Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslinda tatlimsi bi tadi var cnm bana kotu gelmiyor
Benxe sık yesem iyi olur aslinda

Bidaha ciktigimda unutmazsam aliyim

1 aylik kür aldim takviye olarak
Cinko biotin b vitaminleri var
d vit zaten doktor verdi diğerlerini de sürekli dengede tutayım diye yiyorum ki yutulan içilen iğne v.s. vermesinler aklıma geldi yine ben bayadır çekirdek yemiyorum ama canım istemiyor belki bir kaç gün sonra yerim tuzsuz alıyoruz ayçekirdeğini ödem yapmasın :)

Benimde eşim eve gelince enerjim bitiyor isteği bitmiyor yatana kadar biseyler tikiniyor çocuklardan çok yoruyor üçüncü çocuk :)
bu dönem zoor hava soğuk hafta sonu hep evdeler canları sıkıldıkça mutfağa yemeğe düşüyor bunlar hepsi aynı bu gün salonu bir toparlıyım dedim kanepe ünü çerez kırıntısı dolu yine :)

Turgay Başyayla ile lezzet yolculuğu diye bir program varmış. Onu izliyorum ve şu an psikolojim çok bozuk Kulağımın nerelerini sıkmam lazım bu gördüklerimi unutmak için
iç kısmı dışı deme her yerini sık yada o programı kuzuları etleri ekmekleri izlemeeee:)))

elmanın teki nohut büyüklüğün de az kararmış korkuma çürütüyorsun diye bir başlamadı mı susmaz buzlukta az erikle portakal çıkarıp iki de elma katıp meyve suyu kaynatıyorum şimdi oğlana :)aynılar bunlar bacım ve hata biz de biz alıştırdık her dediklerini başta koşa koşa yaptık da ondan böyleler

rimel dediğin 6-8 ay da kuruyor kapağını çok açmasan da benim 3 tane kullandığım 3 tane daha hiç açılmamış var ha bir de rimel gibi kaş kirpik serumu var kullanıyorum , kullandıklarımdan birini dün denedim yenisi gibi belirginleştirmiyor ben de attım gitti fırçalarına dayanamıyorum değişik değişik olunca ondan aldım açmadıklarımdan birini kız kardeşime hediye diye götürücem eşine de kendine de parfüm v.s. de ayarladım benim kokulara hasassasiyetim var 8 tane açılmış parfümüm 5 tane de açılmamış yeni parfüm duruyordu teki bacıma:)

Ama olmazki guzelim para kolay kazanilmiyor
Hem kuru kalabalik oluyor
Bu konuda egitmeye calis kendini
Birincisi ihtiyacin varmi
Ikincisi gercekten hosuna gittimi
Bunlari dusun ona gore al
ben son parfümlerimi temizlik malzemesi çok aldım onun için indirim hakkı kazandım diye aldım bir tanesi de bedava hediyeydi temizlik ürünlerini de kendi biriktirdiğim harçlıkla aldım elimin altın da bazen hediye etmek gerekiyor ve ben evden çıkıp alışverişe gitmiyorum tontişimin geçen ay doğum günü vardı ona güzel bir parfümle vücut bakım kremi hediye ettim iyi oldu elimin altın da olması :) başka müsrifliğim yok sanırım :)

Mesajlarin arkasi geldikce cikamadim :)) ben kahvaltimi yaoayim sonrada biraz isim var
Daha spor yapilacak aksam iş var

Bugunu hafif gecirmeye calisacam
2 gunluk dolu menuler arti getirmis bana

Kızların da dediği gibi eşin şimdi heyecanlıdır, sakin bir zamanda nasıl hissettiğini onu da kırmadan anlat aklındakileri soyler sana. Ben ne zaman eşime kırılsam ona sormadıgım urece kafamda kurup kurup sinir olurum, ona sorunca genelde hep mantıklı bi cevap verir bunsefer kendime kızarım niye bastan sormadın gunlerini uzulerek gecirdin diye, sen benim gibi yapma :)

ahtapot bacağı mı yedin kızartma mı , çiğ olmaz zaten doğu da bebek ahtapotu çiğ yeniliyor bacağını çorba tarzı sulu yemeklerde yerlerken gördüm , kalorisi v.s. için sormuyorum meraktan valla:)

yok kızartma degil ızgara, yunan lokantasına gittik, orada ızgara yapıyorlar, daha once sakız adasında da yemiştim yunanlılar bayagı guzel yapıyo ahtapotu :)

gewezebidik ahtapot bacağı ne olaki? Bildiğimiz deniz ürünü ahtapot mu

Jasminium84 kuzum nasılsın? Bebiş baskı mı yaptı acaba ondan mı kalbine sancı girdi

evet bildiğimiz deniz urunu ahtapot :)

hiç bu açıdan dusunmemiştim ama dusununce cok mantıklı geldi, zihin yemegiği ödül ceza mantıgıyla algılayıp bizi cezalandırıyo aslında

kesinlikl hem fikirim

nerde yasiyodun sevgili rakibimm

ben Hollanda da yasıyorum, bir senedir burdayız eşimin işi sebebiyle geldik.

Marie Kondo nun kitaplarını oku, ev toplamanın dayanılmaz hafifliği gibi bir adı olan kitabı vardı bir de sparking joy ikinci kitabı turkceye cevirdiler mi bilmiyorum ama youtube da uygulayan da cok var. Konmari methodu olarak geçiyo, youtube da videoları izleyerek de temel prensibi ogrenebilirsin. Mantıgı su her suei eline tek tek alıp o sana haz veriyo mu vermiyo mu ona gore tutuyosun ya da atıyosun (atma tabi sen birilerine bagısla)

Mesajlarin arkasi geldikce cikamadim :)) ben kahvaltimi yaoayim sonrada biraz isim var
Daha spor yapilacak aksam iş var

Bugunu hafif gecirmeye calisacam
2 gunluk dolu menuler arti getirmis bana

ahh ben de artıdayım, cok kotu yemedim ama cuma aksam cooookk yedim normal miktarıma gore fazlaydı, bir de hemen ödemim arttı yuzugum sıkıyo, benim de bugunu hafif gecirip en azından yarını artısız karsılamam lazım, malum bu hafta bir de rakibin var

afiyet olsunnn ızgara da hiç duymamıştım ben denizden ne çıksa asla yemem de farklı bir şey duyunca merakıma soruyorum :)
gülüm benim işim bu bilinç altını anlamaya çalışarak zayıflamak ne hatalar yapıyoruz bir bilsen çok güzel sağlıklı şeyler yiyip üstüne atıyorum 1 d. ekmek yada 1 lokum yedik diye pişman oluyoruz tüm gün emeklerimiz boşa gitti diye düşünüyoruz yaa aslın da pek bir şey değişmiyor ama pişman olduğumuz için bilinç altı hata yaptık kilo almalıyım diyor minik bir yiyecekle asla artı çıkılmaz ama biz düşünceyle o artıyı yaratıyoruz

hele sen cok simarttin :)) )

ben pek onlari almiyorum heralde :)
Sevdigim bi parfum vardi uretimden kaldirdilar
Baska kokuyuda sevemiyirum cok siradan geliyor

disardaki yemekler cok odem yapiyor cnm heralde bize tuzlu geliyor
Bende doner yemistim yerken o tuz fazlaligini hissettim

ayyy mefkuşum bu saate kadar hala yememiş miydin akşam olacak daaa
oglan yaptida ben buraya dalinca yapamamstim :) bugun gec kalktim zaten 11 e geliyodu
Cay kahve ictim 14.00 de yemis oldum :)

sarimsagin sac icin faydalarini duydumda bende hic denemedim .bikeresinde sarimsakla badem yagini karistirip dis firczsiyla kaslarima suruyordum.1 hafta yaptim sadece.en az 1 ay yapmam gerekiyodu..devamlilik yok bende..boyle seyleri uzun sure yapamiyorum

bunu deniycem.tavsiyen icin sagol.

guzelmis gule gulle kullan..

Ilaclarini duzenli kullan beslenmene dikjat et cnm
Siyah cayi cok icme
Etin ispanagin yaninda yogurt yeme
Bol yesillik ciger vs. Ye
siyah cayla aram pek yok da .yesilligi daha cok uemeye caliscam.

Cok bi para degil zaten cnm 4 euro falan
Cesitleri de var bu intensiv deyince bunu aldim hepsi benzer aslinda :)
magzadanmi yoksa eczanedenmi aliniyo abla

benim hedefimde 67 olmak..3 kilo ..haftada 1 kilo

o kadar haklısın ki ama işte gel de bana anlat bunu
şimdi uzanacağım yaa sancım var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…