nelerdir?
Benim çok ıvır zıvırım var. Alışveriş hastalığım var ve duygu durumum değiştiğinde ‘ benim de olsun’ mantığıyla aldığım bir sürü şey... kozmetik, takı, toka vb şeyler...
Bunları azaltıp odamı, dolabımı, çekmecelerimi feraha ulaştırmak istiyor ve önerilerinizi bekliyorum
guzel olmus cnnKızlar kusura bakmayın dün musait olamadm menumu yazıp geçmiş yapacağım
Sabah
Tost biber domates
1 tatlı kaşığı pekmez
5-6 badem
1 hurma
18.00
5-6 lahana sarması
1 kase yoğurtlu tavuk çorbası
Salata
2 ye yakın su
Esinin haberi olunca tekrar kusmeyin canım :) hayırlı olsun güle güle kullan bitanemkızlar ben bir şey yaptım insagram da gördüm deri üzerine kadife üzerine işleme veya yine deriden yemek takımı salon takımı v.s. yapıyorlar bayıldımmm şipariş verdim işleme olandan masa için işleme yapılmıyormuş onu da deri den 430 tl tuttu 2 takım(yemek takımıydı 6 kişilik, salon örtü takımı yapıcam) 4 kırlent bir kare masa örtüsü olarak ama işin garip kısmına gelelim eşimin haberi yok küsüs ya ve benim sadece 100tl param var :)))))))))))))))))))) sipariş 1 haftada hazır olur dediler o zaman kadar barışıp parayı almam lazım 2 aylık harçlığımı ver derim olur biter demi ilk defa kendi kafama göre böyle bir şey yaptım ama iyi yaptımm bence .. demiii
ekran fotosu çekmiştim ablamla kardeşime göstermek için onu koydum ama reklam olur mu kaldırayım mı ki satıcının adı v.s. de çıkmış çünkü
bunun için küserse adamı boşarımmmm kendi bir kaç ay önce arabayı satıp üstüne 80 bin koyup araba aldı şimdi onu da satayım alışamadım diyor sıfırını alayım diyor üzerine 40-50 bin koyup tüm birikimimizi arabaya yatırıyor :)Esinin haberi olunca tekrar kusmeyin canım :) hayırlı olsun güle güle kullan bitanem
Satıcının adini kırpıp koyabilirsin canım reklam yasak şikayet olursa banlanirsinekran fotosu çekmiştim ablamla kardeşime göstermek için onu koydum ama reklam olur mu kaldırayım mı ki satıcının adı v.s. de çıkmış çünkü
Senin hosuna gittiyse canin sagolsun cnm sanki surekli keyfi biseyler alan biri degilsinkızlar ben bir şey yaptım insagram da gördüm deri üzerine kadife üzerine işleme veya yine deriden yemek takımı salon takımı v.s. yapıyorlar bayıldımmm şipariş verdim işleme olandan masa için işleme yapılmıyormuş onu da deri den 430 tl tuttu 2 takım(yemek takımıydı 6 kişilik, salon örtü takımı yapıcam) 4 kırlent bir kare masa örtüsü olarak ama işin garip kısmına gelelim eşimin haberi yok küsüs ya ve benim sadece 100tl param var :)))))))))))))))))))) sipariş 1 haftada hazır olur dediler o zaman kadar barışıp parayı almam lazım 2 aylık harçlığımı ver derim olur biter demi ilk defa kendi kafama göre böyle bir şey yaptım ama iyi yaptımm bence .. demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?