- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.441
aksam keske yumurta li bi kahvalti yapsaydin cnmBugün menüm
Akşam 18.00 kalktım
1 bardak su
2 ceviz
Saat 21.00
2 dilim ekmek
Zeytin
2 dilim peynir
1.5 lt su
sabah birazdaha olabilirdi cnmsabah 10:15
1yumutayla omlet
10 badem
1 tane cig kestane
14:30
1 kase lahana corbasi
yarim kivi
18:00
4 tane kozlenmis mantar
2 kasik tavuk sote
1 cig kestane
2.5 lt su
lesli 60 puan @Pnrrr-20
bugun icin guzel cnmIyi geceler kizlar bugun cok yoğundu menumu yazip yaticam yarin geçmiş yaparım inşallah
11:30
Soganli peynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak kefır
17:00
Akdeniz salatasi
1 porsiyon et izgara
1 dilim ekmek
Su:2lt
Spor yok
Tartıdan çok korkan kadın çizelim şurayaBugun cosmus kadin
Erken kalktık canım bugünNe çabuk ara yaptın kız ben az once kahvaltıyı kaldırdım kahve içiyorum hızlısın maşallah
57 kgyazık yaa kardeşine hem zayıflamaya çalışıyor hem evlilik stresi hem nişanlısına uyuyor allah yardımcısı olsun
kuzey beni görmedi tanımıyor kiii şeytan tüyü var ben de çocuklar karşı koyamaz bana az sever yüz vermezse , naz yaparım sonra o kendini sevdirmeyen çocuklar bir bakmışsın kendi gelip sırnaşıyor ben seveyim diye cilveleniyorlar resmen:))
Aman hiç düşünme abla güle güle kullan :)kızlar ben bir şey yaptım insagram da gördüm deri üzerine kadife üzerine işleme veya yine deriden yemek takımı salon takımı v.s. yapıyorlar bayıldımmm şipariş verdim işleme olandan masa için işleme yapılmıyormuş onu da deri den 430 tl tuttu 2 takım(yemek takımıydı 6 kişilik, salon örtü takımı yapıcam) 4 kırlent bir kare masa örtüsü olarak ama işin garip kısmına gelelim eşimin haberi yok küsüs ya ve benim sadece 100tl param var :)))))))))))))))))))) sipariş 1 haftada hazır olur dediler o zaman kadar barışıp parayı almam lazım 2 aylık harçlığımı ver derim olur biter demi ilk defa kendi kafama göre böyle bir şey yaptım ama iyi yaptımm bence .. demiii
Heryerim sık sen en iyisiTurgay Başyayla ile lezzet yolculuğu diye bir program varmış. Onu izliyorum ve şu an psikolojim çok bozukKulağımın nerelerini sıkmam lazım bu gördüklerimi unutmak için
Çok mu artı ben bugün tartilmadim dün yeterince moralim bozuldu ama yenilmek yok ödeme ben 69 u gördüm bı kereMesajlarin arkasi geldikce cikamadim :)) ben kahvaltimi yaoayim sonrada biraz isim var
Daha spor yapilacak aksam iş var
Bugunu hafif gecirmeye calisacam
2 gunluk dolu menuler arti getirmis bana
Aman kız su arabada doğuruyorlar ya ben bı kere kontrole gittim baktım ki hastane girişinde su sedye etrafına çevrilen şeritten çekmişler doğurtuyorlat meğer kafası çıkmış zaten girişteayyy zaten var ya yürürken eşime de diyorum hazırlıklı ol her an pırtlayabilir bebek
o derece çıktı çıkacak gibi hissediyorum ayaktayken
Sen demi küstün ablahaftasonu ne kadar hızlı geçiyor ben iki gündür yatıyorum eşimle bir kavga ettim cuma günü sinirimden iki gündür ayağa kalkmadım. Bugün saat 17.40 da yataktan kalktım. Birazdan geriye yatacağım zaten çok yorgundum bu da bahanem oldu mis gibi dinleniyorum :) menülerimi yazayım ilk önce
Gri bikinili dövmeli favorim ama ben bu goguslerle en üstteki ancak olurum üst beden yok altta foraGünün motivasyonları:
Gelecek ayın vücudu, bu ay alınan kararlarla biçimlenir.
Gelecek yazın vücudu, bu yaz yenilen yiyeceklerle şekillenir.
Gelecek yılın vücuduna, bu günden başlayan emeklerle ulaşılır.
Bence güzel afiyet olsunsabah 10:15
1yumutayla omlet
10 badem
1 tane cig kestane
14:30
1 kase lahana corbasi
yarim kivi
18:00
4 tane kozlenmis mantar
2 kasik tavuk sote
1 cig kestane
2.5 lt su
lesli 60 puan @Pnrrr-20
Güzel menüIyi geceler kizlar bugun cok yoğundu menumu yazip yaticam yarin geçmiş yaparım inşallah
11:30
Soganli peynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak kefır
17:00
Akdeniz salatasi
1 porsiyon et izgara
1 dilim ekmek
Su:2lt
Spor yok
ooo çok iddealiPazar rehaveti dusmus iyice
Yarin ola hayrola
Pazartesiye hazirlik menum:)
14. 00
2 yumurta az sutle omlet
Peynir
18.30
Avuc ici kadar buftek
Salata
Su 2 lt den fazla
Spor
3 mil leslie 45 dk 135 puan
15 dk bolgesel 45 puan
100 hoplama 10 puan
Toplam 190 puan
para çekip eve bırakıyor ihtiyacı olan oradan alıyor :)para evde var yani hihihihsabah ne ekmegi cnm
Aksam baya erken sonra bi yogurt yesen iyi olurdu
Agzimiza onu bunu atmak yooook :)
paket geldiginde evde olmazsa ne olacak
baslangic cnm
Benim bu sefer hic agrim olmadi sukur
Sporun guzel olmus:) )
Sen hazir gevrek yiyomuydun cnm
Aksami begendim
sen onu tutuyorsun diye içi rahat tabi gelmiyorNorth River benim rakibim nerde yavv
Hala spormu yapiyor yoksa :) )))
Aysenurda gecmisten gelemedi heralde :)
@istikrar1986
Edibe12 bugun hic gorunmedin canom
Bak seni tutuyom ben :))
bekarken kimse de olmayan bizde vardı şükür, dönem dönem çok da aldık az da babam ticaretle uğraşırken 2 kere iflas etti de:)ama annem her zaman şükreden biriydi bana gelen eşya yeme içme v.s. için değil benim için gelsin derdi o kafayla büyüdük biz de her şey illa 4 *4 lük olmasa da olur ihtiyaçsa zamanla zaten alınır kafasıyla :)) şimdi zaten ben neredeyse ihtiyaç olanları bile atasım var hayatım da ne kadar az eşya o kadar çok huzur sloganıyla evde ki fazlalığın çeyreğinden eşime çaktırmadan kurtuldum bana kalsa ooo evden çıkması gereken 1 oda dolusu eşya varMasallah abla sen gercekten herseyin en iyisini hakkediyorsun, degerini bilsin enişte senin :)
Erkekler yokken temizlik daha iyi oluyo bende hep esim yokken yaparm
Sanada kolay gelsin abla ozaman simdiden
sagol canim
gülüm ben hep mutfaktayım şimdi bile leptabım mutfak masasının üstündedir sürekli yemek yerken kalkar sadece ve ben mutfakta kıldan çok tiksiniyorum o yüzden hep kapalı benim kafa da üstelik fön çeksem yada düzleştiriciyle düzleştirsem bile ki o zaman dökülecek başta dökülüp sonra çok az dökülüyor ya yine de örtüyorum ya dökülürse diyeilac kullanmiyorum bende...sadece saclarim kuruyken taramiyorum..bende kapali oldugum icin cok batmiyo gozume..bide saclarim dokuldugu icin evdede surekli bagli .bazende hep kapali .yemeni bile cikarmiyorum evde.doklulmesin yerlere diye
ama çocuk var gülüm mecbur yemek pişecek :))Ben hiçbir şey yapmıyorum herkes kendisi yapsın ama normalde de çok iş yapmam sadece yemek yaparım tabi müsaitsem :) küsünce onu da yapmam bana tatil gibi gelir yani :)
hihhh ciddi misin sen.. neden gerçekten hastasın da iştahın mı kaçtı gülümGerisi peynir zeytin ve 2 dilim ekmek olarak biraz önce yedim
hahahah belki de benim ki de aynını benim için diyordur burnu sürtsün :))))))))İyi oluyor bazen burunları sürtsün
hafta sonu bile iş üstüne ev işi ayy valla benim de seni tutasım geldi gülümm allah kolaylık versin sanaMerhaba,
Bu saat oldu ancak gelebildim arkadaşlar. Dört saat dersim vardı, çalışanlar haftasonu ders istiyor. Aslında iki saati haftaiçi iptal olup bugüne kayan dersti Alışveriş, yemek, ütü vs genel ev işleri. Gün öyle geçti. Şimdi çocukları yatırıp tercümeye dalmam lazım. Menüm idare eder ama spora hiç fırsatım olmadı. Halim olursa tercümeden önce Leslie yaparım. Benim haller böyleekim2009 .
Mefkurem sağol valla sen beni tuttuğun için iyice motiveyim
Evet abla disardaydij yorgunluktan oluyorum gülsima da oyun derdindeaksam keske yumurta li bi kahvalti yapsaydin cnm
Ekmek icin gec bi saat olmus
sabah birazdaha olabilirdi cnm
Oglende corbanin yaninda yogurt daha guzel olurdu
Hangi lesliyi yaptin
bugun icin guzel cnm
Ne yaptiniz disardamiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?