- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.361
Aslinda tatlimsi bi tadi var cnm bana kotu gelmiyordoğrusu ben hiiç sevmiyorum pancarı yoğurtla sarımsakla bazen de içine az havuç rendeleyip çiğden yiyorum sırf faydalı diye bazen de salatama rendeliyorum ödem de atıyormuş çok faydalı diye eşim alıp alıp duruyor :)
d vit zaten doktor verdi diğerlerini de sürekli dengede tutayım diye yiyorum ki yutulan içilen iğne v.s. vermesinler aklıma geldi yine ben bayadır çekirdek yemiyorum ama canım istemiyor belki bir kaç gün sonra yerim tuzsuz alıyoruz ayçekirdeğini ödem yapmasın :)Bidaha ciktigimda unutmazsam aliyim
1 aylik kür aldim takviye olarak
Cinko biotin b vitaminleri var
bu dönem zoor hava soğuk hafta sonu hep evdeler canları sıkıldıkça mutfağa yemeğe düşüyor bunlar hepsi aynı bu gün salonu bir toparlıyım dedim kanepe ünü çerez kırıntısı dolu yine :)Benimde eşim eve gelince enerjim bitiyor isteği bitmiyor yatana kadar biseyler tikiniyor çocuklardan çok yoruyor üçüncü çocuk :)
yutuluyor mu bu
iç kısmı dışı deme her yerini sık yada o programı kuzuları etleri ekmekleri izlemeeee:)))Turgay Başyayla ile lezzet yolculuğu diye bir program varmış. Onu izliyorum ve şu an psikolojim çok bozukKulağımın nerelerini sıkmam lazım bu gördüklerimi unutmak için
elmanın teki nohut büyüklüğün de az kararmış korkuma çürütüyorsun diye bir başlamadı mı susmaz buzlukta az erikle portakal çıkarıp iki de elma katıp meyve suyu kaynatıyorum şimdi oğlana :)aynılar bunlar bacım ve hata biz de biz alıştırdık her dediklerini başta koşa koşa yaptık da ondan böylelerYok valla bana söylüyor hep şunu getir bunu getir çay yap kahve getir meyveler çürüyor niye getirmiyon dedi bir kere orda duruyo alda ye dedim :) onlara göre biz evde yatıyoz bana diyor evde napiyon ben senden çok yoruluyom diyo bende diyom iki çocuğu anan büyüttü tabi :) gece gündüz baslarindayim deliksiz bir uyku uyuyamiyorum
rimel dediğin 6-8 ay da kuruyor kapağını çok açmasan da benim 3 tane kullandığım 3 tane daha hiç açılmamış var ha bir de rimel gibi kaş kirpik serumu var kullanıyorum , kullandıklarımdan birini dün denedim yenisi gibi belirginleştirmiyor ben de attım gitti fırçalarına dayanamıyorum değişik değişik olunca ondan aldım açmadıklarımdan birini kız kardeşime hediye diye götürücem eşine de kendine de parfüm v.s. de ayarladım benim kokulara hasassasiyetim var 8 tane açılmış parfümüm 5 tane de açılmamış yeni parfüm duruyordu teki bacıma:)Ben her yerini sıkayım bakayım ne olacak :))))
Dürtüklemekle kalmadım böğürdüm kalkın açım, ilaç saatim geçti diye:) hepsi kalktılar... dua etsinler hafta içi kaldırmıyorum, sabahın 06:30 unda :)))
Çok güzel kıyafet ayakkabı veriyorum ihtiyaç sahiplerine. Giymiyorsam, büyük geliyorsa temizse hemen dağıtıyorum. Ama incik boncuk tarzı küçük mide bulandıran şeylerim çok fazla
Uygulamaya çalışacam ama 10 sn kuralı bana uygun değil abla. Almadan çıkarsam aklımda geliyor en son yenik düşüp alıyorum. Bir eyeliner 10 markanınki var, aa bu iyiymiş deyip alıyorum. Sinir oluyorum kendime ama vazgeçemiyorum huyumdan
Hayırlı olsun iyi yapmışsın, bunun için sana yine küsecekse vur kafasına herifin :)))
Kulak memesini kopartacam :))))
Abla alışveriş hastalık bende, ihtiyaç var mı diye sorsam cevabı hiç hayır olmaz
Yarın dediğim magazaya bir bakıyım abla değişik markalar varKuzum hic gerek yok siparise falan
Orda da vardir mutlaka
Guclu parlak saclar icin
Icinde cinko biotin vitaminler olacak o kadar
ben son parfümlerimi temizlik malzemesi çok aldım onun için indirim hakkı kazandım diye aldım bir tanesi de bedava hediyeydi temizlik ürünlerini de kendi biriktirdiğim harçlıkla aldım elimin altın da bazen hediye etmek gerekiyor ve ben evden çıkıp alışverişe gitmiyorum tontişimin geçen ay doğum günü vardı ona güzel bir parfümle vücut bakım kremi hediye ettim iyi oldu elimin altın da olması :) başka müsrifliğim yok sanırım :)Ama olmazki guzelim para kolay kazanilmiyor
Hem kuru kalabalik oluyor
Bu konuda egitmeye calis kendini
Birincisi ihtiyacin varmi
Ikincisi gercekten hosuna gittimi
Bunlari dusun ona gore al
Evet cnm tablet seklinde 1 aylik kür gunde 1 taneyutuluyor mu bu
Abla sac icin o kadar heveslendim orda da cok begndim eve gittim kapida esim elestiriye basladi annemde begenmedi tabi moral yerlerde. Birde esim iki gun once isten ayrildi yeni bir isle anlasti ondada yurtdisi projelerine vermisler. Surekli gidip gelecek evde pek durmuyorlarmis. Burda ne bi ailem var ne yakin arkadasim annem yaza gidecek tek basima kalacam. Esimin hic umrunda degil gayet mutlu cok koydu ya bizden kurtulmak istiyyormus demekki aklimdan neler neler geciyor. Kotuyum ne bileyim icim sikiliyor
haklisin ne diyim ...
Ustte anlattim canim
cok sagol canim benim tesekkurler
ahtapot bacağı mı yedin kızartma mı , çiğ olmaz zaten doğu da bebek ahtapotu çiğ yeniliyor bacağını çorba tarzı sulu yemeklerde yerlerken gördüm , kalorisi v.s. için sormuyorum meraktan valla:)
gewezebidik ahtapot bacağı ne olaki? Bildiğimiz deniz ürünü ahtapot mu
Jasminium84 kuzum nasılsın? Bebiş baskı mı yaptı acaba ondan mı kalbine sancı girdi
şahane bir karar destekliyorum gülüm seni yemek ödül olursa yememek cezadır diye algılıyor bilinç altı o yüzden çoğu kişi hedef kilosuna ulaşıp diyeti bırakınca hızla geri kilo alıyor çünkü bilinç altı yine ceza kesebilir en iyisi serbestken ödülleri bol bol toplayayım diyor
gülüm böyle düşünceler zehir gibidir için de tuttukça etkisi artar , sen eşinle bu duygularını sakin bir zaman da konuşsan mı ,belki onun da kendince düşünceleri vardır daha çok kazanacak diye v.s. için seviniyordur bilemezsin içini
nerde yasiyodun sevgili rakibimm
Fazla eşyadan kurtulma yolları nelerdir?
Benim çok ıvır zıvırım var. Alışveriş hastalığım var ve duygu durumum değiştiğinde ‘ benim de olsun’ mantığıyla aldığım bir sürü şey... kozmetik, takı, toka vb şeyler...
Bunları azaltıp odamı, dolabımı, çekmecelerimi feraha ulaştırmak istiyor ve önerilerinizi bekliyorum
Mesajlarin arkasi geldikce cikamadim :)) ben kahvaltimi yaoayim sonrada biraz isim var
Daha spor yapilacak aksam iş var
Bugunu hafif gecirmeye calisacam
2 gunluk dolu menuler arti getirmis bana
afiyet olsunnn ızgara da hiç duymamıştım ben denizden ne çıksa asla yemem de farklı bir şey duyunca merakıma soruyorum :)Kızların da dediği gibi eşin şimdi heyecanlıdır, sakin bir zamanda nasıl hissettiğini onu da kırmadan anlat aklındakileri soyler sana. Ben ne zaman eşime kırılsam ona sormadıgım urece kafamda kurup kurup sinir olurum, ona sorunca genelde hep mantıklı bi cevap verir bunsefer kendime kızarım niye bastan sormadın gunlerini uzulerek gecirdin diye, sen benim gibi yapma :)
yok kızartma degil ızgara, yunan lokantasına gittik, orada ızgara yapıyorlar, daha once sakız adasında da yemiştim yunanlılar bayagı guzel yapıyo ahtapotu :)
evet bildiğimiz deniz urunu ahtapot :)
hiç bu açıdan dusunmemiştim ama dusununce cok mantıklı geldi, zihin yemegiği ödül ceza mantıgıyla algılayıp bizi cezalandırıyo aslında
kesinlikl hem fikirim
ben Hollanda da yasıyorum, bir senedir burdayız eşimin işi sebebiyle geldik.
Marie Kondo nun kitaplarını oku, ev toplamanın dayanılmaz hafifliği gibi bir adı olan kitabı vardı bir de sparking joy ikinci kitabı turkceye cevirdiler mi bilmiyorum ama youtube da uygulayan da cok var. Konmari methodu olarak geçiyo, youtube da videoları izleyerek de temel prensibi ogrenebilirsin. Mantıgı su her suei eline tek tek alıp o sana haz veriyo mu vermiyo mu ona gore tutuyosun ya da atıyosun (atma tabi sen birilerine bagısla)
ahh ben de artıdayım, cok kotu yemedim ama cuma aksam cooookk yedim normal miktarıma gore fazlaydı, bir de hemen ödemim arttı yuzugum sıkıyo, benim de bugunu hafif gecirip en azından yarını artısız karsılamam lazım, malum bu hafta bir de rakibin var
ayyy mefkuşum bu saate kadar hala yememiş miydin akşam olacak daaaMesajlarin arkasi geldikce cikamadim :)) ben kahvaltimi yaoayim sonrada biraz isim var
Daha spor yapilacak aksam iş var
Bugunu hafif gecirmeye calisacam
2 gunluk dolu menuler arti getirmis bana
hele sen cok simarttin :)) )elmanın teki nohut büyüklüğün de az kararmış korkuma çürütüyorsun diye bir başlamadı mı susmaz buzlukta az erikle portakal çıkarıp iki de elma katıp meyve suyu kaynatıyorum şimdi oğlana :)aynılar bunlar bacım ve hata biz de biz alıştırdık her dediklerini başta koşa koşa yaptık da ondan böyleler
ben pek onlari almiyorum heralde :)ben son parfümlerimi temizlik malzemesi çok aldım onun için indirim hakkı kazandım diye aldım bir tanesi de bedava hediyeydi temizlik ürünlerini de kendi biriktirdiğim harçlıkla aldım elimin altın da bazen hediye etmek gerekiyor ve ben evden çıkıp alışverişe gitmiyorum tontişimin geçen ay doğum günü vardı ona güzel bir parfümle vücut bakım kremi hediye ettim iyi oldu elimin altın da olması :) başka müsrifliğim yok sanırım :)
disardaki yemekler cok odem yapiyor cnm heralde bize tuzlu geliyorben de artıdayım, cok kotu yemedim ama cuma aksam cooookk yedim normal miktarıma gore fazlaydı, bir de hemen ödemim arttı yuzugum sıkıyo, benim de bugunu hafif gecirip en azından yarını artısız karsılamam lazım, malum bu hafta bir de rakibin var
oglan yaptida ben buraya dalinca yapamamstim :) bugun gec kalktim zaten 11 e geliyoduayyy mefkuşum bu saate kadar hala yememiş miydin akşam olacak daaa
sarimsagin sac icin faydalarini duydumda bende hic denemedim .bikeresinde sarimsakla badem yagini karistirip dis firczsiyla kaslarima suruyordum.1 hafta yaptim sadece.en az 1 ay yapmam gerekiyodu..devamlilik yok bende..boyle seyleri uzun sure yapamiyorumben sabırsızım gülüm kafam da boya kına 1 saat beklemek beni çıldırtıyor boyay göre kına çok daha iyi elbette en azından kokusu tıkamıyor , ibni sinanın şifalı bitkiler kitabında yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam 40 gün sarımsak yutun beyaz saçlar dökülüp tekrar koyu saçlar çıkar diye ama hiç denemedim
bunu deniycem.tavsiyen icin sagol.gülüm ya direk sarımsağı ikiye bölüp derine sür beklet yada benim gibi sarımsaklı şampuan ve öncesi sürüp beklemek için sarımsak yağı kullan (tembel işi) allaha şükür dökülmesi pek kalmadı yeniler de ufak ufak çıkmaya başladı 4 aydır kullanıyorum şampuanı yağı saç kremini ama yağını düzenli kullanmadım haftada 2 kere sürüp 20 dk bekletmek lazımdı artık onu da düzenli kullanmaya başladım
guzelmis gule gulle kullan..kızlar ben bir şey yaptım insagram da gördüm deri üzerine kadife üzerine işleme veya yine deriden yemek takımı salon takımı v.s. yapıyorlar bayıldımmm şipariş verdim işleme olandan masa için işleme yapılmıyormuş onu da deri den 430 tl tuttu 2 takım(yemek takımıydı 6 kişilik, salon örtü takımı yapıcam) 4 kırlent bir kare masa örtüsü olarak ama işin garip kısmına gelelim eşimin haberi yok küsüs ya ve benim sadece 100tl param var :)))))))))))))))))))) sipariş 1 haftada hazır olur dediler o zaman kadar barışıp parayı almam lazım 2 aylık harçlığımı ver derim olur biter demi ilk defa kendi kafama göre böyle bir şey yaptım ama iyi yaptımm bence .. demiii
siyah cayla aram pek yok da .yesilligi daha cok uemeye caliscam.Ilaclarini duzenli kullan beslenmene dikjat et cnm
Siyah cayi cok icme
Etin ispanagin yaninda yogurt yeme
Bol yesillik ciger vs. Ye
magzadanmi yoksa eczanedenmi aliniyo ablaCok bi para degil zaten cnm 4 euro falan
Cesitleri de var bu intensiv deyince bunu aldim hepsi benzer aslinda :)
benim hedefimde 67 olmak..3 kilo ..haftada 1 kilo1 ŞUBAT HEDEFLERİ
Mefkurem 96.6/91.6/-5
@nanekekik 70.6/67.6/3
@seydan94 65.5/61/4.5
askrhpozitif 82.8/75,9/6,9
Habinar 72/69/-3
@Sweetyy83 70.6/68.6/ -2
istikrar1986 74.6/
ekim2009 82.8/79.9/ -2,9
Edibe12 91.2/86.0/-5.2
@eyledi 100.7/93
@kkkmevsim5 79.3/ 74/ -5.3
@__badem__ 70.5/68.00 /-2.5
Pinkyminkyy 76.7/
Hayyal 62.9/59/-3.9
Kizlar hedefleri unutmayin
3 hafta kaldi
Eksik olanlar hedeflerini eklesin
@gewezebidik
@medine66
@Pinkyminkyy
istikrar1986
o kadar haklısın ki ama işte gel de bana anlat bunuee bari bu gün otur ayağını uzat dinlen be gülümmm illa başın da biri çavuş gibi dikilip seni azarlasın mı az otur kadın dinlen mi desin ben diyorum işteeeee sen çok dolandın üşüttün galiba olacak iş mi bebek geldi gelecek bu kadar koşturma olur muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?