Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba,
Bu saat oldu ancak gelebildim arkadaşlar. Dört saat dersim vardı, çalışanlar haftasonu ders istiyor. Aslında iki saati haftaiçi iptal olup bugüne kayan dersti Alışveriş, yemek, ütü vs genel ev işleri. Gün öyle geçti. Şimdi çocukları yatırıp tercümeye dalmam lazım. Menüm idare eder ama spora hiç fırsatım olmadı. Halim olursa tercümeden önce Leslie yaparım. Benim haller böyle ekim2009 .

Mefkurem sağol valla sen beni tuttuğun için iyice motiveyim

Pazar rehaveti dusmus iyice
Yarin ola hayrola

Pazartesiye hazirlik menum:)

14. 00
2 yumurta az sutle omlet
Peynir

18.30
Avuc ici kadar buftek
Salata

Su 2 lt den fazla

Spor
3 mil leslie 45 dk 135 puan
15 dk bolgesel 45 puan
100 hoplama 10 puan
Toplam 190 puan

@Pnrrr-20

Son düzenleme:
Bugün menüm
Akşam 18.00 kalktım
1 bardak su
2 ceviz
Saat 21.00
2 dilim ekmek
Zeytin
2 dilim peynir
1.5 lt su
aksam keske yumurta li bi kahvalti yapsaydin cnm
Ekmek icin gec bi saat olmus

sabah 10:15

1yumutayla omlet
10 badem
1 tane cig kestane

14:30

1 kase lahana corbasi
yarim kivi

18:00
4 tane kozlenmis mantar
2 kasik tavuk sote
1 cig kestane
2.5 lt su
lesli 60 puan @Pnrrr-20
sabah birazdaha olabilirdi cnm
Oglende corbanin yaninda yogurt daha guzel olurdu
Hangi lesliyi yaptin

Iyi geceler kizlar bugun cok yoğundu menumu yazip yaticam yarin geçmiş yaparım inşallah

11:30
Soganli peynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak kefır

17:00
Akdeniz salatasi
1 porsiyon et izgara
1 dilim ekmek

Su:2lt
Spor yok
bugun icin guzel cnm
Ne yaptiniz disardamiydiniz

Bugun cosmus kadin
Tartıdan çok korkan kadın çizelim şuraya
Ne çabuk ara yaptın kız ben az once kahvaltıyı kaldırdım kahve içiyorum hızlısın maşallah
Erken kalktık canım bugün
57 kg tabi 50 olsa çok güzel olur bizim ailede basen popo sorunsalı var

Aman hiç düşünme abla güle güle kullan :)
Turgay Başyayla ile lezzet yolculuğu diye bir program varmış. Onu izliyorum ve şu an psikolojim çok bozuk Kulağımın nerelerini sıkmam lazım bu gördüklerimi unutmak için
Heryerim sık sen en iyisi
Mesajlarin arkasi geldikce cikamadim :)) ben kahvaltimi yaoayim sonrada biraz isim var
Daha spor yapilacak aksam iş var

Bugunu hafif gecirmeye calisacam
2 gunluk dolu menuler arti getirmis bana
Çok mu artı ben bugün tartilmadim dün yeterince moralim bozuldu ama yenilmek yok ödeme ben 69 u gördüm bı kere
ayyy zaten var ya yürürken eşime de diyorum hazırlıklı ol her an pırtlayabilir bebek
o derece çıktı çıkacak gibi hissediyorum ayaktayken
Aman kız su arabada doğuruyorlar ya ben bı kere kontrole gittim baktım ki hastane girişinde su sedye etrafına çevrilen şeritten çekmişler doğurtuyorlat meğer kafası çıkmış zaten girişte
Sen demi küstün abla
Gri bikinili dövmeli favorim ama ben bu goguslerle en üstteki ancak olurum üst beden yok altta fora
sabah 10:15

1yumutayla omlet
10 badem
1 tane cig kestane

14:30

1 kase lahana corbasi
yarim kivi

18:00
4 tane kozlenmis mantar
2 kasik tavuk sote
1 cig kestane
2.5 lt su
lesli 60 puan @Pnrrr-20
Bence güzel afiyet olsun
Iyi geceler kizlar bugun cok yoğundu menumu yazip yaticam yarin geçmiş yaparım inşallah

11:30
Soganli peynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak kefır

17:00
Akdeniz salatasi
1 porsiyon et izgara
1 dilim ekmek

Su:2lt
Spor yok
Güzel menü
ooo çok iddeali

Kizlar ise gitmem gerekiyor

Orda anca disaruya cikip okuyabilirim gec vakit
Alinti yapamam haberiniz olsun
Yarin grsruz

Kızlar çok şükür kendime geldim çocuklar uyudu
Benim dünkü menü
Sabah 9.00
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
6 kaşık menemen
3 zeytin
Akşam 18.00
1 porsiyon ızgara tavuk
1 tane 33 lük bira
Su 2.5 lt civarı içtim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menü
Sabah 12.00
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen 15.00-19.00
2 fincan adaçayı
1 Türk kahvesi
Akşam 19.30
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su 2 oldu uyuyana kadar 400 ml daha içicem

para çekip eve bırakıyor ihtiyacı olan oradan alıyor :)para evde var yani hihihih
teee ilk bahar da almıştım gevreği en son alt dolapları kavanozları elden geçirirken baktım biraz var o da bitsin kavanozu yıkayıp kaldırayım diye ilk denemiştim soğuk sütle hoşuma gitti , canım kahvaltı istemez de acıkınca iyi oluyor zaten 2 yemek kaşığından az kaldı o da kırıntısı gibi ,yoksa kolay kolay gevrek yemem ben geçici heves sanırım :)))))

Masallah abla sen gercekten herseyin en iyisini hakkediyorsun, degerini bilsin enişte senin :)

Erkekler yokken temizlik daha iyi oluyo bende hep esim yokken yaparm
Sanada kolay gelsin abla ozaman simdiden

sagol canim
bekarken kimse de olmayan bizde vardı şükür, dönem dönem çok da aldık az da babam ticaretle uğraşırken 2 kere iflas etti de:)ama annem her zaman şükreden biriydi bana gelen eşya yeme içme v.s. için değil benim için gelsin derdi o kafayla büyüdük biz de her şey illa 4 *4 lük olmasa da olur ihtiyaçsa zamanla zaten alınır kafasıyla :)) şimdi zaten ben neredeyse ihtiyaç olanları bile atasım var hayatım da ne kadar az eşya o kadar çok huzur sloganıyla evde ki fazlalığın çeyreğinden eşime çaktırmadan kurtuldum bana kalsa ooo evden çıkması gereken 1 oda dolusu eşya var

ilac kullanmiyorum bende...sadece saclarim kuruyken taramiyorum..bende kapali oldugum icin cok batmiyo gozume..bide saclarim dokuldugu icin evdede surekli bagli .bazende hep kapali .yemeni bile cikarmiyorum evde.doklulmesin yerlere diye
gülüm ben hep mutfaktayım şimdi bile leptabım mutfak masasının üstündedir sürekli yemek yerken kalkar sadece ve ben mutfakta kıldan çok tiksiniyorum o yüzden hep kapalı benim kafa da üstelik fön çeksem yada düzleştiriciyle düzleştirsem bile ki o zaman dökülecek başta dökülüp sonra çok az dökülüyor ya yine de örtüyorum ya dökülürse diye
aaa ben yazmayı unutmuşum bende bir serum var saçın sadece uçlarına arada sürülüyor kırılmasını engelliyor onu da kullanıyorum:)

Selam iyi geceler

30 dk yürüyüş yaptım.ohh be sonunda :))
30.3 90 @Pnrrr-20

Sabah olunca akşam yürüyüş yapayım diyorum.akşam olunca bu saatte olmaz sabah diyorum.artık fikrimi değiştirdim 15 20 dk hiç olmazsa sabah yapicam
30 dk belki daha az akşam bebeleri uyuyunca.(Ben uyuyup kalmazsam tabi)

Menüm

Sabah 2 sahanda yum 1 dlm ekmek 1 tk bal yeşillik.

Ara 1 dlm kek

Akşam 1 kase mercimek çorbası 4 çatal sucuklu yumurta 1 dlm ekmek 3 kaşık karnabahar yemeği

Şu dışarıdaydım ölçemedim ama yetersiz.
Spor 30 dk bantta yürüyüş.

hafta sonu bile iş üstüne ev işi ayy valla benim de seni tutasım geldi gülümm allah kolaylık versin sana

aksam keske yumurta li bi kahvalti yapsaydin cnm
Ekmek icin gec bi saat olmus

sabah birazdaha olabilirdi cnm
Oglende corbanin yaninda yogurt daha guzel olurdu
Hangi lesliyi yaptin

bugun icin guzel cnm
Ne yaptiniz disardamiydiniz
Evet abla disardaydij yorgunluktan oluyorum gülsima da oyun derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…