Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benimkide kabarıyor ben de banyo sonrası hemen saçımı kurutmuyorum havlu sarılı bir süre bekliyorum sonra kabarmayı önleyici bir sırey var mavi su gibi bir şey ondan sıkıyorum zaten banyo da saç kremi kullanıyorum üstüne kuruyken krem kullanmıyorum zaten huylu cinsin tekiyim saçımı kirli hisseder bir daha yıkarım kuru saç kremi jole köpük v.s. kullanamıyorum ama bu yaptıklarımla bile kabarmıyor şükür
dur kız ben az daha küs kalayım böyle kafam çook rahat ikide bir adımı seslenip çağıran bir şeyler isteyen yok tatil gibi valla:)70 kiloya inince bırakıcam sigarayı kendime söz verdim :)

ekim2009 canim su kantoron yagi surup tuylerde azalma olan konuya yazmissin cok once gercekten etkilimi bu kantoron tuylere bende ciddi sikinti varda kıl tuy konusunda
daha 1.5 saat önce bıyık bölgesine sürdüm biliyor musun :))
hep unutuyordum bu defa aklıma geldi ciddi anlam da inceltiyor her defasın da sürsem şimdiye suratım da tüy kalmazdı
bacaklara denemedim hiç yağlı duramam diye

iyi iyi bulantı da kalmamış şükür , iştahı da daha çok açılırsa leblebi v.s. le tıkarsın gülüm bir şey olmaz
gülüm ben 19 buçuk senelik evliyim ben de ilk defa sormadan böyle bir şey aldım :))

hahaha sen de mi küssün bacımm ben salı gecesinden beri küsüm :))

guzelim senin ev batmazki bosuna is cikarip durma kendine

masallah birden ne guzel vermisin cnm

Size ne oldu tatlim
ysdikten sonra toplu yaz cnm

Keske batmasa abla, tabi ben haftda 1 supuruyorm ve 2 haftaya bi toz aliyorm gene uzun gidiyor yani, ama smdi hepsnin zamani geldi bide yerleri silcem onuda herzaman yapmiyorum. Camlari hic solemiyorm 4 aydir dokunmadm hic sevmiyorm ama onu esimlede yapiyoruz bazen belki ona kitlerim

Gene olculu yiyorm ama dedign gbi kontrolden cikarsa leblebi iyimis kalorisi dusukmuki onun ay bide kabiz olmiyim sonra herseyin fazlasi zarar.

Buyuk cesaret abla ama alisdira alisdira soyle barisinca  esini bilmiyorm ama benimki biraz tutumludur yuregine inebillirdi şaka bi yana genelde herseye ne gerek var modunda bazen canimi sıkıyor gerci sonunda her istedigimi aldiriyorm oda baska mesele

ben şimdiye kadar 1 halı ve mikrodalga istedim gülüm evim de tül bile tek kanat varken lojman da herkesin burnunun havada gezdiği ortam da bile tül alalım demedim yemek masam yoktu gelene yere sofra hazırlıyordum yemek masası bile al demedim sonradan hepsini kendi aldı benimki de ona gerek var gösteriş için mi v.s. der ben de zaten eşyaya v.s. düşkün değilim de bu örtüler pek hoşuma gitti :)

aman kış gunu cammi silinirmis :))) benimde silmem lazimda yagmur bi dinmiyoki
Hazir adam yokken bende buyuk temzlige baslicam

hesap faturasini koy onune, bu odenecek de, o kadar :)))

aynen kuzum ama çok şükür öyle şeyler yok sadece aniden bi sancı giriyor ve nefes alırken canımı acıtıyor o kadar

bu baslangicmi yoksa bugunun kilosumu eger bugununse uc haftada 7fazla gibi

Kus olunca yemek falan yapmiyomusun canim illaki is olur yatabildiysen iyidir niye bu ara herkes kavgali eslerle hos bahane bulsam bende saracam ya neyse sabir
anam benimki dayanamaz hemen gelir barisir amaaan sizde barisin hayat cok kisa degmez sevdiginle bos yere kus durmaya diyorum simdide hakediyorsa kiziliyo simdi bos yere lugat parcalamiyim en kisa zamanda sigara biraktign haberini duyalim ins deniyim bende su spreyi bulyp netten

gercekten mi ya cok sevindim hemen siparis veriyorum

hah aranilan hatun bu ne yapip edip istedigini aldirican hayyallerdeki kadin

aynen kuzum ama çok şükür öyle şeyler yok sadece aniden bi sancı giriyor ve nefes alırken canımı acıtıyor o kadar
üşütmeden dolayı kas sıkışması yada krampı deniliyor işte ona ama sen yine de doktorunu ara yarın söyle gülüm içimiz rahat etsin varsa at kestanesi yada viks sür sırtına degaje denen yere de sıcak havlu sar şimdilik rahatlatsın

viks var canım süreyim iyi fikir

önce bıyıklar ilk çıkmaya başlasa bile siyah siyah nasıl belli oluyordu şimdi çıkıyor uzuyor taki ben büyüteçli aynayla yüzüme gözüme bakana kadar (yarım pirinç uzunluğunda olsa bile) belli belirsiz görünüyor çok inceldiler benim kantron beklemekten kokusu değişmeye durmuş ben de alsam yenisi iyi olacak
aa yemek çamaşır onun kirlilerini küçük banyodan yatak odasından toplama hepsini yapıyorum ama çenesi yok kafamı dinliyorum , aa ütü yapılması lazım yapsam mı yapmasam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…